Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Aegon AEX:AGN.NL, BMG0112X1056

  • 5,540 16 apr 2024 15:26
  • -0,112 (-1,98%) Dagrange 5,518 - 5,596
  • 3.919.725 Gem. (3M) 6,7M

AEGON DECEMBER 2018

860 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 43 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Henk(ie) 30 november 2018 22:40
    December 2018 is aangebroken, alweer de laatste maand van het jaar. Wat gaat een jaar toch snel ...

    Helaas zitten we bij het ingaan van deze maand op een stand van onder de 5.00 per aandeel ... :(. .
    Hopelijk komt er enig herstel in december en zal 2019 (eindelijk) voor de LT- beleggers wat stijging in de koers laten zien. Zie uit naar de jaarcijfers in februari 2019 en hoop (en verwacht) dat de tweede jaarhelft van 2018 een mooie winst heeft opgeleverd, zodat het vertrouwen onder beleggers in 2019 zal toenemen.

    Ben het eens met wat staat in de berichten van 'de-weg-omhoog:' positief blijven en Aegon zal een keer weer echt omhoog gaan ...
  2. ruud45 3 december 2018 00:13
    quote:

    FairValue schreef op 1 december 2018 01:58:

    Oké Koos, leuk. Al jaren wachten op de stijging die gaat komen. En dat gaat jou geld kosten. Koos is boos op Aegon. Nu weten we t wel. Neem nog n best biertje en lees meer eens een artikel over beleggen. Wellicht praat je dan anders droeftoeter.
    dat kost hem helemaal niets omdat meneer helemaal geen aandelen heeft ! Hij heeft nergens verstand van, lees zijn berichten maar eens terug, die bewijzen dat . Verder kom je hier niet met 5 verschillende inlognamen iedere dag om je aandeel af te kraken !
  3. ruud45 3 december 2018 08:46
    3-12-2018 08:20:01

    Damrak zet zich schrap voor eindejaarsrally
    (ABM FN-Dow Jones)De Amsterdamse beurs maakt zich op voor een flitsende start van de handelsweek nadat Amerika en China dit weekend een wapenstilstand overeenkwamen in hun handelsconflict.

    Futures op de AEX index wezen ruim een half uur voor de beursgong op een winst van 1,7 procent. Afgelopen week won de index op weekbasis al 1,1 procent. De hoofdgraadmeter van Beursplein 5 koerste daarmee in het kielzog van Wall Street, dat onder meer woensdag euforisch reageerde op een toespraak van Fed-voorzitter Jerome Powell. De centraal bankier hintte op minder renteverhogingen volgend jaar.

    De Amerikaanse president Donald Trump en zijn Chinese evenknie Xi Jinping spraken tijdens een diner zaterdagavond, aan de zijlijn van de G20-top in Argentinië, af om onderhandelingen op te starten, terwijl de VS nieuwe importheffingen voorlopig niet zullen doorvoeren. Binnen negentig dagen zou een akkoord moeten zijn bereikt.

    China beloofde om "zeer substantieel" landbouw-, energie- en industriële goederen uit Amerika te importeren, zo liet het Witte Huis weten weten. Ook zou Xi nogmaals nadenken over toestemming voor de fusie- overname tussen Qualcomm en zijn Nederlandse branchegenoot NXP, als er een handelsakkoord ligt.

    Later in het weekend liet China al weten inderdaad een eventuele overname goed te keuren. Overigens lijkt een overname van NXP voor Qualcomm nu een gepasseerd station.

    Met name de Chinese beurzen reageerden vanochtend, zoals te verwachten viel, positief op de handelsontwikkelingen. De beurzen in Shanghai en Hong Kong klommen respectievelijk 2,5 en 2,4 procent. In Sydney en Seoel wonnen de beurzen krap twee procent, terwijl Tokio de winsten beperkte tot een procent.

    De olieprijzen kregen daarnaast vanochtend in de Aziatische handel een forse impuls met winsten voor de futures van ongeveer vijf procent. Vrijdag daalden de futures nog met ongeveer een procent. De oliemarkt kijkt met argusogen uit naar een OPEC-bijeenkomst later deze week. Wat daar wordt besloten, kan volgens olie-analisten de trend voor de komende maanden bepalen.
860 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 43 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Aegon ligt uitstekend op koers om doelen 2025 te behalen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links