Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

draadje2018 Headfirst Source group

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
27 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Arie S
0
Denk dat je gelijk hebt DeZwarteRidder. Nogmaals baal ik van Headfirst. Had me er op gefocust dat het bedrijf in de toekomst echt wat gaat worden. Nu de stukken maar verkocht. Zoals beleggersbelangen schreef is hierin de kleine belegger de dupe. Een fonds waar ik ook in geloof is hydratec. Daar heb ik behoorlijk wat winst mee gegenereerd. Ook neways loopt goed.
DeZwarteRidder
0
Omzet HeadFirst Source Group stijgt 12% in eerste halfjaar 2018

HeadFirst Source Group N.V. is in het eerste halfjaar van 2018 verder gegroeid. De omzet steeg met ruim 12% naar 273,1 miljoen euro ten opzichte van dezelfde periode in 2017. Het bedrijfsresultaat steeg, ondanks het drukkende effect van eenmalige fusie- en integratiekosten, licht. HeadFirst Source Group ligt daarmee op koers om de doelstellingen voor 2018 te realiseren.

In het eerste halfjaar van 2018 steeg de omzet* van HeadFirst Source Group van 243,6 miljoen euro naar 273,1 miljoen euro. De operationele EBITDA nam licht toe van 3 miljoen euro naar 3,2 miljoen euro. Het eigen vermogen steeg van 9,7 miljoen euro naar 10,6 miljoen euro. De omzetstijging is te danken aan de succesvolle werving van nieuwe opdrachtgevers, en het bemiddelen van meer professionals naar opdrachten bij bestaande opdrachtgevers.

Het aantal professionals dat dagelijks vanuit HeadFirst Source Group bij opdrachtgevers aan het werk is, is in het eerste halfjaar van 2018 met ruim 10% gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Gert-Jan Schellingerhout, CEO bij HeadFirst Source Group: “Wij hebben de grens van 5.000 ingezette professionals in augustus doorbroken, een unicum in ons bestaan. Met ons rijke netwerk van zelfstandig professionals en nicheleveranciers kunnen wij goed inspelen op de inhuurbehoefte van opdrachtgevers, juist in deze tijd van schaarste in de flexibele arbeidsmarkt.”

Verdere schaalvergroting samen met Beryllium
In juli 2018 maakte HeadFirst Source Group bekend dat het voornemens is branchegenoot Myler over te nemen. De closing hiervan vindt naar verwachting uiterlijk 1 oktober 2018 plaats. De periode erna staat in het teken van het optimaliseren van de samenwerking. Eind augustus werd bekend dat Beryllium bijna 95% van de aandelen in HeadFirst Source Group heeft verworven. Beryllium is voornemens de activiteiten buiten de beursgenoteerde omgeving voort te zetten. De directie van HeadFirst Source Group kijkt met vertrouwen naar deze grote stappen. Schellingerhout: “Beryllium biedt ons de mogelijkheid onze groeistrategie voort te zetten en verder invulling te geven aan onze ambitie om een toonaangevende speler in de flexmarkt te worden. De overname van Myler, met haar unieke dienstverlening, is daarin een volgende stap.”

Op koers voor doelstellingen 2018
HeadFirst Source Group heeft voor 2018 de doelstelling uitgesproken om de jaaromzet* minimaal te willen laten groeien naar 530 miljoen euro. De organisatie wil een operationele EBITDA** behalen van 7,5 miljoen euro en een operationele winst per aandeel van 0,40 euro. HeadFirst gaat er vanuit dat Myler het vierde kwartaal aan de resultaten bijdraagt. Op grond daarvan is de omzetverwachting voor 2018 verhoogd naar 580 miljoen euro en de verwachte operationele EBITDA naar 8,5 miljoen euro. HeadFirst Source Group ligt goed op koers om deze doelstellingen te halen.

* Met omzet wordt bedoeld: bruto facturatiewaarde
** Met operationeel wordt bedoeld: gecorrigeerd voor eenmalige lasten en fusie gerelateerde kosten

Over HeadFirst Source Group
HeadFirst Source Group is de marktleider op het gebied van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting en payrolling. Dagelijks werken circa 5.000 professionals bij ruim honderd opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg, waarmee HeadFirst Source Group een jaaromzet realiseert van circa 500 miljoen euro. Onderdeel van HeadFirst Source Group zijn de bedrijven HeadFirst, Source, Proud Company en Designated Professionals.
DeZwarteRidder
0

HeadFirst neemt Staffing MS over

Gepubliceerd op 20 sep 2018 om 08:27 | Views: 0

HeadFirst Source G 19 sep
3,08 0,00 (0,00%)

HOOFDDORP (AFN) - Arbeidsbemiddelaar HeadFirst Source Group neemt inhuurexpert Staffing Management Services over. Dat bedrijf beheert voor ruim 100 miljoen euro aan inhuur van externe professionals voor diverse opdrachtgevers. Financiële details maakte HeadFirst niet bekend.

Staffing Management Services wordt op 1 november onderdeel van HeadFirst. Eind vorige maand werd bekend dat HeadFirst voor bijna 95 procent in handen is gekomen van de Nederlandse investeerder Beryllium. Die wil HeadFirst voor het einde van het jaar van de beurs halen.
DeZwarteRidder
0
HeadFirst rondt overname Myler af

Gepubliceerd op 3 okt 2018 om 09:14 | Views: 0

HeadFirst Source G 02 okt
3,10 0,00 (0,00%)

HOOFDDORP (AFN) - HeadFirst Source Group heeft de overname van branchegenoot Myler afgerond. Dat werd woensdag bekendgemaakt.

Aandeelhouders van HeadFirst Source Group gingen onlangs akkoord met de verkoop van de onderneming aan Beryllium. Tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering werd toen ook ingestemd met een statutenwijziging die een naamswijziging mogelijk maakt en de overname door Headfirst van Myler.

De operationele activiteiten van HeadFirst worden nu van de beurs gehaald, waarna een lege huls overblijft. Het streven is deze deal in het vierde kwartaal af te ronden.
DeZwarteRidder
0
quote:

Arie S schreef op 31 aug 2018 om 12:10:


voel me verraden. Jaren in dit fonds gezeten en wordt uiteindelijk niet beloond. Gaat nu beter en dan wordt je uitgekocht


Heb je inmiddels door dat je niet wordt uitgekocht...???
Ron Kerstens
0
DZR zat er (opnieuw) naast, wel uitgekocht dus en na uitkering van de 3 euro (ex-div 24/12/18) gratis verder spelen/meelopen met PPdV. En alles netjes binnen het tijdspad van het bovenstaande persbericht van 3 okt.
DeZwarteRidder
0
quote:

Ron Kerstens schreef op 20 dec 2018 om 09:21:


DZR zat er (opnieuw) naast, wel uitgekocht dus en na uitkering van de 3 euro (ex-div 24/12/18) gratis verder spelen/meelopen met PPdV. En alles netjes binnen het tijdspad van het bovenstaande persbericht van 3 okt.

Jij hebt het zelf niet helemaal begrepen, want geen enkele kleine aandeelhouder is uitgekocht.
27 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

MOREFIELD GROUP Meer »

Koers 0,298   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 0,298   Volume 500
Hoog 0,298   Gem. Volume 4.360
12-nov-19 11:13
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium