Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pharming oktober 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
12.923 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 ... 643 644 645 646 647 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
zeurpietje
0
beste onverzettelijk. geloof je nou echt wat je zelf schrijft. shire zou pharming kapot willen shorten. echt toppunt van complottheorie. wel eens over nagedacht hoeveel mensen hier veel geld hebben verloren door al die mooie praatjes van die zgn. kenners hier. koersdoelen 2,3,4 eur.
vanaf 1,60 hoor is steeds maar door posters zoals U "bijkopen" ,"vasthouden" ,"overname"enz.
ik heb onlangs mijn verlies genomen. had aandeel gekocht als een gokje en verloren. zo werkt de beurs nou eenmaal. hoop voor jullie dat die doorbraak(wat dat dan ook mag zijn) snel komt. ik blijf voorlopig aan de zijlijn staan. de markt bepaald nou eenmaal de prijs van een aandeel en de markt vindt dus dat pharming te duur was/is.
daar kun je kwaad over zijn maar zo werkt het nou eenmaal. ook al die scheldpartijen op Kempen kwam wel heel triest over. lijkt er op dat ze een heel eind gelijk hebben/krijgen. maar zal ook wel weer een complot zijn.
BassieNL
1
quote:

beurschecker schreef op 20 okt 2018 om 09:38:


[...]

31/32 vermoed ik dat ie bedoelt ja

21/22 schrijven als je 31/32 bedoelt is geen typfoutje.
Messa
2
quote:

Jules B schreef op 20 okt 2018 om 09:46:


[...]

Nog steeds onzeker. In verder onderzoek en goedkeuringsprocedure kan het nog altijd worden afgekeurd


Ruconest wordt al gezien als een veilige middel en blijkt multifunctioneel te zijn!!
Kans dat deze afgekeurd zal worden is vele malen kleiner als bij Galapagos of anderen!!!!
Pharming maakt winst en is al bezig met uitbreiding nog voor de resultaten van Basel er waren, wat wilt dat zeggen denk je???
BassieNL
0
quote:

Techspec schreef op 20 okt 2018 om 09:20:


[...]

De onzekerheid is inmiddels weggenomen, zie positief PB Basel;

Precies... de onzekerheid is weg en de potentie zit in de schommelende koers.

- Pharming laat al enkele kwartalen op rij nauwelijks omzetgroei zien.
- de komende 4 jaren zal het hard moeten vechten voor elke euro (of eigenlijk $) extra omzet.
- winst per aandeel zal uitkomen op zo'n 2 cent per aandeel
- kaspositie zal wat gaan afnemen

--> dan is een koers van 1 euro +of- 20% toch niet gek?
[verwijderd]
6
quote:

Jules B schreef op 20 okt 2018 om 09:46:


[...]

Nog steeds onzeker. In verder onderzoek en goedkeuringsprocedure kan het nog altijd worden afgekeurdIk vind de conclsie uit het Basel rapport, in elk geval waardevoller dan het niet aflatende gebrabbel van jou.

beurschecker
1
quote:

Jules B schreef op 20 okt 2018 om 09:48:


[...]

Ook dat zou rampzalig zijn omdat Pharming dan niet de verwachtte groeiprogressie laat zien. Er zijn bloedtekorten waar Pharming voordeel van heeft. Weinig groei betekent dan dat de groei stagneert


Kerel, het is weekend. Voor hoeveel dagen krijg jij betaald?
[verwijderd]
1
quote:

kippekop schreef op 20 okt 2018 om 10:11:


[...]


Ik vind de conclusie uit het Basel rapport, in elk geval waardevoller dan het niet aflatende gebrabbel van jou.


beurschecker
0
quote:

BassieNL schreef op 20 okt 2018 om 10:00:


[...]
21/22 schrijven als je 31/32 bedoelt is geen typfoutje.


Typfoutje lijkt me niet mee, denk eerder dat ie in z'n hoofd mis zat met vorige kwartaalomzetten.
viool
0
14500 euro verlies op Pharming dit jaar, en 16500 euro winst op Galapagos dit jaar.

Wat een verschil, nu heb ik met Galapagos , enige ritjes gemaakt, maar ik vertrouw er op dat ook
Pharming zich nog gaat herstellen.


Super trio
3
Als je moet verkopen bij deze koers, dan pak je je verlies. Dat is dan niet anders. Heb je het geld niet nodig, dan bof je , want dit aandeel gaat sprongen om hoog maken. Dat is zeker!!!
[verwijderd]
3
quote:

Loisje schreef op 20 okt 2018 om 09:54:


Bedankt Onverzettelijk en Techspec dit hebben we even nodig! AB van mij


Graag gedaan Loisje, het is gewoon 'Een waarheid als een koe' ;-), en gezien het aantal AB's zijn vele Pharming beleggers het met mij eens.

De shorters hadden namelijk al lang de mogelijkheid gehad om te coveren, toen de koers op 0,64 eurocent stond. Maar die door de concurrentie ingehuurde shortende 'zeurpietjes' worden flink betaald om Pharming en z'n aandeelhouders in verwarring te brengen en te laten verkopen. Ik heb hun spelletje helemaal door. Ik raad ook iedere normale Pharming belegger aan niets meer te geloven van hun leugens en ze totaal te negeren.

Trollen moet je niet voeren, dan zullen ze vanzelf verdwijnen.

Ook als de koers zou dalen na de Q3 cijfers, zullen ze onrust gaan stoken. Mark my words!

Maar laten we ons vol vertrouwen met elkaar op de zonnige toekomst richten van Pharming en onze aandelen volledig vasthouden op indien mogelijk bijkopen, alleen dan zal de legale criminaliteit die shorten heet verdwijnen.

De shorters vinden deze posts absoluut niet leuk en zal dus aangevallen worden en 'de waarheid' proberen te verdraaien middels leugens of koers manipulatie!


'Stand Your Ground' Pharmers en aan de horizon zal de zon schijnen :-)
Hoopmazzel
1
quote:

Onverzettelijk schreef op 20 okt 2018 om 09:37:


[...]

Precies Techspec, Pharming is gewoon heel erg goed bezig, al willen de kwaadwillenden ons anders doen geloven. Pharming gaat de koers op termijn vermeervoudigen. Prachtig moment om nu Pharming het vertrouwen te geven wat het verdient en flink in te stappen of bij te kopen. Pharming gaat menigeen verassen :-)


Dat verassen is zeker een foutje?

Wanneer je in je eerdere verhaal het woord eerlijk noemt lijkt het me dat je het dan ook over de schuld en rente-aflossing moet hebben.

Ik kan het niet vinden.
JHDE
0
quote:

Jules B schreef op 20 okt 2018 om 09:48:


[...]

Ook dat zou rampzalig zijn omdat Pharming dan niet de verwachtte groeiprogressie laat zien. Er zijn bloedtekorten waar Pharming voordeel van heeft. Weinig groei betekent dan dat de groei stagneert


Stemmingmakerij!!!

32M omzet is een toename van meer dan 7% t.o.v. Q2.
Hoezo heeft Pharming voordeel van bloedtekorten in Q3 2018?
Dekkie
1
quote:

Jules B schreef op 20 okt 2018 om 09:46:


[...]

Nog steeds onzeker. In verder onderzoek en goedkeuringsprocedure kan het nog altijd worden afgekeurd

Kan ook alsnog worden goedgekeurd.
Zie jij altijd overal iets negatiefs in, mooi leven dan of wordt je gewoon betaald door shorters
papaji
6
quote:

Onverzettelijk schreef op 20 okt 2018 om 07:58:


....

Wij worden zo aangevallen omdat de concurrentie ons als een serieuze bedreiging ziet. Daarom heeft de concurrentie veel door hun gesponsorde shorters gestuurd omdat ze Pharming een te gevaarlijke speler vinden op de biotechnologie markt. Dus daarom blijven de shorters ook in Pharming zitten, betaald door bv geldreuzen als Shire. Die hebben echter minder goede en betrouwbare medicatie als Pharming. Ruconest werkt zeer goed tegen HAE en heeft weinig bijwerkingen en is veel goedkoper en meer voorradig als oa de bloedplasma medicatie van bv Shire.

Tevens is Ruconest multifunctioneel inzetbaar oa voor nierfalen en zeer waarschijnlijk ook tegen zwangerschapsvergiftiging waar echt een hele grote markt ligt.Allemaal Fijn voor de patiënten, Pharming en de aandeelhouders van Pharming uiteraard ;-).

.....

Dit wilde ik even kwijt.

Een fijn weekend toegewenst iedereen!


Hoi Onverzettelijk, ook van mij een dikke AB voor je post!!

Ik wilde er nog even op reageren en heb hetgeen niet relevant is daarvoor even uit de quote weggelaten anders wordt het zo lastig lezen voor de "meelezers":


Zodra het Pharming voor elkaar heeft om ruconest voor een enorme markt zoals CIN of Zwangerschapsvergiftiging (inhibitor) te ontwikkelen, gaat Pharming ook een enorme impact op de HAE markt krijgen. Het staat nu al vast dat de beste methode om medicijnen voor die enorme markten te produceren met aloude koeiemelk gaat gebeuren.

Dit betekent een ENORME boost aan productiecapaciteit, en dan kan daarom ook de prijs voor Ruconest/HAE DRASTISCH OMLAAG! Een tweede reden waarom Pharming de concurrentie voor HAE dan ook serieus op prijs kan aangaan, is omdat men dan niet meer alleen van die markt afhankelijk is. Daarmee zal de hele HAE markt op zijn kop komen te staan. Hoe lang zal met name Shire dan nog haar cashcow voor 500.000 dollar per jaar kunnen slijten? Hoe interessant is het dan nog voor nieuwe concurrenten in de HAE markt een medicijn te ontwikkelen?

Dan is er nog een ander fenomeen wat door het onderzoeksresultaat van Basel plots tot de mogelijkheden gaat behoren,

wordt vervolgd..
antop
8
Onverzettelijk en kippekop...AB TRUST en VASTHOUDEN...
Iedereen die Pharming al veel langer volgt weet dat de koers belachelijk laag is en naar beneden gemanipuleerd is en vooral door het inhoudsloze Kempen rapport A4 die niemand op dit forum geplaatst heeft!!!
Wat wel de koers enorm heeft laten dalen net voor FDA. Ofwel voorkennis ofwel...de concurrent heeft idd...dat kunnen wij nooit volgen en weten..shorters ingezet...aandeeltjes zijn vanaf juni al van €1,599
naar 1,489 en later zelfs naar 1,289 gegaan en daarna na het dubieuze kempen A4 advies in paniek naar de ..(stoploss) naar de 0,60 en weer terug naar de 0,77...enz enz hoog €1,064enz
Er zou Q2 geen winst zijn...Q2 WINST gemaakt...geen goedkeuring FDA (nog vragen extra info datum...Wat gaat Pharming doen? ofwel wat moeten ze nog aanleveren?) Zou wel netjes zijn als de Vries dit terugkoppelt aan de aandeelhouders.
Wat betreft Q3 verwacht gewoon dat de koers die Pharming ingezet heeft dat er winst is!
Dan nog alles wat er in de pipeline zit...en vergis je niet er is een vergrijzing in Europa en vele hebben nierfalen. Contrast vloeistof kan de NF van 25 naar NF 10 brengen en definitieve schade aanbrengen waardoor een nierfunctie vervangende behandeling levenslang nodig is. Dialyse HD of PD of NTX dus
preventief zou Pharming heel veel kunnen betekenen voor deze patienten en voor verzekeraars!
Dus Basel is wel degelijk zeer positief, preventie in de gezondheidszorg zorg heeft immers volledige aandacht.
Dialyse kost ongeveer €100.000 per jaar dacht ik...zonder andere ziekte.
Dan is er ook nog iets cardiaal wat ze onderzoeken dacht ik...kortom LT zo zit ik erin en wens ieder veel wijsheid in zijn/haar keuze.
TRUST en VASTHOUDEN. de koers staat nog lager dan vorig jaar rond deze tijd met Q2 WINST enz..
dat vind ik heel vreemd!
Maar er staan dacht ik ongeveer 654 mil aandeeltjes uit.Gisteren zijn er nog geen 10 mil verhandeld totaal...dat zou iedereen gerust moeten stellen dat de meeste ze VASTHOUDEN!
Daarom laatste keer UP naar €1,75 en hoger ;-)Fijne dagen tot Q3!
Cismo
0
quote:

Onverzettelijk schreef op 20 okt 2018 om 09:37:


[...]

Precies Techspec, Pharming is gewoon heel erg goed bezig, al willen de kwaadwillenden ons anders doen geloven. Pharming gaat de koers op termijn vermeervoudigen. Prachtig moment om nu Pharming het vertrouwen te geven wat het verdient en flink in te stappen of bij te kopen. Pharming gaat menigeen verassen :-)
hoop niet dat Pharming overgenomen gaat worden, kan mij niet voorstellen dat er geen kapers op het vinketouw zitten zodra er........
antop
3
BINCK:
Wat waren de populairste fondsen in het 3e kwartaal van 2018? We hebben de top 5 voor elke beleggingscategorie voor u op een rij gezet.

NEDERLAND - AANDELEN
1Pharming Group

2ING Groep

3BE Semiconductors

4Altice Europe NV-A

5Galapagos
12.923 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 ... 643 644 645 646 647 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Pharming Group Meer »

Koers 1,223   Verschil +0,00 (+0,08%)
Laag 1,195   Volume 13.965.174
Hoog 1,247   Gem. Volume 17.193.558
23-aug-19 17:35
label premium

Belangrijke stap voor Pharming

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium