Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kardan 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2.239 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 108 109 110 111 112 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Bram de Stratenmaker
0
Beste Lower

Wat er overblijft van Kardan,valt weinig over te zeggen. Wij hopen dat deze Israëliërs nog op tijd winst weten te behalen,door bepaalde verkoop. Ik hou er enigzins rekening mee, dat ze zelfs op de laatste dag. Van terugbetaling aan de obligatiehouders nog met een verrassing komen. Kan failliet gáán, of winst opleveren bij verkoop. Afwachten tot eind Februari?
De Troon Jan
0
Freakertje
0
We zullen het gaan zien of ik er goed aan heb gedaan te verkopen. Het blijft nu al geruime tijd verdacht stil, wat iig positiever is dan die B-debentures die hun eigen bed onderschijten.
01 februari zal de rente op de B-serie betaald moeten worden, 25 februari die van de A-serie, maar die is niet zo dramatisch meer. De exacte datum van terugbetaling kan ik zo niet achterhalen, maar iig februari. Gezien de gezakte valuta, zullen ze ongeveer 120 miljoen moeten ophoesten.

Ik blijf nog even plakken om te kijken hoe dit eindigt. Kopen zal ik waarschijnlijk niet meer, aangezien ik een maand aanhoudtijd heb...
DeZwarteRidder
0
bik
0
Tip: Ga het aanleggen met de dochter van Pa Kardan.Ka Kardan is een lekkere meid dokter.Zo zit U dicht bij het vuur,en heeft U het worse case scenario of het himmelhoch jauchzend zu tode betrupt nieuws uit den eerste hand. grrrrrelukkig nieuw jaar swartze/r.
torro
0
quote:

De Troon Jan schreef op 7 jan 2018 om 17:25:


Deze handelen op zondag......


is dat een vraag of bevestiging?
IN Stap of UIT Stap
0
quote:

Bram deStratenmaker schreef op 3 jan 2018 om 10:05:


Beste Lower

Wat er overblijft van Kardan,valt weinig over te zeggen. Wij hopen dat deze Israëliërs nog op tijd winst weten te behalen,door bepaalde verkoop. Ik hou er enigzins rekening mee, dat ze zelfs op de laatste dag. Van terugbetaling aan de obligatiehouders nog met een verrassing komen. Kan failliet gáán, of winst opleveren bij verkoop. Afwachten tot eind Februari?ja, afwachten tot eind februari...!!!
ik denk voor Februari nieuws bericht uit en Na februari komt slecht bericht uit kommen ?

wie weet ?

sib
0
Feest vandaag

Amsterdam, January 8, 2018 – As indicated before in various publications, including the Company's Press Release and Board of Directors’ report for the period ended September 30, 2017 dated November 30, 2017, the Company is conducting a sales process regarding its holdings in Tahal Group International B.V. (‘Tahal’). Further to media publications in Israel yesterday on negotiations with the Fortissimo Fund, Kardan N.V. (‘Kardan’ or ‘the Company’) would like to clarify that it is in advanced negotiations with several entities, including the Fortissimo Fund, for the sale of its holdings in Tahal. Should such transaction be completed, the Company will be able to meet the upcoming payments to the debenture holders on time, or on terms to be agreed with the debenture holders, or any of them.
It should be emphasized that there is no certainty regarding a transaction for the sale of the Company’s holdings in Tahal, nor the date of entering into such a transaction, nor the consideration received by the Company, nor the date and the conditions for receiving such consideration should the transaction for the sale of the holdings in Tahal be completed
moneymaker_BX
0
Kardan in gesprek met diverse partijen over verkoop Tahal
Nog geen zicht op concrete afronding.

(ABM FN-Dow Jones) Kardan is in verregaande gesprekken met diverse partijen, waaronder Fortissimo Fund, over de verkoop van dochtermaatschappij Tahal Group. Dit maakte de Israëlische investeringsmaatschappij met een notering op het Damrak maandag voorbeurs bekend, nadat hierover geruchten waren verschenen in de media.

Kardan, dat eerder zelf ook al had aangegeven bezig te zijn met een verkoopproces, benadrukte maandag dat het nog onzeker is of het tot een deal zal komen en kon dan ook geen tijdlijn geven voor de verwachte afronding van de gesprekken.

Mocht het tot een overeenkomst komen, dan zal Kardan naar eigen zeggen tijdig kunnen voldoen aan de aanstaande betalingen aan obligatiehouders of aan nieuwe afspraken die mogelijk worden gemaakt met deze obligatiehouders.

Het aandeel Kardan sloot vrijdag 1,0 procent hoger op 0,18 euro.

beterwisdanonwis
0
Nou, gaat het dan eindelijk gebeuren? De kip met de gouden eieren wordt geslacht, en de vraag blijft dan: blijft er wat over? De chinese activiteiten is geen vette melkkoe, dus alleen de waarde die meer wordt gevangen dan "het verwachte" (= moet in ieder geval meer zijn dan wat de obliehouders opeisen) is hoofdzakelijk bepalend voor de waarde van het Kardan aandeel van morgen. Ik weet het niet, vandaag zullen er wat extra opportunisten instappen dus ik verwacht wel een winst vandaag van 5-10%. Laten we eerste maar een het PB rond de verkoop afwachten.
DeZwarteRidder
0
Blijkbaar had niemand hier door dat er gisteren in Israel krantenberichten zijn verschenen.
DeZwarteRidder
0
quote:

Diegy schreef op 8 jan 2018 om 09:09:


Nog niet zo lang geleden ging ds koers naar de 0,30 cent.

En Docdata staat op 83 cent...!! lol
2.239 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 108 109 110 111 112 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Kardan Meer »

Koers 0,088   Verschil +0,00 (+1,49%)
Laag 0,085   Volume 245.231
Hoog 0,092   Gem. Volume 365.492
18-jan-19 15:47

Gerelateerde Video's