Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Visiomed Groep SA quote: ALVMG

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
85 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
ch@rter
0
VISIOMED GROUP: GROUP VISIOMED wint Europese medische certificering BewellCheck-up (R), de eerste oplossing van de medische interpretatie en diagnostische oriëntatie Artificial Intelligence

ACTUSNEWS30 / 10/2017 om 07:00
Parijs, 30 oktober 2017

VISIOMED GROUP (FR0011067669 - ALVMG), een bedrijf dat gespecialiseerd is in medische nieuwe generatie elektronica, heeft aangekondigd dat BewellCheck-up® won zopas de Europese medische certificering (medische hulpmiddelen) volgens de medische richtlijn MDD93 / 42EEC. Dit is de eerste keer dat dergelijke accreditatie is toegekend aan een oplossing van medische interpretatie, diagnostische oriëntatie en classificatie van het noodniveau, gebaseerd op Artificial Intelligence (AI).

de

Door de echte gebruikerswaarde aan verbonden gezondheidsobjecten wordt BewellCheck-up®, BewellConnect®'s virtuele medische consultancy oplossing, een van de hoekstenen van haar uitgebreide remote monitoring en teleconsultatie oplossing.

Met BewellCheck-up® Artificial Intelligence kan de gebruiker op elk moment een gezondheidsprobleem beoordelen. Bij een symptoom of gezondheidsprobleem beantwoordt de gebruiker een volledige medische vragenlijst die beschikbaar is op de BewellConnect®-applicatie, op hun smartphone of tablet. De vragenlijst past bij elke situatie aan door de gezondheidsgegevens van elk gebruikersprofiel en de vitale constanten uit de metingen van de verbonden gezondheidsobjecten te integreren, die een volledig gepersonaliseerde aanpak waarborgt. Deze unieke AI-service, waarvan de gegevens gecontextualiseerd zijn, leveren eerste diagnostische richtlijnen die kunnen geruststellen wanneer het nuttig is of, indien nodig, in rekening worden gebracht. Het meet de urgentie van een situatie,

BewellCheck-up®, een expert systeem voor kunstmatige intelligentie en algoritmische geneeskunde, is gebaseerd op 250 diagnoses van noodhulpmiddelen en 670 algemene medische diagnoses. Het hart van het systeem is ontwikkeld door het Medisch Intelligentie Diensbedrijf onder leiding van Dr. Loic Etienne, vergezeld van een team van noodgeneeskundigen die al meer dan 30 jaar gespecialiseerd zijn in medische beslissingsondersteuning.

Een uniek aanbod op de markt gebracht live en via krachtige partners

BewellCheck-up ® is nu beschikbaar in de BewellConnect® applicatie op smartphone en tablet (iOS en Android) en geleidelijk geïntegreerd in de nieuwe aanbiedingen e-zorgverzekeraars, ziekenfondsen en onderlinge groepen en bijstand Europ Assistance (zie persbericht van 16 oktober 2017) of Cezare Pozzo (zie persbericht van 19 oktober 2017). BewellCheck-up ® is zowel een hoogwaardige oplossing voor de leden om hen te helpen hun symptomen te analyseren en risico's te beoordelen, maar ook een onmisbaar instrument voor het sorteren en onderlinge verzekeringsmaatschappijen, waardoor ze hun service te bieden Teleconsultatie aan hun klanten door nauwkeurig en duidelijk zicht te hebben op de situatie van elk.

Eric SEBBAN, oprichter en CEO van VISIOMED GROUP, zegt: "De dynamiek van e-health is momenteel in een indrukwekkende fase van versnelling. Over een paar dagen hebben grote sociale beschermingsgroepen besloten de bouw van hun ontwrichtende aanbiedingen rond BewellCheck-up® te versnellen, de Franse regering heeft een actieplan aangekondigd waarin digitale diensten het mogelijk maken om woestijnen te bestrijden en vandaag erkent de Europese Unie onze oplossing als medisch apparaat op zichzelf. De timing lijkt perfect en onze investerings keuzes beginnen te betalen. We zijn er trots op om in de kern van deze revolutie te zijn en ervan overtuigd dat onze visie en het anticiperen op onze strategische keuzes ons vandaag geven een aanzienlijke aanleiding om deze markt te overwinnen
ch@rter
0
Vergoeding telemedicine vanaf 1 november na de goedkeuring door de vergadering van artikel 36, "zorgt voor een overschakeling naar gemeentelijke financiering voor bepaalde handelingen van telemedicine.

Financiële Steun vanuit de franse overheid dus voor medische zorg op afstand.
ch@rter
0
Een zwakke dag na gisteren, jammer want de nieuwsfeiten liegen er niet om.

Er heerst veel oud zeer bij de oud zitters, wat je ook kunt lezen op het Boursorama forum. Veel bashers en veel hoopvolle beleggers. Grappig forum.

Ik hou ze in porto want verwacht nog wel wat voor het einde vh jaar.
ch@rter
0
De google vertaling is niet best maar er worden goede connecties gelegd.

Eric Sebban @Eric_Sebban juli 12
Welcome to Officlal ChinaDeleg #CEIBS @Visiomed_FR Speciale Thks om MrHualiang GM #ChinaCreate ltd, de meest groter TVCabloOperator CU SOON!

We zagen dat meneer Sebban handen met een man schudde alsof er een deal was ondertekend.

Maar we hebben niet bekend niets over het onderwerp ... in AG, hebben we te horen gekregen dat het oorspronkelijk gepland in China deal nam een beetje vertraging, de, notament samenwerking met Huawei, maar ook omdat CFDA certificaties. Lange om te verkrijgen, al is het gedaan, heeft Visiomed Technology Co Ltd (VC productiefoto's) geïmplanteerd.

In de tweet hebben we het over een heer Hualiang ... Ik heb wat onderzoek gedaan en in feite is het de heer Howard Liang, hoofd van de audits in Huawei

http: //www.hua wei.com/ in / leidinggevende / commissaris / liang-hua

hij is rechts van Sebban, maar wie is links en schudt zijn hand?

Prof. Chen Weiru, een zeer belangrijk lid van de CEIBS ...

http: //www.cei bs.edu/chen-weiru

Nu, de dag voor deze tweet, was er een symposium tussen CEIBS en de CCI. Er is sprake van Chinese investeringen in Frankrijk, met name Club Med en Fosun.

http: //www.chi ne-info.com/french/lachineenfrance/societe/act/20170713/267008.html

Tot dan toe dacht ik dat een Chinese belanghebbende in Visiomed geïnteresseerd zou kunnen zijn.

Maar ik heb niet het verband te zien met de TV kabelexploitant .. dus ik keek ergens anders ...

het blijkt dat dit was onze lieve proffesseur toegetreden tot een dochteronderneming van Alibaba Group:
https: //www.yic
aiglobal.com / news / form-CEIBS-professor-chen-weiru-joins-cainiao-its-chief-officer-stra TEGIE

alibaba niet in gezondheid! Dat is wat ik zei ... dus ik blijven kijken:

http: // eng lish.cctv.com/2017/10/19/ARTIicyNGaLCvKhn3eAxthuD171019.shtml

fragment:

"In de Chinese markt telemedicine, BAT (Baidu Inc., Alibaba Group en Tencent Holdings).
Baidu heeft tal van vooruitgang geboekt in AI (kunstmatige intelligentie) om AI-assisted artsen en verpleegkundigen aan te bieden aan patiënten via mobiele APPS.
Alibaba heeft een aantal telehealth producten geïntroduceerd en geopende digitale ziekenhuizen die patiënten met zorgverleners verbinden via videoconferentiesessies.
Tencent heeft Big Data gebruikt met zijn Social Media Platform om de nummers van de volksgezondheidsdiensten en -leveranciers te knuffelen. "

Zo zien we de interesse voor de gezondheid van Alibaba.

Enkele hoogtepunten van Alibaba:

In juli 2016 heeft Alibaba een partnerschap met verzekeringsmaatschappij AXA aangegaan om de distributie van verzekeringsproducten uit te breiden via de e-commerce site28.

Op 12 maart 2014 verwerven Alibaba Group 60% (580 miljoen euro) van een filmproductiebedrijf voor de bioscoop- en televisiereeks: ChinaVision12

een voet in de verzekering ... en een voet in de tv ... kabel operator?
ch@rter
0
quote:

rationeel schreef op 25 okt 2017 om 21:57:


Kijken we naar de maand grafiek. Lange termijn dus. Vanaf 30-06 2016 is het aandeel in de down trend. De low 1,14; 1-09-2017.
Om te spreken van een ommekeer, zal er dus een hogere low moeten komen te staan.
Maar stel dat 1,14 die low was, dan is er vanaf 1,69 weer sprake van een uptrend, en zou het aandeel bij 2,36 tegen een behoorlijke weerstand op lopen.
Dit voor de lange termijn beleggers.

Kijken we naar de week grafiek, dan loopt het aandeel nu al tegen een weerstand aan. Boven 1,79 in de uptrend.

Kijken we naar de dag grafiek, daar is sprake van een uptrend, maar tegelijkertijd weerstand. Boven de 1,24 blijft het aandeel in de dag uptrend.

De korte spelers kunnen proberen tussen de 1,18 en 1,40.

Succes gewenst:)


De hogere low is vandaag gezet 1.21 en terug naar de 1.24

Het gaat volgens plan.

De Uptrend blijft behouden!

Soms is het geven en nemen. (Dat heet beleggen,)
rationeel
0
quote:

ch@rter schreef op 3 nov 2017 om 19:38:


[...]

De hogere low is vandaag gezet 1.21 en terug naar de 1.24

Het gaat volgens plan.

De Uptrend blijft behouden!

Soms is het geven en nemen. (Dat heet beleggen,)


Je kunt niet zeggen dat een hogere low is gezet, charter:)
Laten we even naar de weekgrafiek kijken. Daar is sprake van een neerwaarts kanaal.
Dus steeds lagere toppen en lagere dalen. De bovenkant van dat kanaal was op dit moment 1,40.
De bovenkant van het kanaal komt dus steeds lager te liggen, zolang aan de bovenkant het kanaal niet wordt uitgenomen.
Nu naar omlaag kijken. De bovenkant is niet uitgenomen, maar er staat een negatieve candle 1,45-1,21.
Er kan volgende week wel een candle staan die lager is, hoe laag? Zolang niet lager dan de laagste candle de 1,14 kan er een ommekeer op gang komen. Dat weet je nog niet.
Er moet ook nog vermeld, dat de 1,14, NIET de onderkant van het negatieve kanaal is.

Op de uur grafiek staan nu als lows: 1,14...1,15...1,18.

Afwachten weer, en succes:)

ch@rter
0
Dank weer voor jouw bijdrage rationeel.
Ik ben absoluut geen TA-er, kan wel wat lijnen verschuiven maar daar blijft het ook bij , )
Ik ben voor 90% daytrader/shuffelaar in de kelder van het damrak en spring graag op penny treinen met een vooraf ingesteld target. Hebben=hebben
Mijn lt porto is oud en zeer zeer summier (btc, tesla en recent visiomed) uniqure helaas break even opgedoekt na bijna een zwangerschapstermijn en een hoop middelen .. dom dom te ongeduldig ruim 300% misgelopen.
Het zij zo, maar geef de moed niet op.

Krijgt visiomed nog een eindejaars rally .. vermoed van wel.
Tijd zal t leren.
Gr

ch@rter
0
VISIOMED GROUP: de Franse aanvullende zorgaanbieder KOVERS kiest voor het BewellConnect (R) -ecosysteem om nieuwe verbonden gezondheidsdiensten te commercialiseren
Actusnews o06/11/2017 om 07:00 uur
Parijs, 6 november 2017

VISIOMED GROUP (FR0011067669 - ALVMG), een bedrijf dat gespecialiseerd is in next-generation medische elektronica, kondigt een commercieel partnerschap aan met QAPE voor de inzet van zijn connected health-aanbod BewellConnect® aan leden van Mutual KOVERS.

KOVERS is een ziektekostenverzekering met een innovatieve positionering, ontworpen en gedistribueerd door QAPE, een start-up van AssurTech. De gezondheidsgaranties van KOVERS worden geleverd door de ENTIS Mutuelles Group, een belangrijke speler in de onderlinge ziekteverzekeringssector, die momenteel meer dan 500.000 mensen verzekert op het gebied van gezondheid en welzijn. De innovaties van KOVERS komen op verschillende niveaus van de relatie met de verzekerde tussen, te beginnen met het bedrag van de bijdragen die voor de verzekerde een vermindering van de orde van 60% kunnen vertegenwoordigen, terwijl ze profiteren van zeer goede terugbetalingsniveaus.

Deze uitvoering van de garanties en tarieven wordt mogelijk gemaakt door een terugkeer naar de werkelijke waarden van de mutualisatie, een optimalisatie van de beheer- en distributiekosten en de innovatie van het aanbod:

Er worden 5 garantievormen aangeboden aan verzekerden die dezelfde garanties genieten, maar met terugbetalingsniveaus die zijn aangepast aan hun behoeften.
Het bedrag van de bijdrage is niet afhankelijk van de leeftijd, maar het profiel van de verzekerde: actief, student, kind of gepensioneerd.
Geen medische vragenlijst of wachttijd voor vergoedingen.
Elke verzekerde geniet van een jaarlijkse vergoeding, zonder maximum per uitkering, om de leiding te nemen over het niet-vergoede voorgeschreven medicijn, evenals een ruime keuze aan alternatieve geneeswijzen en alternatieve zorg.
Abonnement online in minder dan 5 minuten of door een team van adviseurs die persoonlijk advies geven, met de mogelijkheid voor de abonnee om zelf de prestaties van deze aanbiedingen te verifiëren via een wederzijdse vergelijkingsservice.
KOVERS heeft besloten verder te gaan door haar verzekerden toegang te bieden tot BewellConnect®-geconnecteerde gezondheidsdiensten

VISIOMED GROUP heeft speciaal voor KOVERS een speciale mobiele applicatie ontwikkeld die alle technologische en medische knowhow van BewellConnect® integreert. Van november, zullen de leden toegang tot persoonlijke begeleiding mogelijkheden, waaronder het creëren van individuele profielen voor elk gezinslid hebben, waardoor essentiële informatie over de gezondheid en de gegevens van de vitale functies van metingen door de gezondheid artikelen verbonden en BewellConnect® medische apparaten afgeleverd als bochten en dashboards. Verzekerden zullen ook profiteren van een jaarlijkse KOVERS-vergoeding van 100 tot 450 € voor de verzorging van aangesloten gezondheidsvoorwerpen voorgeschreven door hun arts, die ze kunnen verkrijgen in de apotheek of op www.bewell-connect.com.

De applicatie integreert ook Check-up® , BewellConnect®'s kunstmatige intelligentie en algoritmische geneeskundige dienst. Dit virtuele medische consult, dat de eerste diagnostische richtlijnen (kans op ziekte) biedt, is gebaseerd op 250 diagnoses in de spoedeisende geneeskunde en 670 algemene medische diagnoses. De leden zullen in staat zijn om het risico te evalueren in geval van abnormale meting van een vitaal teken en / of om een ??symptoom of gevoel beter te kwalificeren alvorens een arts te raadplegen.

En omdat het, afgezien van geruststelling of waarschuwing, soms noodzakelijk is om de leiding te nemen, heeft de verzekerde ook toegang tot deze toepassing tot de MyDoc®- service , een teleconsultatiedienst met artsen die gespecialiseerd zijn in medische zorg in Frankrijk. Externe noodsituatie, 24/7 beschikbaar. Artsen nemen de balans op van de situatie, doen verwijzingen, schrijven voor en initiëren noodhulpdiensten indien nodig.

Toegang tot de KOVERS e-Health-app, integratie van de Check-up® en MyDoc®-diensten, evenals de activering van de BewellConnect® verbonden gezondheidsobjecten zal KOVERS-leden in staat stellen te profiteren van een reactieve medische zorg en gepersonaliseerd en beter voor hun dagelijkse gezondheid zorgen.

L'application KOVERS e-Santé sera téléchargeable sur l'Apple Store et Google Play.

Eric SEBBAN, PDG de VISIOMED GROUP, précise : « Je suis particulièrement fier de ce nouveau partenariat commercial avec QAPE, un acteur innovant du monde de l'Assurance, qui signe une ambition commune : celle de démocratiser l'accès aux services de santé connectée en proposant au plus grand nombre de prendre sa santé en main. »

Kim VU DINH en Julien MOUCHET, medeoprichters van QAPE, benadrukken: "We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe verbonden gezondheidsdiensten die beschikbaar worden gesteld aan onze leden hun gezondheids- en zorgtrajecten aanzienlijk zullen verbeteren. Ze nemen ook deel aan de implementatie van een deugdzaam en verantwoord model waarbij iedereen zich inzet om een ??speler in hun gezondheid te worden en tegelijkertijd helpt om de kosten van behandeling door preventie te verminderen. Door de BewellConnect®-aanbieding te kiezen, laten we onze leden profiteren van e-gezondheidszorgdiensten die worden erkend vanwege hun prestaties en betrouwbaarheid. "
DeZwarteRidder
0
quote:

ch@rter schreef op 6 nov 2017 om 12:42:


VISIOMED GROUP: de Franse aanvullende zorgaanbieder KOVERS kiest voor het BewellConnect (R) -ecosysteem om nieuwe verbonden gezondheidsdiensten te commercialiseren
Actusnews o06/11/2017 om 07:00 uur
Parijs, 6 november 2017

VISIOMED GROUP (FR0011067669 - ALVMG), een bedrijf dat gespecialiseerd is in next-generation medische elektronica, kondigt een commercieel partnerschap aan met QAPE voor de inzet van zijn connected health-aanbod BewellConnect® aan leden van Mutual KOVERS.

KOVERS is een ziektekostenverzekering met een innovatieve positionering, ontworpen en gedistribueerd door QAPE, een start-up van AssurTech. De gezondheidsgaranties van KOVERS worden geleverd door de ENTIS Mutuelles Group, een belangrijke speler in de onderlinge ziekteverzekeringssector, die momenteel meer dan 500.000 mensen verzekert op het gebied van gezondheid en welzijn. De innovaties van KOVERS komen op verschillende niveaus van de relatie met de verzekerde tussen, te beginnen met het bedrag van de bijdragen die voor de verzekerde een vermindering van de orde van 60% kunnen vertegenwoordigen, terwijl ze profiteren van zeer goede terugbetalingsniveaus.

Deze uitvoering van de garanties en tarieven wordt mogelijk gemaakt door een terugkeer naar de werkelijke waarden van de mutualisatie, een optimalisatie van de beheer- en distributiekosten en de innovatie van het aanbod:

Er worden 5 garantievormen aangeboden aan verzekerden die dezelfde garanties genieten, maar met terugbetalingsniveaus die zijn aangepast aan hun behoeften.
Het bedrag van de bijdrage is niet afhankelijk van de leeftijd, maar het profiel van de verzekerde: actief, student, kind of gepensioneerd.
Geen medische vragenlijst of wachttijd voor vergoedingen.
Elke verzekerde geniet van een jaarlijkse vergoeding, zonder maximum per uitkering, om de leiding te nemen over het niet-vergoede voorgeschreven medicijn, evenals een ruime keuze aan alternatieve geneeswijzen en alternatieve zorg.
Abonnement online in minder dan 5 minuten of door een team van adviseurs die persoonlijk advies geven, met de mogelijkheid voor de abonnee om zelf de prestaties van deze aanbiedingen te verifiëren via een wederzijdse vergelijkingsservice.
KOVERS heeft besloten verder te gaan door haar verzekerden toegang te bieden tot BewellConnect®-geconnecteerde gezondheidsdiensten

VISIOMED GROUP heeft speciaal voor KOVERS een speciale mobiele applicatie ontwikkeld die alle technologische en medische knowhow van BewellConnect® integreert. Van november, zullen de leden toegang tot persoonlijke begeleiding mogelijkheden, waaronder het creëren van individuele profielen voor elk gezinslid hebben, waardoor essentiële informatie over de gezondheid en de gegevens van de vitale functies van metingen door de gezondheid artikelen verbonden en BewellConnect® medische apparaten afgeleverd als bochten en dashboards. Verzekerden zullen ook profiteren van een jaarlijkse KOVERS-vergoeding van 100 tot 450 € voor de verzorging van aangesloten gezondheidsvoorwerpen voorgeschreven door hun arts, die ze kunnen verkrijgen in de apotheek of op www.bewell-connect.com.

De applicatie integreert ook Check-up® , BewellConnect®'s kunstmatige intelligentie en algoritmische geneeskundige dienst. Dit virtuele medische consult, dat de eerste diagnostische richtlijnen (kans op ziekte) biedt, is gebaseerd op 250 diagnoses in de spoedeisende geneeskunde en 670 algemene medische diagnoses. De leden zullen in staat zijn om het risico te evalueren in geval van abnormale meting van een vitaal teken en / of om een ??symptoom of gevoel beter te kwalificeren alvorens een arts te raadplegen.

En omdat het, afgezien van geruststelling of waarschuwing, soms noodzakelijk is om de leiding te nemen, heeft de verzekerde ook toegang tot deze toepassing tot de MyDoc®- service , een teleconsultatiedienst met artsen die gespecialiseerd zijn in medische zorg in Frankrijk. Externe noodsituatie, 24/7 beschikbaar. Artsen nemen de balans op van de situatie, doen verwijzingen, schrijven voor en initiëren noodhulpdiensten indien nodig.

Toegang tot de KOVERS e-Health-app, integratie van de Check-up® en MyDoc®-diensten, evenals de activering van de BewellConnect® verbonden gezondheidsobjecten zal KOVERS-leden in staat stellen te profiteren van een reactieve medische zorg en gepersonaliseerd en beter voor hun dagelijkse gezondheid zorgen.

L'application KOVERS e-Santé sera téléchargeable sur l'Apple Store et Google Play.

Eric SEBBAN, PDG de VISIOMED GROUP, précise : « Je suis particulièrement fier de ce nouveau partenariat commercial avec QAPE, un acteur innovant du monde de l'Assurance, qui signe une ambition commune : celle de démocratiser l'accès aux services de santé connectée en proposant au plus grand nombre de prendre sa santé en main. »

Kim VU DINH en Julien MOUCHET, medeoprichters van QAPE, benadrukken: "We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe verbonden gezondheidsdiensten die beschikbaar worden gesteld aan onze leden hun gezondheids- en zorgtrajecten aanzienlijk zullen verbeteren. Ze nemen ook deel aan de implementatie van een deugdzaam en verantwoord model waarbij iedereen zich inzet om een ??speler in hun gezondheid te worden en tegelijkertijd helpt om de kosten van behandeling door preventie te verminderen. Door de BewellConnect®-aanbieding te kiezen, laten we onze leden profiteren van e-gezondheidszorgdiensten die worden erkend vanwege hun prestaties en betrouwbaarheid. "

Ik heb zelden of nooit zo'n kletsverhaal gehoord.
Was ein geloel...!!
ch@rter
0
quote:

zarzamora schreef op 6 nov 2017 om 07:55:


www.boursorama.com/actualites/visiome...


Dank!
Jij was er vroeg bij vanmorgen , )

Als er 1 zorgverzekeraar over de dam is, dan volgen meer.
ch@rter
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 6 nov 2017 om 12:46:


[...]
Ik heb zelden of nooit zo'n kletsverhaal gehoord.
Was ein geloel...!!


Op z'n frans
Maar je hebt het wel gelezen ...
DeZwarteRidder
0
quote:

ch@rter schreef op 6 nov 2017 om 14:40:


[...]Op z'n frans
Maar je hebt het wel gelezen ...

Dat lijkt maar zo.
ch@rter
0
Bijna alles wat jij slecht vindt de laatste tijd gaat als een jekko omhoog, dus dat zou mooi uitkomen.

à Bientôt
ch@rter
0
Toch weer omhoog n boven de 1.3 gesloten op laag volume.
Gaat de boel dan toch uitbodemen ..

Het is wachten op het startschot
ch@rter
0
BOOM! Nabeurs nieuws!

VISIOMED GROUP: WHO selecteert VISIOMED GROUP als officiële leverancier van oplossingen voor thermometrie / 1e orde in de context van de pestepidemie in Madagaskar
Actusnews op08/11/2017 om 18:00 uur0
gekwetter
Parijs, 8 november 2017

VISIOMED GROUP (FR0011067669 - ALVMG), een bedrijf dat gespecialiseerd is in medische elektronica van de volgende generatie, kondigt aan dat het door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is geselecteerd als de officiële leverancier van thermometrieoplossingen.

VISIOMED GROUP werd geselecteerd na een aanbesteding waarin de belangrijkste wereldwijde leveranciers van medische hulpmiddelen bijeen waren gebracht. Deze selectie bevestigt tegelijkertijd het scala aan oplossingen aangeboden door VISIOMED GROUP en de technologische rijkdom van zijn aanbod.

De meerjarige partnerschapsovereenkomst biedt VISIOMED GROUP een volledig assortiment thermometrische oplossingen zoals Thermo Flash ® , gepatenteerde infrarood contactloze medische thermometer (MicroSecond Flash® Technology), met ultrasnelle temperatuurmeting (28 milliseconden) .

Voor de goede orde, heeft VISIOMED GROUP tienduizenden Thermo geleverd Flash ® aan overheden en niet-gouvernementele organisaties, met inbegrip van, in aanvulling op de WHO, onder meer Artsen zonder Grenzen , het Internationale Rode Kruis , het Zwitserse leger , de US ARMY en verschillende luchthavens in Europa, Afrika en de Verenigde Staten.

Thermo Flash ® LX-260T Evolution: het vlaggenschipproduct

WHO heeft gekozen prioriteit Thermo Flash ® LX-260T Evolution, een van de beste verkopers in de range.

De Thermo Flash® LX-260T Evolution is een revolutionaire infrarood medische elektronische thermometer die door artsen is goedgekeurd. Het maakt een directe contactloze, betrouwbare en stabiele meting van de lichaamstemperatuur mogelijk (Heimmann infrarooddetectie). In minder dan een seconde meet het de lichaamstemperatuur op een afstand van ongeveer 5 cm van de juiste slaapplaats door de warmte te detecteren die wordt afgegeven door de temporale ader (bloedstroom). Het bedieningsscherm geeft het resultaat van de temperatuur weer, geassisteerd door een kleurcode (groen - oranje - rood), wat de diagnose vergemakkelijkt. De resultaten worden weergegeven in 6 talen (vocale interpretatie in het Engels, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans en Duits). Het maakt het ook mogelijk aanvullende maatregelen te nemen, zoals bijvoorbeeld kamertemperatuur.

1 st opdracht in het kader van de pest in Madagascar

De eerste bestelling is bezorgd aan de regering van Madagaskar in het kader van de bestrijding van de pestepidemie die het eiland sinds oktober heeft geteisterd.

Het ministerie van Volksgezondheid van Madagascar heeft reeds geleverde de 1 ste Thermo Flash ® aan de Nationale Vergadering in het Palais Tsimbazaza preventieve screening van koorts te voeren met Kamerleden. Binnenkomst in de Nationale Vergadering is dus onderworpen aan sanitaire controle als onderdeel van de strijd tegen de verspreiding van de pestepidemie.

Illustratie: Thermo Lot Flash ® door de Chief Medical Officer van de Nationale Vergadering ontvangen - Dr. Rolland RANDRIANARIVONY, bijgestaan door de directeur van het kabinet van de minister quaestor - de heer Lyell RASAMIMANANA en de secretaris-generaal van de Nationale Vergadering - de heer Andrianaivo Mamy RATSIMBA.

Volgens de laatste officiële cijfers, de plaag was 131 doden en meer dan 1200 gevallen gemeld in Madagaskar in een paar weken. Terug naar school moest om gezondheidsredenen worden uitgesteld.

Eric SEBBAN, CEO van VISIOMED GROUP, zei: " Het is een grote trots om een ??bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen pandemieën overal ter wereld en een eer om door de WHO als officiële leverancier te zijn geselecteerd. Dit is een bewijs van de zeer hoge betrouwbaarheid en toegevoegde waarde van onze medische apparaten.
ch@rter
0
VISIOMED GROUP: succesvolle presentatie van VisioCheck (R), 's werelds eerste mobiele en verbonden telegeneeskunde-station van minder dan 300 gram, in de Salon des Maires et Collectivités Locales
Actusnews op24-11-2017 om 8:00 AM1
gekwetter
Parijs, 24 oktober 2017

VISIOMED GROUP (FR0011067669 - ALVMG), een bedrijf dat gespecialiseerd is in de nieuwe generatie medische elektronica, gepresenteerd VisioCheck®, ultra-draagbaar apparaat "all in one" gewijd aan de inzet van grootschalige telegeneeskunde, de burgemeesters en lokale autoriteiten Lokaal 2017 dat gisteren gesloten was.

De presentatie van het product onder reële gebruiksomstandigheden was zeer succesvol en toonde de grote belangstelling van lokale vertegenwoordigers voor een technologisch revolutionaire en economisch toegankelijke oplossing die de weg opent naar grootschalige telegeneeskunde voor de bestrijding van medische woestijnen.

SMCL 2017 Innovation Award in de categorie Kindertijd / Gezondheid / Sociaal

VISIOMED GROUP heeft ook de Innovation Award ontvangen in de categorie Gezondheid op de Salon des Maires en de lokale autoriteiten 2017 voor VisioCheck®.

De Salon des Maires Innovation Awards erkennen innovatieve producten, processen, materialen, systemen, diensten of technieken die concrete antwoorden bieden op actuele problemen waarmee lokale besluitvormers worden geconfronteerd.

De jury, onder voorzitterschap van Valérie LÉTARD, Noord-senator en 1 st vice-voorzitter van de Regionale Raad van de Hauts-de-France, werd samengesteld uit de lokale gemeenschappen ter wereld professionals (politici, territoriale bestuurders, journalisten).

Eric Sebban, oprichter en CEO van VISIOMED GROUP, zegt : "Dankzij de vele tekenen van interesse die we hebben gekregen sinds het product afgelopen januari werd onthuld op de CES in Las Vegas, schatten we dat 120.000 VisioCheck®-verkooppotentieel in Europa in de 36 komende paar maanden. Na onze aanwezigheid op de SMCL 2017, schatten we dat het apparatuurpotentieel van de VisioCheck® in de modus mobiel teleconsultatiestation met de gemeentehuizen en lokale autoriteiten, alleen al voor dit segment, het aantal van 10.000 geïnstalleerde eenheden met services kan bereiken. gedurende de 24 maanden na de start van de verkoop
85 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Fed geeft Wall Street een zetje

18 sep De aandelenbeurzen in New York zijn woensdag dicht bij huis gebleven. Na het rentebesluit van de Amerikaans... 1

  Indices

  AEX 576,69 +0,31%
  EUR/USD 1,1036 +0,02%
  Germany30^ 12.424,80 +0,28%
  Gold spot 1.494,31 +0,03%
  LDN100-24h 7.311,75 -0,32%
  NY-Nasdaq Composite 8.177,39 -0,11%
  US30# 27.070,90 -0,21%

  Stijgers

  Pharming
  +5,22%
  SIGNIF...
  +2,15%
  WDP
  +1,92%
  OCI
  +1,91%
  Acomo
  +1,85%

  Dalers

  BAM
  -3,39%
  Fugro
  -2,48%
  Boskalis
  -1,60%
  Aperam
  -1,47%
  Sif Ho...
  -1,19%