Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Galapagos juni 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
5.632 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Concrete
0
quote:

the Fonz schreef op 29 juni 2018 20:37:


[...]

Troost je met de gedachte dat er velen zijn die deze pech hebben. Bij mij zijn ze er door een stop loss ook uitgevlogen op 74,30. Dat was dus op -10%. Zoals je zegt, dit was een dure les. Overigens is mij dit twee jaar geleden, ook tijdens mijn vakante, ook overkomen bij Bam. Doordat de brexit er toen kwam heb ik ze weggedaan op 8 cent van het dieptepunt. Daarna ging Bam in 10 maanden 80% up. Zowel nu als toen heeft mij dat veel geld gekost. Nou ja we zullen maar denken: Een ezel stoot zich over het algemeen geen .............
Prettig weekend allen verder.
Groeten Fons


Bedankt jongens voor de support, voel me al een stuk beter. gedeelde smart is halve smart.
jumoro
0
Vanochtend het nieuws gehoord. Niet 1 moment overwogen om te verkopen. Uiteindelijk valt de schade mee. Ik denk nog steeds dat er meer in de pipeline zit en dat de koers hoger kan. Zou Onno dit bedoeld hebben toen hij zei, blijf bij ons? Zouden de shorters nu afgebouwd hebben?
Föhn
1
quote:

BeursBonobo schreef op 29 juni 2018 20:36:


Ik heb me een ongeluk gedaghandeld, een besparing uiteindelijk opgeleverd van bijna 3 koers euro's. Dat had beter gekund, maar ook slechter. Nu de kroeg in, ben bek af.


Klasse kerel. Ik vond het geen dag voor risico’s vandaag. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik onder de indruk ben van het koersherstel. Dit geeft me zeker vertrouwen. Ik blijf iig geloven in dit aandeel. Ik heb gister een pluk Besi op kunnen pikken voor weinig en vandaag weer van de hand gedaan. Hiermee Gala weer gecompenseerd en nu wat cash op zak. Ik verwacht wel weer wat druk op de indexen volgende week door de strubbelingen rondom de Brexit dan maar weer wat oppakken.

Sentiment
0
Nu staat Gilead niets meer in de weg, hebben ze nu alles zonder bemoeienis van Abbvie
Lang
0
wiegveld
0
e echte klap voor dit aandeel moet nog komen. Ik denk dt de verwachtingen voor filgotinib vel te hoog zijn. Is de nummer 3 of 4 van orale therapieën die op de markt gaan komen. Abbvie heeft dat 3 jaar geleden goed gezien en op ander middel gewed. KBC hanteert koers van 99 euro.Mevrouw Put,( what's in a name) zit ook veel te hoog in de boom. Doet KBC altijd met aandelen van Belgische bodem.
pardon
0
OPEN
Last Updated: Jun 29, 2018 3:05 p.m. EDT
Real time quote
$
93.11
-2.70 -2.82%
PREVIOUS CLOSE
$95.81
Trikkie Dikkie
0
quote:

Lang schreef op 29 juni 2018 20:58:


ondertussen in de VS -3.2% , moet niet gekker worden. Gisteren nog -15% nabeurs..
...Omgerekende koers nu: 79,45; men verwacht zeker nog wat; na 22.00 terug naar 78.
Lang
0
quote:

wiegveld schreef op 29 juni 2018 21:01:


e echte klap voor dit aandeel moet nog komen. Ik denk dt de verwachtingen voor filgotinib vel te hoog zijn. Is de nummer 3 of 4 van orale therapieën die op de markt gaan komen. Abbvie heeft dat 3 jaar geleden goed gezien en op ander middel gewed. KBC hanteert koers van 99 euro.Mevrouw Put,( what's in a name) zit ook veel te hoog in de boom. Doet KBC altijd met aandelen van Belgische bodem.

begrijp ik het goed, ff voor mijn beeld, dat bij goede fase 3 resultaten, de echte klap naar beneden komt?
de tuinman
0
quote:

wiegveld schreef op 29 juni 2018 21:01:


e echte klap voor dit aandeel moet nog komen. Ik denk dt de verwachtingen voor filgotinib vel te hoog zijn. Is de nummer 3 of 4 van orale therapieën die op de markt gaan komen. Abbvie heeft dat 3 jaar geleden goed gezien en op ander middel gewed. KBC hanteert koers van 99 euro.Mevrouw Put,( what's in a name) zit ook veel te hoog in de boom. Doet KBC altijd met aandelen van Belgische bodem.


Je weet hoe groot deze markt is?
_KS_
9
Beste mede beleggers,
Ik kijk en lees al enige jaren mee op dit forum, zoals wellicht velen met mij. Per vandaag actief lid geworden. Ik ben reeds enkele jaren een serieuze belegger in Galapagos, ik heb veel geloof in dit bedrijf en de CEO staat bij mij erg hoog in het vaandel. Onno vd Stolpe heeft, naar mijn mening, de juiste kwaliteiten om Galapagos naar een nog veel hoger niveau te tillen. Ik zal mijn aandelen dan ook zeker niet verkopen.
Dat betekent niet dat niet ook ik gisterenavond onrustig was. Ik heb daarom voor mezelf inhoudelijk weer eens het een en ander op een rijtje gezet wat mij in ieder geval weer wat rust en vertrouwen heeft gegeven dat ik het juiste doe met mijn belegging in Galapagos.
In het kort: een zeer goede pijplijn in verschillende ziektegebieden waar veel te winnen valt voor zowel Galapagos als de patient, een sterke partner die Galapagos heeft gevonden in Gilead en Filgotinib; de potentiele blockbuster met een ijzersterk safety profile vs andere JAKs..
Ik heb de verschillende analisten rapporten (Jefferies, KBC, Citi Group, Berenberg) nog even langs elkaar gezet. Gemiddeld wordt aan Filgotinib een waarde toegekend van 60 euro per aandeel, over 12 maanden. Dit is totaal voor RA, Crohn, UC en andere indicaties, waarbij uiteraard RA de grootste waarde vertegenwoordigt (ongeveer de helft). Probability adjusted is ‘give or take’ 70%. Resultaten van de FINCH2 Ph III in 2H18 zal een katalysator zijn en alleen al door een bericht van deze resultaten staan we mijns inziens tussen 95 en 100 euro einde van dit jaar. In 2019 zullen resultaten in IBD een volgende katalysator zijn.

Naast het ‘beste paard van stal’ Filgotinib voor reuma en IBD, heeft Galapagos nog andere paarden op stal die al enige tijd staan te trappelen: studies in ziektegebieden IPF (!) , OA, AtD waar we tot op heden alleen maar goede berichten over hebben gelezen.. en ook CF is nog niet afgedaan, zeer benieuwd naar de toekomstige studieresultaten hiervan.

Kom maar op met de tweede helft van het jaar!

Fijn weekend Galapagos beleggers!
Lang
0
quote:

lmr schreef op 29 juni 2018 21:20:


Kanaal Z Galapagos ! Onno aan de telefoon. Vanaf min 12.15.. Rustig weekend allen ! kanaalz.knack.be/nieuws/z-nieuws ... 67923.html
Lees meer op: beursig.com/forum/viewtopic.php?f=4&a...

hij zegt heel netjes, dat AbbVie een stelletje klootzakken zijn, die een andere agenda hebben..
MrBerth
3
Hoop eerlijke reacties van mensen die verliezen hebben vandaag. Mooi dat dat gedeeld wordt. We hebben meer aan elkaar op een eerlijk forum dan op een opschep-forum.

Ik ben rood de dag uitgegaan. Toen we de 80 bijna aantikte stond ik even bijna groen.

Uiteindelijk een min van 10% wat heel netjes is voor een turbohandelaar op een dag als deze.
Had iets van 40% cash vanmorgen, en de rest zat in turbo's die gelijk stoploss gingen vanmorgen.

De 40% rond de 72,80 weer in turbo's gestopt, die rond 74 verkocht en rond 73,60 opnieuw in turbo's met een hogere stoploss gestopt. Verder op mn handen gaan zitten.

Van 60% verlies naar 10% voelt als winst. Als de koers nu doorloopt naar de 82,50 van gisteren sta ik zelfs ruim op winst. Maandag kan ik alles overzetten naar turbo's met een hogere stoploss, die toch nog vrij veilig zijn, en dan heb ik zelfs hetzelfde volume weer.

Verwacht dat we binnen enkele weken weef richting de 90 zullen gaan.

Ik zie de toekomst qua gala zonnig in.
pardon
1
29-6-2018 19:54:15

Uitgelicht: taaislijmziekte programma Galapagos onder druk
(ABM FN-Dow Jones) Galapagos zat deze week in de hoek waar de klappen vielen. Ten opzichte van vorige week verloor het aandeel van de Belgisch-Nederlandse biofarmaceut 7,7 procent op een slotstand van 78,94 euro.

Het waren niet zozeer de studieresultaten omtrent het programma met potentiële behandelingen tegen taaislijmziekte (CF) die de aandacht trokken maar het nieuws dat partner AbbVie Galapagos opnieuw in de steek dreigt te laten.

Het leek wel een flashback naar drie jaar geleden. Toen werkten Galapagos en AbbVie samen aan de ontwikkeling van filgotinib, het middel tegen ontstekingsziekten als reuma. Het leek dan ook een formaliteit dat de Amerikaanse farmaceut de optie zou uitoefenen om het medicijn over te nemen en op de markt te brengen. Zo ver kwam het niet want AbbVie trok onverwacht de stekker uit die samenwerking. Echt rouwig was Galapagos daar uiteindelijk niet om.

Dan donderdagavond, toen Galapagos met een soortgelijk bericht kwam. Ditmaal over de drievoudige therapie tegen CF die beide bedrijven samen ontwikkelen. AbbVie trekt zich terug uit de geplande ontwikkeling van een tweede triple combo therapie tegen de ziekte.

Dat besluit heeft zeker kwaad bloed gezet bij Galapagos. "Hun beslissing is ons niet goed bevallen", verklaarde CEO Onno van de Stolpe vrijdag tegen de Belgische krant De Tijd.

"De alliantie met AbbVie loopt niet zo lekker", erkende de topman. "We denken dat er geen toekomst is voor deze alliantie. We moeten samen aan tafel zitten en zien hoe we hier uitkomen. Of het hele onderzoeksprogramma moet bij ons terecht komen, of bij AbbVie. En ik denk dat we alle twee geïnteresseerd zijn."

Of de beslissing van AbbVie te maken heeft met de studieresultaten waarmee Galapagos donderdagavond kwam, is niet helemaal duidelijk. Galapagos maakte bekend dat corrector GLPG2737, een van de componenten van de eerste drievoudige therapie die wordt ontwikkeld in samenwerking met AbbVie, goed werd verdragen door patiënten. De effectiviteit werd ook bewezen want de concentratie van zweetchloride nam significant af. Daarmee werd het primaire eindpunt qua werkzaamheid bereikt. Verdere details worden later op een conferentie gepresenteerd en Galapagos gaat hogere doses testen op patiënten. Tussentijdse resultaten van de eerste drievoudige therapie worden in het derde kwartaal van dit jaar verwacht.

Hoewel de resultaten op het eerste gezicht in orde leken, vond Peter Welford van Jefferies de werkzaamheid toch tegenvallen. De analist wees er evenwel op dat dit wel gezien moet worden in de context van een lagere dosis die wordt toegediend bovenop het middel Orkambi van concurrent Vertex Pharmaceuticals.

Topman Van de Stolpe vond ook dat de resultaten niet denderend waren. "Zeker niet dramatisch, maar ook niet goed".

"Ik ben evenwel niet zo negatief over ons onderzoek, wel over onze vrienden van AbbVie. Maar ik ga ervan uit dat het wel goed komt. We hebben al voor hetere vuren gestaan", aldus de topman.

Financieel staat Galapagos er nu sowieso veel beter voor dan de vorige keer dat AbbVie hen verraste. Toen had het bedrijf zo'n 375 miljoen euro in kas. Nu dik een miljard euro.

Niet zo gek dat analisten in het algemeen dan ook positief blijven over Galapagos en het potentieel van het bedrijf. Jefferies handhaaft het koopadvies en KBC Securities doet dat ook.

Wel vindt KBC dat Galapagos een stap terug doet door de nieuwste ontwikkelingen rond het taaislijmziekteprogramma. Analisten van UBS gingen een stap verder en vroegen zich hardop af of dit het begin van het eind was voor het CF-programma.

Analist Welford van Jefferies ziet het glas in elk geval halfvol. Het besluit van AbbVie om niet verder te gaan met de tweede drievoudige therapie kan mogelijk betekenen dat Galapagos de volledige rechten terugkrijgt. "Dat kan op lange termijn waarde toevoegen aan het aandeel", aldus de analist.
Maai Lie
1
Relaas van mijn dag
Hierbij bevestigen wij u de uitvoering van ordernummer: .
Ordertype verkoop
Aantal 30
Effect Galapagos
Limiet EUR 73,46
Geldigheid dagorder

Dit order is volledig uitgevoerd tegen een (gemiddelde) koers van EUR 73,80.

Datum 29-06-2018
Tijdstip 09:53

Hierbij bevestigen wij u de uitvoering van ordernummer: .
Ordertype aankoop
Aantal 4.500
Effect Galapagos Binck turboXL long 70.0674
Limiet EUR 0,53
Geldigheid dagorder

Dit order is volledig uitgevoerd tegen een (gemiddelde) koers van EUR 0,505.

Hierbij bevestigen wij u de uitvoering van ordernummer: .
Ordertype verkoop
Aantal 4.500
Effect Galapagos Binck turboXL long 70.0674
Limiet markt
Geldigheid dagorder

Dit order is volledig uitgevoerd tegen een (gemiddelde) koers van EUR 0,812

Winst van de dag 17 aandelen
voda
0
Beursupdate: AEX op Wall Street

(ABM FN-Dow Jones) Op Wall Street zijn vrijdag zeven van de negen AEX-genoteerde fondsen ten opzichte van het slot in Amsterdam lager gesloten. ArcelorMittal was met een verlies van 1,9 procent de sterkste daler. Er waren vrijdag geen stijgers. Galapagos en RELX sloten vlak.

Aegon (-1,3%)
ArcelorMittal (-1,9%)
ASML (-0,1%)
Galapagos (0,0%)
ING Groep (-0,6%)
Philips (-0,7%)
RELX (0,0%)
Royal Dutch Shell (-0,5%)
Unilever (-0,2%)

Euro/dollar: 1,1681

Op basis van de bovenstaande koersuitslagen zou de AEX index, die sloot op 551,68 punten, zijn geëindigd op 549,59 punten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Gala first
0
nou ja Gilead heeft het hele weekend om over de ontstane situatie na te denken en hun standpunt te bepalen
als ze nu besluiten om geen bod te doen en te wachten tot de resultaten van september dan ga ik toch een beetje afbouwen
iedereen rekent op een koersexplosie in september maar zo zeker is dat allemaal niet
Sparrow2
0
quote:

wiegveld schreef op 29 juni 2018 21:01:


e echte klap voor dit aandeel moet nog komen. Ik denk dt de verwachtingen voor filgotinib vel te hoog zijn. Is de nummer 3 of 4 van orale therapieën die op de markt gaan komen. Abbvie heeft dat 3 jaar geleden goed gezien en op ander middel gewed. KBC hanteert koers van 99 euro.Mevrouw Put,( what's in a name) zit ook veel te hoog in de boom. Doet KBC altijd met aandelen van Belgische bodem.


Kan u mij het verschil tussen JAK1, JAK2 en JAK3 eens uitleggen ?
5.632 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Galapagos Meer »

Koers 183,600   Verschil +9,15 (+5,25%)
Laag 177,000   Volume 452.967
Hoog 185,950   Gem. Volume 664.917
31 mrt 2020 12:27
label premium

Galapagos: Sterke nieuwsflow

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's

Arend Jan Kamp over hoofdkantoren 7 februari 2017 16:38
Arend Jan Kamp over biotech 2 februari 2017 16:33
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare