Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

MDxHealth nieuws 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3.273 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 ... 160 161 162 163 164 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
DWB Happy
0
quote:

Pottige schreef op 21 jun 2018 om 12:38:


ik zie dit aandeel ook wel worden overgenomen binnen afzienbare tijd


Ik neem aan dat je het bedrijf bedoeld, maar wie denk jij dat er interesse heeft in dit kwakkelende zwaar verlieslijdende bedrijf?

Ik zie dit aandeel dit jaar nog wel onder de 2,50 schieten, daar waar het eigenlijk allang had moeten staan, gezien de slechte cijfers en vooruitzichten, en een verwatering van ruim 20%.

Deze verwatering zit nog steeds niet ingeprijsd, rara??

Zodra de Amerikaanse IBers hun geduld verliezen, is de beer los.
harryvanluik
0
Ik hoop dat er meer beweging is in de verkoop dan hier op dit forum. Ook Jan Groen is blijkbaar al in verlof.
JACKY CHAN
0
quote:

harryvanluik schreef op 26 jun 2018 om 09:54:


Ik hoop dat er meer beweging is in de verkoop dan hier op dit forum. Ook Jan Groen is blijkbaar al in verlof.
ook totaal geen volume meer.
DWB Happy
0
quote:

harryvanluik schreef op 26 jun 2018 om 09:54:


Ik hoop dat er meer beweging is in de verkoop dan hier op dit forum. Ook Jan Groen is blijkbaar al in verlof.Jan heeft zijn salaris voor de komende 2 jaar weer veilig gesteld, opgeklopte persberichten plaatsen is nu niet meer nodig.

Over 2 maanden de halfjaar cijfers, houd het weer in de USA goed in de gaten, mochten er tussentijds een paar orkanen komen dan zullen de cijfers weer zwaar tegenvallen, of mogelijk dat ze ook weer last gehad hebben van seizoensinvloeden!

Zodra de Amerikaanse IBers door beginnen te krijgen dat ze gefopt zijn, zal er zeker meer beweging in dit aandeel gaan komen!
vreemd vermogen
0
Er is weer eens een PB:

De SelectMDx-test van MDxHealth categoriseert succesvol mannen bij prostaatkankerdiagnose

PERSBERICHT

De SelectMDx-test van MDxHealth categoriseert succesvol mannen die kunnen profiteren van mp-MRI bij prostaatkankerdiagnos

Meerdere SelectMDx Clinical Study Abstracts gepresenteerd op 2018 Global Prostate Congress in Frankfurt 28-30 juniHERSTAL, BELGIË and NIJMEGEN, NEDERLAND - 27 juni, 2018 - MDxHealth SA ('MDxHealth', of 'de Onderneming'), (Euronext Brussel: MDXH.BR), mondiaal leidend in moleculaire diagnostiek voor urologische kankers, maakt de publicatie bekend van positieve studiegegevens die de toegevoegde waarde van de vloeibare urine biopsietest voor prostaatkanker SelectMDx aantoont bij het begeleiden van de behandeling van mannen die in aanmerking komen voor multi parametrische MRI (mpMRI), alsmede voor de toepasbaarheid van de test bij het begeleiden van biopsiebeslissingen in de dagelijkse klinische praktijk. De studiegegevens zullen worden gepresenteerd op het zesde Wereldcongres voor prostaatkanker (PROSCA) in Frankfurt van 28 tot 30 juni.

De gegevens worden gepresenteerd door onderzoekers uit België en Nederland en tonen aan het belang van de SelectMDx test als indicatie voor een eventuele mpMRI-inclusie.

Risicoscore dankzij een op urine gebaseerde biomarker als criterium voor toepassing multiparametrische MRI ter detectie van hooggradige prostaatkanker

Niet-invasieve technieken als die van SelectMDx en MRI zijn veelbelovend voor de detectie van hooggradige prostaatkankers. Hierbij wordt overdiagnose en overbehandeling van kankers met een laaggradig potentieel voorkomen. Hoewel verschillende studies de belofte van MRI in dit veld ondersteunen, is er nog steeds een gebrek aan consensus over de diagnostische nauwkeurigheid. Voorts zijn de kosten voor het opzetten, bemensen en exploiteren van een MRI-afdeling hoog. Voorafgaande risicobepaling waarbij patiënten met een zeer laag risico op kwaadaardige prostaatkanker worden uitgesloten, kan de kosten van mpMRI aanzienlijk verlagen.

De studie toonde aan dat het gebruik van de vloeibare urine biopsietest SelectMDx voor prostaatkanker de overdosering en overbehandeling aanzienlijk vermindert. Hierdoor kunnen patiënten worden geïdentificeerd die onnodige MRI-procedures kunnen vermijden.

Samenvatting van de studie is hier te vinden.

Dr. Jan Groen, CEO van MDxHealth, zegt: "Deze nieuwe onderzoeken tonen het klinische nut van SelectMDx voor biopsiebeslissingen in de dagelijkse praktijk. Significant positieve resultaten van voorgaande en lopende onderzoeken bij duizenden patiënten blijven de waarde van SelectMDx ondersteunen als een hulpmiddel bij het voorkomen van onnodige biopsieprocedures bij mannen die symptomen van prostaatkanker vertonen. Dit is gunstig voor patiënten en verlaagt de kosten van de gezondheidszorg."

Dr. Pieter Minnee, uroloog in het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer beschouwt de SelectMDx test als een betrouwbare aanvulling op de bestaande diagnostiek voor prostaatkanker: "De test vormt een nuttig extra navigatie-instrument in de vaak spannende zoektocht die een man voor de boeg heeft met een verhoogd PSA. Met een eenvoudige test van de urine kan snel een risicoanalyse worden uitgevoerd. Is de test negatief, dan kan de basale PSA-screening veilig vervolgd worden. Is de test positief dan is het zeker raadzaam om de prostaat verder invasief te onderzoeken met behulp van het meer belastende MRI- en biopsie-onderzoek."

In aanvulling op de bovenstaande studie zullen ook de volgende abstracts worden gepresenteerd op PROSCA:

SelectMDx heeft invloed op de besluitvorming tot prostaatbiopsie in de reguliere klinische praktijk

De studie werd uitgevoerd bij vijf Amerikaanse urologiepraktijken, die 418 patiënten na een SelectMDx-test achteraf inschreven, terwijl deze reeds een prostaatbiopsie in overweging hadden genomen. SelectMDx-tests werden besteld door de behandelend uroloog (d.w.z. niet als onderdeel van een gepland of lopend onderzoek), wat het nut voor de dagelijkse praktijk aantoonde.

De studie toonde aan dat SelectMDx binnen de Amerikaanse lokale urologiepraktijk een significant effect had op de eerste besluitvorming rond de prostaatbiopsie. Biopsieaantallen bij mannen die positief testten met SelectMDx lagen 5 keer hoger dan bij mannen met een negatieve uitslag. In de subgroep van patiënten die binnen 3 maanden na ontvangst van de testresultaten werden gebiopteerd, waren 19 van de 27 biopsieën uitgevoerd op SelectMDx-positieve mannen kanker-positief, waaronder 10 met een hooggradige kanker. In SelectMDx-negatieve mannen werden kankers geïdentificeerd bij 4 op de 9 mannen die waren gebiopteerd en allen waren laaggradig.

De samenvatting van het volledige onderzoek, SelectMDx Impacts Prostate Biopsy Decision Making in Routine Clinical Practice, is hier te vinden.

Robuuste data van een op urine gebaseerde biomarker-risicoscore voor de detectie van hooggradige prostaatkanker met behulp van geoptimaliseerde cascaderingmodellen

De SelectMDx-testresultaten bevatten bepaalde geïdentificeerde belangrijke klinische variabelen ter verbetering van de identificatie van patiënten met een verhoogd risico op hooggradig PCa na prostaatbiopsie. De studie toont aan dat, zelfs in omstandigheden waarin niet alle klinische factoren beschikbaar zijn, de prestaties van SelectMDx robuust blijven, met een gevoeligheid van> 95%.De samenvatting van de studie is hier te vinden.harryvanluik
1
Ze zijn terug wakker geworden bij MDXH. Als we na al die testen van de laatste jaren ook nog een significante verhoging zouden zien van de verkoopcijfers dan zijn we weer terug van (heel lang) weggeweest.
Mr. Groen "show us the progress and not only the process"
[verwijderd]
0
Dit is een uitstekend persbericht en de Select test gaat echt de PSA test achterna. Het kan niet anders dat we stijgende omzetten gaan zien in de komende jaren. Geduld is toverwoord. Ik blijf dan ook rustig zitten.
vreemd vermogen
0
Wat is er nou eigenlijk nieuw aan dit onderzoek. Heb toch wel het gevoel van zo'n reclamespotje: OMO wast nu nog witter, terwijl het vorige ook al spierwit waste.
Op de beurs wordt het ook niet met veel enthousiasme ontvangen. De (vekoop)cijfers moeten nu echt aantonen dat MDx in de lift zit.ik blijf afwachten
[verwijderd]
0
Dit zijn data die doorlopend worden verzameld en in dit geval op een poster in het 6e Global prostate cancer congress worden gepresenteerd. Het is goed om op die wetenschappelijke congressen de meerwaarde te laten zien. Dat is wel degelijk van belang en hoort erbij. Uiteraard id de proof of the pudding een groeiende verkoop, maar het zijn geen gebakjes bij de bakker.
de tuinman
0
Positief op 27 jun 2018 om 08:30
Opnieuw een succes voor MDxHealth met een voor het bedrijf gunstige uitkomst van een onderzoek naar het klinische nut van SelectMDx. Een leuk steuntje in de rug. MDxHealth is kansrijk, maar kent tevens een bovengemiddeld hoog risico. Beleggers met geduld en een hoge risicotolerantie kunnen een beperkte positie innemen rond de €3,70.

www.iex.nl/Premium/Adviezen/279783/MD...
DWB Happy
0
quote:

vreemd vermogen schreef op 27 jun 2018 om 09:41:


Wat is er nou eigenlijk nieuw aan dit onderzoek. Heb toch wel het gevoel van zo'n reclamespotje: OMO wast nu nog witter, terwijl het vorige ook al spierwit waste.
Op de beurs wordt het ook niet met veel enthousiasme ontvangen. De (vekoop)cijfers moeten nu echt aantonen dat MDx in de lift zit.ik blijf afwachtenDe aandeelhouders worden er geen zier wijzer van, dit bedrijf is de komende 3 jaar nog zwaar verliesgevend, ik ben er van overtuigd dat ze met deze 3 testjes nooit en te nimmer winstgevend kunnen worden.
Een bodemloze put waar elk jaar 25 miljoen euro ingepompt moet worden, een
door de aandeelhouders gesubsidieerde sociale werkplaats.

Jan Groen doet het heel slim heel erg goed, alleen de meeste (kleine) aandeelhouders snappen het concept van MDxHealth niet:)

Wie kent het aandeel Antonov nog?
nl.wikipedia.org/wiki/Antonov_(transm...
wel dra
1
Sommige wijsneuzen gaan desnoods terug tot het jaar nul om hun gelijk te behalen. Dat ze appels met peren moeten vergelijken, interesseert ze geen biet. Ze poten alles wat hun 'gelijk' bewijst. Als ze dan een verkeerde oogst binnenhalen, ligt dat natuurlijk aan het gewas, niet aan hun teeltmethoden.
DWB Happy
0
quote:

wel dra schreef op 27 jun 2018 om 13:24:


Sommige wijsneuzen gaan desnoods terug tot het jaar nul om hun gelijk te behalen. Dat ze appels met peren moeten vergelijken, interesseert ze geen biet. Ze poten alles wat hun 'gelijk' bewijst. Als ze dan een verkeerde oogst binnenhalen, ligt dat natuurlijk aan het gewas, niet aan hun teeltmethoden.


Dan heb je niet goed opgelet, de oorzaak is meerdere malen geweten aan externe factoren, seizoensinvloeden die zelfs in 2 verschillende jaargetijden vielen, en later lag het aan de orkanen Irma en Harvey.

Conclusie, het gewas gedijt het hele jaar niet goed.
wel dra
2
quote:

DWB Happy schreef op 27 jun 2018 om 13:33:


[...]

Dan heb je niet goed opgelet, de oorzaak is meerdere malen geweten aan externe factoren, seizoensinvloeden die zelfs in 2 verschillende jaargetijden vielen, en later lag het aan de orkanen Irma en Harvey.

Conclusie, het gewas gedijt het hele jaar niet goed.


Wijsneus.
DWB Happy
0
quote:

JACKY CHAN schreef op 27 jun 2018 om 13:56:


kansrijke belegging. www.beursduivel.be/Column/279813/MDxH...


En kijk eens hoe deze betaalde analist zich indekt!

"maar kent ook een bovengemiddeld risico.
Het schrijft vooralsnog geen zwarte cijfers en dat zal naar verwachting in ieder geval dit jaar ook niet het geval zijn. Het bedrijf is daarnaast sterk afhankelijk van het acceptatieproces in de medische wereld en dat verloopt soms trager dan gewenst.

Maar goed, waarom zou dit nu dan een kansrijke belegging zijn?
Wat valt er dan te halen voor een belegger die nu aandelen koopt?
Waarom een aandeel een kansrijke belegging noemen en daar niet eens een koersdoel aan durven te plakken.

Een onzinnige ongefundeerde analyse waar een belegger werkelijk niks mee kan,
alleen verlies mee oplopen.
3.273 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 ... 160 161 162 163 164 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

MDxHealth Meer »

Koers 1,000   Verschil -0,01 (-0,79%)
Laag 0,995   Volume 11.169
Hoog 1,018   Gem. Volume 96.615
12-dec-19 14:51
label premium

Werk aan de winkel voor MDxHealth

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium