Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pharming januari 2019

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
9.493 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 ... 471 472 473 474 475 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Entropi3
0
quote:

voda schreef op 28 januari 2019 16:47:


[...]
BioTics, ik heb nu een mail naar Henk de Moderator gestuurd met het verzoek je weer zo snel mogelijk toe te laten op het forum.
Nog even volhouden. Ik (wij) missen je hier. Sterkte.


Eens even kijken wie er sterker is, Henk of Voda :)
[verwijderd]
1
quote:

antop schreef op 28 januari 2019 16:46:


0,842 -0,001 -0,12 % 16:43:41
Wel snel want gaat zo weer groen...8.194.342 verhandeld...


Dat wordt een klein verlies vandaag en de komende dagen... in afwachting van...
Techspec
0
quote:

Winstgevend schreef op 28 januari 2019 15:37:Orbimed totale lening €91,7 miljoen (12 aflossingen)
Aflossing € 7,5 miljoen per kwartaal - gestart in Q3 2018


2018 Q1 van €91,7M nog over: €91,7M - in kas €59.8 M
2018 Q2 van €91,7M nog over: €91,7M - in kas €66.9 M
2018 Q3 van €91,7M nog over: €84,2M - in kas €72.2 M
2018 Q4 van €84,2M nog over: €76,7M - in kas €

Opmerkelijk dat de kas blijft groeien terwijl de aflossingen doorgaan.

Goudmijn....
AB!

Financieel staat Pharming er heel goed voor. Ze zijn de enige nederlandse farmaceut ooit die winst maakt en zelfvoorzienend.

Groeiende omzet uit Ruconest in de HAE markt, toename winst en meer geld in Kas ondanks de in Q3 gestarte aflossingen van de lening.

Steeds meer signalen van gebruikers uit de real world over de positieve effecten die ze ervaren met Ruconest van Pharming in vergelijking met concurerende middelen.

Recent positief persbericht met geweldige resultaten van een vergelijkend onderzoek met Ruconest en concurrenten waarbij Ruconest van Pharming veilig, 100% effectief en het goedkoopst was in gebruik!


PB Pharming 7-12-2018 09:25:48

Update: gunstige uitkomsten voor Pharming met Ruconest

(ABM FN-Dow Jones)Pharming heeft gunstige conclusie bekend gemaakt met een vergelijkende studie met Ruconest en andere therapieën tegen acute erfelijk angio-oedeem-aanvallen. Dit maakte het biotechbedrijf vrijdag voorbeurs bekend.

Het belangrijkste resultaat van de studie, die in Berlijn door het Charité Universitätsmedizin werd uitgevoerd, was dat de behandeling met recombinante therapie Ruconest en met plasma-afgeleide C1-middelen significant minder herdosering vereist dan icatibant, om acute aanvallen van erfelijk angio-oedeem te stoppen, aldus Pharming.

In de studie toonde Ruconest 100 procent werkzaamheid met de eerste -juiste- dosering. In twee gevallen werd aanvullende therapie toegepast vanwege initiële onderdosering van de eerste behandeling. Cinryze en Berinert lieten ook goede resultaten zien.

Het belangrijkste verschil werd volgens Pharming echter aangetoond bij patiënten die Firazyr als hun initiële therapie hadden gekozen. Deze patiënten registreerden meer herdoseringen dan uit gecontroleerde klinische studies naar voren is gekomen.

In een toelichting wees CEO Sijmen de Vries van Pharming vooral op het veel gunstigere kostenplaatje van Ruconest ten opzichte van Firazyr. Doordat hier veel meer behandelingen nodig zijn, en die per stuk 11.000 tot 12.000 dollar kosten, is Ruconest "significant goedkoper", aldus De Vries.

Het onderzoek in Berlijn is niet door Pharming gefinancierd, zei de CEO nog.
Wilbar
0
quote:

Theo3 schreef op 28 januari 2019 15:48:


Hier staat wat ik via die link heb als daar mee gerommeld is kan ik niets aan doen.
Theo het is inmiddels duidelijk. Door je post van 15:12 (het ontbreken van "-" bij PRQR) leek het er op dat Pharming onderdeel van de PRQR dag zou zijn. En toevallig komen die ook uit Leiden :).
Maar door de post van Maliqun en jouw 15:47 is het duidelijk. Geen paniek...
Techspec
0
quote:

Bartdeamateur schreef op 28 januari 2019 16:39:


Biocryst van plus in een dikke min ?Wellicht zijn de resultaten van hun BCX7353 toch niet zo goed gebleken....
Shyman
0
@pharmingbelg

Misschien deze link ook naar hem doorzenden. Volledige uitleg van De Vries wat de toekomstige plannen zijn. Mooie duidelijke presentatie was dat.


www.onlineseminar.nl/iex/webinar/2405...
voda
0
quote:

Entropi3 schreef op 28 januari 2019 16:52:


[...]

Eens even kijken wie er sterker is, Henk of Voda :)

Ik heb al antwoord terug, maar mag daar niets over kwijt natuurlijk.
knaap1
0
quote:

Gallagher schreef op 28 januari 2019 16:52:


[...]
Dat wordt een klein verlies vandaag en de komende dagen... in afwachting van...


Nee omhoog met die zooi koopje.
[verwijderd]
0
Attune Pharmaceuticals bags $23M for oral HAE drug

....This isn’t a new target in HAE, said Attune CEO Andrew McDonald, Ph.D. Shire’s Takhzyro, which was approved in August, inhibits the same enzyme.
..
Attune’s team has experience working on HAE drugs, too; Chief Medical Officer Ira Kalfus, M.D., and Chief Operating Officer Jason Bablak developed Cinryze “in their previous lives,”

www.fiercebiotech.com/biotech/attune-...

prive company
€ 1,50 PHARMING
0
Het geeft mij toch een zeer goed gevoel vandaag. Jammer naar zo'n mooie stijging vanochtend. Maar dat de koers na een daling vanmiddag toch weer opveert betekent dat er veel vertrouwen is. Het gaat echt gebeuren deze weken, dat de koers weer boven € 1,- komt en daarna doorstoomt.
knaap1
0
quote:

€ 1,50 PHARMING schreef op 28 januari 2019 17:05:


Het geeft mij toch een zeer goed gevoel vandaag. Jammer naar zo'n mooie stijging vanochtend. Maar dat de koers na een daling vanmiddag toch weer opveert betekent dat er veel vertrouwen is. Het gaat echt gebeuren deze weken, dat de koers weer boven € 1,- komt en daarna doorstoomt.


Komt zeker goed.
Beur
2
Kankermedicijnen maken moeilijk? Nee hoor: eitje.
Het in onderstaand artikel genoemde Roslin Institute heeft overigens nog een link uit het verleden met Pharming en zusterbedrijf GTC: zij waren degene van het beroemde gekloonde schaap Dolly! Waaruit de medicijn-producerende geitjes en konijntjes voortsproten.
----------------------------------

Wetenschappers zijn er met behulp van genetische modificatie in geslaagd om kippen eieren te laten leggen die medicatie bevatten tegen bepaalde vormen van kanker en een aantal andere ziekten.
De medicijnen zijn op deze manier veel goedkoper te produceren dan wanneer ze gemaakt worden in een fabriek, stellen de onderzoekers van het Roslin Institute aan de Universiteit van Edinburgh. De onderzoekers melden dat de kwaliteit van het geneesmiddel hetzelfde is.
Om tot hun bevindingen te komen, voegden de onderzoekers twee menselijke eiwitten toe aan het DNA van een kip. Het ene eiwit (IFNalpha2a) werkt tegen virussen en bepaalde vormen van kanker, het andere (macrophage-CSF) stimuleert beschadigde weefsels zichzelf te herstellen.
Via de kip komen de goede eiwitten in het ei terecht. De dieren ervaren hier geen nadelige effecten van, schrijven de onderzoekers: "Die leggen eieren zoals normaal".

Drie eieren zouden volgens de onderzoekers al genoeg moeten zijn om een dosis medicatie te kunnen maken. Aangezien een kip tot driehonderd eieren per jaar kan leggen, is de aanpak een stuk rendabeler dan huidige productiemethoden van sommige belangrijke medicijnen.

Veel ziekten ontstaan doordat het menselijk lichaam van nature niet genoeg van een bepaald eiwit of chemische stof aanmaakt. Medicijnen op basis van eiwitten worden daarom al veel langer gebruikt bij behandelingen van kanker en andere ziekten.

Het is echter duur om deze medicijnen in fabrieken te laten maken, omdat de methoden om de eiwitten te verkrijgen complex zijn. Wetenschappers zijn er al eerder in geslaagd om de eiwitten toe te voegen aan kippeneieren of geitenmelk, maar volgens de Schotse onderzoekers is hun nieuwe aanpak "efficiënter en kosteneffectiever" dan eerdere pogingen.

Het is volgens de onderzoekers nog te vroeg om het medicijn op mensen te testen, maar vanwege de "veelbelovende resultaten" zijn ze hoopvol dat het geneesmiddel over een aantal jaren op grote schaal gebruikt kan worden in therapieën, voor zowel mensen als dieren. De eieren zullen niet in de schappen van supermarkten belanden, maar alleen geproduceerd worden voor onderzoeksdoeleinden.

Het onderzoek is gepubliceerd in het wetenschappelijke blad BMC Biotechnology.
Techspec
0

Bij CIN alleen voor PCI behandelingen praten we over ongeveer 4.000.000 behandelingen per jaar volgens het First Berlin analisten rapport over Pharming.

Bij een winst van slechts 2.000 euro per behandeling (2 dosis).

In een markt zonder concurrentie en bij een marktaandeel van uiteindelijk 50% praten we over een mogelijke winst van 4.000.000.000 per jaar.

En CIN voor PCI is niet de grootste mogelijke blockbuster voor Pharming.
Wel tot nu toe de enige (buiten de HAE markt) waarbij Ruconest, in een klinische Fase II studie heeft bewezen zeer goed te werken!

Bij een K/W verhouding van slechts 4 zou je al op een bijbehorende koers van €24,- uitkomen.

>>>

Contrast Induced Nephropathy / PCI (stent):
- afgeronde fase II klinisch onderzoek Basel met overtuigende resultaten in de CIN/PCI groep in Q4 2018,
- Start fase II klinisch onderzoek Pharming in Q2 2019 (3-6 maanden),
- Start fase III klinisch onderzoek Pharming in Q3 2020 (6-9 maanden),
- indienen aanvraag markttoelating FDA in Q2/Q3 2021,
- mogelijke FDA goedkeuring in Q4 2021 / Q1 2022.

>>>

PB Pharming 17-10-2018 10:45:48

Update: Pharming meldt positieve testresultaten Ruconest

(ABM FN-Dow Jones) Pharming Group heeft positieve studieresultaten gemeld met een studie met Ruconest in nierschade door gebruik van contrastvloeistof. Dit liet de onderneming woensdag voorbeurs weten.

Aan in totaal 75 patiënten met een matige tot ernstige nierfunctiestoornis werden ofwel Ruconest, dan wel een placebo toegediend onmiddellijk voorafgaand aan de behandeling met standaard contrastmiddel, gevolgd door een tweede identieke behandeling vier uur na de interventie.

In de algehele studie toonde Ruconest een "statistisch significant effect" bij het beperken van de stijging van neutrofiel Gelatinase-geassocieerd lipocaline (NGAL), het primaire eindpunt voor de studie, aldus Pharming. NGAL is algemeen erkende vroege marker voor acuut nierletsel bij patiënten met gediagnosticeerde nierfunctiestoornissen die interventies zoals PCI's ondergaan met standaard contrastmiddelen.

De algehele beoordeling van het onderzoek toonde ook een trend dat patiënten die meer invasieve ingrepen en procedures ondergingen en een hoger volume aan contrastmiddel nodig hadden, ook een groter voordeel van de Ruconest-behandeling vertoonden.

"De behandeling vertoonde een uitstekend veiligheidsprofiel vergelijkbaar met de placebogroep, een bijzonder opmerkelijke observatie met betrekking tot de hoog-risico patiëntengroep die in het onderzoek was opgenomen", aldus Pharming. "Deze resultaten ondersteunen daarom aanvullend klinisch onderzoek voor het gebruik van Ruconest in een nieuwe indicatie waarvoor een aanzienlijke onvervulde medische behoefte bestaat."

In een reactie tegen ABM Financial News zei CEO Sijmen de Vries "heel gelukkig" te zijn met de onderzoeksuitkomsten. "Het is het eerste positieve klinische resultaat in een nieuwe toepassing met Ruconest, een belangrijk moment", aldus de topman.


[verwijderd]
0
quote:

voda schreef op 28 januari 2019 16:47:


[...]
BioTics, ik heb nu een mail naar Henk de Moderator gestuurd met het verzoek je weer zo snel mogelijk toe te laten op het forum.
Nog even volhouden. Ik (wij) missen je hier. Sterkte.


Ik hoop dat 't helpt Voda. Ik heb het e.e.a. gelezen en wat hij gedaan heeft had nét zo goed mij kunnen overkomen.
[verwijderd]
0
quote:

Entropi3 schreef op 28 januari 2019 16:52:


[...]

Eens even kijken wie er sterker is, Henk of Voda :)


Dit helpt natuurlijk niet, dan wordt 't een prestigekwestie.
't zal maar gebeuren
0
[quote alias=Beur id=11387726 date=201901281709]
Medicijnen maken moeilijk? Nee hoor: eitje.

.............


Griepvaccins worden toch ook uit eieren gemaakt of vergis ik me nou?
9.493 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 ... 471 472 473 474 475 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Pharming Group Meer »

Koers 1,006   Verschil 0,00 (-0,30%)
Laag 1,004   Volume 13.958.946
Hoog 1,051   Gem. Volume 15.643.778
9 apr 2020 17:39
label premium

Pharming: Kopen

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's

 1. video thumbnail

  Outlook Pharming

  7 juni 2018 16:58 - Vimeo

 2. video thumbnail

  Pharming: Groeiperspectieven

  13 maart 2018 22:16 - Vimeo

 3. video thumbnail

  Pharming kan verder omhoog

  27 oktober 2017 17:23 - Vimeo

 4. video thumbnail

  Arend Jan Kamp over Pharming

  26 oktober 2017 13:24 - Vimeo

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare