Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pharming februari 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
16.048 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 ... 799 800 801 802 803 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
siepels
1
quote:

€5,- PHARMING schreef op 24 feb 2018 om 17:58:


Alles wijst op een overnamebod aankomende week. Dit is 1 groot spel in opdracht van de concurrent. Dit patroon al vaker gezien bij andere aandelen.Laat het dan een minimaal bod zijn van € 2,-. Anders op eigen kracht binnen 2 jaar naar de € 5,-.

De heer de Vries wil niets weten van een overname.
De LT-aandeelhouders gaan ook niet akkoord met een fooi.
[verwijderd]
0
quote:

siepels schreef op 24 feb 2018 om 21:40:


[...]
De heer de Vries wil niets weten van een overname.
De LT-aandeelhouders gaan ook niet akkoord met een fooi.


Er kunnen hier nog zoveel passanten rondhangen met grote woorden zonder inhoud, maar Pharming gaat gewoon elk kwartaal door op de weg omhoog. Zelfstandig en met toenemende groei van de omzet. Haastige spoed is zelden goed en ik heb net als andere LT-ers ruim de tijd.

En een overname zit er niet in dit jaar. Als er meer dan 3 euro geboden wordt dan zou een gedeelte van de aandeelhouders (ik schat ongeveer de helft) geïnteresseerd kunnen zijn, maar ook dat is voor het belangrijkste deel van de aandeelhouders niet genoeg voor een overname.

Elvisfan
0
quote:

€5,- PHARMING schreef op 24 feb 2018 om 17:58:


Alles wijst op een overnamebod aankomende week. Dit is 1 groot spel in opdracht van de concurrent. Dit patroon al vaker gezien bij andere aandelen.Laat het dan een minimaal bod zijn van € 2,-. Anders op eigen kracht binnen 2 jaar naar de € 5,-.


tjonge jonge, wat een helderzienden hier allemaal; en mocht er een overmname zijn aan 2 Eur, zijn we allen dit in 't zak gezet

op z'n minst 3 Eur indien overname!

Misschien
3
Beste Bonzai1,

Als je in dit bedrijf geloofd en je ingelezen hebt waarom zou je jezelf dan gek maken over wat er maandag gebeurt? Kijk op de lange termijn, laat je niet gek maken en ga op je gevoel af.

Heb je last van onrust op het forum, lees niet alles, is het vertrouwen er niet, gooi alles eruit en vergeet het aandeel. Hier kan echt niemand je verzekeren wat de koers gaat doen!

Lekker weekend,

Tini
1 2 3
0
100 miljoen krediet gekregen (wordt niet zomaar verstrekt), laatst 3 kwart jaar alleen maar positief nieuws en voor de rest bepaalt het groot kapitaal de koers ....
StofkeVN
1
quote:

Bonzai1 schreef op 23 feb 2018 om 11:24:


[...]
Jawel, hoor. En ik denk niet dat ik de enige ben :-).Nee hoor, hier ook nog eentje, niet voor de ritjes maar LT in Pharming en redelijk zwaar ook vol vertrouwen al sinds eind oktober 2017
TKR
1
quote:

Phhd schreef op 24 feb 2018 om 20:43:


Ik vind dat je de shorters niet overal de schuld van kunt geven. Ik ben tegen shorten maar denk niet dat hun invloed zo groot is, behalve bij aandelen met veel particulieren(hier dus) . Bovendien de uitleenende instanties zijn op termijn ook niet geïnteresseerd in dalende koersen dus die gaan ervan uit dat de koers weer gewoon hersteld, anders zijn ze meer geld kwijt dan dat ze premie terug krijgen.
Gr H

De uitleenende instanties lenen de aandelen van klanten uit dus zal hen een worst wezen als de koers daald..
Elvisfan
1
quote:

GeldIsOokNietAlles schreef op 24 feb 2018 om 18:11:


Wat mijn grootste angst is:
Stel: 7 maart en Pharma heeft hele goede cijfers. Echter, de verwachtingen zijn ook hoog. Stel, de shorters hebben hun aandelen nog en dumpen die op 7 maart zodat piet particulier schrikt en de het aandeel wordt dood geslagen. Nou hebben die shorters maar een klein percentage, maar toch.
Mijn vraag aan diegene die de klappen van de zweep kennen en veel ervaring hebben als belegger: hoe reëel is dit omschreven scenario?


onbestaande
[verwijderd]
0
quote:

mickjagger2 schreef op 24 feb 2018 om 21:30:


[...]

Kan het niet laten,is je buurvrouw Patricia P..y

Jij mag nooit meer raden.
[verwijderd]
0
quote:

Elvisfan schreef op 24 feb 2018 om 22:22:


[...]

onbestaande


Ongelofelijk toch dat iemand zo'n verhaal afsteekt? "Stel, de shorters hebben hun aandelen nog". Hij snapt totaal niet wat shorten is. En hij is niet de enige. Zo zijn er veel meer.

Wilbar
0
quote:

tKVED schreef op 24 feb 2018 om 22:26:


[...]

Ongelofelijk toch dat iemand zo'n verhaal afsteekt? "Stel, de shorters hebben hun aandelen nog". Hij snapt totaal niet wat shorten is. En hij is niet de enige. Zo zijn er veel meer.


Nou het is helemaal niet ongelofelijk; het is namelijk best mogelijk dat een lenende partij nog niet alle geleende aandelen in de markt heeft gezet. Het is eigenlijk ongelofelijk dat je die mogelijkheid kennelijk uitsluit. En zo zijn er meer....
Sl€ut€l
0
quote:

Techspec schreef op 24 feb 2018 om 19:46:


[...]

Ik heb nog eens 150k gereserveerd om bij te kopen...


Tsssss fooitje, brengt ook geen drol op :-)
[verwijderd]
0
quote:

Wilbar schreef op 24 feb 2018 om 22:45:


[...]Nou het is helemaal niet ongelofelijk; het is namelijk best mogelijk dat een lenende partij nog niet alle geleende aandelen in de markt heeft gezet. Het is eigenlijk ongelofelijk dat je die mogelijkheid kennelijk uitsluit. En zo zijn er meer....


En jij begrijpt er dus ook weinig van. Als je hebt bijgehouden op welke momenten en welke koersen ze short gegaan zijn dan hoef je je dat niet af te vragen.

Deneus
1
Shorters hebben nog niks gedaan,de angst van de beleggers hebben hun goed geholpen.Inmiddels staan ze al op een flinke winst zonder er iets voor te doen.
De gehele markt is inmiddels weer dik in de plus,alleen pharming zakt en dat zonder enige reden.
Hoop dat Pharming al het nieuws bewaard heeft,en dit kenbaar gaat maken in de week van 7 maart,zodat pharming in 1 klap op de kaart staat.
[verwijderd]
1

Veel korte termijn handelaren hebben hun lot in handen gelegd van die paar procent shorters. Zeker omdat ze die films over shorten op TV hebben gezien. Dom dom dom....

Koop als je KT handelaar bent en die shorters hebt gevolgd nu maar aandelen bij nu de koers laag staat zodat je gemiddelde aankoop lager wordt én de koers daardoor zal stijgen. En dán kun je je winst nemen.

Gewoon een goed advies van een ouwe rot.

Lonely Shepherd
2
quote:

Techspec schreef op 24 feb 2018 om 16:10:


[...]
Beste LS,
Ik heb nog wat aanvullend materiaal t.a.v. uw angst voor Jacon Kreutzveld;

De ziekte van Creutzfeldt- Jakob kan het gevolg zijn van het per ongeluk overbrengen van het infectieuze eiwit tijdens een operatie aan de ogen, het zenuwstelsel, de vliezen die de hersenen en het ruggenmerg omgeven of transplantatie van organen of weefsels. De ziekte van Creutzfeldt- Jakob kan ook ontstaan na het eten van vlees van runderen die met het prion zijn besmet en aan gekkekoeienziekte (bovine spongiforme encefalopathie of BSE) lijden.

De tijd tussen het moment dat het infectieuze eiwit het lichaam binnenkomt en het opkomen van symptomen is lang en kan variëren van vier tot 21 jaar.

Met de juiste voorzorgsmaatregelen hoeven patiënten niet te worden geïsoleerd. Ziekenhuispersoneel moet handschoenen dragen als zij met weefsel, bloed en andere monsters in aanraking komen. Als er onverhoopt toch huidcontact is geweest, moet de betreffende plek onmiddellijk worden gewassen met bleekmiddel of natriumhydroxide. Organen of weefsels van patiënten mogen niet voor transplantatie worden gebruikt. Ter voorkoming van de ziekte van Creutzfeldt- Jakob mag het vlees van runderen die tekenen vertonen van gekkekoeienziekte niet worden geconsumeerd.

Even kort samengevat;
Een patiënt die dus het medicijn van Shire gaat gebruiken of heeft gebruikt loopt door potentiële sporen ervan in het bloed via bloedplasma een behoorlijk risico op de ziekte Jacob Kreutzveld en/of andere besmettelijke ziektes!


Het lijkt mij dat alle medicijnen waarvoor plasma is gebruikt op korte termijn van de markt zullen verdwijnen, zeker omdat er nu een perfect alternatief op de markt is gekomen via Pharming middels Ruconest.
[/b]
Done deal.....enjoy the ride and have fun.....


Techspec, bedankt voor uw snelle en heldere uitleg. Ik ben volledig overtuigd!
Dank aan u en aan de forumleden die steeds de moeite en de tijd nemen om hun kennis te delen met ons; steeds met engelengeduld foute uitspraken weerleggen en foute gedachtenkronkels onderbouwd corrigeren.
Ik lees me te pletter op dit forum, dikwijls gevuld met loze cafépraat. Het bijleren uit de antwoorden van objectieve posters en de verhalen van ervaringsdeskundigen op gebied van beleggen geeft me toch de kracht om tijd te blijven steken in het lezen van dit forum.
GeldIsOokNietAlles
1
quote:

tKVED schreef op 24 feb 2018 om 23:10:


[...]

En jij begrijpt er dus ook weinig van. Als je hebt bijgehouden op welke momenten en welke koersen ze short gegaan zijn dan hoef je je dat niet af te vragen.Als ik een partij zou zijn die pharming voor zo'n laag mogelijke prijs wil overnemen en dat kan door een slimme shorter dit te laten doen. Dan zou ik die paar miljoen die die shorter verlies draait, omdat hij gewacht heeft op het moment waar het de aandeelhouder het meest pijn doet, voor lief nemen. Het is maar een theorie....
Met nog geen 3% kunnen ze niet veel uitrichten denk ik.

Heb jij verstand van schaken tKVED?

[verwijderd]
1
quote:

GeldIsOokNietAlles schreef op 25 feb 2018 om 00:09:


[...]

Als ik een partij zou zijn die pharming voor zo'n laag mogelijke prijs wil overnemen en dat kan door een slimme shorter dit te laten doen. Dan zou ik die paar miljoen die die shorter verlies draait, omdat hij gewacht heeft op het moment waar het de aandeelhouder het meest pijn doet, voor lief nemen. Het is maar een theorie....
Met nog geen 3% kunnen ze niet veel uitrichten denk ik.

Heb jij verstand van schaken tKVED?
Ik schaak wel ja. Maar dit is maar 1 zet vooruit denken. En het is ook niet eens aan de orde. Maar ja, je zei ook al theoretisch.

Denk je nu echt dat als de koers daalt dat dan de belangrijkste aandeelhouders (en dat zijn serieuze mensen die zich zeer verdiept hebben in de potentie van Pharming) zenuwachtig worden en hun aandelen te koop aanbieden voor een bedrag dat veel lager ligt dan dat zij ervoor willen hebben?

Met 3% richten ze niet veel uit nee. Er is een overgrote meerderheid die geld zal gaan verdienen door gewoon aandelen te hebben en vast te houden tot na de presentatie van de cijfers. Deze tijdelijke daling nemen ze voor lief.

Madebeliefje
1
quote:

Bonzai1 schreef op 24 feb 2018 om 19:28:


Ik denk oprecht dat er maandag nog een fikse daling gaat zijn, zeker gedurende de eerste uren van de beursdag. Je voelt al te zeer dat er veel mensen zijn die eieren voor hun geld gaan kiezen en mogelijk pas terug willen komen wanneer de uptrend ingezet word.
Maw: ik denk/vrees dat we mogelijk €1,23-€1,25 gaan raken en in het/mijn beste geval in de loop van de dag terug naar de regionen van €1,30. Of in het allerbeste geval stijgt het tegen het einde van de beursdag, maar dat lijkt me voorlopig ijdele hoop. Gezien mijn eigen inleg wou ik dat ik het anders zag, maar het lijkt me voorlopig de logica.
Ps: ik wil natuurlijk niet denken aan het minder gunstige scenario dat het nog dagen en zelfs heviger naar beneden gaat. En in dat geval slaat mijn glazen wensbol defect wordt. Mocht er echt een soort 'paniek-verkoopgolf' plaatsvinden, dan weet ik niet waar de bodem zich zou bevinden. En in dat geval wordt het ook moeilijk om te bepalen op welk niveau ik nog zou (durven) bijkopen.Jij denkt dat met 20% in de min we nu ineens gaan verkopen???
Dat is niet logisch. We hebben al koersen onder de 1,30 gezien, en daarna 1,40, en daarna weer onder de 1,30.
En dan gaan we maandag ineens verkopen????

De verkopers en angsthazen zijn er nu wel uitgeschud. En maandag hebben de meesten onder ons weer centjes ;-)
Techspec
0
quote:

Sl€ut€l schreef op 24 feb 2018 om 22:59:


[...]

Tsssss fooitje, brengt ook geen drol op :-)


Haha...ik heb binnenkort last van een mestoverschot...lol
16.048 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 ... 799 800 801 802 803 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Pharming Group Meer »

Koers 1,147   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 1,071   Volume 19.293.800
Hoog 1,152   Gem. Volume 14.542.492
17-okt-19 17:35
label premium

Medewerker Pharming aangeklaagd

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium