Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel bpost BRU:BPOST.BL, BE0974268972

  • 3,615 18 apr 2024 17:35
  • +0,050 (+1,40%) Dagrange 3,550 - 3,620
  • 248.138 Gem. (3M) 228,6K

interim dividenduitkering aan van 1,06 EUR bruto per aandeel

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. Kaiser 3 december 2018 17:51
    Interim dividenduitkering aan van 1,06 EUR bruto per aandeel

    03 dec 2018
    Inleidende tekst bij het persbericht mbt het interimdividend

    bpost bevestigt vandaag dat ze verwacht om voor 2018 de financiële resultaten te behalen die voorop werden gesteld, met name een genormaliseerde EBITDA onderaan de vork van € 560 tot 600 miljoen.
    Na 10 maanden blijft het bedrijf op koers en dit betekent ook dat het bedrijf een interim-dividend zal uitkeren van 1,06€ per aandeel.

    bpost kijkt vandaag ook met vertrouwen toe naar de belangrijke eindejaarsperiode. Dankzij haar medewerkers zal het bedrijf de focus kunnen leggen op de dienstverlening naar klanten en burgers tijdens deze uitdagende periode. Om alles in goede banen te leiden versterkt bpost het netwerk met minstens 900 extra tijdelijke medewerkers.

    bpost verwacht tevens dat 2019 een uitdagend jaar zal worden voor het bedrijf. Niet alleen omdat het consumentengedrag snel blijft evolueren, maar ook omdat bijzondere aandacht zal gaan naar het uitwerken van de voorstellen die vandaag op tafel liggen om de werkbelasting in evenwicht te houden, de aantrekkelijkheid van de operationele jobs te verbeteren en de koopkracht te verhogen. Deze maatregelen zullen een impact hebben op de winstgevendheid van het bedrijf maar de directie benadrukt dat het welzijn van de medewerkers hoog op de agenda staat, en dat de signalen hieromtrent gehoord zijn.

    De directie is overtuigd dat ze de uitdagingen voor bpost de volgende maanden samen met alle medewerkers zal aanpakken, op deze manier kan bpost een sterke universele dienstverlener blijven, die zich aanpast aan de noden van klanten en burgers.

    corporate.bpost.be/media/press-releas...
  2. Kaiser 3 december 2018 19:41
    Bpost va verser 1,06 euro par action d'acompte sur dividende

    Le conseil de bpost a également confirmé sa prévision pour l’ensemble de l’année en termes de distribution : il table sur un dividende total au moins égal à celui du dernier exercice, soit 1,31 euro par action, ce qui signifie que le complément sera de 0,25 euro par titre pour les deux derniers mois.

    www.lecho.be/entreprises/logistique/b...
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Bpost vlucht naar voren ondanks kritiek op mega-overname

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links