Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

  • 15,048 15 apr 2024 17:36
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 14,982 - 15,212
  • 8.723.492 Gem. (3M) 11,2M

ING Januari 2018

170 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. relpinda 5 januari 2018 22:17
    Weet iemand welke banken gs hier bedoeld?

    Klik hier indien de mailing niet goed wordt weergegeven.
    emailHeader.png
    Bank.jpg
    Beleg juist in 2018 in banken. Sla deze bank zeker niet over!
    De financiële sector is terug van weggeweest. Ook de laatste banken hebben nu de crisis achter zich gelaten. Recent realiseerden we nog een mooie belegginswinst met een financiële instelling die we kochten tegen een koers van €3,80! Ook nu hebben we een aandeel van onze analisten op tafel liggen die meer dan kansrijk is! Voordat we u gaan vertellen wat de aanleiding was voor ons om deze bank diepgaand te analyseren, eerst een persoonlijke aanbieding.

    Omdat veel beleggers op vakantie waren, hebben we onze aanbieding om juist in 2018 een abonnement te nemen op Beursgenoten en alles wat daarbij hoort, met een paar dagen verlengt. U kan dit voordelige abonnement dus nog kiezen. Een juist advies of tijdige waarschuwing maakt dat een relatief kleine investering zeer snel is terug verdiend. De eerste winst!

    Een voorsprong in beleggen is nog nooit zo voordelig geweest
    De kans is groot dat financials het in 2018 goed gaan doen. Er is een bank die relatief gezien achter is gebleven. Beursgenoten zal daar, zodra de diepgaande analyse helemaal klaar is, mee naar buiten komen. Wat zijn de triggerpoints voor Geert Schaaij van Beursgenoten om juist deze bank aan een uitgebreid onderzoek te onderwerpen?

    Deze bank heeft ook na de crisis nog een moeilijke tijd gehad, maar is nu duidelijk uit het dal gekropen. De afgelopen jaren zijn forse kostenbesparingen gerealiseerd en slechte bedrijfsonderdelen verkocht, waardoor de winsten nu boven verwachting stijgen en nu zelfs alweer dividend wordt uitgekeerd.

    Ook de integratie van Postbank verloopt nu zonder problemen. Het heeft bovendien zeer sterke posities in Duitsland en Amerika, en zal ook zeker kunnen profiteren van oplopende korte rente.

    Het aandeel is met een P/ (boekwaarde equity) van 0,5x nu nog een van de goedkoopste banken van de ontwikkelde wereld. Gunstig voorteken is bovendien dat private equity hedgefonds Ceberus nu ook is ingestapt en 3% van de aandelen heeft gekocht.

    De koers is recent wat gedaald door juridische akkefietjes, maar de grote zaken zijn inmiddels gesetteld. Goed instapmoment dus. Wat betreft de risk reward, vindt Beursgenoten een upside van 100% (stijging naar 30 euro) zeer reëel, terwijl het risico, want ook daar kijkt een belegger na, dat het aandeel meer dan 30% zou dalen meer dan klein is. Als de koers zou verdubbelen, dan is het aandeel namelijk nog steeds goedkoop.

    Het aandeel is zeker ook geschikt om optieconstructies omheen te bouwen. Dat geeft de gelegenheid om het rendement fors op te krikken en risico’s te dempen.

    Is dit niet wat elke belegger wil lezen?
    Geen verhalen maar op zoek naar de kansen!

    Lza
  2. ASCFTHF11 6 januari 2018 10:25

    Ja,Relpinda

    ik denk het te weten,ik vermoed Deutsche Bank.
    Wel denk ik dat er nog veel water door de Rijn dient te stromen om tot de 30 te geraken,alhoewel er is veel smeltwater aanwezig...

    ik ga het wel verder onderzoeken,want wie weet,trouwens een abonnement op deze voorspeller is wel aan de dure kant.
170 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links