Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pharming oktober 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
12.923 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 ... 643 644 645 646 647 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Tjeerdo
0
quote:

ff wachten nog schreef op 20 oktober 2018 00:50:


[...]

Gaat uitstekend, nog steeds 440+ dividend betalingen per jaar. Het Pharming dividend.... gaat nog even duren verwacht ik. Sint juttemis of zo, dan wel als Pasen en Pinksteren op 1 dag vallen wellicht.

Edit; "De belegger wordt serieus genomen..." Doet mij veel denken aan dat mopje over nonnensex! Mag hem hier niet plaatsen van Henk, een aantal jaren geleden werd hij bij Antonov verwijderd, waarschijnlijk omdat ik zuster xxx had veranderd in Broeder Marius R., zou nu dus Broeder Sij... zijn.


Hilarisch!
[verwijderd]
0
quote:

Misschien schreef op 19 oktober 2018 22:22:


Zoals gewoonlijk,

de enige waarheid is uw waarheid en het laatste woord voor u Juul!

Tini


Slechte verliezer

Fijn weekend Tinus
[verwijderd]
0
quote:

kippekop schreef op 19 oktober 2018 23:08:


Velen laten zich meeslepen in het negatieve psychologische spelletje dat wordt gespeeld.
Door constant negatieve verhalen te blijven spuien op dit forum, zou je bijna gaan geloven dat Pharming er slecht voor staat.


Velen hebben zich mee laten slapen in de sprookjes van de gouden bergen. De mensen met de voeten aan de vloer werden uitgekafferd. Praktijk: geen gouden berg en nog altijd onzekerheid na de enige inkomstenbron HAE acuut
Jan70 de kleine belegger
0
quote:

ODN schreef op 19 oktober 2018 22:51:


[...]

Met wat we nu weten over Pharming is het beter een jaar niet meer naar dit aandeel te kijken, misschien zelfs twee jaar. Pharming is op dit moment een aandeeltje dat moet rijpen.

Iedereen zit zich blind te staren op de omzet die ze gemaakt hebben in Q3. Weet je, mij kan die omzet niets schelen want dit zegt veel te weinig. Veel belangrijker voor mij is dat ze winst blijven maken. Normaal zal de omzet volgens verwachting zijn en hou je dan maar stevig vast voor een rit naar beneden. Nouja, dan is dat maar zo!

Dan heb je die shorters. Ochja, dat zijn ook maar mensen die hun boterham moeten verdienen. Als je de gangsters niet kan verslaan moet je maar met ze meedoen! Ik zit in Pharming voor LT! Maar ondertussen heb ik geleerd om af en toe eens mee te surfen op de golven... En geld verdienen doe je tegen de stroom in, niet met de stroom mee!

Ik kijk alvast uit naar de cijfers. Ik durf er mijn hand voor in het vuur steken dat ze goed zullen zijn. Maar zullen ze goed genoeg zijn?
AB !!
[verwijderd]
28
quote:
kippekop schreef op 19 okt 2018 om 23:08:


Velen laten zich meeslepen in het negatieve psychologische spelletje dat wordt gespeeld.
Door constant negatieve verhalen te blijven spuien op dit forum, zou je bijna gaan geloven dat Pharming er slecht voor staat.
Niets is minder waar.
Pharming is een winstgevend bedrijf, dat het verdient, serieus genomen te worden.
Q3 cijfers zijn gewoon goed, en er blijft winst gemaakt worden.
De pipeline zullen ze uit eigen middelen voorlopig nog zelf kunnen financieren.
De verkopen van Ruconest, zullen zo rond de 21 a 22 miljoen liggen voor Q3.
Dat zou al een mooie score zijn !

Maar wat hoop ik dat het meer is.
Dan zullen we vele aliassen niet meer terug zien.

Alhoewel............onder andere naam natuurlijk weer wel.
ik ga je nu al zeggen wat er gaat gebeuren. De cijfers zullen naar mijn verwachting goed zijn, maar zal niks met de koers doen, mischien klein plusje. De dagen erna geleidelijk naar beneden. En als een dief in de nacht komt de klapper dat kan door goed nieuws zij of door het afbouwen van de shorters. Maar ik geloof niet dat pharming een dood aandeel is. Dat was toen geloven in fantasie zoals herman de stier. En nu hebben ze een goed product op de markt gebracht en niemand gelooft er in. Wat kan een mens raar denken. Fijn weekend.

Goedemorgen allemaal beste mensen,

Ik ben alles aan het teruglezen na mijn werk en ik vind de bovenstaande reacties van 'Patience' en 'Kippekop' reacties waar een Pharming belegger op kan bouwen.

Al die negatieve reacties van de shorters om een gezond Nederlands biotechnologie bedrijf af te breken over de ruggen van de normale beleggers moet stoppen. Dit doet mij persoonlijk denken aan 'goed' en 'kwaad'!


En op dit forum wordt veel 'kwaad' geschreven door de ons aller bekende posters.

Een tip is om jezelf niet te laten manipuleren door deze wolven in schaapskleren die over de ruggen van de normale beleggers in Pharming, op een inktzwarte manier hun geld verdienen door leugens te verspreiden en de eerlijke normale belegger te misleiden door koers manipulatie.

Pharming is een Nederlands bedrijf wat gezond is en wat zeer zeker zal gaan groeien. Gezien het PB uit Basel en al het moois wat er in de pijplijn zit.

Wij worden zo aangevallen omdat de concurrentie ons als een serieuze bedreiging ziet. Daarom heeft de concurrentie veel door hun gesponsorde shorters gestuurd omdat ze Pharming een te gevaarlijke speler vinden op de biotechnologie markt. Dus daarom blijven de shorters ook in Pharming zitten, betaald door bv geldreuzen als Shire. Die hebben echter minder goede en betrouwbare medicatie als Pharming. Ruconest werkt zeer goed tegen HAE en heeft weinig bijwerkingen en is veel goedkoper en meer voorradig als oa de bloedplasma medicatie van bv Shire.

Tevens is Ruconest multifunctioneel inzetbaar oa voor nierfalen en zeer waarschijnlijk ook tegen zwangerschapsvergiftiging waar echt een hele grote markt ligt.Allemaal Fijn voor de patiënten, Pharming en de aandeelhouders van Pharming uiteraard ;-).

Deze post zal maximaal aangevallen worden door vele gesponsorde shorters en andere kwaadwillenden op dit Pharming forum, omdat dit de waarheid is.

Op termijn is Pharming echt een goudmijn, dus laat u niet misleiden door deze gemanipuleerde lage koers door de shorters die juist bij goed nieuws ook de koers naar beneden drukken zodat het lijkt of Pharming er slecht voor staat, wat dus absoluut niet het geval is. Pharming is in Progress en dat gaat niet van de een op de andere dag.

Blijf daarom vertrouwen en geduld hebben in het eerlijke Pharming met eerlijke goede medicatie en hou je groeibriljanten gewoon vast want die zullen vermeervoudigen in de nabij toekomt. En ook als we maar een paar miljoen euro meer omzet zouden hebben bij de Q3 cijfers, luister dan niet naar de kwaadsprekers maar hou je blik gericht op de zonnige toekomt van Pharming.

Dit wilde ik even kwijt.

Een fijn weekend toegewenst iedereen!
alles-niks
4
[verwijderd]
0
[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, bericht is bij dezen verwijderd.]
nixke
0
quote:

four60 schreef op 20 oktober 2018 00:51:


Weer het gebruikelijke geklier op dit forum. Het aandeel zal pas stijgen als de Q3-cijfers relevant omhoog zijn gegaan. Shorters zullen altijd blijven bestaan. Laat ze. Maar laat Pharming ook power tonen voor zowel aandeel als product op de Amerikaanse markt. De Pharming board dient naar buiten te treden in positieve zin en het Bazel-onderzoek te verkopen op de markt. Prachtig resultaat maar de heren doen er niets mee. Het had minstens vermeld moeten staan in de Amerikaanse pers: niet. Dat is teleurstellend. New York Times etc.totaal geen vermeldingen. Bazel is een doorslaggevende zaak voor een groot aantal nierfalende patienten. En die zijn er in Amerika. Denk maar eens aan het hoge NaCl gebruik. Vaak zijn deze patienten ook dik en vet. De markt voor Ruconest. Hartcatheterisaties en andere contrastvloeistof betrokken onderzoeken in overvloed. Wat doet de Pr-afdeling van Pharming....niets. Klopt er is geen PR! Helaas.

Wat als we deze info nu zelf eens op een Amerikaans forum zwieren? Investorshub of zo? Alle beetjes helpen misschien...
BassieNL
0
quote:

snorre42 schreef op 19 oktober 2018 23:34:


Is er iemand die ook Molmed (Molecular Medicine SPA) volgt, vond dit op een forum;

Molmed onder de 30c. Hebben goedkeuring van medicijn en prijsstelling en zelfs op positief nieuws reageert de koers niet...
30 januari 2018 nog € 0,57, conclusie volgt de lijn van de meeste biotech ondernemingen.
bijna 2,5 jaar na goedkeuring nog geen omzet.
Problemen met partner die verkoop zou oppakken.
BassieNL
0
quote:

kippekop schreef op 19 oktober 2018 23:08:


...
De verkopen van Ruconest, zullen zo rond de 21 a 22 miljoen liggen voor Q3.
Dat zou al een mooie score zijn !
...
huh...deze omzet zou rampzalig zijn.
Techspec
0
quote:

Jules B schreef op 19 oktober 2018 15:24:


[...]

Maar dan niet aan de deur van Pharming blijkt.


Blijkt in deze is voorbarig, haha
Wadloper
0
quote:

BassieNL schreef op 20 oktober 2018 09:01:


[...]huh...deze omzet zou rampzalig zijn.


De 2 had een 3 moeten zijn denk ik dat ligt meer in de lijn van de verwachtingen.
Techspec
5
quote:

Jules B schreef op 20 oktober 2018 01:52:


[...]

Velen hebben zich mee laten slapen in de sprookjes van de gouden bergen. De mensen met de voeten aan de vloer werden uitgekafferd. Praktijk: geen gouden berg en nog altijd onzekerheid na de enige inkomstenbron HAE acuut


De onzekerheid is inmiddels weggenomen, zie positief PB Basel;Bijlage:
[verwijderd]
0
quote:

Techspec schreef op 20 oktober 2018 09:20:


[...]

De onzekerheid is inmiddels weggenomen, zie positief PB Basel;


Precies Techspec, Pharming is gewoon heel erg goed bezig, al willen de kwaadwillenden ons anders doen geloven. Pharming gaat de koers op termijn vermeervoudigen. Prachtig moment om nu Pharming het vertrouwen te geven wat het verdient en flink in te stappen of bij te kopen. Pharming gaat menigeen verassen :-)
beurschecker
0
quote:

BassieNL schreef op 20 oktober 2018 09:01:


[...]huh...deze omzet zou rampzalig zijn.


31/32 vermoed ik dat ie bedoelt ja
[verwijderd]
0
quote:

Techspec schreef op 20 oktober 2018 09:20:


[...]

De onzekerheid is inmiddels weggenomen, zie positief PB Basel;


Nog steeds onzeker. In verder onderzoek en goedkeuringsprocedure kan het nog altijd worden afgekeurd
[verwijderd]
0
quote:

beurschecker schreef op 20 oktober 2018 09:38:


[...]

31/32 vermoed ik dat ie bedoelt ja


Ook dat zou rampzalig zijn omdat Pharming dan niet de verwachtte groeiprogressie laat zien. Er zijn bloedtekorten waar Pharming voordeel van heeft. Weinig groei betekent dan dat de groei stagneert
Loisje
1
12.923 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 ... 643 644 645 646 647 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Pharming Group Meer »

Koers 0,945   Verschil +0,02 (+1,66%)
Laag 0,921   Volume 11.510.422
Hoog 0,963   Gem. Volume 15.805.818
2 apr 2020 17:07
label premium

Pharming: Kopen

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's

Outlook Pharming 7 juni 2018 16:58
Pharming: Groeiperspectieven 13 maart 2018 22:16
Pharming kan verder omhoog 27 oktober 2017 17:23
Arend Jan Kamp over Pharming 26 oktober 2017 13:24
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare