Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

  • 0,246 16 apr 2024 17:35
  • -0,004 (-1,41%) Dagrange 0,241 - 0,258
  • 68.615 Gem. (3M) 145,3K

Forum Gaussin geopend

6.974 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 349 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. IEX - Forummoderator 15 januari 2018 09:13
    Euronext:

    Het vanouds in de markt van motorrijtuigen, zowel standaard als op maat, gespecialiseerde bedrijf Gaussin heeft sinds 2008 ca.50 MEUR geïnvesteerd om de ontwikkeling te financieren van een volledig innoverend en uniek voertuig, de ATT (Automotive Terminal Trailer), bestemd voor havenoperatoren voor de behandeling van containers. Het concern beschikt tegenwoordig over een assortiment van zes gepatenteerde voertuigen die een radicale innovatie brengen ten opzichte van de standaard werktuigen die er op de markt te vinden zijn, alsmede een elektrisch assortiment, met speciale accu's, ontwikkeld in samenwerking met de CEA. Sinds de commerciële lancering van het assortiment, eind 2012, heeft Gaussin definitieve orders ontvangen voor 140 ATT's.

    Groet Henk
  2. Vaak wel 16 januari 2018 11:44
    Hallo Kneut,

    Ik heb wat gegoogeld op gaussin. Op finanzen.nl kwam ik wat info tegen, iex heeft jammergenoeg geen info. Analistenrapporten kom ik niet tegen en toch staat er in een kw overzicht; 2017 - , 2018 1.79. , 2019 6.13. En bij winst per aandeel; 2017 -0.36 en 2018 -0.01. Dat zou je kunnen lezen als een voorzichtig koopadvies!?!

    Wat me ook opvalt; het aantal medewerkers blijft oplopen door de jaren heen. En dat het eigen vermogen afneemt. Of de schuld afneemt is me niet geheel duidelijk de schuldratio neemt toe en de schuld neemt af!?! Kan ik geen chocolade van maken.
  3. forum rang 5 Endless 16 januari 2018 16:24
    Het bedrijf bestaat al sinds 1962 en de kw is 1,79
    Overzicht Gaussin
    Werkt u hier? Gratis werkgeversaccount aanvragen
    Website www.gaussin.com
    Hoofdvestiging Héricourt, Franche-Comté (Frankrijk)
    Grootte 1 tot 50 werknemers
    Opgericht 1962
    Type Privébedrijf
    Bedrijfstak Industriële productie
    Omzet $ 10 - $ 25 miljoen (USD) per jaar
    Concurrenten
  4. kneut 16 januari 2018 23:57
    ik ben hier ook nu lol, heb even laatste persbericht vertaald:
    Héricourt, 28 december 2017
    Validatie van de fabrieksacceptatie en verzending van de nieuwe AGV PERFORMANCE FULL ELEC zonder "Fast Charge" pilot bestemd voor de haven van SINGAPORE

    GAUSSIN Manugistique (EURONEXT FR0010342329) maakt bekend proeven, factory acceptance leveringsvoorwaarden van 2 AGV volledig uitgevoerde POWERPACK 3 FULL ELEC en ELEC litiumtitanaat "Fast Charge" vrucht van gezamenlijke technologische ontwikkeling bereikt in de contract met PSA Port of Singapore Authority.

    AGV PRESTATIES VOLLEDIGE ELEC

    AGV PERFORMANCE in natuurlijke navigatiemodus: videolink: youtu.be/_99wNHmg9hc

    Meer dan 100 controlepunten zijn succesvol afgerond.

    De technische teams van PSA konden meer dan 100 controlepunten bereiken op AGV en POWERPACK en navigatie.

    De tests zijn uitgevoerd op het beveiligde Guinnottes-testcircuit van meer dan 4 hectare, specifiek gericht op autonome navigatietests.

    De uitgevoerde tests en verificaties worden ingedeeld in 5 categorieën:

    • Visueel • Functioneel • Systemen • Dynamisch • Documentaire

    De AGV 2 en 3 FULL ELEC Powerpacks hebben met succes alle tests en de ondertekening van de FAT "Factory Acceptance Test" is uitgevoerd in de aanwezigheid van technische teams Gaussin en PSA Port of Singapore Authority op de site Guinnottes Hericourt .

    Verzending naar Singapore en SAT

    De scheepvaart AGV 2 en 3 Aggregaten naar Singapore werd uitgevoerd 27 november 2017 in het kader van de IMO-regelgeving 9 DG door dieplader naar Antwerpen en vervolgens door RoRo schip naar Pasir Panjang Terminal Automotive Terminal 1 en ten slotte naar de eindbestemming Pasir Panjang Terminal 5.

    De geschatte aankomstdatum is 7 februari 2018.

    Na ontvangst in Singapore wordt een definitieve SAT-test voor "acceptatie van de locatie" uitgevoerd en wordt de definitieve acceptatie van het materiaal gemarkeerd.

    Volgende afspraken

    CES Salon in Nevada (VS): 9 tot 12 januari 2018
    Over GAUSSIN
    GAUSSIN MANUGISTIQUE® is gespecialiseerd in de audit van handlingprocessen en de realisatie van wielsystemen voor de installatie en het transport van zware, omvangrijke of kwetsbare ladingen. Met meer dan 50.000 handling-voertuigen over de hele wereld geniet GAUSSIN Manugistique een sterke reputatie in vier snelgroeiende markten: energie, transport, milieu en grondstoffen. GAUSSIN MANUGISTIQUE® wordt vermeld
  5. kneut 17 januari 2018 18:46
    nog wat info van 19 december, kan je op Facebook van gaussin vinden :
    In het kader van 19 december in moskou, de 19 e zitting van de russisch-franse raad over economische, financiële, industriële en commerciële vraagstukken, heeft het handels-en investeringen 2 documenten ondertekend die zijn bedoeld om franco te versterken. - russische handel en economische betrekkingen:

    1. memorandum van overeenstemming met " en franse innovatieve cluster #picom. De essentie van het document is de ontwikkeling van samenwerking op het gebied van innovatieve technologieën op het gebied van handel en logistiek, de bevordering van jonge technologie uit frankrijk en rusland bij het opzetten van technologische partnerschappen, het opzetten van zakelijke contacten, het betreden van de markten van de twee landen. In aanwezigheid van minister van economie en financiën frankrijk bruno le burgemeester (Bruno Le Maire) en minister van economische ontwikkeling van rf maxim oreshkin zijn handtekening onder het memorandum zet het hoofd van het handels-en investeringen Business France Russie fédrigo bonnard , voorzitter van de raad van bestuur ???? "Skolkovo" drozdov en ceo picom patrick brunier.

    2. memorandum van overeenstemming tussen ?????????? MSP, business france en Bpifrance. Doel van het memorandum is de ontwikkeling van krediet voor het mkb te bevorderen en de duurzame groei van het midden-en kleinbedrijf in rusland en in het kader van het memorandum te waarborgen. de partijen hebben belangrijke gebieden van samenwerking vastgesteld, waaronder de bevordering van de bevordering van de ontwikkeling van het mkb en de bevordering van de duurzame groei van Samenwerking tussen russische en franse ondernemingen, de ontwikkeling van gemeenschappelijke financiële instrumenten ter ondersteuning van russisch-franse projecten van het mkb en de ontwikkeling van online diensten voor het bedrijfsleven: portaal van de zaken van het mkb (rusland) en #euroquity (frankrijk).

    Fédrigo bonnard: " vandaag is een grote dag voor bilaterale economische betrekkingen tussen frankrijk en rusland, waardoor business france de banden met onze belangrijkste partners " skolkovo " en het mkb-bedrijf kon versterken ".

    Tijdens een persconferentie met franse journalisten die in de residentie van de ambassadeur van frankrijk zijn georganiseerd, sprak de heer minister zijn voldoening uit over de uitkomst van de zitting van,, die was voorbereid voor de geplande aankomst van de president makrona eind mei. 2018 in st. Petersburg naar het economisch forum. De minister heeft ook nota genomen van het herstel van de bilaterale economische betrekkingen en samenwerking op veel gebieden, ook op het gebied van hernieuwbare energie en ecologie.

    Het officiële deel van het programma van de minister eindigde met 10 franstalige franse delegaties, waarin een ronde tafel was opgesteld voor de vergaderingen, speciaal voorbereid door het kantoor van handel en investeringen van de franse ambassade in de russische federatie. Vertegenwoordigers van bedrijven hebben niet verzuimd hun bezorgdheid te vragen over de ontwikkeling van franco-russische betrekkingen op het gebied van het midden-en kleinbedrijf.

    Dimitri zapolsky, financieel directeur van het bedrijf LINAGORA: " de afgelopen jaren hebben we een groot partnerschap in rusland. Het feit dat ons bedrijf is opgenomen in de officiële delegatie van de minister van economie en financiën zal natuurlijk een krachtige katalysator zijn om met hen samen te werken ".

    Christophe gossan, ceo van het bedrijf Gaussin Manugistique: " de ondertekening van een contract met de marine vis port " in aanwezigheid van minister bruno le burgemeester is mijn tweede samenwerkingsproject met dit bedrijf geworden ".

    De minister beloofde alle steun te verlenen aan kleine en middelgrote franse ondernemingen in hun inspanningen om de franse technologie naar het buitenland te exporteren, met inbegrip van rusland.
  6. kneut 17 januari 2018 18:47
    Gaussin manugistique kondigt de ondertekening van een vaste bestelling aan voor drie voertuigen att full elec en drie power pack full elec alsook een optie voor 9 att en 9 powerpack full elec extra door de russische operator skat.

    Tegelijkertijd kondigt gaussin een protocol voor samenwerking op het gebied van groene technologieën aan met de operator sea fishing port in sint-petersburg.
    Deze twee contracten werden vandaag tijdens een ceremonie geformaliseerd in het kader van de verplaatsing van de franse minister van economie en financiën, Bruno Le Maire, in rusland
  7. Vaak wel 17 januari 2018 22:55
    Ab. Goed werk Kneut. Vandaar die stijging.
    Ik verwachtte slecht nieuws vanwege die zakenbanken in de USA. Inderdaad verlies maar de beurs is very bullish dus hebben die verliezen niks teweeg gebracht. Vrijdag schuldenplafond USA. Als dat tegenvalt hoop ik gaussin onder de 16 cent te kunnen kopen. Wishful thinking wellicht. Kan best dat het goede nieuws de koers naar 20 cent brengt deze week.
6.974 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 349 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links