Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AJAX IN 2019

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1.252 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 58 59 60 61 62 63 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
IEDER JAAR EEN STAPJE VERDER
0
quote:

R0ME0 schreef op 4 okt 2019 om 17:27:


Lijkt mij dat iedereen dit wil.


Tja, iedereen weet ik niet, maar het lijkt mij ook een goed plan!!


IEDER JAAR EEN STAPJE VERDER
0
quote:

NickieToTheT schreef op 7 okt 2019 om 20:55:


Ronald Koeman onthult plan met Sergiño Dest
www.youtube.com/watch?v=ECuzY6sKbJY
Zou voor zijn ontwikkeling en waarde goed zijn


Wie had dat kunnen denken!!
Eerst als 1 van de laatste van zijn lichting een contract ontvangen van Ajax en nu toch de surprise van het jaar (tot nu toe) !!

Mooi dat er iedere keer weer opnieuw jeugd doordringt ondanks dat het niveau van het 1ste team flink is gestegen.

Wie is de volgende?
Biobert
1
quote:

Peter2meter schreef op 11 okt 2019 om 13:43:


wanneer keert Ajax het dividend uit?


19 november
IEDER JAAR EEN STAPJE VERDER
0

Naast de hierboven al eerder aangekondigde marketing deal met ESPN in Amerika kondigde Ajax ook nog een tweede deal aan met Bleacher Report in Amerika.

Wat zijn ze daar aan het doen?


Ajax-directeur ziet kansen: 'Na Nederland verkochten we meeste shirts in Amerika'
Gepubliceerd: vrijdag 11 oktober 2019 om 15:15
Laatste update: vrijdag 11 oktober 2019 om 15:21
Kopieer link
Deel op WhatsApp
Deel op Facebook


Ajax heeft een duidelijk doel voor ogen met de mediadeals met ESPN en Bleacher Report. De Amsterdammers willen een heel nieuwe schare fans aanboren in de Verenigde Staten, maar commercieel directeur Menno Geelen ziet meer voordelen.


"Voor onze partners is het natuurlijk ook belangrijk dat we door deze deals meer zichtbaar worden. Denk aan Bud, Adidas, maar ook aan Mercedes-Benz of Hublot", zegt Geelen op de clubsite. Ajax hanteert bijna dezelfde strategie als in China, al was de start daar 'lastiger'. "Daar maakten en bekostigden wij de content volledig en de mediapartijen daar zorgden alleen dat de content zichtbaar was op de juiste platformen voor onze fans."
"Dat is later veranderd naar het samen maken en bekostigen", vervolgt de Ajax-directeur, die benadrukt dat 'mondiale groei een must is om Europees aan te blijven haken'. "Nu is het voor ons een mooie inkomstenbron geworden, aangezien we onze content verkopen in de Chinese markt. Zo zien we dat in Amerika ook. Al zijn we hier meteen een stap verder dan het begin in China en maken we de content al gelijk samen."
Geelen ziet dat de populariteit van Ajax nu al enorm stijgt in Amerika, mede door het succes in de Champions League. "Sinds januari is de verkoop van merchandise enorm toegenomen. Zo was Amerika na Nederland het land waar we het meeste shirts verkochten bij de introductie van het thuisshirt voor 19/20. En dat zonder dat er een compleet distributienetwerk is voor Ajax-merchandise in de VS." Dat laatste wil de Eredivisie-kampioen gaan uitbouwen.
Ajax hoopt meer fans én partners te vinden in Amerika. "Tevens is er veel aandacht en vraag vanuit bonden en clubs naar onze kennis. Daar praten we ook met verschillende partijen over. Tot slot zijn we actief opzoek naar andere verdienmodellen, hiervoor biedt Amerika ook zeker kansen", besluit Geelen.
NadalAFCA
0
Ajax gaat zich nu ook nadrukkelijk bezig houden met het milieu en klimaat. Een eerste stapje maar naar mijns inziens een goede zet. De volgende stap? Wellicht herbuikbare plastic bekers om het plastic afval te reduceren. Als voorloper zet je sowieso een goede stap!
Kees1
0
Ajax kan niet volstaan met zich bezig houden met milieu en klimaat.
In de RvC zouden tenminste twee vrouwen moeten worden benoemd. Ik zou willen voorstellen om Pauline Krikke en Olga Zoutendijk te benoemen. Ook heel goed: Madeleine de Cock Buning.
R0ME0
0
voda
0
Ajax haalt banden aan met Chinese club

Gepubliceerd op 17 okt 2019 om 10:30 | Views: 195

Ajax 10:25
19,25 -0,05 (-0,26%)

GUANGZHOU (AFN) - Ajax heeft de samenwerking met de Chinese voetbalclub Guangzhou R&F FC uitgebreid. Nog eens drie stafleden gaan naar China om te werken in de jeugdopleiding van Guangzhou R&F. Ajax heeft sinds eind 2017 een samenwerkingsovereenkomst met de Chinese club.

Ed Engelkes, oud-trainer van de vrouwen van Ajax, is in China gestationeerd als coördinator van de samenwerking. Engelkes had hulp van vier stafleden van Ajax, maar daar komen er nu nog drie bij. "We zijn blij en trots op de uitbreiding van dit partnership", zegt directeur Edwin van der Sar van Ajax. "Het toont de tevredenheid en het vertrouwen van onze Chinese partner en het is duidelijk dat we ons werk op hoog niveau doen."

Als blijk van dank en respect heeft Guangzhou R&F het stadion van het jeugdcomplex vernoemd naar Van der Sar. Op de gevel van het 'Edwin van der Sar Stadium' prijkt nu een grote foto van de oud-doelman in zijn actieve periode bij Ajax. De landskampioen heeft de afgelopen jaren ook internationale samenwerkingen gesloten in Japan, Australië en de Verenigde Staten.

Het aandeel Ajax stond omstreeks 10.30 uur 0,3 procent lager op 19,25 euro.
Wilbar
0
Het 'Edwin van der Sar' stadion. Nou, dat bekt wel lekker voor de Chinezen.

"Kom, we gaan naal het Edwin van del Sal" vandaag.
voda
0
Ajax zonder supporters naar Chelsea

Gepubliceerd op 17 okt 2019 om 18:50 | Views: 13

Ajax 17:35
19,25 -0,05 (-0,26%)

AMSTERDAM (ANP) - Ajax moet het op 5 november in de uitwedstrijd tegen Chelsea voor de Champions League doen zonder eigen supporters. De tuchtcommissie van de UEFA heeft de Amsterdamse club verboden fans naar Londen mee te nemen vanwege de incidenten met aanhangers van Ajax tijdens de uitwedstrijd tegen Valencia begin deze maand.

Ajax had nog een voorwaardelijke straf staan vanwege de ongeregeldheden tijdens het uitduel vorig seizoen met Benfica in Lissabon. Die voorwaardelijke straf is nu omgezet in een definitieve sanctie. Gaan de Amsterdammers binnen een jaar weer in de fout dan krijgen ze dezelfde straf.

Ajax moet voor de gebeurtenissen in Valencia tevens een boete betalen van 50.000 euro. Ajax dient ook nog een bedrag van 18.000 euro te betalen wegens onbehoorlijk gedrag van het team. Die sanctie wordt opgelegd bij vijf of meer gele kaarten voor dezelfde ploeg.

Ajax heeft om aanvullende informatie gevraagd bij de UEFA. Daarna wordt gekeken of er beroep wordt aangetekend.
1.252 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 58 59 60 61 62 63 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Ajax Meer »

Koers 19,250   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 19,000   Volume 1.133
Hoog 19,300   Gem. Volume 3.692
18-okt-19 17:35
label premium

Ajax: Discount 30%

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium