Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TomTom: Het is stil in mei...

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1.536 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
DeHardeWerker
0
Epilote
0
quote:

moneymaker_BX schreef op 29 mei 2018 om 16:36:


Slot 8


Slot net ondet de 8 euro.
Epilote
0
Als er binnenkort door tt niet een klein lichtpuntje naar buiten wordt gebracht kunnen we zo terug naar de 7,5 euro regionen zakken. Kom op HG geef MM zijn PB waar hij al jaren op wacht.
Nait Soesen
0
quote:

tatje schreef op 29 mei 2018 om 16:28:


Hoe vaak, heb ik gedacht, wat heeft die man het moeilijk, zo kundig en je dan meestal midden in de nacht zo laten gaan, kon je hem maar helpen.
Soms dacht ik aan drank en dan weer, hij is niet meer gelukkig en slingert dan zijn hele verleden op het forum.

Knippen en plakken en oud nieuws zien in een nieuw jasje.
Vaak is de herhaling de bron van de oplossing.

Maar goed, ik heb een dik vel en ben totaal niet boos, hoop de man ooit te treffen bij een feestje iz Tom Tom en zal dan zeker een biertje met hem drinken.

Maar nu de post van Reuters, betreffende Tom Tom en de Deutsche bank.

1 april 2010 koers DB 43,57 momenteel 9,96
1 april 2010 koers ING 7,50 momenteel 12,73

DB gaat momenteel door het putje.

Deutsche Bank AG is een wereldwijd opererende bank met meer dan 100.000 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Frankfurt am Main en het concern is een van de grootste partijen op de markt van investment banking.

Misschien moet ik toch contact opnemen met Harold !

Afblazen van de inschakeling van de DB om te helpen bij een mogelijke verkoop van het hele bedrijf of een minderheidsaandeel.

Harold de DB heeft het al zo moeilijk en dan ga jij een eventuele inschakeling afblazen of ontkennen.

Beste Harold, wil je de DB ook op je geweten hebben :-)

Gewoon ludiek :-)Misschien heeft HG hier wel last van;

Als we ouder worden hebben we allemaal wel eens last van vergeetachtigheid. Het geheugen werkt wat trager en als we niet meer zoveel dingen tegelijk kunnen onthouden, maken we ons daarover niet ongerust. Maar het wordt anders als u het gevoel krijgt dat u niet zo goed meer kunt nadenken. Of dat het warrig is in uw hoofd. Of dat er iets niet goed is. Dat vage ‘niet pluis’ gevoel waarmee u geen raad weet, maakt u misschien onzeker en u kunt zich er onbehagelijk bij voelen. Mensen om u heen merken subtiele maar terugkerende veranderingen; u vergeet dingen en soms gedraagt u zich wat anders. Is het nu vergeetachtigheid of dementie?

Gewoon ludiek :-)
Koos99
4
quote:

ketchup of catch-up schreef op 29 mei 2018 om 14:17:er is maar één schuldige voor de frustratie op dit forum en dat is HGEn dan te bedenken dat 1 van de belangrijkste zorgpunten van de raad van commissarissen is of HG wel genoeg salaris ontvangt. Daarbij vergelijken ze het salaris van HG met die van de topmannen van ASML en Philips.

Alsof de trainer van FC Emmen wordt vergeleken met de trainer van PSV. Pijnlijk ook wel.
Kuiken
0
bron FD: 14 minuten geleden
13 min Heiko Jessayan • Ondernemen
'We blijven als Volvo samenwerken met Uber'
Een Nederlander uit Eindhoven staat aan de wieg van een gloednieuwe fabriek van Volvo Cars in de Verenigde Staten. In de fabriek nabij Charleston, in de Amerikaanse oostkust-staat South Carolina, rollen straks jaarlijks 100.000 Volvo's van de band. BMW en Mercedes, die daar ook al fabrieken hebben, krijgen dus een geduchte concurrent erbij.
Nog geen drie jaar geleden schepte Lex Kerssemakers (58), destijds president en ceo van Volvo Cars USA, samen met de toenmalige gouverneur van South Carolina, Nikki Haley, thans VN-ambassadeur van de VS, in Berkeley County de eerste grond weg.
Volgende maand gaat de fabriek open die vierduizend mensen werk zal bieden en waar Volvo ruim $1 mrd in heeft geïnvesteerd. Kerssemakers woont inmiddels weer in Göteborg en is als lid van de raad van bestuur verantwoordelijk voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (Emea). De Eindhovenaar, die wordt getipt als opvolger van ceo Håkan Samuelsson, licht in een vraaggesprek tijdens een bezoek in Amsterdam de strategische plannen van de Zweedse autofabrikant toe.
Lex Kerssemakers, lid van de raad van bestuur van Volvo Cars.
Lex Kerssemakers, lid van de raad van bestuur van Volvo Cars.Foto: Volvo Cars
Hoe bent u hier naartoe gekomen?
'Met een V90 plug in.'
Is er nog een toekomst voor diesels na de uitspraken van EU-commissaris Elzbieta Bienkowska ze verleden tijd zijn?
'Nee. Wij als Volvo zijn daar heel duidelijk over geweest: wij gaan na volgend jaar alleen nog maar auto's ontwikkelen die al dan niet in combinatie met benzine elektrisch zijn. In 2025 is 50% van onze Volvo's hybride of elektrisch.'
Helpt het bij de elektrificatie dat Volvo met Geely een Chinese eigenaar heeft?
'We zijn al in 2008, toen we nog onder Ford zaten, met onze elektrificatiestrategie begonnen. Toen bekend werd dat we verkocht zouden worden, hebben we het heft in eigen handen genomen. We konden de motoren en de platforms van Ford niet meer gebruiken, dus we moesten zelf iets gaan ontwikkelen. Toen al hebben we besloten om zelf een 4-cilinderfamilie te ontwikkelen met de mogelijkheid om elektrificatie toe te passen om zo aan die 400 pk te komen. Wij konden toen niet voorzien dat de Chinezen ons zouden overnemen. Dus toen Geely Volvo overnam was de elektrificatie al een belangrijke ingrediënt van onze bedrijfsstrategie. Diesels zullen er in China niet komen, want daar stapt men meteen over op elektrisch. Dus we worden daardoor aangemoedigd in die elektrificatie aangezien China onze tweede thuismarkt is.'
De nieuw Volvo-fabriek in South Carolina die op 20 juni wordt geopend en waar de S60 en de XC90 worden geproduceerd.
De nieuw Volvo-fabriek in South Carolina die op 20 juni wordt geopend en waar de S60 en de XC90 worden geproduceerd.Foto: Volvo Cars
Met de nieuwe fabriek die op 20 juni wordt onthuld, komt Amerika daar als derde markt bij.
'Als je Europa, het Midden-Oosten en Afrika als één markt beschouwt, dan zit je daar op 350.000 auto's. China zit op zo'n 140.000. Amerika zit dit jaar op zo'n 100.000 en we gaan naar 150.000. Een half jaar geleden hebben we besloten om niet alleen de S60, maar ook de XC90, die nu in Torslanda in Zweden gemaakt wordt, ook in Charleston te gaan produceren.'
Op 18 maart kwam een vrouw in Arizona om door een zelfrijdende auto van Uber. Volvo werkt met Uber samen, zoals met de Robo-taxi. Zet u die samenwerking voort?
'Absoluut. De samenwerking met Uber is tweeledig: we leren van elkaars technologie. Wij leveren de auto met de elektrische infrastructuur en Uber plugt daar zijn eigen software in om de auto zelf te laten rijden. Voor beide partijen levert dat veel data op. We zien dat steden steeds moeilijker bereikbaar worden en dat er steeds meer mensen zijn die geen auto hebben maar wel behoefte hebben aan korte ritten. Op zo'n moment komt de Robo-taxi of Robo-cab in beeld. We kijken met Uber samen hoe we die markt verder kunnen ontwikkelen. Uber heeft als doelstelling mensen veilig te vervoeren. Onze slogan is: vanaf 2020 mag niemand meer overlijden in een Volvo. Per jaar komen 1,2 miljoen mensen om in het verkeer. Zo'n 90% komt door menselijk falen. Daarom is het bieden van de mogelijkheid om autonoom te rijden zo belangrijk.'
vreemd vermogen
1
“The best way to predict the future is to create it, which means you, as the decision-maker, are responsible for creating this.”

Snappie ut, Harold?

telematics.tomtom.com/en_gb/webfleet/...
Voetballen
1
quote:

Nait Soesen schreef op 29 mei 2018 om 17:05:


[...]


Misschien heeft HG hier wel last van;

Als we ouder worden hebben we allemaal wel eens last van vergeetachtigheid. Het geheugen werkt wat trager en als we niet meer zoveel dingen tegelijk kunnen onthouden, maken we ons daarover niet ongerust. Maar het wordt anders als u het gevoel krijgt dat u niet zo goed meer kunt nadenken. Of dat het warrig is in uw hoofd. Of dat er iets niet goed is. Dat vage ‘niet pluis’ gevoel waarmee u geen raad weet, maakt u misschien onzeker en u kunt zich er onbehagelijk bij voelen. Mensen om u heen merken subtiele maar terugkerende veranderingen; u vergeet dingen en soms gedraagt u zich wat anders. Is het nu vergeetachtigheid of dementie?

Gewoon ludiek :-)


Hier heeft Goddijn ook last van:

www.emerce.nl/nieuws/tomtom-oprichter...
pwijsneus
1
quote:

moneymaker_BX schreef op 29 mei 2018 om 17:34:


Morgen News............inside


Pleur toch een eind op man.

Gewoon ludiek

Inside


Slot 574
Hoop....
0
Wat een k......t fonds toch...wat een zwart gat. Iedereen verliest hier geld...Gelukkig zijn er nog wel andere leuke fondsjes. Ik denk dat moneymaker wel het meeste geld verloren heeft. Met zijn voorspellingen en koe4sdoelen moet je er wel in blijven.
DerksVisie
3
Zo ik hield mijn hart al vast vandaag toen ik de koersuitslagen zag van de financials. Dit kon natuurlijk niet anders dan dat TomTom hier ook last van heeft. TomTom is namelijk ook een (data)bank. Althans dat moeten de algoritmes gedacht hebben, niet waar?
vCalker
1
Jensen Huang (CEO Nvidia) spreekt morgen in Taiwan. Misschien dat TomTom nog wordt genoemd, maar hij is bovenal 1 van de fijnste sprekers van dit moment.

www.ustream.tv/gpu-technology-confere...

PS dat is voor ons 04:00 aankomende nacht
battumboy
0
TU-Automotive Detroit 2018
TomTom is going to TU-Automotive Detroit. Come and visit us!

Save the date: 6th-7th June 2018
GLMF
1
quote:

moneymaker_BX schreef op 29 mei 2018 om 17:34:


Morgen News............inside
zit er een scheet bij je dwars?
holenbeer
0
Er is weer een Tesla op een auto geklapt, deze keer op een politieauto. Allegedly in autopilot-mode.
moneymaker_BX
0

Koersdetails
Laatste 8,062 29-05-18 Theor. open 7,80 08:22:43
Bied 8,062 07:16:03 Laat mkt 07:40:09
Laagste --- --- Hoogste --- ---
Open --- --- Vorig slot
DeZwarteRidder
0
Zelfsturende Tesla boort zich in politieauto
Updated 11 min geleden
20 min geleden in BINNENLAND

LOS ANGELES - Opnieuw een crash met een zelfsturende Tesla. In Laguna Beach, ten zuiden van Los Angeles, boorde de auto zich in een voertuig van de lokale politie. De bestuurder, een 65-jarige man, vertelde agenten dat het ongeval gebeurde doordat hij gebruikmaakte van de ’autopilot’.

Laguna Beach Police Department

De bestuurder raakte lichtgewond. In de politiewagen zat niemand. Een agent stond dertig meter verderop en zag het ongeluk gebeuren. Volgens de autoriteiten gebeurde een jaar geleden op bijna dezelfde plaats ook al een ongeluk met een Tesla.

De autofabrikant benadrukt in een verklaring naar aanleiding van het laatste ongeval dat bestuurders ook tijdens het gebruik van de automatische piloot altijd hun handen aan het stuur moeten houden.
DeZwarteRidder
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 30 mei 2018 om 08:34:


Zelfsturende Tesla boort zich in politieauto
Updated 11 min geleden
20 min geleden in BINNENLAND

LOS ANGELES - Opnieuw een crash met een zelfsturende Tesla. In Laguna Beach, ten zuiden van Los Angeles, boorde de auto zich in een voertuig van de lokale politie. De bestuurder, een 65-jarige man, vertelde agenten dat het ongeval gebeurde doordat hij gebruikmaakte van de ’autopilot’.

Laguna Beach Police Department

De bestuurder raakte lichtgewond. In de politiewagen zat niemand. Een agent stond dertig meter verderop en zag het ongeluk gebeuren. Volgens de autoriteiten gebeurde een jaar geleden op bijna dezelfde plaats ook al een ongeluk met een Tesla.

De autofabrikant benadrukt in een verklaring naar aanleiding van het laatste ongeval dat bestuurders ook tijdens het gebruik van de automatische piloot altijd hun handen aan het stuur moeten houden.

Bye Bye zelfrijdende auto's...!!

Bye Bye HD-kaarten....!!!

Bye Bye TomTom....!!!
1.536 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

TomTom Meer »

Koers 10,086   Verschil +0,03 (+0,34%)
Laag 0,000   Volume 0
Hoog 0,000   Gem. Volume 522.482
16-nov-19 00:00
label premium

TomTom: Reality check

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium