Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Klimaatdiscussie: opwarming aarde door mens of natuur

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
10.810 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 ... 537 538 539 540 541 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rationeel
0
Beelen zit ook niet stil

AEB wil verder geen commentaar geven op de brief. De gemeente Amsterdam laat weten bekend te zijn met de brief van AEB. Het college wil eerst de gemeenteraad informeren over de afwegingen die daarover zijn gemaakt, meldt een woordvoerder.

De directie van Beelen zit ondertussen ook niet stil.... Woensdag... presenteert het bedrijf zijn ...reddingsplan... op verzoek van de... oppositie... alsnog aan de gemeenteraad. Bronnen rond het bedrijf zeggen dat... Beelen... de raadsleden en het college ervan wil overtuigen dat het plan uitstekend past bij de... groene en duurzame... ambities van het stadsbestuur.

fd.nl/economie-politiek/1317044/voort...
rationeel
1
Incompetentie en geldverspilling. Amsterdam is een stad in nood.
De regering moet ingrijpen.
De meest essentiele functies van bestuur zijn in het geding. Deze linkse drammers mogen niet verder gaan met hun desastreuse plannen.
De stad bedolven onder een grote vuilnishoop. Het is allemaal al onverzorgd genoeg.

Met hun zesjes schoonmaak. Besteed het geld waaraan het besteed hoort te worden. De diensten waar de bewoners voor betalen, ipv aan politieke dram plannetjes.
rationeel
0
ChristenUnie-Kamerlid Carla Dik-Faber draagt op Prinsjesdag een outfit met zeewier als grondstof.

Amersfoort

Ook het haaraccessoire van Dik-Faber is gebaseerd op zeewier en vertelt een duurzaam verhaal. Studio Klarenbeek & Dros ontwikkelden een bioplastic uit zeewier en maakten een hoofdstukje waarin een plastic flesje en een olievat terug te vinden zijn.

Het dragen van kleding die een ode is aan milieu en duurzaamheid is bij dit Kamerlid uit Veenendaal inmiddels uitgegroeid tot een nieuwe traditie. Eerder droeg ze kleding van gerecyclede Marine-uniformen, PET-flessen, leer van treinstoelen, visnetten en Staphorster klederdracht. Zeewier is een losse aanduiding van groepen niet-verwante algen die in zee leven. Dit jaar mocht ontwerpster Nienke Hoogvliet experimenteren met zeewier als grondstof voor een bijzondere creatie. Het was voor het eerst dat een zeewier-creatie van haar ook echt gedragen werd. Hoogvliet exposeert al langer met zeewier en had al enkele exposities met die soort als kunst.

Oosterschelde

Met haar zeewierpak willen politica en kunstenares een statement maken voor nieuwe manieren van kleding produceren: vernieuwend, duurzaam en lokaal geproduceerd. Het gebruikte zeewier komt voor een groot deel uit de Oosterschelde, wat ontwikkeld is tot garen en daarna gebruikt voor het borduurwerk op de creatie.

Nienke Hoogvliet: ‘Het ontwerp is geïnspireerd op de traditionele... Japanse kimono, ...een kledingstuk dat van generatie op generatie werd doorgegeven en een grote waarde had. Dat staat in schril contrast tot de fast fashion, de goedkope wegwerpmode zoals we die vandaag de dag kennen.’

www.nd.nl/nieuws/politiek/carla-dik-f...
objectief
0
Amsterdam floreert als nooit tevoren; iedereen wil er wonen/invasie aan toeristen in de zomer en inwoners zijn vol lof over het gemeentebestuur. 9zelfs de VVD oppositie is lovend)
Het kan nauwelijks nog beter.
rationeel
0
Laten we ons vooral zo kleden, dat er veel tijd aan de kleding besteed moet worden. Dat deden ze vroeger toch ook? Ja, maar toen hadden ze wel bedienden, een soort slaven die het huishouden deden. Meen je dat nou. Hadden we even over het hoofd gezien. We zagen alleen het gat in de markt.

Veel plezier met de kimono's. Ook wel decent;)
gokker
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 17 sep 2019 om 11:59:


De AEB wordt een gigantisch schandaal en een enorme strop voor Amsterdam; ik verheug me er bijzonder op.

Schadenfreude???
DeZwarteRidder
1
quote:

gokker schreef op 17 sep 2019 om 12:56:


[...]Schadenfreude???

Dubbele schade-freude.
gokker
1
quote:

objectief schreef op 17 sep 2019 om 12:30:


Amsterdam floreert als nooit tevoren; iedereen wil er wonen/invasie aan toeristen in de zomer en inwoners zijn vol lof over het gemeentebestuur. 9zelfs de VVD oppositie is lovend)
Het kan nauwelijks nog beter.


Nou nou, dat zie ik toch anders. Was dit jaar al op een hele zwik vergaderingen om voorstellen voor de binnenstad te bespreken. Die binnenstad is toch behoorlijk ontwricht. Op een buurtfeest pasgeleden werd ook veel geklaagd. De gemeente meent het goed, maar is niet echt praktisch bezig. Lachen moet ik over prof. Hemel die denkt de toeristen voor de buitenwijken te kunnen interesseren. Maar ach, de stad heeft vroeger ook vaak maar wat aangerommeld. Het heeft ook zijn charme, denken we maar.
rationeel
0
Alles wat met moeite, heel veel moeite en dankzij de inzet van ANDEREN, is opgebouwd, afbreken, omdat het in je politieke straatje past,... en na ons de zondvloed...Het is schandalig.
voda
1
Gaat goed zo, gooi die woestijn maar vol met panelen!! :-)

EWEC 2GW Solar Plant to Be Operational in Q1 2022

Emirates Water and Electricity Company has revealed that construction work on the 2,000MW solar plant in Al Dhafra region is under way, with the photovoltaic power project expected to be operational in the first quarter of 2022 taking Abu Dhabi’s solar capacity to 3,200MW. The construction update was revealed chief executive officer of Ewec, Mr Othman Al Ali, as Ewec hosted Portugal’s secretary of state for energy, Mr Joao Galamba, who visited Noor Abu Dhabi.

During his visit, Galamba was briefed about the 1,777MW solar power plant one of the world’s single largest solar projects and was updated on the upcoming construction of the 2,000MW solar plant, that was announced by the UAE's Minister of Climate Change and Environment, HE Dr Thani bin Ahmed Al Zeyoudi, at the Abu Dhabi Climate Meeting in July 2019.

Speaking about the Noor Abu Dhabi plant, Al Ali said that "Over 3,000 workers were involved at Noor Abu Dhabi to help us in our mission to provide clean, reliable and efficient solar energy to the UAE’s electricity grid.” He added that “As our programme continues to advance, particularly with construction underway at our Al Dhafra project, this is a role we take on with great pride and responsibility, and as always, energy security remains our overriding priority."

Source : Construction WeekOnline
Bijlage:
gokker
0
maar weer eens een lijstje

de Jensenshow:

1.zorgen om Geert Wilders
2.Gerrit Hiemstra is een verwarde man
3.Peter R. de Vries zit weer fout
4.vegetarisch dieet is levensgevaarlijk
5. de waarheid over Trump en Brexit
6. Halsema gevaar voor Amsterdam
7. Geert Wilders gaat winnen
8. is ons de waarheid verteld over 9/11?
9. zijn mannen homo-puppies?
10. is Jesse Klaver de meest hypocriete politicus ooit?
11. liegende Halsema moet aftreden
12. nog meer leugens van Femke Halsema

Wie deze bagger consumeert, heeft een probleem.
Ronald Engels
1
Forumleden: over het waarom van de CO2-discussie door Media en Politici, geplaats op You-Tube recentelijk, antwoord op vraag anonieme "KD":

