Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pharming januari 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
11.235 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 558 559 560 561 562 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
2
Rescue therapy

www.pharming.com/investor-media/share...

EMG 2016

www.pharming.com/wp-content/uploads/2...
sheet 9
RUCONEST® - Prophylaxis of HAE
? Phase II results meet primary endpoints for once- and twice weekly regimen and show that twice-weekly prophylaxis treatment significantly (-72%) reduces attack frequency and features a 96% response rate (>50% reduction of attack frequency)
? The only approved product, a blood derived C1- inhibitor concentrate dosed twice weekly reduces attacks by 52% and has a 50% response rate*
? RUCONEST® also approved for acute attacks, and so can become its own rescue therapy

marlanki
1
Deneus
0
quote:

lower schreef op 4 januari 2018 00:32:


Rescue therapy

www.pharming.com/investor-media/share...

EMG 2016

www.pharming.com/wp-content/uploads/2...
sheet 9
RUCONEST® - Prophylaxis of HAE
? Phase II results meet primary endpoints for once- and twice weekly regimen and show that twice-weekly prophylaxis treatment significantly (-72%) reduces attack frequency and features a 96% response rate (>50% reduction of attack frequency)
? The only approved product, a blood derived C1- inhibitor concentrate dosed twice weekly reduces attacks by 52% and has a 50% response rate*
? RUCONEST® also approved for acute attacks, and so can become its own rescue therapyAls ik deze ziekte had, dan wist ik het wel als je deze cijfers ziet.
Burdie65
0
quote:

lower schreef op 4 januari 2018 00:14:


[...]

Staat ergens in een cijferpresentstie.

Ruconest is it’s own rescue medication


Lower bedankt! AB van mij.

Blijft wel staan de opmerking van Madeblieftje dat het antwoord op de vraag van de HAE patient gegeven moet worden door de behandelend arts. Deze kan/moet zich dan wel verder informeren bij de specialisten bij Pharming.
Dit zo ook doorgegeven aan betreffende patient.

Zo zie je maar waar dit forum allemaal voor kan dienen. ;-)
Winstgevend
1
PHARMING GROUP NV LEID (OTCMKTS:PHGUF) Just Reported Decreased Shorts

January 3, 2018 - By Linda Rogers

The stock of PHARMING GROUP NV LEID (OTCMKTS:PHGUF)
registered a decrease of 10.14% in short interest.

PHGUF’s total short interest was 646,200 shares in January
as published by FINRA.
Its down 10.14% from 719,100 shares, reported previously.

With 9,400 shares average volume,
it will take short sellers 69 days to cover their PHGUF’s short positions.

It closed at $1.3486 lastly.
It is down 0.00% since January 3, 2017.
It has underperformed by 16.70% the S&P500.
Niknaam
24
Goedemorgen Pharming volgers,

Mede namens CFO Robin Wright wens ik u een gezond en gelukkig 2018!
Bijgaand de tekst van het persbericht mbt de verdere conversie van een groot deel van de nog uitstaande converteerbare obligaties, dat we zonet hebben gepubliceerd.

Met vriendelijke groet,

Sijmen de Vries, CEO Pharming Group NV

------------------------------------
Pharming meldt verdere conversie van gewone converteerbare obligaties

• Obligatiehouders converteren € 7,7 miljoen van hun resterende obligaties in Pharming-aandelen en contanten
• Verdere vermindering van netto-schuld en rentebetalingen
• Het kassaldo na afrekening van de conversie (vóór het einde van het jaar) bedroeg € 56,0 miljoen

Leiden, 4 januari 2018: Pharming Group N.V. (“Pharming” of “De `Onderneming”) (Euronext Amsterdam: PHARM) maakt bekend dat in totaal 25.441.901 nieuwe aandelen en € 1,9 miljoen aan contanten heeft uitgegeven voor de terugbetaling van € 7,7 miljoen van de gewone converteerbare obligaties ("Obligaties"). Volgend op deze gekozen conversie eind december 2017, is 94% van de uitstaande Obligaties nu afgelost, waardoor nog slechts € 0,8 miljoen aan Obligaties resteert.

De nieuw uitgegeven aandelen vertegenwoordigen 4,6% van het uitstaande aandelenkapitaal direct voorafgaand aan de uitgifte. Het aantal uitstaande aandelen na conversie bedraagt 579.014.891. Obligaties die in aanmerking kwamen voor omzetting in nog eens 1.653.169 aandelen, werden afgewikkeld in contanten voor € 1,9 miljoen. Hiermee is dit zogeheten fully diluted aandelenkapitaal met 1.653.169 aandelen verminderd.

Deze conversie vermindert de winstvolatiliteit die samenhangt met niet-cash-gerelateerde IFRS-aanpassingen aanzienlijk. Deze aanpassingen zouden anders een groot negatief effect hebben gehad op de te rapporteren nettowinst van de onderneming in het vierde kwartaal van 2017, als gevolg van de aanzienlijke koersstijging van het aandeel in dat kwartaal.

De conversie naar aandelen wordt voldaan vanuit het voor de converteerbare obligaties gereserveerde maatschappelijk kapitaal alsmede de afgeleide financiële verplichtingen en er is geen netto-effect op het beschikbare aandelenkapitaal ('headroom'). Het gedeelte van de obligaties dat werd geconverteerd in cash in plaats van in aandelen, vergroot de headroom, die nu staat op 143.436.621 aandelen.

Het contante deel wordt gehaald uit bestaande middelen. Het kassaldo van de Onderneming na afrekening van deze uitoefening in contanten zal € 56,0 miljoen bedragen (30 september 2017: € 38,6 miljoen).

Dr Sijmen de Vries, Chief Executive Officer van Pharming, zegt:
"Vanaf het moment dat we de rechten van RUCONEST® terugkochten hebben we een zelfvoorzienende en onafhankelijke verkoop-gedreven farmaceutische onderneming opgebouwd. Pharming is nu winstgevend en genereert cash. Deze conversie zal ons helpen bij het behalen van netto winstgevendheid in komende kwartalen, nadat we gedurende geheel 2017 al operationeel winstgevendheid waren.”

“Deze vroege conversies gaan dankzij lagere rentebetalingen ook Pharming’s uitgaven beperken, waardoor meer kapitaal beschikbaar is voor de verdere ontwikkeling van onze pijplijnproducten en tegelijkertijd de winstgevendheid verbetert. De uit de conversie voortvloeiende beperking van de non-cash IFRS-aanpassingen met betrekking tot financiële-derivaten-afhankelijke financiële verplichtingen, zal de winstvolatiliteit verder verminderen. De betrokken obligatiehouders hebben de intentie uitgesproken de meeste van deze aandelen te zullen aanhouden. Het belang van elk van de obligatiehouders in Pharming op het moment van conversie ligt net onder het niveau van 3%."


– E I N D E P E R S B E R I C H T –
Teddieke
1
CW1884
3
quote:

Madebeliefje schreef op 3 januari 2018 23:23:


[...]

Lol, ok, draai ik het om.

Wie o wie heeft hier enige onderbouwing voor:

30 miljoen
26 miljoen
20 miljoen
40 miljoen
50 miljoen

Men roeptoetert wat af, maar het heeft hetzelfde niveau als morgen 1 euro en vrijdag 1,50.

Een hele rits ïk denk"staan in het draadje voorspel Q4. Maar er is niemand die daar een onderbouwing bij geft. Ik wil graag weten hoe men erover denkt, maar nog veel liever hoe men daarbij komt.

In Q3 waren er minstens 260 patienten op ruconest, anders kom je niet uit op 26 miljoen.


Ik ben gewoon heel erg benieuwd. Wat ik overigens niet snap, en dat kan een indicatie zijn, is waarom we niet een analisten rapport (betaald door pharming) krijgen, met de market sales data. Volgens mij zou dan pas echt het feestje uitbreken(in plat Amsterdams de TB)

Hierbij een onderbouwing.

Dhr. de Vries gaf aan in het persbericht van 26 oktober 2017, dat de omzetten van Q4 significant zullen stijgen tov Q3. Dhr. de Vries was op 26 oktober 2017 dus op de hoogte van één of meerdere gegevens, waardoor hij deze uitspraak kon doen. Significant meer betekent in ieder geval € 26 miljoen of meer, aangezien in Q3 een omzet van € 26 miljoen is behaald.

Nu even verder kijkend, kan dhr. de Vries deze uitspraak alleen doen op basis van omzetgegevens van dat moment t/m 26 oktober 2017 en/of op basis van het stijgende aantal patiënten. In Q3 was de omzet € 26 miljoen, wat per maand gemiddeld € 8,67 miljoen betekent. Vanuitgaande dat dhr. de Vries deze uitspraak alleen op basis van feitelijke cijfers doet, kun je er vanuitgaan dat op 26 oktober 2017 er een omzet was van meer dan € 8,67 miljoen (significant meer).

Logischer is echter dat de omzet op dat moment zelfs veel hoger ligt dan het gemiddelde, omdat niet elke maand gelijk is en er best een maand minder omzet behaald kan worden. Verder is het bij Pharming bekend om hoeveel patiënten het gaat in de maand september (hoogste omzet van Q3) en op 26 oktober 2017 wist dhr. de Vries om hoeveel patiënten het ging in oktober.

Doordat ik altijd conservatief ben, ga ik uit van een omzet van € 30 miljoen. Dan kan het alleen maar meevallen, indien de omzet nog meer is.
maliqun61
1
Netjes hoor. Op de valreep van 2017 weer een huzarenstuk.

Engelstalige versie:
www.prnewswire.co.uk/news-releases/ph...

(Nog niet geplaatst op de site van Pharming)

"De betrokken obligatiehouders hebben de intentie uitgesproken de meeste van deze aandelen te zullen aanhouden. Het belang van elk van de obligatiehouders in Pharming op het moment van conversie ligt net onder het niveau van 3%".
CW1884
0
quote:

Burdie65 schreef op 3 januari 2018 23:25:


Kan iemand mij een zinnig antwoord geven op het volgende:
Cinryze werd voornamelijk ingezet voor Profylactisch gebruik, bij acute aanvallen werden een van de overige medicijnen ingezet.
Nu bij patiënten RUCONEST profylactisch wordt ingezet, kan RUCONEST bij diezelfde patiënten dan ook nog gebruikt worden tegen acute aanvallen?

NB: ik kreeg deze vraag gesteld door een HAE patient, dus graag een zorgvuldig antwoord, of bij onzekerheid dit dan ook aangeven!

Het antwoord hierop is al gegeven, maar het kan nooit kwaad dit te herhalen. Ruconest is goedgekeurd voor acuut gebruik. Inmiddels wordt Ruconest ook preventief aangeboden. Je zou dus zeggen, dat Ruconest ook nog acuut ingezet kan worden bij dezelfde patiënten, die het middel preventief gebruiken. Dit gebeurd meestal bij een doorbraak van een aanval. Of een behandelend arts Ruconest voorschrijft in beide gevallen, hangt van de behandelend arts af. Om dus een exacte antwoord op uw vraag te krijgen, is het het beste om hiervoor een specialist te raadplegen.
1 2 3
1
Pharming is nu winstgevend en de toekomst is zeer positief, dat is het belangrijkste, nu nog meer vertrouwen en een bijbehorende koers, want deze koers is natuurlijk een lachertje .......
thedutch
0
Wat ik me nu afvraag: Geweldige deal voor de gene die nu de aandelen krijgen met ruim 1,20 op de teller. 25 miljoen aandelen is lekker cashen met deze koers. Even snel gerekend ruim het 4 voudige van wat "er voor betaald is"
Echter zitten hier verdere regels aan verbonden in de vorm de aandelen moeten minimaal x tijd in bezet zijn voor deze verkocht mogen worden?

Ben namelijk bang voor een massa verkoop dat ze snel nu willen cashen.
Misschien
0
quote:

thedutch schreef op 4 januari 2018 07:36:


Wat ik me nu afvraag: Geweldige deal voor de gene die nu de aandelen krijgen met ruim 1,20 op de teller. 25 miljoen aandelen is lekker cashen met deze koers. Even snel gerekend ruim het 4 voudige van wat "er voor betaald is"
Echter zitten hier verdere regels aan verbonden in de vorm de aandelen moeten minimaal x tijd in bezet zijn voor deze verkocht mogen worden?

Ben namelijk bang voor een massa verkoop dat ze snel nu willen cashen.


Lees het bericht nog eens door, ze hebben beloofd de aandelen aan te houden.

Die zijn toch niet gek?

Wie verkoopt ze op dit prijsniveau!

suc6

Tini
thedutch
0
quote:

Misschien schreef op 4 januari 2018 07:39:


[...]

Lees het bericht nog eens door, ze hebben beloofd de aandelen aan te houden.

Die zijn toch niet gek?

Wie verkoopt ze op dit prijsniveau!

suc6

Tini


Beloven is niet hetzelfde als een verplichting.
Ik zeg ook dat ik ze hou voor LT en ondertussen handel ik tussendoor ook voor een kleine bedragen of wat extra aandelen.
Echter de hoeveelheid die ik doe valt niet op, maar 25 miljoen aandelen dat kan zomaar een dagvolume zijn.
Gforce
0
quote:

thedutch schreef op 4 januari 2018 07:36:


Wat ik me nu afvraag: Geweldige deal voor de gene die nu de aandelen krijgen met ruim 1,20 op de teller. 25 miljoen aandelen is lekker cashen met deze koers. Even snel gerekend ruim het 4 voudige van wat "er voor betaald is"
Echter zitten hier verdere regels aan verbonden in de vorm de aandelen moeten minimaal x tijd in bezet zijn voor deze verkocht mogen worden?

Ben namelijk bang voor een massa verkoop dat ze snel nu willen cashen.


Ik ben het helemaal met je eens dat een dure deal is. Maar desondanks is het voor de balans van Pharming goed nieuws. Er drukken nu minder financieringslasten op de balans.
thedutch
0
Dure deal weet ik niet. Pharming had het toen nodig.
Prijs was lager en vertrouwen ook.
enige waar ik me zorgen over maak is dat de afgelopen 2 dagen geen truc was om te stijgen zodat deze aandelen nu "voor een hogere" prijs gedumpt kunnen worden.
En anders gaan we het vanaf 9:00 uur. Ik hoop van harte dat de rit omhoog een vervolg gaat krijgen.
DAGEVOS
0
Er staat dat de intentie is om de meeste aandelen te houden. Dat betekent dat een deel verkocht zal worden. Hoeveel is niet duidelijk. Ik schat in en dat is mijn strategie om eenderde te cashen en tweederde op de plak. Er komt dus een pluk op de markt. De vraag is wanneer???? Misschien na het eerste enthousiasme van vandaag. Wij gaan het zien.
11.235 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 558 559 560 561 562 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Pharming Group Meer »

Koers 1,237   Verschil +0,02 (+1,27%)
Laag 1,205   Volume 12.538.979
Hoog 1,280   Gem. Volume 12.882.286
25 feb 2020 17:29
label premium

Pharming: Plaatsing geslaagd (update)

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's

Outlook Pharming 7 juni 2018 16:58
Pharming: Groeiperspectieven 13 maart 2018 22:16
Pharming kan verder omhoog 27 oktober 2017 17:23
Arend Jan Kamp over Pharming 26 oktober 2017 13:24