Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

*BLACK MONDAY BLOEDBAD 20% BeursKrach!!!*

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
726 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 33 34 35 36 37 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
DeZwarteRidder
0
Getrouwde juf (26) opgepakt na affaire met leerling (14): ’Mijn cijfers leden eronder’
Updated Gisteren, 14:09
Gisteren, 12:45 in BUITENLAND

NEW SMYRNA - Een 26-jarige lerares uit de Amerikaanse staat Florida is woensdag opgepakt omdat ze een affaire zou hebben met een 14-jarige leerling. Sinds november zou dit al spelen. De jongen vertelde er deze week over tegen zijn ouders. Hij zou hebben gezegd dat zijn cijfers eronder te lijden hebben.

Lerares Stephanie Peterson uit New Smyrna zou drugs hebben gekocht voor de jongen en hem naaktfoto’s hebben gestuurd, aldus lokale media. Maandag nam ze ontslag.

’Uren samen doorgebracht’

Volgens de jongen werd hij regelmatig laat in de avond opgehaald door juffrouw Peterson die wetenschapsles geeft. Vaak brachten ze uren met zijn tweeën door. Hij kreeg echter geen bijles.

De juffrouw zou tegen de jongen hebben gezegd dat hij hun relatie geheim moest houden. Het is echter niet duidelijk of de jongen ook echt een leerling was van Stephanie Peterson.

Getrouwd met brandweerman

Sinds 2015 was Stephanie getrouwd met brandweerman Brandon. Ze hebben geen kinderen samen. Op 12 februari zou de scheiding zijn aangevraagd.

Beiden hebben hun profielen op sociale media verwijderd toen het nieuws van de arrestatie bekend werd. Haar borgsom is vastgesteld op 25.000 dollar, ruim 20.000 euro.
Realist2018
0
Maandag Black Monday! Dow Jones vanavond zwaar crashen gaat bloedbad worden maandag.
Realist2018
0
Komende week Aex 50% lager. Gaat ewn grote chaos worden een bloedbad op de beurzen erger dan 2008 en 1987 bij elkaar.
Realist2018
0
Chiddix
0
quote:

Realist2018 schreef op 2 mrt 2018 om 16:58:


De Dow Jones gaat vanavond met minimaal 6% tot 12% crashen!!

Het gaat gebeuren maandag BLACK MONDAY. Aex daalt komende week met 50%. Stand volgende week vrijdag Aex 260 punten!


Kleine correctie op Trump zijn plannen vandaag. Weet niet wat de impact is van de uitslag Italiaanse verkiezingen op de beurs maandag. Als rechts onverwachts een meerderheid haalt, verwacht ik rood.
DeZwarteRidder
1
02 maart 2018 16:08

Lego start met bioplastic

De Deense fabrikant van speelgoed gaat een deel van zijn producten vanaf dit jaar maken met uit suikerriet gewonnen plastic.

Jaarlijks belanden miljoenen tonnen plastic in de wereldzeeën en dat bedreigt niet alleen het leven onder water maar ook de mens, omdat minuscule plasticdeeltjes in de voedselketen terechtkomen.

Het besef groeit dan ook dat er maatregelen moeten worden getroffen. Ook bedrijven doen dat. Zo kondigden Coca-Cola, Nike en Procter & Gamble al aan dat ze deels overstappen op plastic dat gemaakt wordt uit plantaardig materiaal.

Nu springt ook Lego op de kar. Het bedrijf nam zich voor tegen 2030 geen afval meer voort te brengen en in zijn kernproducten en -verpakkingen enkel duurzaam materiaal te gebruiken.

Als onderdeel van die strategie start het bedrijf dit jaar deels met de productie van speelgoed dat gemaakt wordt uit polyethyleen op basis van ethanol uit suikerriet en niet langer op basis van fossiel materiaal, met name aardolie.

De start is wel bescheiden: het gaat om te beginnen enkel om bladeren, bomen en struiken als onderdeel van speeldozen. Die komen overeen met 1 tot 2 procent van al het plastic dat de Deense firma nodig heeft. Maar volgens Lego is dat slechts een eerste stap om op termijn alle blokjes uit duurzaam materiaal te maken.
Bert Broens,
Redacteur Ondernemen
Bron:"De Tijd"
DeZwarteRidder
0
Nieuw-Zeeland zweeg tientallen jaren over moordpoging Britse koningin

Gepubliceerd: 01 maart 2018 21:03 Laatste update: 01 maart 2018 21:38

De Britse koningin Elizabeth heeft in de jaren tachtig in Nieuw-Zeeland een aanslag op haar leven overleefd. De inlichtingendienst in het land bevestigt donderdag voor het eerst dat een tiener heeft geprobeerd om haar te vermoorden.

Donderdag gepubliceerde documenten tonen aan dat een 17-jarige jongen op de koningin heeft geschoten tijdens haar bezoek aan de stad Dunedin in 1981. Dit gebeurde toen ze uit een auto stapte. Ze raakte niet gewond.

Het publiek dat hierbij aanwezig was, waarvan een deel het schot hoorde, kreeg van agenten te horen dat het geluid afkomstig was van een gevallen bord of een auto. Aanwezige journalisten dachten vuurwerk te hebben gehoord.

Aanklacht

De tiener, die in de documenten "ernstig gestoord" werd genoemd, stond niet terecht voor poging tot moord of landverraad. Hij werd aangeklaagd voor illegaal bezit en gebruik van een vuurwapen.

De dader werd vijf jaar later nauwlettend in de gaten gehouden tijdens een ander bezoek van de Britse koningin, blijkt uit documenten van de Nieuw-Zeelandse inlichtingendienst. Er werd toen gevreesd dat hij opnieuw een risico zou vormen.

Ruim een decennium na het schietincident werd de man aangeklaagd voor de moord op een moeder en de ontvoering van haar baby. Diverse media schreven daarna dat hij zichzelf had geelektrokuteerd, toen hij zijn rechtszaak afwachtte. In een afscheidsbrief ontkende hij de moord te hebben gepleegd.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je ’s nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!
Door: NU.nl/Reuters
DeZwarteRidder
0
Een duur avondje stappen voor Kenny
Dronken man moet 1300 euro betalen voor Uber-ritje: ’Dit is krankzinnig’

40 min geleden in BUITENLAND

Een man moest 1300 euro aftikken omdat hij na een avondje stappen een ritje met Uber had gemaakt. Kenny Bachman besloot in dronken toestand een Uber te bestellen naar zijn huis in Philadelphia. Het enige probleem was dat Bachman niet daar in de buurt was, maar in Morgantown in West-Virginia. Dat ligt bijna zo’n 500 kilometer uit de buurt van zijn woning.

Het ritje kostte in totaal 1635,93 dollar, omgerekend 1328,51 euro. „Ik werd opeens wakker”, vertelde Bachman aan NJ.com. „En ik dacht, waarom zit ik in vredesnaam in een auto naast een willekeurige gast die ik niet eens ken.”

Toen de man in de gaten had wat er aan de hand was, was hij al over de helft van de trip die zo’n vijf uur duurt. Hij besloot om het reisje dan maar af te maken in plaats van aan de chauffeur te vragen om om te keren.

Volgens NJ.com had Bachman niet echt geluk toen hij zijn ritje boekte. Zo bestelde hij een Uber XL, een luxere variant dan normaal, en was het ook nog druk toen hij zijn ritje aanvroeg waardoor hij bijna twee keer zoveel moest afrekenen.

Bachman heeft geklaagd bij Uber, maar volgens het bedrijf heeft de chauffeur hem netjes afgeleverd bij het adres zoals hij dat had aangevraagd. Uiteindelijk heeft de man het ritje betaald.

’Gekkenwerk’

„Toen de rit was afgelopen en ik zag hoeveel ik moest betalen dacht ik: „Ok, dit is krankzinnig. Dit is gekkenwerk”, aldus Bachman.

Wel beoordeelde de man zijn chauffeur vijf sterren, de hoogste beoordeling, en gaf hij hem extra geld om de tolwegen op de terugweg te betalen.
Advocaat van de Duivel
0
quote:

Realist2018 schreef op 2 mrt 2018 om 14:35:


BOOOOOM de bubbel is geknapt AEX index gaat nu diep zuid einde dag vandaag min 5% - min 7%. Maandag min 20%, dinsdag min 8%, woensdag min 8,5%, donderdag min 7,5% vrijdag min 9%.
Ik dacht juist dat de temperatuur volgende week beter werd .....met min 8 doe ik maar een lange onderbroek aan!
Panly
0
quote:

Realist2018 schreef op 2 mrt 2018 om 16:58:


De Dow Jones gaat vanavond met minimaal 6% tot 12% crashen!!we tellen af
finance2u
0
Wat erg om te lezen dat degene die zich realist2018 noemt al zijn tijd doorbrengt om hier anoniem een forum vol te schrijven...tegenwoordig zijn zo ongelooflijk veel mensen verslaafd aan sociale media....mensen vereenzamen steeds meer, maar denken op die manier toch contact te hebben..ik voel echt medelijden en hoop ZO dat mijn kinderen wel normaal leren omgaan,blijvend, met andere mensen! Het levert je niets op, pure tijdsverspilling om zoveel en zolang te posten...
Geert07
0
Het IEX forum heeft toch een magische aantrekkingskracht op figuren die op zijn zachtst gezegd geestelijk niet helemaal in orde zijn.
Stephan010
0
quote:

Realist2018 schreef op 2 mrt 2018 om 14:41:


Vanavond de DOW Jones met 6% tot 12% omlaag en dan storten de beurzen maandag in elkaar!


Staat op moment -0.90%, gokken is best lastig.
hirshi
0
quote:

Realist2018 schreef op 2 mrt 2018 om 14:41:


Vanavond de DOW Jones met 6% tot 12% omlaag en dan storten de beurzen maandag in elkaar!


Haha!!

Slot Dow jones Industrial Average 0,29% lager.

Paniekzaaier Realist2018 gaat voor straf in de hoek.
france
0
Wat een triestigheid alhier, realist 2018. Hoe komt het dat je denkt dat het zo ver zakt. Dat gebeurt natuurlijk niet die 285 voor de aex einde van de week. En dat mag hier al die onzin posten?
DeZwarteRidder
0
Gas besparen blijkt een dure grap

Door Robbert Ophorst
Gisteren, 18:03 in GELD

Amsterdam - De WarmteWinner van Eneco is een dure grap voor veel huishoudens die denken goedkoper uit te zijn dankzij de besparing op gas die het apparaat belooft. Dat blijkt uit testen van het energiebedrijf. Volgens Eneco telt voor veel mensen echter vooral de milieuwinst.

Uit praktijktests blijkt dat de WarmteWinner die Eneco sinds kort verkoopt, vaak veel minder gas bespaart dan bij de aankondiging was voorgesteld en Eneco’s website suggereert. Financieel is de besparing al helemaal dubieus. De lagere gasnota compenseert vaak niet eens de hogere stroomrekening.

Inclusief verplicht serviceabonnement en de aanschafkosten zijn veel klanten over de levensduur van het zwaar gesubsidieerde apparaat daardoor fors duurder uit. Dat blijkt bij doorrekening van de Telegraaf van resultaten uit een pilot die Eneco deed. En ook de winst voor het milieu kan daardoor lager uitvallen dan klanten verwachten.

Gasbesparing van 60%

De WarmteWinner werd in februari 2016 gepresenteerd als slim en voordelig apparaat om ’goed bezig’ te zijn voor het klimaat. De elektrische warmtepomp op ventilatielucht zorgt dat de cv-ketel minder hard hoeft te werken, wat tot 60% aan gas zou schelen. Exacte bedragen werden niet genoemd omdat de situatie per woning verschilt, maar de tot €250 lagere nota zou het apparaat makkelijk terugverdienen.

Eneco blijft geloven in de WarmteWinner, zegt Joeri Kamp, directeur Smart Energy bij het bedrijf. Hij vindt dat uit zijn tests geen algemene conclusies mogen worden getrokken. „We hebben de pilots uitgevoerd onder geïnteresseerde huishoudens en daaruit bleek dat er grote verschillen waren. Maar dit is niet representatief voor de Nederlandse woningvoorraad.”

De introductie van de WarmteWinner, waarvan Eneco aankondigde er 100.000 te willen verkopen, verliep moeizaam. De lancering liep anderhalf jaar vertraging op en leverde een apparaat op dat €500 duurder was dan de eerder geschatte €2000. Maar de kostenstijging werd gecompenseerd door verhoging van de overheidssubsidie op dit type warmtepompen van €1000 naar €1500.

Eneco moest toen wel de besparingsbelofte terugschroeven die bij de presentatie was gedaan. In plaats van 60% daalt het gasverbruik volgens Eneco’s website nog hoogstens 50%.

Hogere nota voor elektriciteit

Dat wordt alleen lang niet altijd gehaald. De uiteindelijke besparing bleek sterk af te hangen van het type woning en hoeveel er in de woning verwarmd en geventileerd wordt. Dat bleek in de twee jaar dat Eneco het apparaat in de praktijk testte. „De gemiddelde winst tijdens de testperiode lag rond 220 kuub gas op een huishouden dat normaal zo’n 1000 kuub verbruikte”, vertelt Kamp.

Bij dit gemiddelde resultaat levert dit een €140 lagere jaarrekening op bij een gasprijs van 63 cent per kubieke meter. Daartegenover neemt het stroomverbruik gemiddeld 800 kilowattuur toe, wat bij een tarief van 20 cent per kilowattuur een €160 hogere nota betekent, plus minstens €5 servicekosten per maand. Inclusief de aankoopprijs van €1000 legt de klant zo circa €2200 toe bij een levensduur van 15 jaar volgens de gemiddelde resultaten uit Eneco’s tests.

Ook in het ideale geval - een halvering van het gasverbruik van 1400 naar 700 kuub zoals Eneco op zijn website voorspiegelt - is de winst beperkt. Tegenover een €455 lagere gasrekening, zou zo’n €300 aan extra stroomverbruik staan. Zo blijft circa €145 voordeel over. Na aftrek van servicekosten is de terugverdientijd ook bij ideale omstandigheden zo’n twaalf jaar.

Eneco legt dan ook liever de nadruk op de CO2-winst. Daar willen sommige klanten volgens Kamp best voor betalen. Maar daar is de vraag of de opbrengsten opwegen tegen de kosten. In het ideale geval scheelt het jaarlijks zo’n 1200 kilo CO2, als daar 100% groene stroom extra voor wordt opgewekt. Het gemiddelde resultaat uit de test was 400 kilo, wat over vijftien jaar zes ton CO2 scheelt voor het lieve sommetje van circa €3700 die het apparaat inclusief subsidie kost.
726 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 33 34 35 36 37 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Financials in trek op beurzen

11:50 De Europese beurzen wonnen donderdag terrein onder aanvoering van de banken en verzekeraars. Beleggers verw...

  Indices

  AEX 577,70 +0,18%
  EUR/USD 1,1061 +0,24%
  Germany30^ 12.407,20 +0,14%
  Gold spot 1.496,14 +0,15%
  LDN100-24h 7.356,11 +0,28%
  NY-Nasdaq Composite 8.177,39 -0,11%
  US30# 27.088,18 -0,14%

  Stijgers

  Sif Ho...
  +5,29%
  Pharming
  +4,41%
  Arcadis
  +4,26%
  Euroco...
  +2,91%
  ING
  +2,35%

  Dalers

  Arcelo...
  -3,60%
  DSM
  -1,88%
  Flow T...
  -1,43%
  Kiadis...
  -1,29%
  Accsys
  -1,25%

  Nieuws Forum Meer»

  (1)

  Jorry op 19-sep-19 12:27
  (8)

  dasokwat op 19-sep-19 12:22
  (16)

  Jetje1 op 19-sep-19 11:39
  (2)

  Jetje1 op 19-sep-19 12:06
  (1)

  Lyss op 19-sep-19 12:04

  Column Forum Meer»

  (32)

  retsok op 19-sep-19 12:23
  (1)

  Snugger op 19-sep-19 12:21
  (4)

  Gaston Lagaffe op 19-sep-19 12:19
  (84)

  objectief op 19-sep-19 11:13
  (37)

  Enzo123 op 19-sep-19 10:00