KD, dat de media, United Nations, regeringen/politici een verhaal brengen dat CO2-uitstoot onze nieuwe vijand is, komt omdat men geen levensbedreigende vijand zoals tot 1989 de Sovjet-Unie/het communisme meer heeft. Het hebben van een vijand is media nieuws, is werkverschaffing, geeft de mogelijkheid om bekend te worden, geeft de mogelijkheid tot status als overbetaalde bekende Nederlander, dit is pure actieve bezigheid-therapie met manipulatie en indoctrinatie en geeft de macht om de echte ware democratie en echte vrijheid en vrijheid van meningsuiting de nek om te draaien en iedereen te dwingen politiek correct te lullen en dus alle vele kwade kwalen van onze b.v. Nederlandse maatschappij onder het tapijt te schuiven, voor zich uit te schuiven en de chaos die heerst in b.v. Nederland over b.v. onze over-bureaucratie, torenhoge belastingen en alle andere bureaucratische verplichte lasten, torenhoge pensioen problemen, torenhoge vermogensrendementsheffing, torenhoge emigratie problemen, torenhoge bevolkingsgroei, torenhoge drugs gebruik en criminaliteit en incompetentie Justitie, torenhoge armoede en ellende in Afrika, torenhoge grondstoffen misbruik en vervuiling wereldwijd, enzv. gewoon alles lekker voor ons uit te schuiven en dus nooit iets op te lossen. Het levert veel werk, veel geld op voor een zeer kleine minderheid en machtige eigenbelang elite, de burger wordt dom en arm en onder de duim gehouden met leugens, manipulatie, indoctrinatie en bang makerij. Het ideale recept van iedere Dictatuur en Rutte, Merkel, Juncker en Macron, de EU, de United Nations zijn de lachende zichzelf verrijkende machthebbers, die je helaas geen schop onder hun achterwerk meer kunt geven, want zij hebben de Macht en deze minderheid NOMENKLATURA Elite heeft de intentie on de macht nooit meer af te geven en zich te blijven verrijken over de rug van de hardwerkende domme SLAVEN, de continu geminachte en belachelijk gemaakte burgers. VERDEEL EN HEERS EN STEEL, DAT IS HET MOTO. En dan zijn er vele miljoenen Nederlanders die zelf niet door hebben dat Nederland één miserabel land geworden is op basis van het boven geschrevene, men is zelfs zo simpel van geest om te denken, dat Nederland het allerbeste land van de hele wereld is en men beseft niet eens hoe men in Nederland bedrogen en bestolen wordt, jaar in jaar uit, sinds de jaren 70-tig vorige eeuw, sinds de ramp Joop Den Uyl, de ramp het socialisme, de ramp van politieke correctheid, PVDA-D66-COMUNISTEN-NU GROEN LINKS, de ramp van inperking van echte democratie en inperking van vrijheid van meningsuiting. Nederland is gewoon een open gevangenis controle dictatuurstaat geworden m.b.v. sociale media, de Hilversumse Media Elite, enzv. Simpel alles draait om MACHT, CONTROLLE, GELD, EIGENBELANG en STATUS. Dus CO2 is onze nieuwe vijand, wat waanzinnig veel geld en werk en macht oplevert voor een zeer beperkte kleine Minderheids-Elite, over de rug van de domme steeds meer betalende werkende burgers en "bange niet protesterende" bedrijven, dus nog meer schulden creatie in Nederland bij de Burgers en bedrijven, die reeds de grootste individuele schuldenaren van de hele wereld zijn.

Onze Nederlandse Staat is RIJK, De Nederlandse Burger is één Grote Schuldenaar en dat wordt nog vele malen erger.

M.v.g. Ronald Engels.
rationeel
0
quote:

gokker schreef op 17 sep 2019 om 23:32:


maar weer eens een lijstje

de Jensenshow:

1.zorgen om Geert Wilders
2.Gerrit Hiemstra is een verwarde man
3.Peter R. de Vries zit weer fout
4.vegetarisch dieet is levensgevaarlijk
5. de waarheid over Trump en Brexit
6. Halsema gevaar voor Amsterdam
7. Geert Wilders gaat winnen
8. is ons de waarheid verteld over 9/11?
9. zijn mannen homo-puppies?
10. is Jesse Klaver de meest hypocriete politicus ooit?
11. liegende Halsema moet aftreden
12. nog meer leugens van Femke Halsema

Wie deze bagger consumeert, heeft een probleem.


Je hebt nog steeds niet door wat democratie en tolerantie inhouden.
Puppie;)
rationeel
1
quote:

Ronald Engels schreef op 18 sep 2019 om 00:24:


Forumleden: over het waarom van de CO2-discussie door Media en Politici, geplaats op You-Tube recentelijk, antwoord op vraag anonieme "KD":

KD, dat de media, United Nations, regeringen/politici een verhaal brengen dat CO2-uitstoot onze nieuwe vijand is, komt omdat men geen levensbedreigende vijand zoals tot 1989 de Sovjet-Unie/het communisme meer heeft. Het hebben van een vijand is media nieuws, is werkverschaffing, geeft de mogelijkheid om bekend te worden, geeft de mogelijkheid tot status als overbetaalde bekende Nederlander, dit is pure actieve bezigheid-therapie met manipulatie en indoctrinatie en geeft de macht om de echte ware democratie en echte vrijheid en vrijheid van meningsuiting de nek om te draaien en iedereen te dwingen politiek correct te lullen en dus alle vele kwade kwalen van onze b.v. Nederlandse maatschappij onder het tapijt te schuiven, voor zich uit te schuiven en de chaos die heerst in b.v. Nederland over b.v. onze over-bureaucratie, torenhoge belastingen en alle andere bureaucratische verplichte lasten, torenhoge pensioen problemen, torenhoge vermogensrendementsheffing, torenhoge emigratie problemen, torenhoge bevolkingsgroei, torenhoge drugs gebruik en criminaliteit en incompetentie Justitie, torenhoge armoede en ellende in Afrika, torenhoge grondstoffen misbruik en vervuiling wereldwijd, enzv. gewoon alles lekker voor ons uit te schuiven en dus nooit iets op te lossen. Het levert veel werk, veel geld op voor een zeer kleine minderheid en machtige eigenbelang elite, de burger wordt dom en arm en onder de duim gehouden met leugens, manipulatie, indoctrinatie en bang makerij. Het ideale recept van iedere Dictatuur en Rutte, Merkel, Juncker en Macron, de EU, de United Nations zijn de lachende zichzelf verrijkende machthebbers, die je helaas geen schop onder hun achterwerk meer kunt geven, want zij hebben de Macht en deze minderheid NOMENKLATURA Elite heeft de intentie on de macht nooit meer af te geven en zich te blijven verrijken over de rug van de hardwerkende domme SLAVEN, de continu geminachte en belachelijk gemaakte burgers. VERDEEL EN HEERS EN STEEL, DAT IS HET MOTO. En dan zijn er vele miljoenen Nederlanders die zelf niet door hebben dat Nederland één miserabel land geworden is op basis van het boven geschrevene, men is zelfs zo simpel van geest om te denken, dat Nederland het allerbeste land van de hele wereld is en men beseft niet eens hoe men in Nederland bedrogen en bestolen wordt, jaar in jaar uit, sinds de jaren 70-tig vorige eeuw, sinds de ramp Joop Den Uyl, de ramp het socialisme, de ramp van politieke correctheid, PVDA-D66-COMUNISTEN-NU GROEN LINKS, de ramp van inperking van echte democratie en inperking van vrijheid van meningsuiting. Nederland is gewoon een open gevangenis controle dictatuurstaat geworden m.b.v. sociale media, de Hilversumse Media Elite, enzv. Simpel alles draait om MACHT, CONTROLLE, GELD, EIGENBELANG en STATUS. Dus CO2 is onze nieuwe vijand, wat waanzinnig veel geld en werk en macht oplevert voor een zeer beperkte kleine Minderheids-Elite, over de rug van de domme steeds meer betalende werkende burgers en "bange niet protesterende" bedrijven, dus nog meer schulden creatie in Nederland bij de Burgers en bedrijven, die reeds de grootste individuele schuldenaren van de hele wereld zijn.

Onze Nederlandse Staat is RIJK, De Nederlandse Burger is één Grote Schuldenaar en dat wordt nog vele malen erger.

