Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel AMG Critical Materials N.V. AEX:AMG.NL, NL0000888691

  • 23,780 19 apr 2024 17:37
  • -0,720 (-2,94%) Dagrange 23,540 - 24,160
  • 191.650 Gem. (3M) 245,8K

AMG's November Rain or November Gain

671 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 34 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 HaBe 31 oktober 2017 20:36
    quote:

    B. de Vries schreef op 31 oktober 2017 17:55:

    Is er al wat bekend over wat de analisten denken? Goed jaar en goede cijfers zijn natuurlijk leuk, maar als ze niet boven verwachting liggen kan er zomaar een correctie komen. En de verwachting is volgens mij behoorlijk hoog...
    Mocht er een daling komen, wat ik niet verwacht dan moet je als de kippen bij zijn om aandelen bij te kopen. Dat zou een uitgelezen kans zijn om in te stappen of uit te breiden.
  2. tender02 1 november 2017 13:59
    ABM Financial News - 13:12
    (ABM FN-Dow Jones) Advanced Metallurgical Group heeft naar verwachting solide gepresteerd in het derde kwartaal waarbij analisten met name uitkijken naar opmerkingen over de belangrijke lithiumactiviteiten.

    "We verwachten wederom een solide kwartaal, met een EBITDA van 27,2 miljoen dollar, 16 procent meer op jaarbasis, vanwege een sterke winstontwikkeling in AMG Vanadium en Engineering", scheef analist Dirk Demeester van ING in een vooruitblik. De consensus voor het EBITDA resultaat ligt op 28,1 miljoen dollar.

    Demeester is vooral benieuwd naar opmerkingen over de lithium activiteiten en dan met name naar de definitieve beslissing die moet worden genomen voor de tweede productielijn in Brazilië. De analist wees erop dat AMG ook overweegt om een lithium conversiefaciliteit te bouwen en verder uit te breiden met vanadium. Het is de verwachtingen dat AMG in de komende maanden hierover beslissingen zal nemen.

    Analisten van ABN AMRO schreven in een recent rapport ook te verwachten dat de aankondiging voor de tweede lithium productiefaciliteit en de uitbreiding in vanadium als aanjagers voor de koers op de korte termijn te zien. Topman Heinz Schimmelbusch zou volgens hen bij de resultaten over het tweede kwartaal tegen analisten hebben gezegd dat AMG onderzoek doet om de vanadium capaciteit in Amerika uit te breiden.

    ABN AMRO verwacht dat het eerste gedeelte van het lithium project naar verwachting halverwege 2018 operationeel zal zijn. Op de korte termijn verwachten de analisten dat een herstel van de prijzen voor ferrovanadium en antimoon ook zal bijdragen aan meer winst.

    De producent van metallurgische producten en systemen maakt donderdag voorbeurs de kwartalen over het derde kwartaal bekend.

    Op een groene beurs steeg het aandeel AMG woensdag 0,7 procent tot 41,42 euro.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999De newsfeed is tenminste 15 minuten vertraagd en is een beperkte weergave van de totale webfeed die ABM Financial News levert.

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.
  3. Lap116 1 november 2017 20:37
    Goedenavond allen,

    Dank alle forumleden met al jullie duidelijke postings.
    Mijn eerste berichtje hier maar lees al jaren mee.

    Sinds € 6.80 in dit fonds en lang in deze range gezeten en regelmatig de hand op de knop van verkopen gehad maar nooit uitgestapt.
    Nog nooit hoogtevrees gehad met AMG.

    Succes voor morgen en in de verre toekomst!

    groet,

    Lap116
671 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 34 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

AMG ziet enorme kansen in recyclen van plutonium

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links