Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel GE Aerospace NYS:GE.N, US3696043013

  • 155,670 17 apr 2024 22:00
  • -1,090 (-0,70%) Dagrange 153,630 - 158,680
  • 6.519.865 Gem. (3M) 7,1M

Forum General Electric geopend

260 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 13 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. IEX - Forummoderator 13 februari 2018 17:20
    General Electric Company (GE) is een multinationaal opererend technologie-, elektronica- en dienstenconcern, met een marktkapitalisatie van US$ 140 miljard. Volgens de Forbes Global 2000 van 2016 stond GE op de 68e plaats van grootste ondernemingen ter wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Fairfield, Connecticut in de Verenigde Staten. GE telde in 2016 bijna 300.000 medewerkers, waarvan een derde werkzaam was in de Verenigde Staten.

    General Electric is een van de marktleiders in de elektronicamarkt en is daarnaast actief op het gebied van financiële dienstverlening, kunststoffen, vliegtuigen, medische apparatuur, windenergie, elektriciteitscentrales en transport. Tevens verkoopt het Franse multimediaconcern Thomson consumentenelektronica in Noord-Amerika onder de merknaam General Electric Consumer Electronics, in samenwerking met GE.

    Groet Henk
  2. Vanaf de zijlijn 16 februari 2018 08:11
    Ik zit momenteel met een kleine positie in General Electric. Belangrijkste redenen voor het instappen zijn voor mij: 1) De koers is binnen een jaar gehalveerd 2) Het bedrijf heeft met John Flannery sinds augustus een nieuwe CEO uit eigen gelederen die de afgelopen maanden heel duidelijk schoon schip aan het maken is 3) Fundamenteel gezien blijft het natuurlijk een prachtig bedrijf met mooie divisies. Ik ben er van overtuigd dat het bedrijf er weer bovenop komt maar realiseer me dat dit nog wel even tijd nodig heeft. Mocht de beurskoers vsn GE de komende tijd nog iets blijven zakken en de dollarkoers zakt ook nog eens, dan ga ik zeker bijkopen. Want ik ben er van overtuigd dat het bedrijf er op de langere termijn weer bovenop komt en dit aandeel weer gaat renderen.
  3. Pinkiesdevil 16 februari 2018 18:38
    sinds lang begint de koers van GE niet enkel een nieuw dieptepunte te zoeken.

    de laatste dagen is het duidelijk te zien dat de koers vaker kan herstellen van een dipje.
    de zelfde bovengrens ( 15$) werd vaker opgezocht.
    en een dagje als vandaag geeft zeker moed. eindelijk eens voluit groen

    dit aandeel is er eentje op LT maar het gaat eindelijk de goede richting uit
    zou het dieptepunt eindelijk gezet zijn en de weg naar boven heel langzaam ingezet?

    alvast fijn weekend gewenst aan iedereen
  4. Pinkiesdevil 10 maart 2018 16:50
    wat verwacht je van de cijfers WIm?

    is altijd leuk de mening van andere aan te horen die hetzelfde aandeel hebben.
    ik ben de laatste weken ook continu bezig geweest om steeds een extra pluk bij te kopen om die gemiddelde aankoopkoers zo laag mogelijk te krijgen. en te hopen dat deze niet te ver verwijderd ligt van de huidige koers.

    dit om de komende weken./maanden bij een hopelijk mooie stijging terug in het groen te komen :)

  5. BeursWim 10 maart 2018 20:54
    Ha Pinkiesdevil, ik vind het moeilijk om iets over de cijfers te zeggen. Ik ben geinteresseerd geraakt in GE vanwege een kooptip voor GE van Martine Hafkamp van Fintes, een paar maanden geleden. Zij verwacht dat GE in de loop van het jaar een succesvolle turnaround zAL maken en de koers flink kan herstellen van de enorme daling in het afgelopen jaar. Cijfers 1e kwartaal zijn mogelijkerwijs nog niet goed, de financiele man van GE was een paar weken geleden nog niet erg positief over de forecast voor 2018. Het gaat er dus vooral om of ze overtuigen dat ze nu echt op de goede weg zijn qua turnaround. Ik zit er nog niet erg dik in en tegen een gemiddelde aankoopkoers van $ 16,20. Nu dus nog op velies. Als de reactie op 1e kwartaal positief is, koop ik bij . Jij ook succes, hopelijk zien we het goed :)!
260 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 13 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links