Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Crypto TA

4.572 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 229 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Ricktrader 13 december 2017 10:18
    BTC moet deze zone houden voor het zetten van opnieuw een hogere bodem:

    invst.ly/62nyv

    Lukt dit dan volgt er nog weer een sterke of zwakke beweging omhoog, zwak zal zoiets als dit zijn:

    invst.ly/62nza

    Sterk zal leiden tot een nieuwe high, zoiets als dit:

    invst.ly/62nzw

    Wordt de zone uit het eerste plaatje niet gehouden dan mag je een iets grotere corrigerende beweging verwachten.
  2. [verwijderd] 13 december 2017 10:38
    Mooie start Reversal!

    Even mbt de conceptie van dit draadje, wat ik zoals gezegd een goed initiatief vind:

    Gaan we het beperken tot louter en alleen TA (sensu stricto) of mogen we het verruimen tot een speculatieve approach (sensu lato)? Het is in dat laatste geval een dunne lijn vis à vis crypto-koffiekamer-draden, dat besef ik. Maar kwaliteit kan dan het verschil maken. Op voormelde draden zullen allicht ook pareltjes van speculatieve analyses worden gedeeld, maar die verdrinken dan naar alle waarschijnlijkheid in een grote zooi van believers-wartaal.

    Bijvoorbeeld onze interactie zonet op de DMMSCH-draad. Kan die ook hier verder gevoerd worden, naast puur TA zaken?

    Ik denk dat als zuivere rationele speculant in deze space, TA een zeer valabel hulpmiddel is, maar dat daarnaast nog andere zaken relevant kunnen zijn. Het is maar een vraag, er zijn ook mogelijkheden om dit - bijvoorbeeld door middel van het creëren van een bijkomende draad - op te lossen. Gevaar bestaat dat het dan allemaal wel heel gefragmenteerd wordt, terwijl we de veelheid aan input thans niet kunnen inschatten.

    Ik zou graag input hebben van gedegen (crypto-)speculanten, niet noodzakelijk met ervaring in de space maar wel met speculeren in het algemeen. Uiteraard zijn specialisten meer dan welkom, waarbij er een soort van kaf-koren-scheiding kan plaatsvinden. In die zin dat de crypto-bugs (naar analogie met die rotvervelende goldbugs) eruit worden gefilterd...

    En misschien is dat via deze draad mogelijk, misschien blijft het eenzaam. De toekomst laat zich moeilijk voorspellen natuurlijk. ;-)
  3. [verwijderd] 13 december 2017 11:07
    Er zijn nogal war Ripples in omloop tgv Bitcoins. Een centenkoers kan misschien een positieve invloed hebben omdat tal van speculanten die de boot hebben gemist visueel goedkoop (want centenkoers) willen inslagen, maar de market cap is en blijft het belangrijkste imho. En die is toch niet gering bij Ripple, het is nog steeds één van de grotere spelers in de space. Ripple verliest weliswaar plaatsen op de ranglijst. Iota is namelijk de sterkste stijger binnen de top 10 en heeft Ripple mbt market cap voorbijgestoken.

    Er is weinig momentum bij Ripple op dit ogenblik. Maar ik zou de Ripple nog niet durven afschrijven. Als het verloop zich zo doorzet, dan gaat elke crypto op zijn of haar tijd spiken en de Ripple heeft dat tot nader order nog niet gedaan.

    Vanuit die opzet zou ik dat wel doen met wat ik zomaar even snel ' rationeel gokgeld' noem, maw een bedrag waarvan je je bewust bent dat het volledig afgeschreven kan worden.
  4. [verwijderd] 13 december 2017 11:18
    Wow dat had ik zelfs niet gezien, dat is eigenlijk de laatste 24h gebeurd die verdubbeling?

    Dan is er dus sinds heel kort wel momentum. :-) Iedereen profiteert en ik ben er zeker van dat laatkomers en noobs bewust centenkoersen aan het opsnorren en kopen zijn, zich zelfs niet eens bewust zijn van het concept market cap. En rationele speculanten die zich daar wel van bewust zijn, van die relatief hoge market cap, maar zich rekenschap geven van de mogelijkheid dat het zich zo zal ontvouwen, springen dan mee op de kar. De domheid van de massa exploiteren met andere woorden... Het is frenzy nu. Even google trends bekijken zodadelijk mbt die Ripple. Is een heel valable tool, google trends. Ik ga er later wel iets dieper op ingaan op die tool.

    Tis ongelooflijk hoe snel het op dit moment gaat. Ik was naast de market leaders (vor mij btc en eth) aan het focussen op de litecoin en mn iota's en ardano's.

    Thans heb ik in die twee laatste crypto's een LT positie.

    Maar als je het zo allemaal bekijkt is een grotere take naar pakweg de ganse top 10 of 15 (waarbij je de weging dan kan doen variëren) misschien geen slechte approach.
  5. [verwijderd] 13 december 2017 11:42
    Gewoon de market cap bedoel ik dan in dit geval.

    coinmarketcap.com/

    Kwalitatief een top 10 of ruimer samenstellen, daar ben ik mee bezig. Kan zeker interessant zijn en ik hoop daar via deze draad ook input over te krijgen, als de draad aanslaat is dat best mogelijk denk ik.

    Ik zie overigens dat Ripple de Iota terug is voorbijgestoken door die verdubbeling van de Ripple koers. Het gaat erg snel allemaal nu. Je kan geen half dagje vrij nemen of die top 10 is door elkaar geschud. Misschien ST wel iets te snel, maar ja wat we nu meemaken - ik val in herhaling - is speculatie van ongeziene omvang?
  6. [verwijderd] 13 december 2017 12:19
    @Alirio

    Ripple heeft in ieder geval wel een goed verhaal en ook goede tech erachter. Het is geen lege doos, allerminst... Net zoals de Iota en de Cardano overigens.

    Ik wilde niet meesmuilend doen met mn melding van "een goed verhaal schijnt belangrijk te zijn" in één van mijn posts op de DMMSCH-draad. Dat kon de verkeerde indruk hebben gewekt dat ik niet geloof in blockchain tech en aanverwanten. Dat is geenszins het geval, welintegendeel.

    Een goed verhaal in deze space betekent ook wel dat naast de marketing (die ook belangrijk is) het whitebook erachter met zn tech (die mijn petje thans te boven gaat) goed in elkaar zit.

    Dat trekt de early adopters aan en zoals gezegd ben ik het met Reversal en tal van anderen eens dat deze tech baanbrekend is en gaat zijn. Deze niche zit naast een aantal kwakzalvers ook vol met absoluut geniale mensen. Los van waardering van deze ruimte, mag dat beklemtoond worden. En het zal allicht dankzij deze hype zijn dat deze tech tot hypersnelle doorontwikkeling kan komen. Financiering van deze projecten gebeurt thans immers in ruime mate vanuit de ICO-hoek. Het is aan ons speculanten om de vraag te stellen of die financiering in de toekomst op eenzelfde of soortgelijke manier - buiten de reguliere beurs om - zich zal voordoen. Dat is mijn inziens een cruciale vraag mbt de LT houdbaarheid van de huidige valuering van de cryptospace.

    Ik heb ooit als jonge puber aan mondiale wiskunde olympiades deelgenomen, maar die tijd ligt ver achter me. Ik maak me geen illusies, het doorgronden van de de echte hardcore tech over blockchains en tangles zal naar alle waarschijnlijkheid niet meer aan mij zijn besteed. Tenzij de hype nog een decennium aanhoudt, dan sluit ik niets uit. ;-) Maar om het goede verhaal eruit te halen, mij een idee te vormen over het hoe en wat, daarvoor heb ik nog net voldoende 'jus' in de benen, vermoed ik. En ik hoop nog anderen hier met mij...
4.572 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 229 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 873,04 -1,25%
EUR/USD 1,0614 -0,11%
FTSE 100 7.857,19 -1,36%
Germany40^ 17.759,60 -1,48%
Gold spot 2.371,06 -0,51%
NY-Nasdaq Composite 15.885,02 -1,79%

Stijgers

VIVORY...
+4,06%
Avantium
+2,67%
B&S Gr...
+2,18%
Alfen ...
+0,74%
AMG Cr...
+0,33%

Dalers

Aperam
-6,13%
Arcelo...
-5,84%
SBM Of...
-5,52%
BESI
-2,98%
ADYEN NV
-2,79%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links