Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ING mei

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
595 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Doemebest
0
[quote alias=ischav2 id=10838575 date=201805181612]
Zie op de korte termijn weinig potentie voor het aandeel: men gaf aan een significante boete tegemoet te zien. Het aandeel is dus voorlopig dood geld met potentie om verder te zakken. Weerstand AEX dichtbij en olies ook tegen lange termijn weerstand. Indien onderhandelingen China vs. VS stuk lopen kan het hard zakken. ING zal daar niet immuun voor zijn. Geen positie.
[/
quote]Werd Q3 vorig jaar al gemeld,daarna richting 17 eur gestegen,logica ontgaat me, kwestie van sentiment bespelen lijkt me.
Maar ben wel met je eens,nu voorlopig hot item, duidelijkheid zal rust moeten brengen anders blijft t boven ing hangen.
Subtropical
0
Zit in een spagaat. een week terug de december 580 AEX calls verkocht als dekking op mijn ING "s Dacht dat ING wel zou herstellen en dan bij de 572 verkopen, maar ja de geschiedenis is werkelijkheid. DE AEX kan best eens gaan corrigeren dan loopt ING er mee vooraan. Kut! Maar verkopen die prut. De calls lopen dan wel leeg.
@monkeytail
0
We gaan richting september mooi vooruit met de bankaandelen. ECB bouwt inkoopprogramma van deposito's verder af naar 0. Rente gaat weer positief worden. Banken kunnen hun geld weer uitlenen tegen acceptabele marges. Bedrijfsleven zal iets meer worden uitgedaagd. Zo zie ik het.
Er zitten risico's in aandelen maar voor NL banken geldt dit nauwelijks meer vanwege hoge solvabiliteitseisen door Basel IV. Als de bank haar winstgevendheid weet op te krikken via lagere gemiddelde kosten per klant is ING op de goede weg vanwege forse toename van het klantenbestand. Als algemene bank doet ING het zeer goed in vergelijking met de concurrentie.
Het karakter van wat een bank is verandert onder invloed van ontwikkelingen op IT gebied en hier weet vooral ING goed op in te spelen. Dit is ook een belangrijke reden voor mij om in deze bank te investeren. Ik laat me niet door kortstondige prijsschommelingen van het aandeel van de wijs brengen en heb vrijdag nog een plukje bijgekocht. Het kan nog slechter worden uiteraard, maar ik kijk uit naar de komende maanden waarin de rente doorklimt en invloed zal hebben op mijn investerING. ;-)
Goodvibes
0
Ik help het met je mee hopen. Nu met dat gezeur in Italië komt het afbouwen van ECB ook meer in gevaar natuurlijk. Alsnog ben ik het verder met al je punten eens. Er is bij de Q1 cijfers wel wat gesjoemeld met cijfers. Minder reserveringen waar ABN er meer deed (stroppenpot). Negeert ING dit probleem? Heeft iemand hier visie op? De cijfers was dus wat gedraai met cijfers...?
tmaster
0
Zeer frustrerend inderdaad. Er komen echt wel weer betere tijden aan voor Banken en ING staat er gewoon goed voor. Dividend is gewoon goed en mooi meegenomen maar het helpt natuurlijk niet als de koers steeds lager en lager wordt.
Ik blijf het wel apart vinden dat ING, dat altijd een redelijk hoge delta had, vrijwel totaal niet meer fluctueer qua koers. Het blijft altijd doodstil liggen. paar tiende erbij paar tiendje eraf.... Het schiet niet op. We hebben een keer een +3% dagje nodig.
Senior 1936
0
quote:

tmaster schreef op 21 mei 2018 om 10:02:


Zeer frustrerend inderdaad. Er komen echt wel weer betere tijden aan voor Banken en ING staat er gewoon goed voor. Dividend is gewoon goed en mooi meegenomen maar het helpt natuurlijk niet als de koers steeds lager en lager wordt.
Ik blijf het wel apart vinden dat ING, dat altijd een redelijk hoge delta had, vrijwel totaal niet meer fluctueer qua koers. Het blijft altijd doodstil liggen. paar tiende erbij paar tiendje eraf.... Het schiet niet op. We hebben een keer een +3% dagje nodig.

als de koers steeds lager wordt dan wordt het dividend toch hoger. Bij een koers van 13, 25 was dat zo'n 5,7%.....
Ik zie de huidige koers van ING als een dip om te kopen (voor de langere termijn).
Senior 1936
0
NB: ik heb bij de koers van 13,25 at the money callopties 2019, 2020, 2021 en 2022 gekocht. Gecombineerd met geschreven puts at the money.
Go4profit
0
Diverse forumleden alle ING verkocht, zul je zien dat de koers de komende tijd omhoog gaat.
@monkeytail
0
Technisch gezien kan t aandeel nog lager in prijs zakken. Maar een boog die spant, moet ook eens ont-spannen. Dan vliegt de pijl op het doel af. Daar wacht ik op. Ik ben niet zo bang voor Italiaanse toestanden.
4finance
0

ING ........ geduld.....ING komt ook wel weer zo..... vaak eerder dan wij allemaal denken. Op dit moment even niet in trek maar dat kan snel veranderen..... buy by the dips geldt ook hier....Bache
0
De driedubbele bodem op 13,20 lijkt te houden. Up we go. Zou ook wel raar zijn als de AEX een jaarrecord neerzet, terwijl ING op jaar bodem noteert.
Petex
0
ING en ABN AMRO stijgen ook op het volgende nieuws:

(ABM FN-Dow Jones) Nederlandse nieuwkomers op de betaalmarkt moeten langer wachten op een vergunning om banken te kunnen beconcurreren, door een discussie over welke toezichthouder de wet mag controleren. Dat schreef het Financieele Dagblad dinsdag.
De discussie vertraagt wetgeving die de concurrentie in de betaalwereld moet aanwakkeren. Het gaat om de omzetting van de Europese richtlijn PSD2 in nationale wetgeving.
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) verzet zich tegen het oorspronkelijke wetsvoorstel, omdat daarin een deel van het toezicht op PSD2 is ondergebracht bij De Nederlandsche Bank. Dit zou geheel bij de AP moeten liggen, meent de toezichthouder zelf. Het wachten is nu op een al dan niet aangepast voorstel, aldus de krant.
In andere landen kunnen bedrijven al wel een vergunning aanvragen en gaan concurreren met banken, stelde het FD. In theorie zouden zij ook al in Nederland aan de slag kunnen. Ook banken, die al een vergunning hebben, kunnen met de nieuwe regelgeving aan de slag. Hierdoor voelen Nederlandse fintechs zich benadeeld, volgens een enquête van het FD.
Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Petex
0
quote:

gimmie schreef op 22 mei 2018 om 14:36:


ja veel


zulke korte reacties ben ik altijd benieuwd naar een stukje onderbouwing....
Goodvibes
0
quote:

baloub1 schreef op 22 mei 2018 om 12:16:


Zou ING veel last kunnen krijgen van Italie of is dat minimaal?


In mijn beleving moet de ECB de rente laag houden als Italië in de problemen komt. Dit is niet fijn, want de rente mag best wat omhoog voor ING. Aan de andere kant vinden beleggers een lage rente natuurlijk wel fijn in algemene zin...
595 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

ING Groep Meer »

Koers 10,740   Verschil -0,01 (-0,06%)
Laag 10,636   Volume 8.866.142
Hoog 10,804   Gem. Volume 16.175.844
11-nov-19 17:35
label premium

Winstdruk voor ING Groep

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium