Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Klimaatdiscussie: opwarming aarde door mens of natuur

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4.881 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 ... 241 242 243 244 245 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Treasury Bond
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 4 apr 2019 om 17:28:


[...]
Het is heel verstandig van Voda om niet op die boelshit van jou te reageren.


Wil je mij even niet persoonlijk aanvallen? Ik vind dat je je vreselijk misdraagt de laatste dagen!
Tom Riddle®
0
quote:

voda schreef op 4 apr 2019 om 12:40:


[...]
Hier meer te lezen:

www.ad.nl/wetenschap/unieke-vondst-fo...

Hoeveel CO2 zou die inslag in één dag gegenereerd hebben.
Ik denk véél- en véél meer dan de mens de afgelopen 150 jaar over heel de aarde gegenereerd heeft ;-)
Tom Riddle®
1
quote:

voda schreef op 4 apr 2019 om 15:48:


German president presented with last piece of black coal mined in Ruhr region
Source : Strategic Research Institute

Wie is die man, rechts op de foto ?
www.iex.nl/Forum/Upload/2019/11525926...
Lijkt wel een verwarde alcoholist :-)
Treasury Bond
0
quote:

Tom Riddle® schreef op 4 apr 2019 om 21:32:


[...]
Wie is die man, rechts op de foto ?
www.iex.nl/Forum/Upload/2019/11525926...
Lijkt wel een verwarde alcoholist :-)


Niet na 11.00 aanspreken
izdp
1
Tijdje weg en zie met humor hoe schreeuwend klein volkje elkaar overstemt in hun overtuiging.
Om het blut und boden wat hun verkrachten recht doet zijn.
In hun dwaze ogen die van god los zijn.

Aan ons normalen om het tuig van de richel te beheersen.

Chiddix
0
Na de bekendmaking van Rutte en Wiebes over het invoeren van een CO2 heffing wordt er druk gedebatteerd waar de opbrengst terecht moet komen. Het kabinet zegt, bij de bedrijven die willen verduurzamen.
PvdA en GroenLinks willen , dat een deel bij de burgers terechtkomt. Dan is er nog veel verzet tegen de heffing door VNO/NCW, Tata Steel etc
Er is namelijk al een heffing in Europees verband. Er wordt gevreesd als Nederland dit invoert bedrijven het land verlaten naar de buurlanden. Dan ben je goed bezig als klimaatgoeroes(GroenLinks/D66).
Maar dit past geheel wat er in de hoofden zit bij de klimaatpartijen. Helaas, het is een zinloze exercitie daar India,China,VS etc heel anders denken over de opwarming van de aarde. Bij hen staat economische groei op de eerste plaats.
Chiddix
0
GroenLinks heeft het over een CO2 heffing van 200 euro per ton uitstoot. Dat is extreem hoog. Bij een heffing van 50 euro per ton(advies klimaatgeleerden) kan Tata Steel Ijmuiden zijn deuren al sluiten.
Tom Riddle®
2
quote:

izdp schreef op 5 apr 2019 om 00:31:


Tijdje weg en zie met humor hoe schreeuwend klein volkje elkaar overstemt in hun overtuiging.
Om het blut und boden wat hun verkrachten recht doet zijn.
In hun dwaze ogen die van god los zijn.

Aan ons normalen om het tuig van de richel te beheersen.


Wanneer ik bovenstaande tekst lees ... met name de dramatiek erin, krijg ik de behoefte je te moeten informeren:
www.brijder.nl/probleem/alcoholversla...

hopelijk kun je er iets mee ;-)
Treasury Bond
0
De inktzwarte kant van Het Rode Kruis
De organisatie zit tot haar nek in pro-Palestijns en anti-Israëlisch activisme


opiniez.com/2017/06/25/de-inktzwarte-...

Er stond vandaag een meet-up meisje aan mijn deur dat opgewekt met haar collectebus schudde. Of ik iets zou willen doneren aan het Rode Kruis. Nou nee, ik geef nooit iets aan het Rode Kruis hield ik haar voor. Ze bevroor en zocht met open mond naar woorden.

Het Rode Kruis is immers een heilig instituut. En tegen een Rode Kruis-engel zegt niemand nee. Ik wel, en ik zal alle engelen en deugdonoren onder u uitleggen waarom.

Titelfoto: Croixrouge_logos by Julius Kusuma is licensed under CC BY-SA 3.0

Tweede Wereldoorlog
Na de dood van oprichter Henri Dunant – door Theodor Herzl betiteld als de eerste christelijke zionist – is het Rode Kruis veranderd in een organisatie doortrokken van oud-Europese Jodenhaat en moderne anti-Israël sentimenten. In de Tweede Wereldoorlog koos het Rode Kruis-bestuur voor collaboratie met de Duitse bezetter. Joodse medewerkers werden ontslagen, Joodse vrijwilligers aan de kant gezet en Joodse bloeddonoren uit de bloedtransfusiediensten geschrapt. Joodse oorlogsslachtoffers kregen geen hulp. Niet in Nederland, niet in Europa noch in de concentratiekampen.

Oostfront
Alleen niet-Joden ontvingen voedselpakketten, bijstand en medische zorg. Rode Kruis-medewerkers bezochten Auschwitz, Theresienstadt en Buchenwald zonder de Joodse gevangen bij te staan of anderszins te helpen. Het Rode Kruis was op de hoogte van hun lot. Het wist van de gaskamers en de massamoorden maar heeft met deze wetenschap niets gedaan. In 1942 vertrokken 240 speciaal opgeleide Nederlandse Rode Kruis-medewerkers op verzoek van de Duitsers naar het Oostfront. In de buurt van Kiev werd een mobiel veldhospitaal ingericht. Tot aan de bevrijding zouden vele (Nederlandse) Rode Kruis-medewerkers medische bijstand verlenen aan het front. Dat het Rode Kruis een tweede Nobelprijs voor de Vrede ontving in 1944 zegt meer over de kwaliteit van deze Vredesprijs dan de verrichtingen van het Rode Kruis.

150-jarig bestaan
Na de bevrijding liet het Rode Kruis de Joodse overlevenden opnieuw in de steek. Het wachten beu zijn velen lopend en strompelend huiswaarts gekeerd. Vorige maand vierde het Rode Kruis in de Haagse Ridderzaal, in aanwezigheid van Koning Willem-Alexander, prinses Margriet en een flink aantal deugende Nederlanders, haar 150-jarig bestaan. De NOS pakte flink uit met twee TV-uitzendingen, een documentaire en een rechtstreeks verslag. Ook het inktzwarte oorlogsverleden werd even aangestipt. Er moesten lessen worden geleerd, lessen voor de toekomst klonk het vroom.

warme ontvangstdeken voor vluchtelingen en migranten uit islamitische landen

NIOD-onderzoek
Het NIOD kreeg in 2013 opdracht om onderzoek te doen naar deze duistere periode en publiceert op 1 november a.s. de bevindingen. Is 72 jaar na dato niet wat laat om lessen te trekken uit deze weerzinwekkende geschiedenis? Had dat niet wat eerder gekund? Toch lijkt het huidige tijdstip voor zelfonderzoek bij nadere beschouwing goed gekozen. Het boetekleed dat voor het Rode Kruis in de maak is kan onder het motto ‘Dit Nooit Meer’ tevens dienst doen als warme ontvangstdeken voor vluchtelingen en migranten uit islamitische landen. Zij zijn immers de nieuwe Joden. De nieuwe vluchteling wast het vuile verleden schoon.

Islamitische Halve Maan
Het Rode Kruis heeft iets met de islam. Naast het Kruis is ook de islamitische Halve Maan sinds 1929 een officieel erkend embleem. Beide symbolen worden door het Internationale Rode Kruis afzonderlijk en in combinatie gebruikt. Het Kruissymbool deed de islamitische landen te veel denken aan kruisvaarders. Zij bedongen hun eigen embleem, de Halve Maan zoals afgebeeld op de vlag van het oude Ottomaanse kalifaat. Vreemd is wel dat de Rode Davidster van de Israëlische hulpdienst Magen David Adom in 1948 onmiddellijk werd afgekeurd door het Rode Kruis als te religieus, te aanstootgevend en niet neutraal genoeg. Tot op de dag van vandaag verbiedt de organisatie het gebruik van de Rode Davidster buiten de pre-1967 grenzen maar staat het gebruik van de islamitische Halve Maan overal ter wereld toe.

Israel
Pas na zestig jaar soebatten en dreiging van het Amerikaanse Rode Kruis om de betalingen aan het hoofdkwartier in Genève stop te zetten, kwam het Rode Kruis in 2006 een beetje in beweging. Israël mocht onder strikte voorwaarden lid worden van de Rode club. Het Rode Kruis ontwierp speciaal voor dit doel een neutraal, religievrij embleem: het Rode Kristal. Verder besloot men dat Israëlische hulpdiensten alleen nog mochten opereren binnen de pre-1967 grenzen. Om de islamitische lobby tegemoet te komen werden tegelijkertijd de Palestijnse Halve Maan-organisatie en de staat Palestina officieel erkend en zonder mitsen en maren opgenomen in de Rode Kruis-gemeenschap.

geen internationale organisatie, maar een Zwitserse privé-onderneming

Zwitserse privé-organisatie
Het Internationale Comité Rode Kruis (ICRC) is ’s werelds grootse humanitaire organisatie. In tegenstelling tot wat velen denken is het ICRC geen NGO en ook geen internationale organisatie, maar een Zwitserse privé-onderneming. Het kent geen open en democratisch gevormde bestuurscultuur. Het woord Internationaal slaat niet op het lidmaatschap, maar op het werkterrein van de organisatie. Alleen Zwitsers mogen toetreden tot het bestuur van het ICRC. Besluitvorming vindt plaats achter gesloten deuren. Communicatie met de buitenwereld wordt verzorgd door een team topadvocaten en sluwe taalkundigen wier taak het is taal te gebruiken om zaken te verhullen inplaats van te onthullen.

Privileges
Het ICRC kent in Zwitserland en elders in de wereld veel door wetgeving of verdragen verkregen privileges, zoals immuniteit, belasting ontheffingen en vrij vervoer van goederen. Het ICRC krijgt grote sommen geld van de Nationale Rode Kruis-donoren, internationale organisaties als de EU en van alle 196 leden van de zogeheten Geneefse Conventie. Het ICRC beheert en interpreteert de Geneefse Conventies, verdragen die van 1864 tot 1949 zijn geformuleerd in Genève en die, als onderdeel van het internationaal humanitair recht, de rechtsregels bepalen ten tijde van gewapende conflicten. ICRC-medewerkers treden op als beschermengelen van internationale mensenrechten.

Internationaalrechtelijke taken
Het is op z’n zachtst gezegd nogal merkwaardig dat een ondoorzichtige en ondemocratische privé-organisatie als het ICRC zo’n grote rol kan spelen binnen het zo geroemde, transparante Internationaal Recht. Dit ICRC geniet sinds 1990 binnen de VN een speciale status. Het adviseert staten en toetst conflicten en partijen aan de door hen beheerde Geneefse Conventies. Zo was het ICRC de eerste partij die na de Zesdaagse Oorlog in 1967 sprak van bezette gebieden. In Tibet, de Sahara of op Cyprus is er volgens het ICRC geen sprake van bezetting. En ook al heeft Israël de Gazastrook jaren geleden verlaten, toch is het volgens het ICRC nog steeds bezet gebied. (Lees deze discussie en het glasheldere antwoord van de rechtsgeleerde Avi Bell)

Treasury Bond
0
Duister en oncontroleerbaar
Het zijn deze interpretaties van een oncontroleerbare en ondemocratische privé-organisatie die in talloze VN-resoluties worden vastgelegd. Zo spreekt de VN-Veiligheidsraad resolutie 446 over “… Bevestigt nogmaals dat de Geneefse Conventie betreffende de Bescherming van Burgers tijdens Oorlogstijd van toepassing is op de Arabische gebieden die sinds 1967 door Israël bezet worden, waaronder Jeruzalem. …” Deze interpretatie van de vierde Conventie komt regelrecht uit de koker van het ICRC-hoofdkwartier waar de Conventie ontworpen werd en men dagelijks bezig is met het herinterpreteren van alle artikelen. Duister en dictatoriaal gedrag van een organisatie die claimt dé kampioen te zijn op het gebied van mensenrechten en democratie.

Rode Kruis is intermediair bij verzorgen papierwerk voor Palestijnse terroristen

Pro-Palestijns activisme
In de ogen van het ICRC is Israël de grootste schender ter wereld van de Geneefse Conventies. Reden genoeg voor het ICRC om zich permanent in Israël te vestigen. In het kader van het ‘neutraliteitsbeginsel’ heeft het ICRC voor de vorm een kantoor geopend in Tel Aviv, maar is vrijwel uitsluitend aanwezig in de dorpen en steden van de zogenaamde bezette gebieden. Daar werkt het ICRC nauw samen met de UNRWA, een vluchtelingenorganisatie die door de VN speciaal voor Palestijnen in het leven is geroepen. Gezamenlijk dragen zij bij aan het instandhouden en uitbreiden van het ‘vluchtelingenprobleem’, een sfeer van ophitsing en het goedpraten van Palestijns terrorisme. De talloze witte ICRC-ambulances razen niet door het Israëlische landschap om mensen medisch bij te staan, maar om Palestijnen te helpen in hun strijd tegen de Joden.

Hulp aan Palestijnse terroristen
Deze week werd bekend welke rol het Rode Kruis speelt in de Palestijnse opzet om islamitische terroristen en hun families financieel te belonen voor het doden en verminken van Joden. ICRC-medewerkers hebben vrij toegang tot Palestijnse terroristen in Israëlische gevangenissen. Daardoor kunnen zij optreden als intermediair bij het verzorgen van het papierwerk en de handtekeningen die nodig zijn om deze moordenaars in aanmerking te laten komen voor een Palestijns terreursalaris. Het Internationale Rode Kruis faciliteert antisemieten en moordenaars van Joden.

Sigrid Kaag
Zou het Nederlandse Rode Kruis daadwerkelijk iets geleerd hebben van het beschamende anti-Joodse gedrag, dan zou het de Henri Dunant lezing tijdens het 150-jarige jubileumfeestje niet hebben laten voordragen door Sigrid Kaag. Als vrouw van een oud-minister van Yasser Arafat en moeder van naar eigen zeggen Palestijnse kinderen, is deze als diplomaat vermomde activiste sinds jaar en dag betrokken bij de internationale anti-Israël-beweging. Onder haar toeziend oog als VN-hoofd in Libanon heeft de islamitische terreurbeweging Hezbollah aan de zuidgrens met Israël de afgelopen jaren een legermacht kunnen opbouwen die zijn weerga niet kent.

Het maakt niet uit hoeveel Rode Kruis-engelen in zomerjurkjes aan mijn voordeur verschijnen. Ik geef geen geld aan een organisatie die de vijanden van het Joodse volk en de staat Israël aanmoedigt en ondersteunt. Het Rode Kruis is een kwaadaardige organisatie. Een antisemitisch leger dat vermomd in mensenrechtenmantels ten strijde trekt tegen de staat Israël.

Dit Rode Kruis-leger verdient geen steun. Het dient te worden verslagen.
DeZwarteRidder
4
quote:

Treasury Bond schreef op 5 apr 2019 om 11:20:


De inktzwarte kant van Het Rode Kruis
De organisatie zit tot haar nek in pro-Palestijns en anti-Israëlisch activisme


opiniez.com/2017/06/25/de-inktzwarte-...

Er stond vandaag een meet-up meisje aan mijn deur dat opgewekt met haar collectebus schudde. Of ik iets zou willen doneren aan het Rode Kruis. Nou nee, ik geef nooit iets aan het Rode Kruis hield ik haar voor. Ze bevroor en zocht met open mond naar woorden.

Het Rode Kruis is immers een heilig instituut. En tegen een Rode Kruis-engel zegt niemand nee. Ik wel, en ik zal alle engelen en deugdonoren onder u uitleggen waarom.

Titelfoto: Croixrouge_logos by Julius Kusuma is licensed under CC BY-SA 3.0

Tweede Wereldoorlog
Na de dood van oprichter Henri Dunant – door Theodor Herzl betiteld als de eerste christelijke zionist – is het Rode Kruis veranderd in een organisatie doortrokken van oud-Europese Jodenhaat en moderne anti-Israël sentimenten. In de Tweede Wereldoorlog koos het Rode Kruis-bestuur voor collaboratie met de Duitse bezetter. Joodse medewerkers werden ontslagen, Joodse vrijwilligers aan de kant gezet en Joodse bloeddonoren uit de bloedtransfusiediensten geschrapt. Joodse oorlogsslachtoffers kregen geen hulp. Niet in Nederland, niet in Europa noch in de concentratiekampen.

Oostfront
Alleen niet-Joden ontvingen voedselpakketten, bijstand en medische zorg. Rode Kruis-medewerkers bezochten Auschwitz, Theresienstadt en Buchenwald zonder de Joodse gevangen bij te staan of anderszins te helpen. Het Rode Kruis was op de hoogte van hun lot. Het wist van de gaskamers en de massamoorden maar heeft met deze wetenschap niets gedaan. In 1942 vertrokken 240 speciaal opgeleide Nederlandse Rode Kruis-medewerkers op verzoek van de Duitsers naar het Oostfront. In de buurt van Kiev werd een mobiel veldhospitaal ingericht. Tot aan de bevrijding zouden vele (Nederlandse) Rode Kruis-medewerkers medische bijstand verlenen aan het front. Dat het Rode Kruis een tweede Nobelprijs voor de Vrede ontving in 1944 zegt meer over de kwaliteit van deze Vredesprijs dan de verrichtingen van het Rode Kruis.

150-jarig bestaan
Na de bevrijding liet het Rode Kruis de Joodse overlevenden opnieuw in de steek. Het wachten beu zijn velen lopend en strompelend huiswaarts gekeerd. Vorige maand vierde het Rode Kruis in de Haagse Ridderzaal, in aanwezigheid van Koning Willem-Alexander, prinses Margriet en een flink aantal deugende Nederlanders, haar 150-jarig bestaan. De NOS pakte flink uit met twee TV-uitzendingen, een documentaire en een rechtstreeks verslag. Ook het inktzwarte oorlogsverleden werd even aangestipt. Er moesten lessen worden geleerd, lessen voor de toekomst klonk het vroom.

warme ontvangstdeken voor vluchtelingen en migranten uit islamitische landen

NIOD-onderzoek
Het NIOD kreeg in 2013 opdracht om onderzoek te doen naar deze duistere periode en publiceert op 1 november a.s. de bevindingen. Is 72 jaar na dato niet wat laat om lessen te trekken uit deze weerzinwekkende geschiedenis? Had dat niet wat eerder gekund? Toch lijkt het huidige tijdstip voor zelfonderzoek bij nadere beschouwing goed gekozen. Het boetekleed dat voor het Rode Kruis in de maak is kan onder het motto ‘Dit Nooit Meer’ tevens dienst doen als warme ontvangstdeken voor vluchtelingen en migranten uit islamitische landen. Zij zijn immers de nieuwe Joden. De nieuwe vluchteling wast het vuile verleden schoon.

Islamitische Halve Maan
Het Rode Kruis heeft iets met de islam. Naast het Kruis is ook de islamitische Halve Maan sinds 1929 een officieel erkend embleem. Beide symbolen worden door het Internationale Rode Kruis afzonderlijk en in combinatie gebruikt. Het Kruissymbool deed de islamitische landen te veel denken aan kruisvaarders. Zij bedongen hun eigen embleem, de Halve Maan zoals afgebeeld op de vlag van het oude Ottomaanse kalifaat. Vreemd is wel dat de Rode Davidster van de Israëlische hulpdienst Magen David Adom in 1948 onmiddellijk werd afgekeurd door het Rode Kruis als te religieus, te aanstootgevend en niet neutraal genoeg. Tot op de dag van vandaag verbiedt de organisatie het gebruik van de Rode Davidster buiten de pre-1967 grenzen maar staat het gebruik van de islamitische Halve Maan overal ter wereld toe.

Israel
Pas na zestig jaar soebatten en dreiging van het Amerikaanse Rode Kruis om de betalingen aan het hoofdkwartier in Genève stop te zetten, kwam het Rode Kruis in 2006 een beetje in beweging. Israël mocht onder strikte voorwaarden lid worden van de Rode club. Het Rode Kruis ontwierp speciaal voor dit doel een neutraal, religievrij embleem: het Rode Kristal. Verder besloot men dat Israëlische hulpdiensten alleen nog mochten opereren binnen de pre-1967 grenzen. Om de islamitische lobby tegemoet te komen werden tegelijkertijd de Palestijnse Halve Maan-organisatie en de staat Palestina officieel erkend en zonder mitsen en maren opgenomen in de Rode Kruis-gemeenschap.

geen internationale organisatie, maar een Zwitserse privé-onderneming

Zwitserse privé-organisatie
Het Internationale Comité Rode Kruis (ICRC) is ’s werelds grootse humanitaire organisatie. In tegenstelling tot wat velen denken is het ICRC geen NGO en ook geen internationale organisatie, maar een Zwitserse privé-onderneming. Het kent geen open en democratisch gevormde bestuurscultuur. Het woord Internationaal slaat niet op het lidmaatschap, maar op het werkterrein van de organisatie. Alleen Zwitsers mogen toetreden tot het bestuur van het ICRC. Besluitvorming vindt plaats achter gesloten deuren. Communicatie met de buitenwereld wordt verzorgd door een team topadvocaten en sluwe taalkundigen wier taak het is taal te gebruiken om zaken te verhullen inplaats van te onthullen.

Privileges
Het ICRC kent in Zwitserland en elders in de wereld veel door wetgeving of verdragen verkregen privileges, zoals immuniteit, belasting ontheffingen en vrij vervoer van goederen. Het ICRC krijgt grote sommen geld van de Nationale Rode Kruis-donoren, internationale organisaties als de EU en van alle 196 leden van de zogeheten Geneefse Conventie. Het ICRC beheert en interpreteert de Geneefse Conventies, verdragen die van 1864 tot 1949 zijn geformuleerd in Genève en die, als onderdeel van het internationaal humanitair recht, de rechtsregels bepalen ten tijde van gewapende conflicten. ICRC-medewerkers treden op als beschermengelen van internationale mensenrechten.

Internationaalrechtelijke taken
Het is op z’n zachtst gezegd nogal merkwaardig dat een ondoorzichtige en ondemocratische privé-organisatie als het ICRC zo’n grote rol kan spelen binnen het zo geroemde, transparante Internationaal Recht. Dit ICRC geniet sinds 1990 binnen de VN een speciale status. Het adviseert staten en toetst conflicten en partijen aan de door hen beheerde Geneefse Conventies. Zo was het ICRC de eerste partij die na de Zesdaagse Oorlog in 1967 sprak van bezette gebieden. In Tibet, de Sahara of op Cyprus is er volgens het ICRC geen sprake van bezetting. En ook al heeft Israël de Gazastrook jaren geleden verlaten, toch is het volgens het ICRC nog steeds bezet gebied. (Lees deze discussie en het glasheldere antwoord van de rechtsgeleerde Avi Bell)

Ga je nu ook dit draadje verpesten, meneer de Grote Draadjesverpester...???

Ik verzoek Henk om deze zinloze lappen tekst te verwijderen en TB een waarschuwing te geven.
rationeel
0
Alleen maar burgers die in staat zijn om een bladzijdje tekst te kunnen verwerken toelaten?
Ronald Engels
2
Rationeel, Forumleden van deze Klimaatdiscussie:

In feite kan deze hele discussie gesloten worden met de volgende zekerheden:

- Man-made CO2 Global Warming is Bedrog;

- Er is geen Klimaatprobleem;

- Er is slechts wereldwijd een Milieu Vervuilings-, Overbevolkings- en Ontbossings- probleem.

- CO2 is waardevol en meer CO2 tot b.v. 500 à 600 ppm in onze Planeet Aarde Atmosfeer is een weldaad voor mens, dier, planten, bomen en betere waterverdeling en groenere planeet aarde en verzekerd en verbetert ons normale weldadige overleven op deze Aardbol.

- Onze Planeet Aarde is sinds ruwweg 8.000 jaar in een Lange Termijn Globale Afkoeling Periode met dalende gemiddelde globale temperaturen en sinds 8.000 jaar ook dalende Oceanen Niveaus en langzaam maar zeker toenemende wereldwijde ijsvolumes en ijsoppervlaktes, dit alles conform de wetenschappelijke zekerheden en theoriën van de Milankovitch Cycles.

- Onze wereldwijde hoog opgeleide "zogenaamd" groene, linkse, "zogenaamd" sociaal voelende en politieke Elite willen ons het "volgens hen domme Klootjesvolk (de 98 %)" slechts onder Controle Houden en via belastingen verder Kaalplukken en Verarmen, dit onder aanvoering van de drammerige Dictatoriale Eigenbelang Wereld Regerings Organisaties, zoals United Nations, IPCC, alle Regeringen Planeet Aarde, en helaas ook te veel laffe bange politiek correcte Top Wetenschappers en Universiteiten, dit alles uit puur Eigenbelang en geboden mogelijkheden tot Zelf-Verrijking en tot mogelijke arrogante Zelf-Verheerlijking, enzv.

- Met zekerheid de eerlijk hardwerkende belasting betalende Burger en onze Industrien en MKB-bedrijven, betalen de de rekening en zijn het slachtoffer van deze enorme bureaucratische Controle en Verarmings-Dictatuur.

- Hoe kan onze politiek correcte Maatschappij, zonder verstandige Burger inbreng nog rampzaliger aan zijn zelfvernietiging werken?

M.v.g. aan alle gerespecteerde Forumleden van deze Klimaatdiscussie.

maurice73
0
quote:

rationeel schreef op 5 apr 2019 om 13:28:


Alleen maar burgers die in staat zijn om een bladzijdje tekst te kunnen verwerken toelaten?


Inkoppertje die DZR even laat liggen, kan gebeuren: Treasury Bond is niet eens in staat om het onderwerp van deze draad te begrijpen. Een bladzijde tekst is daarom misschien voor hem al te veel gevraagd.
Tom Riddle®
1
quote:

Ronald Engels schreef op 5 apr 2019 om 14:47:


Rationeel, Forumleden van deze Klimaatdiscussie:

In feite kan deze hele discussie gesloten worden met de volgende zekerheden:

1)- Man-made CO2 Global Warming is Bedrog;

2)- Er is geen Klimaatprobleem;

3)- Er is slechts wereldwijd een Milieu Vervuilings-, Overbevolkings- en Ontbossings- probleem.

Beste,

1)-ik ben het eens met de stelling dat Man-Made-CO2 één grote bedrieglijke geldklopperij is

2)-een klimaatprobleem heeft moedertje aarde Niet, maar de daarop levende mens Wél. Immers, het klimaat is aan het veranderen ... met name door de zonnecycli waarin ons zonnestelsel thans zit (en dat trouwens ook effect heeft op de andere planeten in ons zonnestelsel .. alleen is daar geen leven voor zover bekend). Terug naar de aarde: op de ene plek is het warmer dan normaal, op de andere plek kouder dan normaal, op de volgende plek natter dan normaal of droger dan normaal. Daarnaast zijn delen van het oppervlaktewater opgewarmd, maar t'is maar net de vraag 'waar' je precies woont en 'dát' bepaalt dan de mogelijke overlast. Het Noordzee-water is de afgelopen 150 nauwelijks opgewarmd (was onlangs nog een nu.nl artikel over). Ter hoogte van the Great Barrier Reef (Australië) is het water wél weer opgewarmd, terwijl het in de golf van Mexico weer erg meevalt (koraal groeit daar zelfs nog steeds aan en floreert).
Kan alles te maken hebben met veranderde deep_water stromen, maar daar lees je in de verhalen van CO2_alu_hoedjes niks over, hoewel NASA wel degelijk kleine veranderingen vaststelt.
Wél eens dat deze geografische klimaatveranderingen door de CO2_alu_hoedjes allemaal onder de noemer Menselijke Global Warming gegooid worden, maar dat is volkomen onterecht.

3)-Dat probleem, ben ik ten volle met je eens. Twee dagen terug werd hier nog over gepubliceerd:
Wereldwijd onderzoek: 'In 2017 bijna 5 miljoen doden door luchtvervuiling'
03 april 2019 15:12
www.nu.nl/gezondheid/5824500/wereldwi...
Het rapport, dat woensdag is gepubliceerd, stelt dat luchtvervuiling wereldwijd de vijfde doodsoorzaak is. Jaarlijks sterven meer mensen aan de gevolgen van slechte luchtkwaliteit dan door alcohol, ondervoeding en drugs.

Ook sterven er jaarlijks meer mensen door luchtvervuiling dan door verkeersongevallen of malaria. Bovendien stellen de onderzoekers dat er meer mensen overlijden aan de gevolgen van luchtvervuiling dan aan een gebrek aan schoon drinkwater of sanitaire voorzieningen.


===================

Draadje kan wat mij betreft gewoon openblijven, want zolang de CO2_alu_hoedjes op MSM de grootste stem blijven houden met hun 'messias gedrag' ... zal er tegenwicht vanuit andere hoek moeten blijven komen, anders loopt het voor grote groepen mensen helemaal verkeerd af ... al zal de mensheid er niet door vernietigd worden, hooguit grote groepen mensen 'financieel vernietigd' ;-)
Wadloper
1
quote:

Ronald Engels schreef op 5 apr 2019 om 14:47:


Rationeel, Forumleden van deze Klimaatdiscussie:

In feite kan deze hele discussie gesloten worden met de volgende zekerheden:

- Man-made CO2 Global Warming is Bedrog;

- Er is geen Klimaatprobleem;

- Er is slechts wereldwijd een Milieu Vervuilings-, Overbevolkings- en Ontbossings- probleem.

- CO2 is waardevol en meer CO2 tot b.v. 500 à 600 ppm in onze Planeet Aarde Atmosfeer is een weldaad voor mens, dier, planten, bomen en betere waterverdeling en groenere planeet aarde en verzekerd en verbetert ons normale weldadige overleven op deze Aardbol.

- Onze Planeet Aarde is sinds ruwweg 8.000 jaar in een Lange Termijn Globale Afkoeling Periode met dalende gemiddelde globale temperaturen en sinds 8.000 jaar ook dalende Oceanen Niveaus en langzaam maar zeker toenemende wereldwijde ijsvolumes en ijsoppervlaktes, dit alles conform de wetenschappelijke zekerheden en theoriën van de Milankovitch Cycles.

- Onze wereldwijde hoog opgeleide "zogenaamd" groene, linkse, "zogenaamd" sociaal voelende en politieke Elite willen ons het "volgens hen domme Klootjesvolk (de 98 %)" slechts onder Controle Houden en via belastingen verder Kaalplukken en Verarmen, dit onder aanvoering van de drammerige Dictatoriale Eigenbelang Wereld Regerings Organisaties, zoals United Nations, IPCC, alle Regeringen Planeet Aarde, en helaas ook te veel laffe bange politiek correcte Top Wetenschappers en Universiteiten, dit alles uit puur Eigenbelang en geboden mogelijkheden tot Zelf-Verrijking en tot mogelijke arrogante Zelf-Verheerlijking, enzv.

- Met zekerheid de eerlijk hardwerkende belasting betalende Burger en onze Industrien en MKB-bedrijven, betalen de de rekening en zijn het slachtoffer van deze enorme bureaucratische Controle en Verarmings-Dictatuur.

- Hoe kan onze politiek correcte Maatschappij, zonder verstandige Burger inbreng nog rampzaliger aan zijn zelfvernietiging werken?

M.v.g. aan alle gerespecteerde Forumleden van deze Klimaatdiscussie.
hear hear, inderdaad draadje kan gesloten worden.
maurice73
1
quote:

Ronald Engels schreef op 3 apr 2019 om 22:26:


Maurice,

Je hebt een vreemde gedachtengang, er zijn nog steeds op deze aardbol eerlijke nieuwsgierige mensen, die continue bezig zijn op respectvolle maar duidelijke wijze hun medemensen, b.v. gerespecteerde Forumleden, te informeren, als tegenwicht aan onze huidige manipulerende maatschappij, met steeds minder tolerantie voor eerlijke "Vrijheid van Meningsuiting", dit op basis van echte langdurige studies, "Wat overigens velen niet willen weten/horen, helaas voor hen".

M.v.g.


Misschien ga ik nu te ver, bij voorbaat sorry als ik dat doe, maar als ik dit lees krijg ik de indruk dat je jezelf beschouwt als een soort messias die 'ons' moet beschermen tegen de manipulerende maatschappij.
Die eerlijke vrijheid van meningsuiting functioneert redelijk goed in NL. Er worden hier geen journalisten opgesloten. Media kunnen publiceren wat ze willen, zelfs rechtse rioolblogjes als TPO.
Ik denk dat het probleem eerder is dat feiten jou niet bevallen.
maurice73
0
quote:

Wadloper schreef op 5 apr 2019 om 15:08:


[...]

hear hear, inderdaad draadje kan gesloten worden.En je bent hier niet de enige.
rationeel
1
4.881 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 ... 241 242 243 244 245 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

'Positieve opening voor Beursplein 5'

08:19 De Amsterdamse aandelenbeurs opent maandag naar verwachting licht hoger. Ook de andere Europese beurzen zul...

  Indices

  AEX 553,24 0,00%
  EUR/USD 1,1208 -0,04%
  Germany30^ 12.114,90 +0,15%
  Gold spot 1.337,87 -0,30%
  LDN100-24h 7.370,65 +0,13%
  NY-Nasdaq Composite 7.796,66 -0,52%
  US30# 26.146,20 +0,22%

  Stijgers

  AALBER...
  0,00%
  ABN AMRO
  0,00%
  Accell
  0,00%
  Accsys
  0,00%
  Acomo
  0,00%

  Dalers

  AALBER...
  0,00%
  ABN AMRO
  0,00%
  Accell
  0,00%
  Accsys
  0,00%
  Acomo
  0,00%

  Nieuws Forum Meer»

  (6)

  gokker op 17-jun-19 08:52
  (2)

  Belgica_Brussels op 17-jun-19 08:45
  (17)

  erjee-ff op 17-jun-19 08:06
  (6)

  het zwaard op 17-jun-19 07:38
  (2)

  goeruh op 17-jun-19 07:21

  Column Forum Meer»

  (2)

  Huppeldepepup op 17-jun-19 08:53
  (2)

  pietsj op 17-jun-19 08:29
  (230)

  Diminhu op 17-jun-19 07:36
  (9)

  Snugger op 16-jun-19 23:43
  (5)

  Snugger op 15-jun-19 13:24