Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Galapagos AEX:GLPG.NL, BE0003818359

  • 27,700 16 apr 2024 17:36
  • -0,440 (-1,56%) Dagrange 27,660 - 27,960
  • 82.849 Gem. (3M) 80,1K

GALAPAGOS SEPTEMBER 2018

6.351 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 318 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 egeltjemetstekel 31 augustus 2018 16:04
    Ik vond het leuk om de september draad te openen omdat het deze maand voor mij persoonlijk zeven jaar geleden is dat ik het galapagos aandeel in porto nam. Sindsdien is deze beslissing gebleken buitengewoon winstgevend te zijn.
    Uiteraard is het ook Zo dat we deze Maand zeer waarschijnlijk de finch 2 data zullen krijgen, het is de verwachting dat die heel mooi zullen zijn. Maar dat ik deze draad open geeft daarover geen uitsluitsel. Ik was namelijk ook de draadopener van de maand waarin de filgotinib deal met AbbVie afketste. Dikke paniek bij menigeen toen. Maar ik heb mijn stukjes gewoon aangehouden en terecht want uiteindelijk resulteerde die gebeurtenis (naast ook wat vertraging) in de veel betere deal met gilead en kijk eens waar ons dat nu gebracht heeft? Ik wens iedereen een zeer mooie maand! En nodig iedereen van harte uit om aan de discussies deel te nemen.
    Groeten van egeltje!
  2. avantiavanti 31 augustus 2018 16:33
    @Egeltje ik geef je een ab en ik feliciteer je met je mooie rendement over de afgelopen 7 jaar.
    Maar het stukje proza van Kelewan ter opening van een nieuwe maanddraad is een gewoonte geworden die velen leuk vinden en waarderen net als ik. Dus Kelewan, bijt de spits af als je wilt. Het is pas 31 augustus :)
  3. forum rang 4 egeltjemetstekel 31 augustus 2018 16:39
    quote:

    avantiavanti schreef op 31 augustus 2018 16:33:

    @Egeltje ik geef je een ab en ik feliciteer je met je mooie rendement over de afgelopen 7 jaar.
    Maar het stukje proza van Kelewan ter opening van een nieuwe maanddraad is een gewoonte geworden die velen leuk vinden en waarderen net als ik. Dus Kelewan, bijt de spits af als je wilt. Het is pas 31 augustus :)
    daar heb je een punt. Maar ach de augustusdraad is door kelewan geopend op een vroeger tijdstip op 31 juli. Wat mij betreft kan kelewan z'n creatieve ei gepost worden.
  4. [verwijderd] 31 augustus 2018 17:46
    De zomer lijkt voorbij, het strand ligt er haast verlaten bij en zowel de schoolmeester als de kinderen gaan met gezonde tegenzin weer naar school. Toch is het wisselen van de seizoenen niet de bron van de mindere stemming in het dorp.

    Er staat duidelijk wat te gebeuren, het relaxed achteroverleunen heeft bij menigeen plaats gemaakt voor reikhalzend uitkijken vol verwachtingen, lichte vrees en/of keuzestress.

    Immers: Als alles veel is voor wie niets verwacht, wat wordt het dan voor wie veel verwacht?

    De kleine man doet er goede zaken mee, net als de met ontspanningsmassages bijklussende au pair van Ruud.

    Een ieder weer veel geluk, geduld en wijsheid toegewenst!

    PS: egeltje gefeliciteerd met de eerste (!) zeven jaar aandeelhouderschap en de mooie post!

  5. Rosdai 1 september 2018 00:18
    Het enige wat ik in mijn administratie nog kan nagaan is, dat ik op 31-12-2010 in het bezit was van 400 aandelen Galapagos. In 2011 heb ik er aardig wat bijgekocht en daar heb ik nu nog steeds 80% van in mijn bezit. Daar kan ik mijn kinderen, klein- en achterkleinkinderen (voorzover de belastingdienst het toestaat) op gezette tijden aardig blij mee maken. Ook ik wacht met spanning de komende maand af. Ik wens u allen een goede, gezonde en voospoedige maand september toe, met heel veel heel goed nieus
  6. [verwijderd] 1 september 2018 11:09
    De maand september 2018 is zeer belangrijk voor de toekomst van Galapagos & Filgotinib, het o zo belangrijke programma wat is uit-gelicenseerd aan Gilead door Galapagos voor $300 miljoen, $1,325 miljard mijlpaalbetalingen, $425 miljoen equity investering destijds en hoge royalties van 20-30% alsook winstdeling in bepaalde EU-landen.

    Bij succes met de FINCH2 studie in reumatische artritis (RA) patiënten is een deel van de gouden toekomst van Galapagos ingekleurd.

    Er zijn nog zoveel ziekte-indicaties waar Filgotinib een verschil kan maken t.o.v. huidige medicijnen en degene in ontwikkeling.

    Er zullen zeker nog andere belangrijke nieuwsfeiten komen (TORTUGA EN FALCON), maar FINCH2 zet de standaard.

    Ik kijk er naar uit en geloof vol in het feit dat er naast Nicola Finlay heel veel andere RA-patiënten baat hebben gehad bij 200mg danwel 100mg dosis Filgotinib.

    Het is voor iedereen, en zeker de organisatie Galapagos + de RA patiënten, een zeer belangrijke mijlpaal/vooruitgang ingeval Filgotinib wederom prachtige data kan overleggende in de FINCH2 fase 3 studie.

    P.s. egeltjemetstekel. Proficiat! Op naar de volgende 7 mooie Galapagos jaren.
  7. forum rang 4 harvester 1 september 2018 11:52
    quote:

    Sir Piet schreef op 1 september 2018 09:09:

    Blij dat we de vakantie maanden achter ons gelaten hebben.
    Ach, het weer was wel mooi en ook de komende dagen kunnen wij nog buiten genieten.

    Voor wat betreft Galapagos gaan wij nu weer in een informatierijke periode komen. Dat is natuurlijk ook leuk en kan wel eens heel erg leuk worden.

    De investor presentation op de GLPG website gedateerd mei is nu echt wel aan vervanging toe. Ik neem toch echt aan dat die binnenkort vervangen wordt.

    Zo rond 12 september is er weer volop gelegenheid voor partijen om met elkaar in New York deals te sluiten en de aandacht van beleggend publiek te vragen dus wie weet wat er allemaal gaat gebeuren.
    In mijn ogen zijn de vele voortekenen zeer goed.

    In biotech land geldt dat geen nieuws meestal goed nieuws is.
    Simpelweg omdat monitoring committees ingrijpen als er iets niet goed gaan in lopende onderzoeken en zolang dat niet gebeurt de kans blijft stijgen dat een medicijn de eindstreep haalt.

  8. [verwijderd] 1 september 2018 12:54
    5 favoriete aandelen van Marc Leyder
    Galapagos (biotech) Het medicijn filgotinib tegen onder andere reumatoïde artritis, een reumatische auto-immuunziekte, is het paradepaardje van Galapagos. Het medicijn zit in de laatste fase van de studies voor de marktlancering. Gilead betaalt voor een licentie om het te verkopen en financiert voor een groot deel de ontwikkeling van het medicijn met een 13,3 procentbelang in Galapagos. Naast filgotinib zitten meer veelbelovende geneesmiddelen in de ontwikkelingspijplijn. Omdat Gilead een groot minderheidsbelang in Galapagos heeft, is een volledige overname niet ondenkbaar.
6.351 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 318 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links