Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Altice NV - April 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
930 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 41 42 43 44 45 46 47 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
A.B.(C)
0
Goed nieuws, vanuit de markt...ik ben benieuwd naar waar CEO Hottges op doelt met de betreffende zin...
Altice toch stiekem in de etalage, en wordt er achter de schermen gewerkt aan evt samenwerkingen/M&A? Is dat de reden van GS om toe te happen?


BONN (AFN/BLOOMBERG) - De omstandigheden in de telecom zijn nooit zo goed geweest voor een fusie van Sprint en T-Mobile US als nu. Dat zei topman Tim Höttges van Deutsche Telekom, het moederbedrijf van T-Mobile.
T-Mobile US maakte zondag bekend branchegenoot Sprint over te nemen. Over de samensmelting was de afgelopen jaren al vaker gesproken, maar telkens leek het niet tot een deal te komen. De aandelendeal heeft een waarde van 26 miljard dollar. Toezichthouders moeten overigens nog wel akkoord gaan.
Volgens Höttges vinden er op dit moment al meerdere fusie in de sector plaats. Ook zijn de synergievoordelen voor bedrijven flink gestegen door de belastinghervormingen van Donald Trump. Deutsche Telekom zou niet bezig zijn met andere overnames of desinvesteringen.
andrejes
0
juist en daarom wachten op Bouygues :) :) Wel zonde van de daling vrijdag. Aandeel heeft toch een aardige tijd boven de 8 eur gestaan.
A.B.(C)
0
quote:

andrejes schreef op 30 apr 2018 om 12:00:


juist en daarom wachten op Bouygues :) :) Wel zonde van de daling vrijdag. Aandeel heeft toch een aardige tijd boven de 8 eur gestaan.


Dat een koers op 1 dag of over meerdere dagen (of zelfs over een langere tijd) naar beneden wordt gedrilled, dat zie je wel vaker bij -potentiele- overnamekandidaten. De overnemende partij heeft er immers belang bij dat de koers niet te hoog stijgt.... ;-)
Sterk Staaltje
0

Nico PR Bakker
?@TheDailyTurbo
12 min.12 minuten geleden

Nico PR Bakker heeft geretweet Barry Johansson

ALTICE mag bodemen op de daily SMA op 7,65. Bij een witte candle zijn er EL kansen richting 8,55....

Terex7
1
Ik vind het toch apart dat hier over een overname gesproken wordt. Ik neem aan de overname van SFR door B. Maar hoe zit het dan met de resterende toko. Als je SFR verkoopt dan verkoop je daarmee circa de helft van Altice, de vraag is dan of wat er overblijft genoeg is om de resterende schulden af te lossen. Ik denk dat SFR dan wel op zn minst 25 a 30 miljard moet opbrengen.
andrejes
0
quote:

Terex7 schreef op 30 apr 2018 om 12:43:


Ik vind het toch apart dat hier over een overname gesproken wordt. Ik neem aan de overname van SFR door Altice. Maar hoe zit het dan met de resterende toko. Als je SFR verkoopt dan verkoop je daarmee circa de helft van Altice, de vraag is dan of wat er overblijft genoeg is om de resterende schulden af te lossen. Ik denk dat SFR dan wel op zn minst 25 a 30 miljard moet opbrengen.

volgens mijn haal je dingen door elkaar, wordt hier gesproken over de franse tak...

Bouygues overweegt overname Franse tak Altice - media
Franse telecombedrijf in gesprek met investeerders volgens Bloomberg.
(ABM FN-Dow Jones) Bouygues overweegt samen met enkele andere investeerders een overnamebod te doen op de Franse tak van Altice. Dit schreef persbureau Bloomberg maandag op basis van bronnen.

Bouygues zou in gesprek zijn met investeerders, waaronder CVC Capital Partners, om te kijken naar de mogelijkheden van een samenwerking bij een overname. De bronnen stelden evenwel dat de gesprekken zich in een vroeg stadium bevinden en het niet zeker is of de investeerders een overname van de Franse tak van Altice zien zitten.

Een woordvoerder van Bouygues stelde tegenover Bloomberg dat het bedrijf regelmatig diverse "hypothetische scenario's" onderzoekt met betrekking tot de ontwikkelingen in de telecomsector. "Er zijn geen gesprekken met andere operators op dit moment en geen bank heeft een mandaat gekregen", aldus de woordvoerder.

DiCoFlow
0
quote:

andrejes schreef op 30 apr 2018 om 13:23:


Laat de witte candle maar komen richting 8,55


Er is nu een heel klein wit theelichtje zichtbaar. Wie weet het begin van een grote zware candle. Wit dan wel. Laat de zwarte ridder zich er niet mee bemoeien.

;-)
leo36
0
quote:

roon schreef op 29 apr 2018 om 17:09:


Het zou wat zijn als je met een nieuw sportkanaal de koers omhoog krijgt!Ik laat me graag verassen maar moet het nog zien.


Ik laat me niet graag ver-assen.........
gpjf
0
Voorlopig valt het me tegen, zowel op het bericht dat met een sportzender begint en dat feit an sich nog niet zo zeer want ik zie het als een eerste stap van een frisse wind maar de fusie in de VS in de telecomsector lijkt me een voorbode voor meer vanndit soort zaken en echt niet alleen in de VS , ook direct in de EU!
DiCoFlow
0
quote:

YR/YR schreef op 9 apr 2018 om 09:18:


18 mei AVA altice.net/shareholder-meetings

liefhebbers die ook gaan?


Laat ik er ook maar eens gaan kijken. Even de sfeer proeven en de heren van Altice in real life zien. De uitstraling en body language geeft tenslotte bruikbare aanvullende informatie.
Freebird
0
quote:

pensioenman schreef op 30 apr 2018 om 17:38:


flinke slot tik in de eindveiling.....

Mooi slot met een mooie hogere bodem op 7,63 :-)
roon
0
Uiteindelijk valt het allemaal mee.Ben blij dat ik ze nog heb maar heb nog twijfels over de komende dagen.
De Roze Ridder
0
quote:

DiCoFlow schreef op 30 apr 2018 om 13:37:


[...]

Er is nu een heel klein wit theelichtje zichtbaar. Wie weet het begin van een grote zware candle. Wit dan wel. Laat de zwarte ridder zich er niet mee bemoeien.

;-)


Mag de roze wel input geven?
930 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 41 42 43 44 45 46 47 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

ALTICE EUROPE N.V. Meer »

Koers 4,106   Verschil +0,16 (+3,95%)
Laag 3,934   Volume 3.713.521
Hoog 4,106   Gem. Volume 5.628.705
16-aug-19 17:35
label premium

Altice: Winstverwachting omhoog

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium