Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TomTom oktober 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
7.416 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 ... 367 368 369 370 371 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Gesloopt door HG
1
quote:

VanillaSky schreef op 25 okt 2018 om 21:52:


[...]

Ik zag net deze nog voorbij komen, dat gemoederen bedaren onder de IEX-ers is ze wel goed gelukt zeg hahaha.


Bij de toen geldende koers wellicht niet maar nu is het heel anders.
Accuboor
0
loesje62
0
als je als lezer nog info uit dit forum wilt halen kan je het best voor jezelf een lijst maken van posters die je wilt volgen.75% van de posters kan je rustig wegstrepen met KID en gesloopt door HG in de hoofdrol.
Geen idee wat er tussen Justin en (neuroot door HG) heeft plaats gevonden. Maar het voor de zoveelste keer demonstratief het forum verlaten ...ik weet het niet.
Afgezien van de hiervoor besproken 75% ,heb je ook nog een percentage met een dubbele agenda. Uiteindelijk blijft er nog maar een zeer klein deel over die het volgen waard is.

Groet Loesje
Blacky 2
0
quote:

Penge_miner schreef op 25 okt 2018 om 21:50:


[...]

Ik begrijp je figuurlijk maar het zou letterlijk genomen zeer kwalijk zijn als de founders hun aandelen uitlenen aan shorters of zie ik dat verkeerd ?

Aan de shortes uitlenen doen ze hun aandelen niet dat hebben ze ook gezegd op de vraag van een aandeelhouder..
Maar wat wel kan/ mogelijk is dat ze zelf een flashtrader inhuren om nog wat rendement te halen ut hun groot belang .
Dat mogen ze wettelijk als hun belang op het einde van de dag weer hetzelfde is .
Hoeven ze niks te melden .
NewKidInTown
1
quote:

loesje62 schreef op 25 okt 2018 om 22:02:


......75% van de posters kan je rustig wegstrepen met KID en gesloopt door HG in de hoofdrol.


Heel veel dank loesje maar wat mij betreft veel te veel eer. "75% van de posters kan je rustig wegstrepen"

en dan

"KID en gesloopt door HG in de hoofdrol"

maar goed, dat is jouw mening, dat mag, waarvoor nogmaals heel veel dank.
GLMF
1
[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, bericht is bij dezen verwijderd.]
GLMF
1
quote:

NewKidInTown schreef op 25 okt 2018 om 19:57:


Voorstel: zullen we ons weer richten op de toekomstige ontwikkelingen van dit aandeel/bedrijf ? En niet op of iemand van de posters wel of niet deskundig is of niet, wel of geen juiste voorspellingen of verwachtingen heeft gehad in het verleden, wel of niet hier op IEX verschijnt. In ieder geval is dat op dit moment, in de fase waarin we zitten, echt totaal NIET belangrijk, voor mij tenminste.

en jij ook
GLMF
2
quote:

NewKidInTown schreef op 25 okt 2018 om 21:17:


[...]

We zitten hier wel op een BELEGGINGSFORUM waar iedereen zijn eigen belangen heeft. Net als op heel internet is vaak niets wat het lijkt. Om een voorbeeld te geven: grote partijen huren posters in om argeloze beleggers in een bepaalde richting te praten met overtuigende verhalen, overtuigend tenminste op het eerste gezicht. Zo kunnen bijvoorbeeld partijen die belang hebben om een aandeel LAAG te kopen OMHOOGPRATERS in huren, zodat de shorters hun stukken op hoog niveau kunnen verkopen en verder dumpen of shortposities innemen, dat is natuurlijk goedkoper op hoog niveau dan op een stuk lagere niveaux. Is hun doel bereikt, sluiten ze hun posities en begint het spelletje weer opnieuw.
Daarmee niet gezegd zijnde dat iedere poster hier die positief post, ingehuurd is. Meestal zijn het argeloze particuliere beleggertjes.
Of Justin wel in deze groep valt, durf ik beslist niet te zeggen, hij spuit veel technische kennis, over echt beleggings-kennis laat hij zich veel minder uit. Vooral daarom heb ik bij hem mijn twijfels, maar doe er gewoon geen enkele uitspraak over, behalve: niet alles is wat het lijkt. Maar ik ga hem beslist niet volgen uit beleggingsoogpunt. Vraag me ook af of hij aandelen heeft. En verder natuurlijk indien wel aandelen, wat zijn rendement is. Als zijn belangen zijn conform z'n postings hier, dan moet zijn rendement zwaar negatief zijn.

Trouwens: Mojo, wat is jouw rendement eigenlijk ?

en wie heeft jou ingehuurd om vanaf de 'Filistijnen' continue non informatie te spuien?
GLMF
8
quote:

Gesloopt door HG schreef op 25 okt 2018 om 16:50:


[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, bericht is bij dezen verwijderd.]

He slome Henkie, waarom verwijder je niet al zijn /haar berichten (of nog beter: wanneer verwijder deze poster definitef)
NewKidInTown
1
[Modbreak IEX: Gelieve niet over de moderatie te discussiëren, dit bericht is verwijderd.]
VanillaSky
0
Ik hou het ook maar weer een beetje voor gezien. Aandeel gaat uit zichzelf echt nergens heen daar hoef je je absoluut geen illusies over te maken. Cijfers + nieuws bij de cijfers zijn inmiddels verdisconteerd in het aandeel. Dus maar wachten op Februari, mogelijk wat eerder als er witte of zwarte rook mbt TTT komt vóór de jaarcijfers. Maar een koopordertje op 5,60-5,70 inleggen (gezien de downtrend) en verkoopordertje op 7 om winst op te schrijven.
bekeken
1
quote:

marathon 11 schreef op 25 okt 2018 om 17:28:


Weet iemand toevallig of TT een doorontwikkeling of spin off van het Philips Carin systeem is van eind jaren 80.

Was daar met het natlab bij betrokken maar Philips zag er te weinig brood in omdat het niet tot de core business behoorde. Ik heb een jaar of 30 geleden een vader en zijn zoon ergens in de US op een luchthaven ontmoet die daar destijds mee aan de slag waren. Uitvoerig over routeplanning met de heren gesproken en het leken sympathieke mensen. Iemand een idee hoe Harold aan dit geesteskind is gekomen?


Philips heeft Navigation Technology ontwikkelt en heeft dat naar Nasdaq gebracht. Is later door Nokia overgenomen en dat is dus het huidige HERE.

Godijn heeft TomTom ontwikkelt vanuit Psion (handheld computers)
pwijsneus
5
quote:

Gesloopt door HG schreef op 25 okt 2018 om 23:00:


[...]

En eikel spel je zo.:)


Hey VOORTS,

Vriendelijk verzoek om je lege bestaan per direct op Twitter voor te zetten, en dit platform te verlaten.
mobile.twitter.com/HansvanderVoor1
(Klikken op eigen risico)

Scheelt ons 84 inhoudsloze opmerkingen per dag, en op Twitter heb je geen moderatie, dus kun je lekker helemaal los. Win-win.

Verder ook het vriendelijke verzoek om niet meer op deze eenzame beroepstrol te reageren. Mocht je hem hier nog verdwaald tegenkomen verwijs hem dan door naar zn Twitter account.

On-topic, volgens mij is alles hier wel gezegd. Daar heeft Justin ook helemaal gelijk in, rustig afwachten op nieuws.
marathon 11
1
quote:

bekeken schreef op 26 okt 2018 om 00:38:


[...]

Philips heeft Navigation Technology ontwikkelt en heeft dat naar Nasdaq gebracht. Is later door Nokia overgenomen en dat is dus het huidige HERE.

Godijn heeft TomTom ontwikkelt vanuit Psion (handheld computers)

Helder! Bedankt voor de uitleg!
Overtake
1
Als je even doorzoekt op Rinkelberg en Rinkelstore en het vestigingsadres, dan weet je waar ze wèl druk mee zijn ipv TT.

Misschien iets voor de Twitter-warriors?
Consortium TomTom
0
Experts are leaving Alphabet’s smart-city project over privacy concerns

An expert that Alphabet’s Sidewalk Labs hired to oversee privacy issues related to an ambitious smart-city project has quit over proposed data-collection practices.

Details: Sidewalk Labs is trying to build a futuristic neighborhood called Quayside on Toronto’s waterfront. The development is the first big assignment for the Google sister company, which was founded in 2015 to develop technology to alleviate urban problems.

But: The project keeps running into obstacles. In August, it delayed the release of its final development plan because of local resistance. Now privacy concerns have compelled Ann Cavoukian, the former privacy commissioner for the province of Ontario, to leave the project. She says she resigned because third-party companies and developers might be able to access identifiable information about Quayside residents once the project gets built. (Sidewalk Labs says it should not formulate rules for third parties on its own and proposes creating a “Civic Data Trust” to devise that policy instead.) Another advisor also left in recent weeks over privacy issues.

Why it matters: Sidewalk Labs intends to sell technologies originally developed for Quayside to other cities. That means these privacy practices could affect a number of people, potentially around the world. The controversy also feeds the ongoing debate of whether big tech companies are doing enough to protect user data.


www.technologyreview.com/the-download...
NewKidInTown
0
quote:

Overtake schreef op 26 okt 2018 om 08:20:


Als je even doorzoekt op Rinkelberg en Rinkelstore en het vestigingsadres, dan weet je waar ze wèl druk mee zijn ipv TT.

Misschien iets voor de Twitter-warriors?


www.curatoren.nl/fo/insolventie/27661...

Faillissement LA LIGNA INVESTMENTS B.V.

Naam: LA LIGNA INVESTMENTS B.V.
Gevestigd: Apollolaan 76, 1077 BD, Amsterdam
Gesloopt door HG
3
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd. Laatste waarschuwing.]
RickBreda
0
quote:

Gesloopt door HG schreef op 26 okt 2018 om 08:49:


[...]

[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd. Laatste waarschuwing.]


Als ik HG was zou ik er heel snel voor zorgen dat de koers weer flink omhoog schiet en vooral de positieve ontwikkelingen veelvuldig communiceren.

Mocht HG willens en wetens vanwege een andere agenda zoals jij hierboven suggereert handelen dan denk ik dat het niet goed met hem gaat aflopen gezien het vele speurwerk op dit forum en er zeker een juridisch traject zal volgen waarbij mijnheer en zijn handlangers voor het bankje in de rechtzaal zullen moeten verschijnen.
RickBreda
0
Vandaag voor de verandering een groene dag en een slotkoers boven de achterlijk lage €6,50?
7.416 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 ... 367 368 369 370 371 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

TomTom Meer »

Koers 10,294   Verschil +0,23 (+2,31%)
Laag 10,094   Volume 447.794
Hoog 10,350   Gem. Volume 370.579
11-okt-19 17:36
label premium

TomTom verwacht groeiversnelling

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium
 

Trending

Bitcoin