Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
15.600 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 ... 776 777 778 779 780 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
DeZwarteRidder
1
Zoals verwacht gaat Schijtlijster Bodet onzinnige eisen stellen en/of smoezen verzinnen om onder het debat met Rutte uit te komen.

In de 2e Kamer heeft Bodet al talloze malen staan hakkelen bij debatten en tegenover Rutte schijt hij helemaal in z'n broek van de zenuwen.

De reclamefilmpjes van de FvD worden trouwens ook uitgezonden op NPO 1,2 en 3.

Hij wil alleen op Facebook omdat hij dan veel meer tijd heeft om te reageren en fouten te verdoezelen. Dat gaat dus niet door.
hirshi
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 15 mei 2019 om 20:00:


Zoals verwacht gaat Schijtlijster Bodet onzinnige eisen stellen en/of smoezen verzinnen om onder het debat met Rutte uit te komen.

In de 2e Kamer heeft Bodet al talloze malen staan hakkelen bij debatten en tegenover Rutte schijt hij helemaal in z'n broek van de zenuwen.

De reclamefilmpjes van de FvD worden trouwens ook uitgezonden op NPO 1,2 en 3.

Hij wil alleen op Facebook omdat hij dan veel meer tijd heeft om te reageren en fouten te verdoezelen. Dat gaat dus niet door.


„Geen tv-redacties, geen NPO, maar live op Facebook”,

Baudet doet het nu al in zijn broek.
Chiddix
0
quote:

hirshi schreef op 15 mei 2019 om 20:30:


[...]

„Geen tv-redacties, geen NPO, maar live op Facebook”,

Baudet doet het nu al in zijn broek.


Lagerhuis is Lagerhuisopstelling en dus niet bij NPO. Denk niet , dat Rutte dat ziet zitten. Wie het debat moet leiden is nog niet bekend. Jensen?
Vanavond om 22:00 komt Rutte uitgebreid aan het woord in Nieuwsuur.
rationeel
0
twitter.com/thierrybaudet


Thierry Baudet

@thierrybaudet
Mijn voorstel, @MinPres: woensdag 22 mei, om 22.00 uur. Lagerhuisopstelling. 150 supporters van #FVD, 150 van de #VVD. Geen tv-redacties, geen NPO, maar live op facebook. Debatleider in overleg. Optie: allebei geflankeerd door onze EP-lijsttrekker (@djeppink en @MalikAzmani).

Slainte
0
rationeel
0
Slim van Thierry om het zo in te kleden, maar make my words, het gaat em niet worden....... omdat Rutte deze setting helemaal niet gewend is.

Rutte is een control freak en bepaald vooraf wat wel en niet gevraagd mag worden, hij wordt dan geslouffeerd met een oortje, hij heeft zittend achter hem ja knikkers en achter de tegenpartij zitten nee knikkers.

Verder geen NPO, geen TV redacties , wel live facebook dus geen geknip en beide Europa woordvoerders doen evt. mee.

D.Eppink FVD versus Malik Azami VVD 1-0

Verder zullen ze het voor de buhne niet eens worden over de gespreksleider en mijns inziens heeft Thierry gezien zijn schrijf ouvre omtrent de geschiedenis van Europa meer veel meer kennis dan Rutte.

De truckendoos en taalgrapjes welke Rutte normaal kan etaleren gaan nu echt niet werken want daar is Thierry veel te slim voor.

oakmont

Geen Stijl
rationeel
0
Jan Passant

Trossen los, Renaissancevloot. Hijs de boekoes, verstuif de lavendel en zet de uilen op scherp. Target in sight, on my Mark...
hirshi
0
VVD-leider Rutte wil met Forum voor Democratie-leider Baudet debatteren over Europa, maar op televisie en niet op Facebook.

Lijkt me logisch. De televisie heeft immers een groter bereik en belangrijke debatten vinden helemaal niet op Facebook plaats.

In Nieuwsuur zei Rutte dat hij de aanwezigheid van de twee EP-lijsttrekkers niet ziet zitten. "Het moet op tv echt een één-op-één-debat zijn. We moeten elkaar echt de nieren proeven."

Ook dat lijkt me logisch en de enige juiste optie. Het lijkt er nu sterk op dat Baudet dat niet aandurft.

rationeel
0
Het is gewoon iemand die niet instaat is om zelfstandig te debatteren. Hij heeft het linkse volkje nodig om de ander het spreken onmogelijk te maken, en zijn oortje om hem te vertellen wat hij zeggen moet.

Een onafhankelijk debat of geen.

Het gaat notabene over het EP. Wat een schertsfiguur.

rationeel
0
Dat linkse broeinest NPO, betaald door de belastingbetaler, had al lang opgeheven kunnen worden Veel anders dan linkse propaganda komt er niet vandaan.
rationeel
0
Beste Thierry,

De VVD is in paniek.

Gisteren hield Mark Rutte een praatje in Barendrecht. De NOS was opgeroepen om op volle oorlogssterkte te komen (bron: Wouter de Winther, Telegraaf) en het persbericht met het grote nieuws lag al klaar (bron: Arjan Noorlander, NOS – zie ook diens Twitter-header, LOL).

Dat nieuws was: Rutte wil op tv in debat met Baudet.

Ik zeg niet dat je arrogant genoeg bent om te denken dat dit een uitgelezen kans is om nog meer afstand van de VVD te nemen. Dat je Mark Rutte in zo’n debat alle hoeken van de televisiestudio laat zien. Dat hij na afloop zou wensen dat hij er nooit aan begonnen was.

Daar ken ik je niet goed genoeg voor.

Misschien ben je wel simpelweg zo goed opgevoed dat je denkt dat je op elke uitnodiging moet ingaan die je agenda toelaat.

Ik zeg je: doe het niet.

Het feit dat Rutte daar in Barendrecht niet meer dat vreselijke lachje lachte, een noodgreep toepaste om te proberen toch nog de grootste partij van Nederland te worden en het... persoonlijk... maakte, is voldoende. Die... verbeten... trek, dat... oplezen... van oneliners over jou ...vanaf papier..., het maakte allemaal geen al te sterke indruk.

Je hebt ‘m al verslagen.

Met een debat kun je alleen maar verliezen.

Ten eerste: Rutte is.... nooit alleen... Je moet het in een één-op-één-televisiedebat altijd tegen twee man opnemen:... Rutte en de interviewer... van dienst.

Ten tweede: Rutte is... nooit met zijn tweeën... Je moet het in een één-op-één-televisiedebat altijd tegen drie man opnemen:... Rutte, de interviewer en Caroliene Hermans ...(dochter van), de ...spindoctor die in zijn oortje munitie verschaft...

Ten derde:... Rutte is nooit met zijn drieën.... Je moet het in een één-op-één-televisiedebat altijd tegen... vier man opnemen: Rutte, de interviewer, Caroliene Hermans en de hoofdredacteur... van de omroep die het organiseert, want die zal het hele debat minutieus voorbereiden met de ...campagnestaf... van Rutte en knipmessen voor alle verlangens van Rutte.

Ten vierde:... Rutte is nooit met zijn vieren... Je moet het in een één-op-één-televisiedebat altijd tegen... vijf man opnemen: ...Rutte, de interviewer, Caroliene Hermans, de hoofdredacteur van de omroep die het organiseert en de floormanager..., die ...achter Rutte... allemaal ja-knikkers... en ...achter jou... allemaal nee-schudders ...zal placeren – voor het... vernietigende plaatje...

En dan gaan de dagen na het debat de... staatsomroepen ...(die van jou qua budget meer te vrezen hebben dan van Rutte) en alle... courantenjournalisten ...(die jou maar een enge fascist vinden) er nog eens keihard overheen in de hoop de... status quo te behouden...

Kortom: laat ‘m ...lekker doodvallen...

Doet hij... met ons ook...

Groet,

JanD

Jan Dijkgraaf.
Chiddix
0
Gisterenavond(Nieuwsuur) werden de motieven duidelijk van Rutte om Baudet uit te dagen in een debat. Het FVD mag niet de grootste partij worden van Nederland bij de EU verkiezingen maar de VVD. Dit hoorde we ook begin 2017 uit de mond van Rutte. Toen ging het over de PVV. Dit werd toen een slogan van Rutte.
En dit wapen haalt hij weer uit de kast.
Voor Rutte is het onverteerbaar, dat het FVD de grootste partij wordt van Nederland in het EP. Dat heeft met het EU standpunt te maken van het FVD.
Vanuit Rutte bekeken heeft hij natuurlijk gelijk.
De wijze waarop dit doel gerealiseerd moet worden is een truc. Met Baudet in debat gaan om hem af te drogen. En Rutte is een debattalent(RTL nieuws) . Het FVD loopt risico volgens RTL als Baudet met Rutte in debat gaat. Gaat zetels kosten en daar is het Rutte om te doen.
hirshi
0
"Wat ze bij Forum doen, daar draait je maag van om".

Robert Baljeu was twee jaar lang een van de vertrouwelingen en medewerkers van Thierry Baudet. Maar hij is nu door de leiding gezuiverd´,zoals hij het zelf noemt. Hij was duur betaald medewerker, statenlid in Noord-Holland en beoogd senator. Hij is uit de partij gezet.

Baljeu nam het op voor de gevallen tweede man van FvD, Henk Otten. En dat had hij niet moeten doen. ¨Wat er nu gebeurt bij Forum heb ik serieus nog nooit meegemaakt. Zoals er met Henk Otten is afgerekend, de manier waarop hij voor de bus is gegooid… Gadverdamme, "daar draait je maag van om." Otten moest weg omdat hij aandacht van de pers kreeg (en zocht), zegt Baljeu. ‘Baudet beziet media-aandacht als communicerende vaten. Meer aandacht voor iemand anders betekent minder aandacht voor hem. Dat vindt hij erg.’

Hij verwacht dat ze ook hem gaan beschuldigen van geknoei met geld. Hij heeft een paar ton aan FvD verdiend, maar daar heeft hij hard voor gewerkt, zegt hij.

En zijn zetels opgeven doet hij niet. Hij blijft Statenlid in Noord Holland en zal, als hij verkozen wordt, zijn zetel in de Eerste Kamer niet afstaan.

De eerste afsplitsing van Forum is daarmee een feit.

Bron: welingelichte kringen.

Edit

De cultuur binnen FvD roep herinneringen op aan de Communistische Partij van Nederland. Ook in die partij vonden regelmatig zuiveringen plaats.

Een vergelijking met Turkije gaat me nog te ver, maar een partij die directe democratie propageert maar intussen intern een schrikbewind voert hoort niet in Nederland thuis.
Chiddix
0
In debat gaan over Nexit , een term die op de website van FVD veranderd is, heeft Rutte goede ervaringen mee.
In 2012 toen er TK verkiezingen waren, ging Wilders met zijn Nexit verhaal de boot in toen hij met Rutte in debat ging over dat onderwerp. De PVV kreeg een dreun bij de TK verkiezingen 2012.
Om een fractieleider uit te dagen als premier is ongebruikelijk maar Rutte lijkt op hete kolen zitten.
rationeel
0
Die Baljeu:( Goed verdiend aan de partij:(

Uitzoeken maar! Het was weer niet begrepen dat er idealisme gevraagd werd. Nog op tijd er uit.
Een tweetje met Otten? Twee zakkenvullers? Of waren er nog meer de partij binnengeslopen? Reden waarom je met dit soort figuren geen relatie moet hebben.

Het is een partij van en voor idealisten. Mensen met intellectuele capaciteiten. Die een land in verval weer op de been willen krijgen. Mensen die die Nederlandse waarden ...nog...hoog houden!

Mijd de zakkenvullers.
rationeel
0
Dat zijn ook de kiezers die de partij trekt. Verandering ten goede.

Niet...vooral niet...meer van het zelfde!

Daar hebben we de buik van vol.
Señor Acero
0
Fvd moet nu ff bijdraaien: verre afstand nemen van Nexit. Dat slaat nu toch nergens op.Dan is die angel er ineens uit.
Doen ze dat niet,dat gaat het stemmen kosten,denk ik hoor

Elke partij draait toch?
zie d66 ( ref.)
Zie Rutte himself,bijv. mbt europa ( vroegah minder,nu meer europa)
rationeel
0
Je kunt nog veel leren van de Communistische partij Nederland. Die stonden ergens voor tijdens de oorlog! Die stonden aan de goede kant. Daar kunnen niet veel politieke partijen trots op zijn. Angsthazen en meelopers. Gereformeerden uitgezonderd.

Mensen die geen meerdere om zich heen kunnen velen, omdat hun eigen domme haan koning moet kraaien, die zijn gif voor een groep.

Op tijd er uit. Op tijd gesignaleerd. Journalisten duik daar eens in.

Chiddix
0
quote:

hirshi schreef op 16 mei 2019 om 07:02:


"Wat ze bij Forum doen, daar draait je maag van om".

Robert Baljeu was twee jaar lang een van de vertrouwelingen en medewerkers van Thierry Baudet. Maar hij is nu door de leiding gezuiverd´,zoals hij het zelf noemt. Hij was duur betaald medewerker, statenlid in Noord-Holland en beoogd senator. Hij is uit de partij gezet.

Hij verwacht dat ze ook hem gaan beschuldigen van geknoei met geld. Hij heeft een paar ton aan FvD verdiend, maar daar heeft hij hard voor gewerkt, zegt hij.

En zijn zetels opgeven doet hij niet. Hij blijft Statenlid in Noord Holland en zal, als hij verkozen wordt, zijn zetel in de Eerste Kamer niet afstaan.Belangenverstrengeling zakelijk en de partij moet worden uitgebannen. Vb Otten verleende diensten via zijn eigen adviesbureau. Bestuursleden worden niet betaald bij het FVD maar medewerkers? Baljeu? Een paar ton verdiend aan FVD? Is niet niks.
Weet niet op welke wijze en hoedanigheid.
15.600 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 ... 776 777 778 779 780 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street gaat lang weekend in met plusjes

24 mei De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met kleine plussen gesloten, na een week met vooral verliezen. ... 2

  Indices

  AEX 547,21 +0,64%
  EUR/USD 1,1204 +0,18%
  Germany30^ 12.019,50 +0,56%
  Gold spot 1.284,95 0,00%
  LDN100-24h 7.284,31 0,00%
  NY-Nasdaq Composite 7.637,01 +0,11%
  US30# 25.609,11 +0,12%

  Stijgers

  TomTom
  +5,83%
  Takeaw...
  +4,25%
  ForFar...
  +3,74%
  Aperam
  +2,97%
  B&S Gr...
  +2,79%

  Dalers

  Van La...
  -5,63%
  Air Fr...
  -2,84%
  ASR Ne...
  -2,57%
  Fagron
  -1,60%
  OCI
  -1,04%

  Nieuws Forum Meer»

  (6)

  jan de vakman op 25-mei-19 12:14
  (11)

  Wallander op 25-mei-19 10:59
  (3)

  Knight V op 25-mei-19 09:24
  (9)

  Jan70 de kleine belegger op 25-mei-19 08:36
  (4)

  eu-forist op 24-mei-19 20:37

  Column Forum Meer»

  (8)

  Snugger op 25-mei-19 12:45
  (12)

  Zilverduit op 25-mei-19 12:02
  (65)

  geen_optie op 25-mei-19 11:55
  (22)

  Twijfels op 25-mei-19 11:50
  (2)

  Makita op 24-mei-19 16:51