Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Dividendbelasting

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
617 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 27 28 29 30 31 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
objectief
0
quote:

ffff schreef op 3 september 2018 16:33:


izdp,

IEDEREEN praat voor zijn eigen parochie! Dat is nu juist het grote manco van democratie. Dat is nu juist de constructiefout binnen democratie. Enkel en alleen omdat de sinterklaaspolitici al decennia ruim spel hadden, zijn ze erin geslaagd om geweldig te nivelleren , door aan allerlei kanten belastingen op te leggen.

Succes verzekerd omdat je electoraal sterk staat in een zwaar nivellerende maatschappij als de Nederlandse.De laatste decennia in Nederland waren alle belastingmaatregelen in het voordeel van de burgers met de hoogste inkomens...lulverhalen over nivellering.z

Nivellering...hoe kom je dan aan 110 mln..niet door je werk als huisartsje...daar verdien je echt niet veel mee. Wel door de ultra lage erfbelasting en waarschijnlijk zwart geld dat in Luxemburg geparkeerd stond.

izdp
0
Veel fouten maak je toch ffff.

Ik preek bv zelden voor mijn eigen parochie.
Doe dat vooral voor wat in mijn ogen rechtvaardig is of zou zijn.
Verandering bv die ik bepleit voor de belastingheffing zou voor mij nadelig zijn.
Ik zie wel de voordelen voor de langere termijn waar ik indirect van zou profiteren.

Je had als buitenlandse belegger voor de dividendbelasting de vrije keus om je te laten afstropen of niet.

Het bedrag overdreven? Hoezo zou dat cijfer niet kloppen?
2 miljard staat bv voor 40.000 banen a raison van 50.000 euro.
Hoeveel banen worden er nu behouden of gaan er binnenstromen per jaar extra?

Nee, ik zie het als één van de grootste schandalen ooit.
Ik kan me niets vergelijkbaars herinneren qua weggeven aan het buitenland.
Zelfs qua ontwikkelingshulp gaat er minder naar toe.
haas
0
Ing schikking700 miljoen dekt de afschaffing DIV tax:)

of voor CAO politie ?

PS: salaris verhoging voor Hamers CEO ING
vreemd vermogen
0
izdp
0
quote:

haas schreef op 4 september 2018 08:09:


Ing schikking700 miljoen dekt de afschaffing DIV tax:)

of voor CAO politie ?

PS: salaris verhoging voor Hamers CEO ING


Nee, de boete bedraagt 675 miljoen.
Dus er zijn er 3 per jaar nodig voor de dekking.
izdp
0
Uitgelekt: liefst 100 miljoen deelt dit kabinet uit voor het energiezuiniger maken van huurhuizen (van de woco's).

Kunnen ze 4 ledlampen en een rolletje tochtstrip per woning voor uitdelen.
Wat zullen de huurders blij worden!
ffff
1
Veel fouten maak je toch, izdp…. !!!!

Als je alleen al de postings in deze draad goed gelezen had, ( ONDER ANDERE van Haas en Apestaartje) had je kunnen lezen dat een flink gedeelte van die 2 miljard alweer ergens anders gegraaid, bij elkaar geschraapt wordt.

Dan zijn er geen 3 boetes per jaar nodig, maar behalve de afschaffing van de dividendbelasting ook een flinke vermindering van de VRH in Nederland die tot absurde percentages is opgedreven.

Dus wat Nederland nodig heeft is een flinke denivellering gecombineerd met een heropvoedingsprogramma waarbij mensen duidelijk wordt gemaakt dat je zelf voor je kost EN voor je kinderen moet zorgen en niet de Overheid. dus je medeburgers.


Nou izdp, dat kost minimaal 20 tot 40 jaren voordat zoiets gerealiseerd wordt: ZELF verantwoordelijkheid dragen in plaats van alleen maar weer de best uitbetalende sinterklaas op te zoeken.


Enfin, izdp, de echte betalers hebben allang de EXIT gevonden. In constructies in het buitenland of door zelf naar het buitenland te gaan.


Maar staatsleden van hoog kaliber als Macron en Rutte hebben pas echt begrepen wat er moet gebeuren: Ophouden met verpamperen en nivelleren en stimuleren dat mensen werken en daar dan ook echt van profiteren.

Peter
izdp
0
Heel unilever heeft hier nog slechts zo'n 3000 arbeidsplaatsen over.


Uit de column van Sheila Sitalsing:

Mensen die de afschaffing van de dividendbelasting à?2?miljard euro per jaar ‘een goed ding vinden’ zouden we dolgraag in de krant willen hebben. Ze zijn enorm nieuwswaardig, want ze zijn nog zeldzamer dan neerstortende vliegtuigen.

PS: jammer dat je een Nederbelgse Luxemburger bent ffff.
izdp
0
VVD blijft worstelen met ‘76ste Kamerlid’ Wybren van Haga
Rutte III stoelt op een flinterdunne meerderheid van één zetel. Geen Kamerlid mag afhaken, maar binnen de VVD blijft het rommelen rond Wybren van Haga.

Het is prijsschieten geblazen.
Elias Unique
0
quote:

izdp schreef op 4 september 2018 12:26:


Uitgelekt: liefst 100 miljoen deelt dit kabinet uit voor het energiezuiniger maken van huurhuizen (van de woco's).

Kunnen ze 4 ledlampen en een rolletje tochtstrip per woning voor uitdelen.
Wat zullen de huurders blij worden!
Dat geld gaat naar een bewustwording- of voorlichtingscampagne waarin de overheid uitlegt waar huurders op moeten letten als ze zelf ledlampen aanschaffen.
izdp
0
Van NU.nl

Verliest de coalitie de meerderheid in de Eerste Kamer?
Maar ook al komt de afschaffing van de taks er, het geeft de oppositie een flinke stok om het kabinet en de coalitiepartijen mee te slaan. Het belastingvoordeel van 2 miljard euro voor buitenlandse beleggers is campagnemateriaal waar de oppositie gretig gebruik van zal maken. Campagnemateriaal dat verzameld wordt voor de komende Provinciale Statenverkiezingen in maart volgend jaar. Deze verkiezingen zijn bepalend voor de samenstelling van de Eerste Kamer.

De verkiezing zal een cruciaal tussenrapport voor het kabinet-Rutte III worden: verliest de coalitie daar de meerderheid, dan gaat doorregeren heel lastig worden. De vraag is wie er dan in aanmerking kan komen voor een gedoogconstructie in de Eerste Kamer: een linkse partij zal voor de VVD en CDA moeilijk te verkroppen zijn, terwijl steun van PVV uitgesloten lijkt.

Voor de coalitie is het dan ook zaak om de komende maanden een aantal belangrijke overwinningen binnen te halen, met als speerpunt de beloofde lastenverlichting. Vanaf volgend jaar treedt een aantal maatregelen in werking met als doel dat bijna iedereen meer geld overhoudt.

Tegelijkertijd werkt het kabinet ook aan een nieuw klimaatbeleid. In de Tweede Kamer is er brede steun voor de Klimaatwet. Naast bedenkers GroenLinks en PvdA zijn dat ook SP, ChristenUnie, D66, VVD en CDA. Waarschijnlijk wordt de wet nog voor de kerstvakantie in de Tweede Kamer behandeld.

Maar het nieuwe beleid gaat geld kosten en de grote vraag het komend jaar is bij wie de rekening zal komen te liggen. Dragen de meest vervuilende bedrijven genoeg bij? Betaalt de omslag zichzelf deels terug door middel van innovatie? Of gaan de belastingen voor burgers omhoog?


Het jachtseizoen is vandaag geopend.
izdp
0
Dat het louter om de Britse kleine particuliere aandeelhouders gaat blijkt wel uit het kamp wat het steunt. Shell, het koninklijke mag eraf, Unilever en Akzo.

Het spartelende Akzo -wat in NL telkens overhoop ligt met de vakbonden- heeft een behoorlijke groep van die Britten overgehouden via de aankoop van ICI.

Dus om die Britten als aandeelhouder voor ze te behouden, plezieren we ze met enige tientallen miljoenen, waar we 2 miljard voor betalen.

izdp
0
Van Nos.nl


Minister Hoekstra van Financiën wil uitleg van ING. Vanmorgen werd bekend dat de bank een schikking heeft getroffen van 775 miljoen euro vanwege fouten die tussen 2010 en 2016 zijn gemaakt.

"Ik vind dit buitengewoon ernstig. Dit raakt opnieuw aan het vertrouwen in de financiële sector", zegt minister Hoekstra.

En wij vinden met een enorme meerderheid dat u als minister, met het weggeven van een 3x zo'n groot bedrag en nog wel jaarlijks, het meer dan buitengewoon ernstig en er geen vertrouwen meer is in dit kabinet om te kunnen raken.

Kortom bemoei je met je eigen veroorzaakte puinzooi.
jonas
2

IZDP foutje ING en ach dat kan gebeuren met al die belastingen en ingewikkelde regeltjes. De wereld bestaat nu eenmaal uit een soort ever loving flower power hippies.

Voorts i.p.v. jouw rampen toeristische avonturen hier een constructief voorstel voor de heer Rutte.

Geef die linkse kliek maar gelijk met hun dividendobsessie. Maar doe dan gelijk.

1. Vennootschapsbelasting naar zeg 10 %

2. Absolute limiet op immigratie van zeg tot 5000 en voer terugkeerbeleid ook uit.

Kijk dat is constructief meedenken miss zeur IZDP!

Groet, Jonas
whammy
0
quote:

jonas schreef op 4 september 2018 15:43:IZDP foutje ING en ach dat kan gebeuren met al die belastingen en ingewikkelde regeltjes. De wereld bestaat nu eenmaal uit een soort ever loving flower power hippies.
Danske Bank
Volgens de Financial Times blijkt uit onderzoek door de onafhankelijke consultant Promontory Financial dat de Estse tak van Danske alleen al in 2013 omgerekend €25,8 mrd aan potentieel crimineel geld heeft gestald. Dat is veel meer dan een Deense krant in juli nog meldde. Toen ging het om pakweg €7,1 mrd aan geld in de periode 2007-2015. Het geld, afkomstig uit Rusland, Azerbeidzjan en Moldavië, zou via Estland zijn witgewassen.

En nog eentje
Societe neemt voorziening

Maandag meldde de Franse bank Société Générale te verwachten €1,2 mrd kwijt te zijn aan een schikking met de Amerikaanse autoriteiten over schending van de Amerikaanse sanctiewetgeving.
BronFD

De miljoenen vliegen om de oren :-) en onze minister Wopke vindt het schandalig en wist van niks alsmede DNB, AFM en onze naam is haas.
ffff
1
Whammy,

Wat IK dan weer veel belangrijker vind, is dat je voor de vijfhonderdste keer constateert dat de bankwereld zich uiteindelijk niet veel of nauwelijks iets van regeltjes aantrekt. Geld zoekt geld, geld maakt geld, en geld vindt altijd een uitweg.

Want die schikkingen, dat lezen we uiteindelijk al twintig jaar….Maar d'r verandert in de kern niks.

Soms den ik: Eigenlijk vinden " ze " het wel prettig dat er flink gerotzooid wordt, want dan hebben ze weer een extra bron om leeg te plukken. Het is ook maar een gedacht, maar al die boetes die je ieder jaar ziet: Dat zijn vele miljarden en is op zich ook weer een industrie.

Miljardenfraudes bedrijven….. Overheden geven straffen van miljarden…. Iedereen tevreden! Behalve de aandeelhouder, want die betaalt uiteindelijk de rekening.

Peter
jonas
0

Whammy een Haas hebben we hier ook, hoor! Zou wel een mooie stunt zijn van Rutte als hij het zo doet.

Eerst intrekking dividendvoorstel. Zie ze al collectief klaarkomen bij de NPO en Trouw en de Volkskrant.

Maar dan direct eroverheen

Wetsvoorstel VpB naar 10% en aannemen met steun van Wilders en het Forum plus wetsvoorstel echt immigratiebeleid.

Stappen D'66 en CU eruit en mogelijk ook het CDA.

Vervolgens nieuwe verkiezingen rond deze thema's en dan kunnen die wetsvoorstellen als startpunt bij onderhandelingen gaan dienen. Prima zoiets!

Groet, Jonas
objectief
0
quote:

jonas schreef op 4 september 2018 16:14:Eerst intrekking dividendvoorstel. Zie ze al collectief klaarkomen bij de NPO en Trouw en de Volkskrant.Ja, maar VOORAL De Telegraaf....elke dag komen ze met een artikel van een belangenpartij die TEGEN is...Rutte wordt in de rug gepakt door eigen support.

Van mij mag het doorgaan....de oppositiepartijen zijn nog nooit zo gemakkelijk aan
nieuwe stemmers gekomen en Groen wordt onmisbaar in de regering.
617 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 27 28 29 30 31 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

ASR hekkensluiter in hogere AEX

11:43 Het aandeel van verzekeraar ASR stond woensdag onder druk op het Damrak na publicatie van de jaarcijfers. D...

  Indices

  AEX 628,91 +0,56%
  EUR/USD 1,0802 +0,06%
  Germany30^ 13.751,90 +0,52%
  Gold spot 1.609,98 +0,53%
  LDN100-24h 7.432,68 +0,43%
  NY-Nasdaq Composite 9.732,74 +0,02%
  US30# 29.295,00 +0,21%

  Stijgers

  Galapagos
  +2,72%
  ASMI
  +2,71%
  Heijmans
  +2,33%
  BESI
  +1,86%
  Boskalis
  +1,83%

  Dalers

  Fugro
  -4,96%
  Intert...
  -1,66%
  Arcelo...
  -1,49%
  VIVORY...
  -1,32%
  JUST E...
  -1,32%

  Nieuws Forum Meer»

  (1)

  Elwin1980 op 19 feb 2020 11:51
  (14)

  2020-1 op 19 feb 2020 11:49
  (6)

  Jetje1 op 19 feb 2020 11:46
  (8)

  sebapao op 19 feb 2020 11:33
  (5)

  Hangyodon op 19 feb 2020 11:30

  Column Forum Meer»

  (120)

  ONN op 19 feb 2020 11:55
  (9)

  Schip0100 op 19 feb 2020 11:20
  (1)

  Frayak_2 op 19 feb 2020 11:07
  (1)

  Lepre Chaun op 19 feb 2020 09:01
  (328)

  AEX greenkeeper op 19 feb 2020 08:57