M.v.g. Ronald Engels.


Je hebt het weer goed samengevat, Ronald:) We hebben een klets regering, en zelfs dat kunnen de meesten al niet goed.

Rutte wel die draait er zijn hand niet voor om. We zouden een grote belastingherziening krijgen. Zoals je schrijft, over de belastingen in algemene zin hoor je ze niet. De erf ...schenkbelasting en de rendementsbelasting, staan voor zover ik weet alleen maar bij FVD:) op het programma.

Er valt heel wat scheefgroei aan te pakken. Hopelijk gaan meer stemmers dat zien.

Groet,

Rationeel.
izdp
2
Veel beloven doet gekken in vreugde leven.
De zottenklapper draait er zijn hand niet voor om.
izdp
1
quote:

rationeel schreef op 17 sep 2019 om 20:44:


De Jensenshow 8...Met Marcel Crok.

www.youtube.com/watch?v=Gca0lhk3LyE


Weer eens het riool ingedoken ratio?
Je weet ze wel te vinden.
rationeel
1
Warmtepompen. Het antwoord van De Klimaattafel op een Gasloze Samenleving. Gigantisch gepromoot door een lobbyconglomeraat van energiebedrijven en VVD66. Iedereen van de CV-ketel en gasfornuis af, en we leven nog lang, warm en gelukkig, samen met de ijsbeertjes en de gletsjers. Maar die warmtepompkrengen verwarmen helemaal niet, zijn twee keer zo duur, besparen geen jota, en wie klachten heeft kan in de plomp zakken. Aldus het consumentenprogramma TROSRADAR op de NPO gisteravond. Wisten we al. Oud Nieuws. Told you so. Maar blijf vooral lekker luisteren naar de mooiweer-praatjes van Gerrit Hiemstra cum suis. Kloven wij nog een kuubje oudhollandsch kachelhout.

Geen Stijl
rationeel
1
Mijn zoon werk als electrcien krachtstroom; infra etc.
Februari j.l. in nieuwbouwwijk overige huizenblokken voorzien van leidingen en meterkast.... later in de middag vroeg donker en redelijk koud.
Resultaat: "warmtepompen" schoten tekort - geen gas. Alle staatlantaarns op zwart omdat extra elektriek voor de al bewoonde woningen nodig was.
Ergo: alles en iedereen in het duister door warmteshit-verhaal.
Waarvan akte

MoslimMolen.
10.810 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 ... 537 538 539 540 541 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street lager op handelsvrees

20 nov De aandelenbeurzen in New York zijn woensdag opnieuw lager gesloten. De handelshoop op Wall Street zonk ver... 3

  Indices

  AEX 594,16 0,00%
  EUR/USD 1,1075 -0,01%
  Germany30^ 13.135,70 -0,17%
  Gold spot 1.470,11 -0,26%
  LDN100-24h 7.227,77 -0,13%
  NY-Nasdaq Composite 8.526,73 -0,51%
  US30# 27.787,93 -0,06%

  Stijgers

  AALBER...
  0,00%
  ABN AM...
  0,00%
  Accell
  0,00%
  Accsys
  0,00%
  Acomo
  0,00%

  Dalers

  AALBER...
  0,00%
  ABN AM...
  0,00%
  Accell
  0,00%
  Accsys
  0,00%
  Acomo
  0,00%

  Nieuws Forum Meer»

  (7)

  ketchup of catch-up op 21-nov-19 06:21
  (8)

  wwilliamss op 21-nov-19 06:14
  (3)

  suske wiet op 21-nov-19 01:05
  (7)

  TA=verlies op 20-nov-19 22:41
  (1)

  Premium Short Caller.. op 20-nov-19 22:37

  Column Forum Meer»

  (145)

  shortie op 20-nov-19 23:34
  (11)

  ff_relativeren op 20-nov-19 21:24
  (13)

  Wimv0a93k op 20-nov-19 19:26
  (6)

  Snugger op 20-nov-19 12:49
  (84)

  ONN op 20-nov-19 11:26