Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel GENMAB AS CHX:GMAB_C.CXE3, DK0010272202

  • 2.085,500 11 apr 2024 15:48
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,000 - 0,000
  • 0

Forum Genmab geopend

34 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. IEX - Forummoderator 11 januari 2018 06:06
    Genmab A/S is an international biotechnology company. The company develops human antibody therapeutics for the treatment of cancer. Its antibody product, Arzerra used in the treatment of chronic lymphocytic leukemia indications; and DARZALEX. The company was founded by Lisa N. Drakeman and Jan G. J. van de Winkel in 1999 and is headquartered in Copenhagen, Denmark.

    Groet Henk
  2. forum rang 7 Kaviaar 19 februari 2018 06:04
    quote:

    sloebervos schreef op 2 februari 2018 17:52:

    Precies niet veel succes uw nieuwe blog.Zijn vergissingen herkennen is een deugd en waarom mensen doen kiezen tussen twee blogs.Stopt er maar rap mee.Een blog over Genmab is voldoende.
    Sloebervos,

    Ik had gevraag om een forum te openen en dat werd gedaan. Ik kon Genmab niet vinden. Het forum stond eerst bij een andere Genmab (maar die koers bleek stil te staan) die ik ook niet kon vinden. Als je de code intikt, zie je 3x Genmab.
    Enfin, nu staat het forum goed en kan er geplaatst worden.
    21 mei 2018 neemt de FDA een belangrijke beslissing voor het medicijn Darzalex van Genmab, namelijk het eerste menselijke monoklonale antilichaam CD38 dat op de markt verkrijgbaar is.

    p.s. 7,4485 Deense Kronen = 1 Euro

  3. For a fistful of dollars 4 januari 2019 11:48
    [quote alias=DeZwarteRidder id=11229265 date=201811150950]

    Hoe een Nederlands middel tegen kanker de wereld verovert

    Onderzoekers van Organon vonden een antistof die inmiddels furore maakt als immuuntherapie tegen steeds meer vormen van kanker.

    Aduro Biotech => gisteren met 7.5% gestegen.... misschien de moeite om te volgen
  4. forum rang 10 DeZwarteRidder 2 maart 2019 10:47
    Erfenis Els Borst naar kankermedicijn
    Updated 53 min geleden
    54 min geleden in BINNENLAND

    AMSTERDAM - Chemicus Sjaak Neefjes probeert met geld uit de erfenis van zijn in 2014 vermoorde schoonmoeder Els Borst een kankermedicijn terug te halen dat van de markt is verdwenen.

    Neefjes heeft met het geld de productie van het geneesmiddel in India in gang gezet. „Wij vinden dit een mooi gebaar ter nagedachtenis”, zegt hij tegen de Volkskrant. „Els heeft veel voor kankerpatiënten gedaan, als minister maar ook daarna.’’

    Het gaat om het middel aclarubicine, een chemomiddel dat het leven van patiënten met myeloïde leukemie kan verlengen en volgens sommigen misschien wel kan genezen. In Nederland is vorig jaar bij 750 mensen dit type van bloedkanker vastgesteld.

    Het medicijn verdween aan het begin van deze eeuw van de Europese markt nadat het patent was verlopen en het commercieel niet meer interessant was. Neefje hoopt dat het middel na de zomer vanuit India naar Nederland komt. Dan volgt een test in verschillende ziekenhuizen, schrijft de Volkskrant.

    Neefjes zegt dat het zonder erfenis van Els Borst nooit zou zijn gelukt om het medicijn naar Nederland te halen. „Wat er is gebeurd kunnen we niet veranderen’, zegt Neefjes. „Maar wij willen niet dat ze wordt herinnerd om haar dood. Ze moet worden herdacht om wat ze in haar leven heeft gedaan, niet om hoe ze is geëindigd. Daarom gebruiken we haar geld om een medicijn terug te brengen naar de patiënt. Dat vinden wij een mooie nagedachtenis.”
  5. Tuut 10 april 2019 18:09
    www.duic.nl/algemeen/nieuw-gebouw-acc...

    Het Utrecht Science Park (USP) krijgt er een nieuw gebouw bij. ‘The Accelerator’ moet ruimte gaan bieden aan meerdere bedrijven, en is specifiek gericht op bedrijven werkzaam in de levenswetenschappen.

    The Accelerator moet een ‘multi-tenant Life Sciences’-gebouw gaan worden. Binnen moet ruimte komen voor het ontwikkelen van onder andere nieuwe therapieën voor kankerpatiënten. Om dat mogelijk te maken komt er een auditorium voor 250 personen, faciliteiten om elkaar te ontmoeten, vergaderruimtes en een uitgebreid restaurant.

    De biotechnologiebedrijven Genmab B.V. en Merus N.V. zijn de initiatiefnemers en voornaamste gebruikers van het gebouw. De ontwikkelaar Kadans Science Partner verzorgt de bouw. Naast Genmab en Merus gaat The Accelerator plaats bieden aan verschillende bedrijven die ruimte nodig hebben voor uitbreiding.

    Universiteit blij met uitbreiding Utrecht Science Park

    De Universiteit is blij met de uitbreiding van USP. Collegevoorzitter Anton Pijpers: “Life Sciences is een van de strategische thema’s van de universiteit. Er is vrijwel geen plek ter wereld waar zoveel toonaangevende instellingen en bedrijven op het gebied van Life Sciences op loopafstand bij elkaar zitten. The Accelerator is een prachtige aanvulling.” Het gebouw moet begin 2022 worden opgeleverd.
  6. wfranken 9 juli 2019 11:34

    Genmab Announces Positive Topline Results in the Phase II GRIFFIN Study of Transplant Eligible, Newly Diagnosed Patients with Multiple Myeloma Treated with Daratumumab in Combination with Lenalidomide, Bortezomib, and Dexamethasone
    Company Announcement

    Topline data from the randomized Phase II GRIFFIN study in transplant eligible, newly diagnosed patients with multiple myeloma treated with daratumumab in combination with lenalidomide, bortezomib, and dexamethasone met the study’s primary endpoint with a higher percentage of stringent complete response in the daratumumab arm as compared with patients who received lenalidomide, bortezomib, and dexamethasone alone
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 21 juli 2019 16:43
    Het Deens-Nederlandse biotechbedrijf Genmab heeft met de uitgifte van nieuwe aandelen op de Amerikaanse Nasdaq-beurs $581 mln (€517 mln) opgehaald. De uitgifteprijs is vastgesteld op $17,75 per aandeel. De optie op overtoewijzing is door de begeleidende banken volledig benut.
    Genmab richt zich op de ontwikkeling en verkoop van nieuwe medicijnen tegen kanker. Met een beurswaarde van ruim €10 mrd is de onderneming het grootste Europese biotechbedrijf, nog altijd een stukje groter dan het Nederlands-Belgische Galapagos.
    De opbrengst van de emissie is onder meer bestemd voor de ontwikkeling van het nieuwe medicijn tisotumab vedotin, in eerste instantie tegen baarmoederhalskanker. Genmab ontwikkelt het middel in samenwerking met Seattile Genetics.
    Genmab heeft een hoofdkantoor in Kopenhagen en een belangrijke vestiging in Utrecht, waar het merendeel van het onderzoek plaatsvindt. De onderneming staat onder leiding van een Nederlandse ceo, Jan van der Winkel. De onderneming boekte over 2018 een omzet van DKr 3,0 mrd (€400 mln) en een nettowinst van DKr 1,5 mrd.
  8. forum rang 10 DeZwarteRidder 14 augustus 2019 19:26
    Genmab positiever over omzet in hele jaar

    Door ANP Producties
    39 min geleden in FINANCIEEL

    Kopenhagen - Het Deense biotechbedrijf Genmab heeft zijn omzetverwachting voor het hele jaar opgekrikt. Het bedrijf, waarin relatief veel Nederlandse beleggers investeren, profiteert onder meer van hogere royalty-inkomsten gerelateerd aan de verkoop van het medicijn tegen kanker Darzalex.

    Voor 2019 rekent Genmab nu op 4,8 miljard Deense kroon aan opbrengsten. Dat is omgerekend zo'n 640 miljoen euro. De prognose stond eerder op 4,6 miljard kroon. Genmab heeft verder zijn verwachtingen voor de kosten en het operationele resultaat wat bijgesteld.

    De onderneming wist in de eerste helft van dit jaar de Darzalex-verkopen met 49 procent op te voeren. De totale omzet kwam uit op bijna 1,4 miljard Deense kroon, tegen een kleine 1,2 miljard kroon in eerste helft van vorig jaar.

    Winstval

    Het operationele resultaat zakte wel, naar 111 miljoen kroon van 459 miljoen kroon. Deze winstval was vooral het gevolg van hogere operationele kosten. Daarnaast kreeg Genmab in de vergelijkbare periode vorig jaar nog een forse eenmalige betaling van farmaciereus Novartis. Onder de streep bleef dik 157 miljoen kroon over, waar een jaar eerder nog ruim 459 miljoen kroon winst in de boeken ging.

    Genmab heeft een gewone notering aan de Deense beurs Nasdaq Kopenhagen en wil een ADS-notering aan de beurs in New York. De onderneming richt zich op het ontwikkelen van therapeutische antilichamen als geneesmiddel voor de behandeling van kanker. Genmab is opgericht in 1999 en heeft onder meer een vestiging in Utrecht.
  9. Schip0100 22 januari 2020 17:15
    Kijk een goede farmaceut is nog geen goede sales man or woman. Slim dit uit te besteden.

    (CercleFinance.com) - The share of Danish biotech group Genmab is up nearly 2% in Copenhagen on Wednesday after announcing 2019 sales figures for its anticancer drug Darzalex, a drug to treat multiple myeloma that it discovered, but which is now marketed by a Johnson & Johnson subsidiary.

    Genmab says annual intravenous sales reached the 3 billion dollar threshold last year, triggering a milestone payment of 150 million dollars under the license agreement reached with Janssen, J&J's biopharmaceutical subsidiary.

    The biotechnology company - which is now trying to develop its own drug portfolio - said that it is 'extremely satisfied' with the sales growth posted by Darzalex.

    Just over an hour before close, the share is up nearly 2% at 1,548.5 Danish kronor, making it one of the biggest winners in the OMXC25 index.
  10. forum rang 10 voda 19 februari 2020 20:23
    Genmab houdt rekening met lagere resultaten

    Gepubliceerd op 19 februari 2020 19:28 | Views: 331

    KOPENHAGEN (AFN) - Het Deense biotechbedrijf Genmab rekent voor 2020 op een omzetdaling en een lager operationeel resultaat. Het bedrijf, waarin relatief veel Nederlandse beleggers investeren, profiteerde vorig jaar nog van hoge eenmalige mijlpaalbetalingen gerelateerd aan de verkoop van het medicijn tegen kanker Darzalex. Dat speelt dit jaar niet.

    Voor 2020 rekent Genmab nu op bijna 4,8 miljard tot een kleine 5,2 miljard Deense kroon aan opbrengsten. Dat is omgerekend maximaal zo'n 690 miljoen euro. Vorig jaar stegen de opbrengsten nog van 3 miljard tot bijna 5,4 miljard kroon.

    De prognose voor het operationele resultaat staat op 850 miljoen tot zo'n 1,3 miljard kroon. Vorig jaar steeg het operationele resultaat nog van circa 1,4 miljard tot dik 2,6 miljard kroon.
  11. face in the crowd 15 maart 2020 14:36
    Genmab
    In December 2019 Genmab and CureVac AG entered into a research collaboration and license agreement for the development of mRNA-based antibody therapeutics. The companies will collaborate on research to identify an initial product candidate, followed potentially by three additional programs, combining CureVac’s mRNA technology and know-how with Genmab’s proprietary antibody technologies and expertise.

    inkoppertje???
34 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links