Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Rusland

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
870 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 40 41 42 43 44 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
DeZwarteRidder
0
quote:

uitvreter schreef op 1 jun 2018 om 16:14:


Maleisië: 'Geen bewijs dat Rusland schuldig is aan neerhalen MH17'
UPDATEMaleisië lijkt zich niet aan te sluiten bij de poging van Nederland en Australië om Rusland verantwoordelijk te houden voor het neerhalen van vlucht MH17. De Maleisische transportminister Loke stelt 'dat er geen doorslaggevend bewijs is dat Rusland verantwoordelijk is'.

www.ad.nl/binnenland/maleisie-geen-be...

De Russen hebben gewoon Maleisië onder druk gezet of omgekocht.
Dit past perfect in de spionagespelletjes die ze spelen.
ffff
1
DZR,

Spionagespelletjes? Ik dacht dat die Rus in Londen OOK voor de Engelsen gewerkt had...… Hoe je ook tegen al die spionnen en al die intriges tussen landen aankijkt ( USA die Merkels iPhone verkeer bespioneerde en dat nog wel onder Obama) : Een ding is een feit: Als jet het Russische vaderland verraadt, dan ben je nog niet meteen van de Russische staat af.

Op zich, DZR, vind ik dat eigenlijk best een sterk signaal. Heel wat anders dan de moordenaar van Pim Fortuyn gewoon gezellig, vrij en vrolijk naar het buitenland laten vertrekken….

Het is allemaal maar, hoe je ertegenaankijkt.

Peter
pietje-2005
0
Ja, hier in Nederland kun je nu eenmaal redelijk ongestraft politici afschieten.
Die Volkert van der G. is natuurlijk tot het einde der tijden een blamage voor onze samenleving.
uitvreter
0
quote:

ffff schreef op 1 jun 2018 om 16:22:


Uitvreter,

Ik vind dit best een opmerkelijk bericht. Het Westen, en zeker nederland gaat natuurlijk stellen dat die Maleisiers niet goed snik zijn, omgekocht zijn, niet voor waarheidsvinding te porren zijn…...maar WELLICHT kijken die Maleisiers met andere ogen naar Oekraïne, naar zijn seperatisten, naar de door het Westen al vooringenomenheid naar aanleiding van de annexatie van De Krim.

Ik vind het best een opmerkelijk bericht!

Peter


Ja Peter, dat vond ik ook. Ze tonen iig wel ballen.

Ze zijn ook op de hoogte v/h "bewijs" en toch......., kan zijn dat Maleisie het bewijs te mager vindt om Rusland als natie aansprakelijk te stellen.

Moet nog zien of het bewijs stand houdt in de rechtbank, mocht het er van komen.
pietje-2005
0
Het "bewijs" is pas bewijs als dat ook echt juridisch geaccepteerd wordt, natuurlijk, en niet omdat wat mensen dat gaan beweren.
DeZwarteRidder
0
quote:

ffff schreef op 1 jun 2018 om 16:34:


DZR,
Spionagespelletjes? Ik dacht dat die Rus in Londen OOK voor de Engelsen gewerkt had...… Hoe je ook tegen al die spionnen en al die intriges tussen landen aankijkt ( USA die Merkels iPhone verkeer bespioneerde en dat nog wel onder Obama) : Een ding is een feit: Als jet het Russische vaderland verraadt, dan ben je nog niet meteen van de Russische staat af.
Op zich, DZR, vind ik dat eigenlijk best een sterk signaal. Heel wat anders dan de moordenaar van Pim Fortuyn gewoon gezellig, vrij en vrolijk naar het buitenland laten vertrekken….
Het is allemaal maar, hoe je ertegenaankijkt.
Peter

Jij keurt het dus goed dat Rusland alle vermeende vijanden van de staat gewoon vermoordt zonder proces, net zoals de communisten vaak deden.
Mijn Vriend
0
Waarschijnlijk ziet Maleisië gewoon het grotere plaatje: BUK bestuurder >> BUK commandant >> Rusland >> Poetin >> Oekraine conflict >> VS aanstichter oorlog Oekraine olv Neo-cons.

Het is ook een waardering naar Poetin omdat Rusland enorm heeft bijgedragen om de olieprijzen weer te laten stijgen en een dikke middelvinger naar de VS. Er is nog veel msm-werk te doen in dat Maleisië.

pietje-2005
0
Neem aan dat er wel een "proces" van besluitvorming geweest is, met als "vonnis" de eliminatie.
Dacht dat bijvoorbeeld de USA en de NAVO dezelfde systemen in werking hadden, met bombarderen van bruiloften in Jemen bijvoorbeeld.
De Mossad was / is er ook bekend om.
Jammer dat er geen live teller is voor eliminaties in de wereld, en wie dat uitvoeren.
Zonder proces is iets anders als zonder een watje van een rechter uit Nederland gezien te hebben.
uitvreter
0
Dit is te danken aan Trump die de EU in de richting van Rusland en China duwt.
Staat Trump toch onder invloed van Putin?..:-)

Time to end ‘Russia-bashing’ – EU Commission chief Juncker

European Commission head Jean-Claude Juncker has said it’s time for the EU to reconnect with Russia and stop “bashing” it, in surprising contrast to those in the West who have been piling blame and sanctions on Moscow.
Juncker spoke to an audience at a Brussels think tank event on EU reform. Though his statement had a few catches, the overall message was conciliatory.

“So we have to come back to, I wouldn’t say normal relations with Russia, but there are so many areas, so many domains, where we can cooperate in a better way with research and innovation and others. Not forgetting what our differences and divergences are. But this Russia-bashing has to be brought to an end,” he said.

www.rt.com/news/428469-juncker-end-ru...

Btw. De nieuwe italiaanse coalitie wil de sancties tav Rusland opheffen.
Señor Acero
0
Mijn Vriend
0
quote:

Señor Acero schreef op 1 jun 2018 om 20:42:


Huh? Hoezo russia bashing.
Is dat wartaal van junker of heeft ie 'm weer geraakt?


Hij had 'm blijkbaar geraakt: `kinderen en dronkaards spreken de waarheid`. Nog een paar jaar Trump en dan is Poetin de Leader of the Free World. Het kan verkeren....
Ed Verbeek
0
quote:

uitvreter schreef op 1 jun 2018 om 16:14:


Maleisië: 'Geen bewijs dat Rusland schuldig is aan neerhalen MH17'

Ja, zie bijv. ook www.strategic-culture.org/news/2018/0...
uitvreter
1
quote:

Ed Verbeek schreef op 1 jun 2018 om 22:47:


[...]
Ja, zie bijv. ook www.strategic-culture.org/news/2018/0...Onbevooroordeeld kun je Bellingcat (Eliot Higgins) en de Ukrainse autoriteit niet noemen.
Higgins werkt oa voor "The Atlantic Council", een denktank waar de Navo gebruik van maakt. Higgins wordt oa gesponsord door Soros z`n "Open Society Foundation".
Dat de Ukraine lid is van Het JIT onderzoeksteam is natuurlijk ook van de zotte.
Je laat een slager ook niet zijn eigen vlees keuren.
Dat maakt het hele onderzoek verdacht en zoals je wil waardeloos.

Al deze 3 "elementen" (Bellingcat, Ukraine, Soros) zullen alles aangrijpen om Rusland in een kwaad daglicht te zetten.


And so we return to the new “study” by Higgins and his Bellingcat group of “digital detectives.” They are obviously front-and-center in the western media because their conclusions are aligned with the US-NATO political agenda. They are a de facto arm of the western corporate media and military-industrial complex, providing the veneer of “independent analysis” in order to penetrate the blogosphere and social media platforms where the mainstream narrative is being questioned, scrutinized, and discredited. Bellingcat and Higgins’ names should be known to everyone, but not because their analysis is worthwhile. Rather, they need to become household names so that those who understand how western propaganda and soft power actually works, will be on the lookout for more of their disinformation.

www.counterpunch.org/2015/02/20/there...

Ik zal wel weer verbannen worden naar Sachalin door enkele posters, maar dat zijn we wel gewend...:-)
pietje-2005
0
Ja, en als je dan ziet hoe dat nieuws van JIT gebracht wordt, met figuren in uniform en serieuze bekkies, alsof het legitiem is wat ze zeggen.
Hoeft niet allemaal nepnieuws te zijn , maar ze doen alsof dingen bewezen zijn terwijl dat allemaal leugens zijn, en slecht conclusies van mensen met andere belangen en politieke invloeden.
Politiek zoals Mark Rutte grijpt dat gelijk aan voor zijn publiciteit, en begint weer te blaten, en alweer zonder echte bewijzen.
Geleerd van Goebbels toendertijd, maar er kan nog steeds doorheengeprikt worden, dus.
DeZwarteRidder
0
Personen die de kant van Rusland kiezen zijn landverraders of communisten, dus weg ermee...!!

Allemaal ophoepelen naar Rusland...!!!
pietje-2005
0
Gaat niet alleen om een kant kiezen, maar om bewijzen.
Het "westen"neemt het ook nooit zo nauw met de waarheid, tenslotte.
Ed Verbeek
3
Personen die de kant van de V.S. kiezen zijn landverraders of oorlogscriminelen, dus weg ermee...!!

Allmaal ophoepelen naar de V.S...!!
:-)
DeZwarteRidder
0
Buma haalt hard uit naar Baudet
’Hij flirt voortdurend met Moskou’

Door Onze parlementaire redactie
Updated 9 min geleden
1 uur geleden in BINNENLAND

Den Haag - CDA-leider Buma heeft op het partijcongres in Den Bosch hard uitgehaald naar Thierry Baudet. „Hij flirt voortdurend met Moskou.”

In zijn toespraak stond Buma stil bij de aanslag op vlucht MH17. De christendemocraat vindt dat er geen sprake kan zijn van normale betrekkingen met Moskou zolang Rusland niet meewerkt.

Hij benadrukte het belang van politieke eensgezindheid in de veroordeling en afschuw na de conclusies van het internationale onderzoeksteam.

„Thiery Baudet nam het op voor Rusland. Voor hem stond nog niet onomstotelijk vast dat de Buk-raket Russisch was. Er was teveel dat hij nog niet kon beoordelen”, zei Buma kritisch. „Het was een affront voor de nabestaanden en voor het professionele werk van het onderzoeksteam.”

"’Het zoveelste bewijs voor de dubieuze loyaliteit van Baudet’"

De CDA-leider noemt de houding „het zoveelste bewijs voor de dubieuze loyaliteit van Baudet”.

Dat de partijleider van Forum voor Democratie later in het Kamerdebat weer bijdraaide is voor Buma niet genoeg. „Het probleem blijft dat Baudet voortdurend flirt met Moskou. Met zijn verdachtmakingen en complottheorieën blijft hij het wantrouwen voeden in de Nederlandse politiek en in de instituties van onze rechtsstaat. Ook oppositie voeren is een verantwoordelijkheid.”

Niet alleen de partij van Baudet werd besproken, ook de Socialistische Partij kreeg een standje op het partijcongres. „In zijn bijna 50-jarige geschiedenis staat de SP altijd bokkig langs de kant. Voorlopig lijkt Lilian Marijnissen naadloos in de voetsporen van haar voorgangers te treden”, sneerde Buma. Over de PvdA is hij wel positief: „Ik heb daar respect voor. Het is oppositie waar je naar luistert. Welke afslag GroenLinks neemt valt nog te bezien.”

Forum voor Democratie reageert als door een wesp gestoken op de politieke aanval. De toespraak van Buma staat volgens de nieuwe beweging „bol van feitelijke onjuistheden en verdraaiingen”. Vooral de beschuldiging dat de politiek van Baudet een ’affront voor nabestaanden’ van de aanslag op MH17 zou zijn, valt slecht.„Dergelijk politiek opportunisme is het CDA onwaardig.”
Mijn Vriend
0
Buma blijkt niet helemaal real time te zien; naast Baudet is ook Juncker om, en hebben ze het in de G7 over de G6+VS.
870 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 40 41 42 43 44 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street eindigt beursweek positief

16 aug De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met duidelijke winsten de handel uitgegaan. De handelsvrees lee... 4

  Indices

  AEX 541,94 0,00%
  EUR/USD 1,1092 -0,02%
  Germany30^ 11.643,30 +0,70%
  Gold spot 1.508,39 -0,34%
  LDN100-24h 7.173,56 +0,63%
  NY-Nasdaq Composite 7.895,99 +1,67%
  US30# 26.079,52 +0,70%

  Stijgers

  AALBER...
  0,00%
  ABN AM...
  0,00%
  Accell
  0,00%
  Accsys
  0,00%
  Acomo
  0,00%

  Dalers

  AALBER...
  0,00%
  ABN AM...
  0,00%
  Accell
  0,00%
  Accsys
  0,00%
  Acomo
  0,00%

  Nieuws Forum Meer»

  (7)

  Beursgeslagen op 19-aug-19 08:08
  (1)

  Beursspeculant op 19-aug-19 07:59
  (32)

  Kaviaar op 19-aug-19 07:17
  (9)

  Crockett op 18-aug-19 23:37
  (3)

  Toddemij op 18-aug-19 16:07

  Column Forum Meer»

  (20)

  Kaviaar op 19-aug-19 08:09
  (3)

  Formule1-Fan op 19-aug-19 08:07
  (1)

  Knight V op 19-aug-19 08:05
  (172)

  Formule1-Fan op 19-aug-19 08:04
  (11)

  Chris 'belegt' op 18-aug-19 14:38