Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AEGON JUNI 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1.281 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 59 60 61 62 63 64 65 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
René32
0
aandeelofoptie
0
quote:

Louis7 schreef op 29 jun 2018 om 16:44:


Sinds wanneer heeft de Bank of America een positie in Aegon??

Aegon N.V. (AEG) Top Holders.

Institutional investors currently hold around $1.08 billion or 9.2% in AEG stock. Look at its top three institutional owners. Dodge & Cox owns $618.62 million in Aegon N.V., which represents roughly 4.97% of the company’s market cap and approximately 57.17% of the institutional ownership. Similar statistics are true for the second largest owner, Miller Howard Investments Inc /Ny, which owns 9,531,496 shares of the stock are valued at $55.57 million. The third largest holder is Bank Of America Corp /De/, which currently holds $46.9 million worth of this stock and that ownership represents nearly 0.38% of its market capitalization.
googleweblight.com/?lite_url=https://...


Deelgenoot van complot
ruud45
0
quote:

René32 schreef op 29 jun 2018 om 11:09:


[...]

Gast dit aandeel 2% omhoog helemaal gek in de kop ja nu hersteld het .Jonge jonge 2% van dik 20% Ja een kinderhand is snel gevuld .roep nou niet te hard voor dat je weet staat het vet rood
lekker man, ik zou niet willen ruilen met jou , burgerlijk gedoe geen humor en altijd depri ..
2012 dewegomhoog
0
1,14 in de plus is een mooie winst maar het wil nog niet echt los komen.
Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen.
Louis7
0
Totale netto shortpositie op 29 juni 2018: van 1,67 % naar 1,48 %.
Viking Global Investors van 0,89 % naar 0,7 %, zijn aan het afbouwen..
shortsell.nl/short/Aegon/30
snipper
0
quote:

Louis7 schreef op 29 jun 2018 om 19:55:


Kan iemand met een account bij fd.nl onderstaand bericht plaatsen? B.v.d.

fd.nl/beurs/1260111/asr-toont-kunsten...


..bij deze!


ASR toont kunsten als overnamemachine

Verzekeraar ASR heeft indruk gemaakt bij beleggers met een presentatie waarin het bewijst de overname van branchegenoot Generali Nederland, de grootste overname van ASR in lange tijd, snel te kunnen afronden. ASR vertelde donderdag in een presentatie aan analisten dat de integratie van Generali, een schade- en levensverzekeraar, voor loopt op schema.

Het ASR-management heeft al eerder laten zien een meester te zijn in het binnenslurpen van kleine spelers. Met de mededeling van donderdag toont ASR aan dat het in staat is om ook middelgrote overnames met succes aan te kunnen.

Dat prikkelt de fantasie van analisten en beleggers. ASRASRNL€34,98+2,34% was donderdag een van de weinige stijgers onder de Amsterdamse hoofdfondsen, op een dag waarop beurzen wereldwijd flink in de min stonden. De beleggers reageren niet alleen op de hoger dan verwachte synergievoordelen - zo daalt het aantal werknemers van Generali Nederland veel sneller dan gedacht - maar ook op toekomstige nieuwe overnames.

Klaar voor nieuwe kansen

'De integratie van Generali Nederland gaat sneller, dus ASR is eerder klaar voor nieuwe kansen', schrijft analist Cor Kluis van ABN Amro in een bericht aan beleggers. Niet alleen qua management, maar ook qua financiële armslag. ASR heeft donderdag immers ook gezegd dat de financiële afwikkeling eerder mee- dan tegenvalt.

ASR heeft al een kandidaat-koper voor het kantoor van Generali Nederland in Diemen. Het personeel werkt nu in Utrecht.Harold Versteeg | Hollandse Hoogte

Analisten wilden donderdag dan ook meteen van ASR horen of het bedrijf nu klaar is voor een volgend avontuur. Steven Haywood van HSBC vroeg of 'het integratieproces van Generali ASR beperkt in het doen van andere transacties in de korte en middellange termijn'. Waarop bestuursleden Chris Figee en Karin Bergstein antwoordden: nee. Want de teams die de deals voorbereiden, zijn andere dan de teams die de integratie regelen. Bovendien: zelfs als er vandaag begonnen zou worden met onderhandelen, is een eventuele overname op zijn vroegst in het najaar rond. En volgt de feitelijke overname pas in het voorjaar. Dan is de integratie van Generali grotendeels voltooid, rekenden de bestuurders voor.

Vivat

De naam ASR duikt steevast op als er een verzekeraar te koop staat of zelfs maar te koop zou kunnen staan. De bekendste naam die rondzingt is die van Vivat, de moeder van Reaal en Zwitserleven. Het is een top-5-speler waar ASR al twee keer eerder aan heeft geroken: eind 2012, toen het nog onderdeel was van SNS Reaal dat korte tijd later genationaliseerd werd; en in 2015, toen de overheid de verzekeringspoot in de etalage had gezet.

Beide keren trok ASR zich terug. Deels omdat Reaal/Vivat er destijds slecht voor stond, en deels omdat ASR, dat zich bij de beursgang had gepresenteerd als rustig dividendaandeel, geen grote avonturen wilde aangaan. De laatste tijd formuleert de ASR-top het iets anders: bestuursvoorzitter Jos Baeten zei eerder dit jaar dat 'als er een partij langskomt die met mij wil praten, er een kans kan ontstaan'. Dat laat ruimte voor fantasie dat ASR toch in de race is voor bijvoorbeeld Vivat.

Andere kapers op de kust

Eerder schreef het FD dat Vivat - officieel niet te koop, maar volgens bronnen wel degelijk in de etalage sinds de topman van de Chinese moeder Anbang jaren de cel in moet voor fraude - met ASR wil praten. Maar dat is mogelijk niet de enige kandidaat-koper. Deze week schreef De Telegraaf dat ook Allianz en Aegon ermee bezig zijn.

Een andere overnameprooi is Loyalis. Dat is een inkomensverzekeraar voor zelfstandigen die in handen is van pensioenuitvoerder APG. De uitvoerder schreef onlangs in het jaarverslag bezig te zijn met een 'breed onderzoek' naar de toekomst van de middelgrote verzekeraar.

Als het aan ABN-analist Kluis ligt, kan ASR ook kijken naar Monuta, de uitvaartverzekeraar. Dat bedrijf heeft tot nu toe echter ontkend bezig te zijn met overnamegesprekken.

 
Marc.D
0
Hoop dat Anbang snel de verkoop niet wil doorzetten

Dit blijft toch ook als een zwaard van ....... boven de markt hangen

Als Aegon toe hapt wordt het als een te dure aankoop gezien let maar op !!!!
manuss
0
quote:

Marc.D schreef op 30 jun 2018 om 10:50:


Hoop dat Anbang snel de verkoop niet wil doorzetten

Dit blijft toch ook als een zwaard van ....... boven de markt hangen

Als Aegon toe hapt wordt het als een te dure aankoop gezien let maar op !!!!
Al is het bijna gratis!
Starbuck
0
quote:

ruud45 schreef op 29 jun 2018 om 10:18:


[...]Zo en waar blijf je nu met je grote mond ? Had gisteren maar gekocht in plaats van belachelijke teksten hier neer te zetten ! Oh en het is "deze rotzooi", maar je moet die rotzooi wel bij jezelf gaan zoeken en niet bij Aegon !


Niet op reageren zijn figuren als peentje en dirk. NEGEREN is het beste.
2012 dewegomhoog
0
quote:

Starbuck schreef op 30 jun 2018 om 12:43:


[...]

Niet op reageren zijn figuren als peentje en dirk. NEGEREN is het beste.


Precies beiden zijn weer terug .
Je merkt het meteen aan de manier van schrijven inclusief taalfouten.
pete67
0
donderdag US : 5.1 miljoen stuks omzet
vrijdag US : 4.2 miljoen stuks omzet
normaal is 1.7 miljoen stuks omzet.
Er worden aandelen geleverd/overgedragen, eerder dagen ook al paar keer over de 1.7 miljoen stuks omzet.
Dodge&cox speelt nog steeds met de koers en is mede verantwoordelijk voor de flinke short van een euro ( fintel.io/soh/us/aeg/dodge-cox ). Die willen echter ook niet te lang meer op die 5+ euro blijven hangen (net als Blackrock met 4.2%), heb ik het idee, want naast de 5% die ze zelf hebben, hebben ze destijds ook 5% voor hun klanten binnengehengeld en die zullen ook wel geregeld aan de telefoon hangen bij deze koers, maar dat soort clubs beleggen toch met een horizon van jaren, in tegenstelling tot dat dagelijkse geneuzel over de koers hier.
Maandag begint 2de helft van het jaar, meestal nieuwe posities innemen.
Bas senior
0
Gaat Boaz Magid voor Aegon Vivat binnenhalen? Denk dat hij misschien met concurrentiebeding te maken heeft dus dat zal niet gebeuren, Pete.
manuss
0
manuss
0
Woensdag 20 JUNI 2018 kwam AFN met onderstaand bericht, sindsdien zakte de koers


Presentatie bij Aegon geruststellend

AMSTERDAM (AFN) - De presentatie die financieel directeur Matt Rider van verzekeraar Aegon dinsdag gaf in een interactief seminar met analisten en investeerders stelt gerust. Dat meldde KBC Securities.

KBC stelt dat de financieel directeur enkele zorgen heeft weggenomen die schijnbaar in de markt aanwezig waren en dat gebouwd wordt aan een meer solide bedrijf. Rider verklaarde onder meer dat Aegon de efficiëntie verder wil verbeteren, met winstgevende groei en hogere kapitaaluitkeringen voor aandeelhouders. Aegon verwacht daarnaast meer consolidatie op de Nederlandse verzekeringsmarkt en ziet branchegenoot Vivat als een potentiële overnameprooi, aldus Rider.

KBC blijft een anti-consensus koper van Aegon. Het advies staat op buy, met een koersdoel van 6,10 euro.
ruud45
0
U KUNT OVERSTAPPEN NAAR DE NIEUWE DISCUSSIE "JULI 2018"
----------------------------------------------------------------------------------
pete67
0
quote:

Bas senior schreef op 30 jun 2018 om 14:46:


Gaat Boaz Magid voor Aegon Vivat binnenhalen? Denk dat hij misschien met concurrentiebeding te maken heeft dus dat zal niet gebeuren, Pete.

Beweer ik dat dan?
pete67
0
quote:

manuss schreef op 30 jun 2018 om 15:22:


[...] Dit bericht is van 5 JUNI 2018 !!

Ja, en?
1.281 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 59 60 61 62 63 64 65 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Aegon Meer »

Koers 4,159   Verschil +0,06 (+1,34%)
Laag 4,128   Volume 7.539.915
Hoog 4,235   Gem. Volume 7.564.768
24-mei-19 17:35
label premium

Teleurstellend Aegon

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium