Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Top Performing Mining Companies

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
122 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Etna
1
Je moet blijven realiseren waar een mining company staat in de ontwikkeling.

In het geval van Goldsource hebben ze een bewezen voorraad goud op Eagle Mountain project. De company heeft aangegeven dat de nieuwe boringen op het Salbora project met high grade goud dermate veel belovend zijn dat ze hoogst waarschijnlijk daar gaan starten met goud mining en productie. Daarnaast ligt er nog een verder te onderzoeken project Bishop Growler.

De eerste indicatie is dat Salbora een major mine productie kan worden met grote goudvoorraden. Om dit beter in kaart te brengen wordt er nu grond onderzoek gedaan op een zeer groot en potentieel gebied van 5km2 !
Uit dit onderzoek wordt (beter) bepaald waar boringen gedaan zullen worden om de hoeveelheid goud te bepalen. Ook zal dit de start locatie bepalen. Er zullen vele boringen plaatsvinden de komende maanden die allemaal volledig gefinancierd zijn.

Het is nu dus wachten op de uitkomsten van de boringen. De verwachting is hoog ivm eerdere geologische vergelijken en proefboringen. Dit is dan ook de reden waarom het zittend management en o.a. de bekende edelmetaal miljardair Eric Sprott fors hebben geinvesteerd (insiders). De insiders zijn afhankelijk van succes voor hun eigen pivate gelden.

De koers op dit moment en zelfs de goudprijs zal weinig invloed hebben op de koers. Dit komt pas als de bewezen voorraden bij het Salbora project bekend zijn.

De koers en verkopen zeggen op dit moment helemaal niets aangezien volume en omzet zeer laag is en het alleen maar gaat of iemand van de aandelen om de een of andere reden af wil of niet....... er is geen aanvullende informatie dat iets zegt wat de koers moet zijn.

De verwachting is wel dat er op redelijke termijn (enkele weken) regelmatig informatie zal komen over de uitslag en bevindingen van de boringen. Een positieve uitkomst van de boringen zal de eerste trigger zijn om koersen omhoog te kunnen stuwen...

Aldus geduld het is een halve marathon en geen 100 meter sprint ...
122 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Gold World Spot (USD) Meer »

Koers 1.422,58   Verschil -4,13 (-0,29%)
Laag 1.421,71   Volume 0
Hoog 1.430,34   Gem. Volume 0
18-jul-19 07:08
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium