Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Aandeel Beter Bed Holding AEX:BBED, NL0000339703

 • 2,220 15 jul 2020 12:38
 • -0,060 (-2,63%) Dagrange 2,160 - 2,280
 • 45.379 Gem. (3M) 100,8K

Vernieuwend nieuw Beter Bed met nieuwe top

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
6 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 7 Kaviaar 12 oktober 2018 14:22
  Beter Bed voor social media naar Fel Amsterdam

  Beter Bed wil toegroeien naar een inhoudelijke en ook inspirerende positie in het slaapdomein, herkenbaar maar ook verrast. Daarvoor gaat de retailer in zee met Fel Amsterdam. Ook de producten van Beter Bed komen aan bod via een paid social-strategie.

  Beter Bed en Fel Amsterdam spelen in op een nieuwe trend waarbij slapen wordt gezien als het nieuwe superfood. Beter Bed heeft als markleider in Nederland veel inzichten in hoe er in Nederland ‘geslapen’ wordt.

  ‘Fel Amsterdam heeft met een gedegen ambitieus plan laten zien hoezeer we in de ruimte die er nog is binnen "slapen" kunnen groeien. We zijn ook gevallen voor de kwalitatieve benadering van content die Fel voorstaat waarbij inspiratie wordt gecombineerd met conversie-social', aldus Renée Kampers, contentspecialist van Beter Bed.

  Koen de Groot, managing director van Fel Amsterdam: 'We zetten momenteel grote stappen op het gebied van social en daarom zijn we extra trots dat we voor Beter Bed aan de slag gaan. Mooie klant in een vruchtbaar domein. Onze benadering van non-opportunistische social lijkt aan te slaan.'

  www.marketingtribune.nl/bureaus/nieuw...


  www.marketingfacts.nl/berichten/ferry...
 2. forum rang 7 Kaviaar 12 oktober 2018 17:20
  Vooruitzichten voor de tweede helft van 2018

  Nu we beschikken over versterkte managementteams, hebben we er vertrouwen in dat we ons rechtmatig marktaandeel in de zich ontwikkelende segmenten in Duitsland kunnen herwinnen, e-commerce agressiever kunnen laten groeien in Nederland, onze nieuwe bedrijfsontwikkelingsagenda kunnen blijven aansturen en gebruik het potentieel in de groothandel.

  Daarnaast hebben we een uitgebreide strategieherziening geïnitieerd, waarin we onze groepsstrategie opnieuw zullen bekijken om de koers voor Beter Bed Holding en de onderliggende formats voor de toekomst in kaart te brengen. Terwijl we trouw blijven aan ons DNA van klantenservice en waar voor ons geld, zullen we nieuwe wegen verkennen voor winstgevende groei. Dit omvat ook een herontwerp van ons bedrijfsmodel om de kracht van de groep verder te benutten. In het vierde kwartaal zullen we een strategie-update voor de markten presenteren.
  Ten slotte zullen we ons sterk concentreren op het beheer van contanten, kosten en capex.

  www.beterbedholding.nl/pers/persberic...
 3. forum rang 7 Kaviaar 12 oktober 2018 20:14
  quote:

  ValueChaser schreef op 12 oktober 2018 17:38:


  Dit is allemaal oud nieuws, beetje verwarrend om daar een nieuw draadje voor te openen...


  ……...…………..

  Het gaat erom dat de nieuwe top geheel anders in elkaar steekt dan de oude top. Dit wordt onderbouwd door de post waarin BB met Fel in zee gaat. Ook qua vooruitzichten.

  Het is inderdaad verwarrend dat jij op dit draadje komt zonder enige inhoud.
6 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Beter Bed Holding Meer »

Koers 2,220   Verschil -0,06 (-2,63%)
Laag 2,160   Volume 45.379
Hoog 2,280   Gem. Volume 100.793
15 jul 2020 12:38
label premium

Beter Bed: Acceptabele groeicijfers

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare