Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

crescent 2019

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
440 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 18 19 20 21 22 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
sinusgolf
0
sips 2018:

Voor de tweede jaarhelft zal Crescent zich meer richten op het genereren van positieve operationele kasstromen, ondanks de voltooiing van alle rightsizing plannen voor Option en voor Sait NL. De activiteiten van de groep worden opgevolgd in drie operationele divisies: Oplossingen, Diensten en Verlichting. Tegen het einde van het jaar zal een integratiedivisie worden toegevoegd, die als missie zal hebben om IOT-integratieprojecten uit te rollen. In de toekomst zal de focus van het management verschuiven naar het ontplooien van winstgevende groei-initiatieven.
sinusgolf
0
smart cityproject leuven

“Smart City projecten vereisen een ‘wide lens’ visie om succesvol te zijn. Alle spelers in het ecosysteem moeten op een constructieve en goed georganiseerde manier samenwerken aan duidelijke en gemeenschappelijke doelen. Geen enkel bedrijf of organisatie kan iets alleen bereiken.”
Guy Coen

CEO, Option

www.smartcities.vlaanderen/project/sm...

www.smartcities.vlaanderen/over/stuur...

sinusgolf
0
Smart Cities Vlaanderen van start: “we willen bouwen aan slimmere steden”

door Anke Geelen | jan 11, 2019

Het nieuw bedrijfsnetwerk Smart Cities Vlaanderen, een open platform van innovatieve bedrijven die samen willen bouwen aan slimmere steden, telt al meer dan 130 bedrijven als leden. Via matchmaking ontstaan er innovatietrajecten waarbij bedrijven samenwerken om tot Smart City-oplossingen te komen.

Smart Cities Vlaanderen is op 31 mei 2018 erkend als Innovatief Bedrijvennetwerk (IBN) door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen. Clustermanager Peter Vandeurzen trekt de IBN, die tot stand is gekomen dankzij een samenwerking tussen DSP Valley en Citylab. “Smart Cities Vlaanderen wil bedrijven begeleiden om via business developmenttrajecten antwoorden te vinden op vraagstukken van steden en gemeenten rond veiligheid, mobiliteit, milieu, … en op die manier de kloof te dichten tussen de noden van de stad en de oplossingen van bedrijven”, verduidelijkt Peter.
Smart Cities Vlaanderen stuurgroep

Joachim De Vos, CEO van Living Tomorrow, is voorgedragen als voorzitter van de stuurgroep. “De stuurgroep wilt zijn krachten verenigen om te bouwen aan de stad van morgen, die slim en duurzaam moet zijn”, zegt Joachim De Vos. De stuurgroep bestaat in totaal uit 11 bedrijven: AllThingsTalk, APK, Cronos, Hydroscan, Living Tomorrow, Mediahuis, Niko, Nokia, Option, Securitas en Tractebel.
sinusgolf
0

Agility for production in Europe

The main objective of TRINITY is to create a network of digital innovation hubs (DIHs) composed of Research Centers and University Groups specialized in Advanced Robotics and Internet of Things (IoT), supported by a DIH with experts in Robotics Cyber security to contribute to novel robotics solutions that will increase agility in production.

projects.tuni.fi/trinity/about/

sinusgolf
0
projects.tuni.fi/uploads/2019/04/4bb6...

demonstrators use cases:

projects.tuni.fi/uploads/2019/03/0866...

en tot slot deze pagina der paginas. gaat ook over DIH2 waar ik niks over post omdat 3if, flanders make, lsec nog geen partners van dit project zijn.

projects.tuni.fi/uploads/2019/03/c45f...

mijn wallen zijn weer wat dieper
sinusgolf
0
Crescent NV (voorheen Option NV) is een producent van IoT connectivity, die de publieke LED verlichtingstoestellen van InnoLumis BV (dochtervennootschap Crescent) "Smart" maakt.
InnoLumis heeft naast gewone LED verlichting, ook een reeks LED RGB verlichting die het mogelijk maakt om specifieke doelen te bereiken.

www.groenlichtvlaanderen.be/wie-zijn-...
sinusgolf
0
sinusgolf
0
A Dubai-based subsidiary of the Flemish blockchain company SettleMint has already raised 4 million dollars with the sale of digital tokens, an amount that could still rise. The tokens will become the payment method on DataBroker DAO, an online marketplace for the trade in sensor data.

databrokerdao.com/2018/06/04/leuven-b...
sinusgolf
0
DataBroker DAO is de eerste online marktplaats waar data, gegenereerd door de sensoren die samen het Internet of Things (IoT) vormen, zowel aangeboden als gekocht kunnen worden.

Sinds de opkomst van IoT verzamelen organisaties wereldwijd onvoorstelbaar veel data over de meest uiteenlopende thema’s. Databroker DAO wil de handel in die data vergemakkelijken door vraag en aanbod samen te brengen.

SettleMint, het bedrijf achter DataBroker DAO, wil zo een ecosysteem bouwen dat bruggen bouwt tussen burgers, overheden en de bedrijfswereld. Want er worden vandaag wel veel data verzameld, maar daarom nog niet gedeeld.

“Het platform wordt een ontmoetingsplaats voor iedereen die over IoT-sensoren beschikt, maar ook voor data-analisten, universiteiten, de overheid en de bedrijfswereld”, klinkt het bij SettleMint. “Het is pas door bijvoorbeeld verschillende netwerken binnen dezelfde stad met elkaar in contact te brengen dat er een echte smart city kan ontstaan.”

smartbelgium.belfius.be/deelnemers/da...
sinusgolf
0
factories of the future

Some of the 3IF project goals:

40 companies supported in their transformation process
60 implementations based on Industrial Internet - related developments
75 recommendations implemented by the target companies
150 Industrial Internet Technologies in the 3IF knowledge base
400 participants in transformation workshops
De kabouter
0
sinusgolf
0
wat mij betreft is dit helemaal het moment voor van zele en crescent om naar buiten te treden. duidelijkheid te geven. een trading update 2019 zou ook wel fijn zijn. de micro cloudgate komt deze maand. heb ze gemailed dat ik namens alle aandheelhouders stel dat we super nieuwsgierig zijn naar de geboekte vooruitgang. en dat we op ze rekenen. de micro cloudgate is uitgesteld sinds juli vorig jaar. ze hebben in de halfjaarcijfers gesteld dat ze het eerste half jaar van 2019 een positieve cashflow gecreëerd zullen hebben. crescent heeft mij veel en veel en veel te veel tijd gegeven om het plaatje zelf in te vullen. het is nu aan hen om naar buiten te treden. het heeft lang genoeg geduurt.

voor de toekomst heeft crescent naar mij idee een mooie plek bemachtigd maar nogmaals het is nu aan hen. want ik ben knettergek doorgedraaid op het feit dat ik heel veel nieuws opgraaf wat zij zelf achterhouden.
440 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 18 19 20 21 22 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

CRESCENT Meer »

Koers 0,028   Verschil 0,00 (-1,41%)
Laag 0,027   Volume 3.718.676
Hoog 0,029   Gem. Volume 2.518.657
10-dec-19 17:28
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium