Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Celyad BRU:CYAD.BL, BE0974260896

  • 0,340 16 apr 2024 17:35
  • -0,001 (-0,15%) Dagrange 0,314 - 0,340
  • 10.241 Gem. (3M) 25,2K

CELYAD 2018 Nieuws

1.358 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 68 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 januari 2018 11:40
    Dit was hem:

    Best wishes for 2018

    Beste aandeelhouders,

    Ik wens jullie te bedanken voor jullie vertrouwen en steun in 2017!
    De afgelopen twaalf maanden zijn voor Celyad een zeer succesvolle periode geweest en die trend zal in 2018 blijven doorgaan.
    Het hoogtepunt dit jaar was, zonder enige twijfel, onze eerste volledige respons bij een patiënt met gerecidiveerde refractaire acute myeloïde leukemie – de patiënt is vandaag nog steeds tumorvrij.
    Het Celyad team staat dus klaar om een schitterend jaar 2018 aan te vangen. Met de validatie van NKG2D als target gaan we de volgende ontwikkelingsstappen ondernemen.

    Namens het team wens ik u, alsook uw familie, het allerbeste voor 2018.

    CHRISTIAN HOMSY
    CEO
  2. [verwijderd] 3 januari 2018 12:08
    Misschien goed om te beginnen met wat basisgegevens voor nieuwkomers op dit forum.

    Website van Celyad: www.celyad.com/

    Klinische studies zijn te vinden via: clinicaltrials.gov
    Kies voor Advanced Search en vul op de tweede regel in bij Other terms: Celyad.
    Je krijgt dan een lijst van (op dit ogenblik) lopende studies, de fase waarin ze zich bevinden, etc.

    Realtime koersen: www.euronext.com/nl/products/equities...

    Analisten: www.trivano.com/aandeel/celyad.16569....
  3. [verwijderd] 3 januari 2018 14:58
    Een overzichtelijke samenvatting van wat Celyad is en doet, is te vinden op www.celyad.com/en/newsroom.
    Download de presskit.

    Verder is op Youtube minstens één filmpje te vinden van Celyad, waarin het medische principe kort en helder wordt uitgelegd. Duurt nog geen 4 minuten. Link: www.youtube.com/watch?v=xrnckHLi7u0
  4. [verwijderd] 3 januari 2018 16:27
    Dankjewel Pinkiesdevil. Het is inderdaad oorverdovend stil. Maar wel sinds vanmorgen 175 views. Misschien mensen die net als ik, eerst tijdenlang de posts volgen en dan pas ooit zelf gaan schrijven.
    En dan, wat heb je te schrijven? Er is geen nieuws (voor zover ik weet) en de koers stijgt. Dus je wacht of een ander een logische verklaring heeft.
    Hetzelfde gebeurde twee-drie maanden geleden toen de koers plotseling zakte. Het aandeel was omhoog geschoten na de eerste succesvolle trial, toen viel een stilte, de koersstijging kwam tot stilstand, de daling zette in en daarna sloeg de twijfel toe. Veel mensen durfden niet bij te kopen, de koers was te onvoorspelbaar. Nu lijkt de ommekeer in gang gezet, en weer snapt niemand waarom. Het enige wat ik kan bedenken, is dat met het nieuwe jaar een nieuw perspectief is gekomen. Resultaten van 2017 zijn al niet meer interessant, belangrijk is wat ik verwacht van 2018! En dan lijkt de koers inderdaad vrij laag nu. Dus stijging. Is dat het?
    Eigenlijk was het algemene gevoelen wel steeds, dat de perspectieven goed zijn, en de koers verbazend laag.
  5. [verwijderd] 3 januari 2018 19:07
    Op het Franse forum Boursorama wordt aangegeven dat het blad Forbes op 26-12-2017 een artikel heeft gepubliceerd over de vijf meest veelbelovende immuno-oncologische ontwikkelingen. Ik heb het artikel proberen te lezen, maar word geweigerd omdat ik een ad-blocker heb. Ja het gaat hard tegen hard, ik zal en moet dat gif slikken. Voor wie het proberen wil is hier de link:
    www.forbes.com/sites/arleneweintraub/...
  6. Chouffe 3 januari 2018 19:55
    CAR-T moves beyond leukemia and lymphoma: Now that Novartis and Gilead (which acquired Yescarta’s inventor, Kite) have proven the feasibility of producing personalized immune-cell therapies for individual patients, several companies and academic groups are working on making the technology available to even more people. They include startup Bluebird Bio, which drummed up investor interest In December, after it announced that 17 of 18 patients in a trial of its CAR-T for multiple myeloma responded well to the treatment.

    The treatment, which is called bb212 and is being co-developed by Celgene, is moving into phase 2 trials and recently received “breakthrough” therapy designation from the FDA, which could help speed up the development process.

    But can CAR-T technology be applied to solid tumors, too? Novartis and Kite are investigating that possibility, as are a handful of smaller companies like Belgium-based Celyad and Houston-based Bellicum Pharmaceuticals. Celyad recently started a trial of its CAR-T in colorectal cancer. Bellicum is testing its CAR-T in pancreatic tumors and has told investors to expect initial results in 2018.

    Idd positieve vermelding in Forbes wel goed nieuws. Want ze zijn al ff bezig met die solid tumors maar de vermelding zal een wijder publiek aanspreken. Ik blijf geloven op een terugkeer +45... afwachten en geduld hebben. Succes allen
  7. [verwijderd] 3 januari 2018 20:17
    Nog iets van Boursorama wat niet eerder hier gemeld is. Op 20 december kreeg een Franse poster de volgende reactie van de CEO Christian Homsy op zijn mail. Ik geef het hier vertaald, voor de originele Franse tekst zie www.boursorama.com/forum-cardio3-bios...

    "Het Snowy-programma (codenaam) is ons productie industrialisatieprogramma. We zijn het nu 18 maanden geleden begonnen en het is volledig geautomatiseerd. In principe is het een automaat, waarin een cassette met alle kweekmedia en aan de andere kant de bloed apoche van de patiënt is aangebracht. Daarna worden de 10 dagen productie, kwaliteitscontrole en cryopreservatie zonder menselijke tussenkomst uitgevoerd.
    Hierdoor zullen ook de productiekosten aanzienlijk dalen. Snowy zou uiteindelijk in een ziekenhuisomgeving terecht kunnen komen en ons daarmee volledig bevrijden van het logistieke deel van CAR T's productie, maar dit zal een mentaliteitsverandering van de regelgevende instanties vereisen. We hebben net het haalbaarheidsgedeelte afgerond, en we hopen Snowy centraal te gebruiken voor onze productie al in ons registratieonderzoek, als de volgende resultaten onze voorlopige gegevens bevestigen."
  8. [verwijderd] 4 januari 2018 11:49
    @Macron
    Waar het om gaat, is of er sprake is van strafbare handelingen. In Nederland kan iedere persoon een aangifte ("melding") doen bij de AFM. Ik heb dat een keer gedaan, ze nemen het in behandeling maar je hoort nooit meer iets terug. Vermoedelijk om hun onafhankelijkheid te waarborgen.

    In België opereert de FSMA. Hun procedure is wat ingewikkelder, het lijkt er op dat ze alleen meldingen van mensen werkzaam in de sector ("klokkenluiders") accepteren, en dat je moet aangeven wat volgens jou precies tegen de regels is. Je krijgt wel op schrift een bevestiging en correctiemogelijkheid. Zie www.fsma.be/nl/faq/contactpunt-klokke...
    Maar niets weerhoudt je natuurlijk om de FSMA te bellen en te vragen aan welke eisen een aangifte moet voldoen. Telefoon 02/220 56 66, bereikbaar ma-di-do-vr tussen 9.00 en 12.00 uur.
  9. [verwijderd] 5 januari 2018 09:17
    Hierbij een Duits artikel over een concurrent, Medigene. Ook Celyad wordt genoemd. Ik vind het artikel interessant omdat hier vanuit een ander perspectief naar de ontwikkelingen gekeken wordt. Vertaling van mij mbv vertaalmachine. De originele tekst is te vinden op www.boersennews.de/nachrichten/thema/...
  10. [verwijderd] 10 januari 2018 11:18
    Zoals o.a. een artikel in de Wall Straat Journal van 5-1-2018 aangeeft ( www.wsj.com/articles/drug-industry-is... ) is de biopharma-sector rijp voor een overnamegolf. Aanjagers zijn het lage renteniveau en de belastingverlaging in de USA. Daarnaast zou een rol spelen dat de grote spelers van jaarlijkse prijsverhogingen minder rendement kunnen verwachten dan in het verleden.
    @Leafeon: je kunt best gelijk hebben dat ook Celyad op het wensenlijstje staat van een of meer grotere bedrijven. Wat ik niet geloof, is dat België speciaal in de aandacht staat. Juist deze business is bij uitstek internationaal, en met name de winstkansen op korte of middellange termijn zullen bepalend zijn voor de kansen op een overnamebod. Bij een bevestiging van de effectiviteit van CYAD-01 bij AML, en vooral bij CRC, komt dat scenario in zicht. Denk ik.
  11. [verwijderd] 11 januari 2018 01:06
    @lorcu. Wordt er een bod op Celyad gedaan, dan kun je je aandelen verkopen aan de bieder. Dat kan in contanten, vaak gebeurt het (deels) in aandelen van de bieder. Op het moment dat die 100% eigenaar is, verliezen de aandelen Celyad hun betekenis. De aandeelhouders die hun aandelen in een bepaalde ruilverhouding hebben omgewisseld met die van de bieder, zijn nu mede-eigenaar van de bieder inclusief Celyad.
    Is dat wat je bedoelde? Raadpleeg anders nl.wikipedia.org/wiki/Overname over de gang van zaken bij overnames.
  12. [verwijderd] 16 januari 2018 08:53
    Winsten van 20% en meer voor Kiadis en Probiodrug gisteren bevestigen m.i. dat de fantasie in biotech er weer helemaal is. Niet Belgisch, maar internationaal. Men verwacht overnames, en mogelijke kandidaten reageren daarop in de koers. Dat lijkt mij ook de beste verklaring voor de recente koersstijging van Celyad.
1.358 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 68 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links