Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
16.384 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 ... 816 817 818 819 820 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rationeel
0

bijde hand:


Maak je niet druk.
Uiteindelijk gaan al die asielzoekers terug naar hun land.
INCLUSIEF ONZE AOW UITKERING EN PENSIOEN!!!!!!!!!!!!
DAG CENTJES WAAR IK EN VELE ANDEREN 45 JAAR VOOR HEBBEN GEWERKT.?
Chiddix
0
quote:

beurszeur schreef op 22 apr 2019 om 18:05:


[...]

Blijkbaar hebben de mensen binnen de PVV hier geen probleem mee, anders zouden ze wel overstappen naar FvD.

Wilders is een strateeg die met een toneelspel tot zijn pensioen in de 2de kamer blijft.

Als ik een politieke partij zou oprichten, dan bedacht ik ook een constructie, zodat ik niet uit de partij zou kunnen worden gezet.Ondemocratisch en dictoriaal. Wilders is een alleenheerser maar zo blijft die wel in het zadel. Voor hem maakt het niet veel uit of de PVV nu 20 zetels heeft(TK) of nu 8 zetels in de peilingen. Man heeft geen concurrenten.
rationeel
0
Het kabinet beweert criminele asielzoekers niet te kunnen uitzetten, omdat ze niet meewerken aan hun eigen uitzetting. Theo Hiddema biedt de oplossing: neem criminele asielzoekers in voorlopige hechtenis en stel ze voor de keuze: een langer verblijf in de gevangenis of vrijwillig Nederland verlaten. Dan gaan ze wel.

www.youtube.com/watch?v=rkdbJmWxmXc
rationeel
0
quote:

Chiddix schreef op 22 apr 2019 om 18:32:


[...]

Ondemocratisch en dictoriaal. Wilders is een alleenheerser maar zo blijft die wel in het zadel. Voor hem maakt het niet veel uit of de PVV nu 20 zetels heeft(TK) of nu 8 zetels in de peilingen. Man heeft geen concurrenten.
[/quote]

[quote alias=josti5 id=11554581 date=201904211607]
[...]

Erg foute opmerking: 'der Fuhrer'.
Zo ken ik je niet, Chiddix!
Dit is waar we over vallen C

Waar blijven de excuses?
DeZwarteRidder
0
quote:

rationeel schreef op 22 apr 2019 om 18:33:


Het kabinet beweert criminele asielzoekers niet te kunnen uitzetten, omdat ze niet meewerken aan hun eigen uitzetting. Theo Hiddema biedt de oplossing: neem criminele asielzoekers in voorlopige hechtenis en stel ze voor de keuze: een langer verblijf in de gevangenis of vrijwillig Nederland verlaten. Dan gaan ze wel.

www.youtube.com/watch?v=rkdbJmWxmXc

Ik vind dat een prima idee; de gevangenissen staan toch halfleeg.

Helaas komt het voorstel uit de verkeerde hoek, want voorstellen van de FvD hebben geen vruchtbare grond.
Chiddix
0
Schakel of obstakel?

Leveren leden een positieve bijdrage aan het functioneren van een partij of zijn leden een obstakel?
Wilders is het enigste lid van de PVV uit vrees voor de mening van leden als die er zouden zijn.
rationeel
0
DeZwarteRidder
0
quote:

rationeel schreef op 22 apr 2019 om 19:15:


Wat bedoel je met goede ideeen uit geen vruchtbare grond?

Ideeen zijn planten?

Natuurlijk.
jonas
0

BDB, Josti e.a.

Ben de laatste tijd wat bewust rustiger rond meer algemene zaken. Ergens raken ze beleggen wel, maar slecht voor mijn humeur.

Aan continu kritiek op kleuterachtige gedachten van GroenLinks e.d zoals als ze stellen: wij denken aan onze kinderen en U niet want U met het niet met onze emotionele erupties van gutmensch zijn eens, heb ik steeds minder behoefte.

Ze zoeken het maar uit met hun nieuwe Jesus in konijntjespyama. Net zoals de Volkskrant, NRC, Trouw, NOS met hun dagelijkse competitie over welke redacteur nu weer iets slechts over Baudet weet te schrijven.

Lees het allemaal en lach erom. Niveau qua kennis close to zero denk ik dan. En ach laat al die wereldverbeteraars maar eens lekker in hun eigen messen lopen.

Laat zo een Nijpels maar eens zijn luxe boerderij naar AAA plus label brengen en zeker een half miljoen daarvoor afschuiven. Liefst ook zoveel mogelijk zielige asielzoekers, stadsnormaden plaatsen naast al die wereldverbeteraars en de wal zal het schip vanzelf keren.

Houd me tegenwoordig even meer bezig met Stern, General Electric, Kiadis, Galapagos, AMG, VWS, Heymans, Beter Bed enzo. Boerenkool beleggen zonder veel dom politiek correct gezeur. Even dit van BDB.

"Ha Jonas, tijd niet gezien hier!

Je mag het binnen de SP niet hardop zeggen, maar ik denk dat er onder de SP-stemmers heel wat zijn die behoorlijk anti-immigratie zijn. De overlast van statushouders, dronken Polen, Bulgaren en Albanezen, om nog maar te zwijgen van gelukszoekers uit nog verdere landen, komt nu eenmaal meer in de volksbuurten en arbeiderswijken terecht dan in de villawijken. En inderdaad, ook als ze werken voor de kost geeft het loondruk aan de onderkant.

Wat ik de vakbonden, met name het FNV, kwalijk neem is hun eis van AOW met 65. Dat is te duur, niet haalbaar en ook niet nodig, en het frustreert de rest van het pensioenoverleg. Het is ook het enige punt waarover ik het niet eens ben met 50PLUS. Wel dient er iets verzonnen te worden voor echt zware beroepen. En wat mij betreft mogen mensen die 45 jaar gewerkt hebben al op hun 65ste AOW" krijgen"

Ben het hiermee eens. AOW op 65 jaar met een gemiddelde leeftijd van zeg 90 is gewoon niet houdbaar en dus een onrealistische eis. Iets anders is het tempo waarin iets moet plaatsvinden en een schande is het zgn pensioengat waarin een groot aantal mensen zijn gevallen


Overigens heb ik nooit in uitingen van pensioenfondsen geleden dat ze 100% garantie gaven op prijs-en loonindexering. Beste lijkt mij huidig systeem met meer keuze zoals wil je meer garantie dan lager pensioen en anders kies meer risico met hoger maar mogelijk als het tegenzit nog lager pensioen.

Voor de rest AOW schonen door geen aanvullingen meer te geven tot de bijstand. Tekort aan AOW gaan de nieuwkomers maar halen in hun homeland.

En ach als je verzorgingsstaat eraan wilt hebben dan moet je vooral veel economische vluchtelingen opnemen die dan weer bovenmatig beroep op allerlei voorzieningen gaan doen. Graag zou ik eigenlijk de rekening via de belastingen naar de GroenLinks, CDA, D'66, CU, SP, PvdA, VVD- stemmers zien toegestuurd.

En ach: hef Nederland maar op! Geweldig, prachtig en prima! Vraag wel even aan de bevolking of ze dat wel willen.


Groet, Jonas

rationeel
0
Sommige zaken zijn inderdaad heel erg ontmoedigend, maar er zijn gelukkig nog wel...en steeds meer ...mensen die de ogen open gaan.

Wij zijn weer blij je in ons midden te zien, Jonas:) Ik was al bang dat je het lot aan het delen was met de verbannenden;)

rationeel
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 22 apr 2019 om 19:36:


[...]
Natuurlijk.


Deze plant heeft er tabak van;)

Mag jij bedenken waar van;)
rationeel
0
quote:

Chiddix schreef op 22 apr 2019 om 19:14:


Schakel of obstakel?

Leveren leden een positieve bijdrage aan het functioneren van een partij of zijn leden een obstakel?
Wilders is het enigste lid van de PVV uit vrees voor de mening van leden als die er zouden zijn.


Voorlopig lijkt het mij dat jij eens moet reflecteren op je eigen ideeen voordat je als moraalridder recht van spreken hebt.
rationeel
0

Sri Lanka: Radicaal-islamitische aanslagplegers kregen hulp uit buitenland Sri Lanka:
22 april 2019 11:23

Laatste update: 3 uur geleden

De radicaal-islamitische groepering National Thowheeth Jama'ath (NTJ) zit achter de reeks aanslagen van Eerste Paasdag in Sri Lanka, maakte de Sri Lankaanse minister van Gezondheid maandag bekend. Ook gaat de Sri Lankaanse overheid ervan uit dat de terreurgroep is geholpen door een internationaal netwerk van terroristen. Wie de daders precies waren, is nog niet bekend.

In het kort
Zeker 290 doden
500 gewonden gemeld
Eén Nederlandse dode bevestigd
Drie rooms-katholieke kerken en drie vijfsterrenhotels getroffen
Lokale terreurgroep zit volgens Sri Lanka achter aanslagen
24 aanhoudingen verricht
jonas
0

Rationeel Heb geen ban, hoor en lees wel mee een deel her en der eens AB uit, maar zoals gemeld: al die linkse onzin slecht voor het Jonashumeur. Laat ze zichzelf maar elk plezier in het leven ontnemen door al dat doemgedoe en zaaien van onzekerheid. Wat ze precies zijn: mannetje of vrouwtje weten ze niet meer, wat te eten? Weten ze ook al niet meer. Zijn ze Nederlander? Ook dat is onduidelijk. Ja witte man is altijd slecht en zwarte man zoals een Bouterse en de gemiddelde Caribische machoman met tig bijvrouwen is dan weer goed. En ach ze zijn ook altijd slachtoffer en zielig en onbegrepen.

Ze zoeken het met steun van volkomen doorgedraaide NOS, hun Volkskrantje, NRC, Trouw etc, maar lekker uit! Pas ook een beetje op jezelf en zoek afleiding. Het is heerlijk zonder al dat linkse politiek correcte gedram.


Groet, Jonas
rationeel
0
Nog meer slecht nieuws, Jonas:)

Bij de terroristische aanslagen in Sri Lanka zijn nog twee Nederlanders om het leven gekomen. Het gaat om een vrouw van 48 en een meisje van 12 jaar oud. Het aantal Nederlandse doden komt daarmee op drie.
jonas
0

Ach ik weet het Rationeel. NOS was ook gisteren zo voorspelbaar bezig met het Grote Wegkijken voor die altijd zielige Moslims. Was allang op internationale media bekend dat er Islamisten achter zaten. Hadden ze een zgn expert die dat niet leek te weten en het bekende verhaaltje op dreuntje van we weten het nog niet precies en mogen niet groepen verdelen.

Dat laatste en gezever over verbinding geldt dan altijd alleen als je het met de politieke correctie eens ben, want het verdelen van ons de Gutmenschen en de slechterikken die het niet eens zijn met ons gedram maag dan wel weer.


Veel discussie over Tbs-klinieken momenteel. Volgens mij bestaat er in Hilversum bij die NOS-redacties een soort open inrichting van zieligers die hulp nodig hebben.

Gewoon om te lachen dat stelletje volkomen vakonbekwamen halve garen. Journalistiek vanuit de emotionele onderbuik zonder echte kennis en enige denkkracht. Gaat ze meer om gevoel van samenhorigheid in de linkse kerk.

Nu weer voor mij gewoon sec aandelenpraat. Vraag me af of de bouwers nu eindelijk eens echt gaan presteren en niet hebben zitten koekebakkeren met verlieslatende projecten.


Groet, Jonas
hirshi
0
Strijd tussen Baudet en Otten om koers in partijtop, kan Forum flink beschadigen.

Met forse kritiek op Thierry Baudet, veroorzaakt mede-oprichter van Forum voor Democratie Henk Otten voor het eerst flinke deining in de top van de partij. Dat veroorzaakt ook interne spanning, want Baudet is het uithangbord van de partij, maar Otten de grote organisator.

Otten en Baudet zaten elkaar nota bene over de nexit al in de haren. Was Baudet aanvankelijk absoluut voor een onmiddellijk vertrek uit de EU, hij begon stilaan terug te krabbelen. Eerst een referendum toch. En geen onmiddellijk nexit, klonk het ineens.

Daar was de hand van Otten al zichtbaar, die na de chaos rond de Brexit ook ondernemers binnen de partij aan de lijn had gekregen. Pas op zulke taferelen, zeiden ze. En wat is de economische schade wel niet als Nederland uit de EU gaat?

In de media en bij debatten verloor Baudet die slag: hij begon de laatste weken een toontje lager te zingen. Een onmiddellijk nexit had niet meer de voorkeur.

Dat Baudet de inhoudelijke koers niet alleen uitzet, is niet alles.

Een klein, recent voorval bleek dat men binnen de partij al langer zorgen heeft over diens achteloze, maar controversiële uitlatingen in de media. Baudets opmerkingen over vrouwen bijvoorbeeld die ‘minder ambitie’ zouden hebben. Zijn uitspraken over een ‘boreaal Europa’, zeker omdat hij eerder waarschuwde van de ‘homeopathische verdunning’ van het dominant blanke Europa.

Toen Radio 1 kort voor de Statenverkiezingen aan Baudets persvoorlichter vroeg of Baudet zin had in een interview, zou woordvoerder Jeroen de Vries het hebben afgehouden toen hij hoorde hoe dat Baudet een half uur lang welkom zou zijn. Hij zou ‘de peilingen’ niet op ‘het spel’ hebben willen zetten door Baudet ‘een half uur’ op de radio te zetten. ,,Hij zegt wel eens domme dingen,’’ zou De Vries hebben gezegd.

Otten zal niet schromen de benen te nemen als het hem niet zint. In NRC erkent hij zonder omhaal dat hij er bijna mee was ‘gekapt’ toen Baudet te veel over het christendom had gepraat in de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2017. Otten, ‘licht christelijk opgevoed’, vindt dat politiek en geloof los staan.

Kortom er woedt een hevige machtsstrijd binnen FvD, al zullen blinde volgers dat liever ontkennen en de media de schuld geven.
Chiddix
0
De Volkskrant kopt, nieuwe stresstest voor FVD. Sluimerende verdeeldheid binnen partijtop. Er worden wat voorbeelden aangehaald. Overwinningsspeech Baudet na verkiezingsoverwinning(20/3), doorgaan bijeenkomst na aanslag Utrecht en Nexit waar een compromis is gevonden in de partijtop. Otten is ook voorstander van wat meer vrijheid voor gekozen leden in de provincie.
Baudet zei eerder, wij zijn een partij van vrije,kritische,onafhankelijke geesten. Het is onmogelijk dat je exact hetzelfde denkt.
Voor het oog lijken er twee vleugels dit jaar in de partij te zijn(Baudet en Otten). Bij PvdA en VVD komt dit ook voor.
rationeel
0
quote:

hirshi schreef op 23 apr 2019 om 08:02:


Strijd tussen Baudet en Otten om koers in partijtop, kan Forum flink beschadigen.

Met forse kritiek op Thierry Baudet, veroorzaakt mede-oprichter van Forum voor Democratie Henk Otten voor het eerst flinke deining in de top van de partij. Dat veroorzaakt ook interne spanning, want Baudet is het uithangbord van de partij, maar Otten de grote organisator.

Otten en Baudet zaten elkaar nota bene over de nexit al in de haren. Was Baudet aanvankelijk absoluut voor een onmiddellijk vertrek uit de EU, hij begon stilaan terug te krabbelen. Eerst een referendum toch. En geen onmiddellijk nexit, klonk het ineens.

Daar was de hand van Otten al zichtbaar, die na de chaos rond de Brexit ook ondernemers binnen de partij aan de lijn had gekregen. Pas op zulke taferelen, zeiden ze. En wat is de economische schade wel niet als Nederland uit de EU gaat?

In de media en bij debatten verloor Baudet die slag: hij begon de laatste weken een toontje lager te zingen. Een onmiddellijk nexit had niet meer de voorkeur.

Dat Baudet de inhoudelijke koers niet alleen uitzet, is niet alles.

Een klein, recent voorval bleek dat men binnen de partij al langer zorgen heeft over diens achteloze, maar controversiële uitlatingen in de media. Baudets opmerkingen over vrouwen bijvoorbeeld die ‘minder ambitie’ zouden hebben. Zijn uitspraken over een ‘boreaal Europa’, zeker omdat hij eerder waarschuwde van de ‘homeopathische verdunning’ van het dominant blanke Europa.

Toen Radio 1 kort voor de Statenverkiezingen aan Baudets persvoorlichter vroeg of Baudet zin had in een interview, zou woordvoerder Jeroen de Vries het hebben afgehouden toen hij hoorde hoe dat Baudet een half uur lang welkom zou zijn. Hij zou ‘de peilingen’ niet op ‘het spel’ hebben willen zetten door Baudet ‘een half uur’ op de radio te zetten. ,,Hij zegt wel eens domme dingen,’’ zou De Vries hebben gezegd.

Otten zal niet schromen de benen te nemen als het hem niet zint. In NRC erkent hij zonder omhaal dat hij er bijna mee was ‘gekapt’ toen Baudet te veel over het christendom had gepraat in de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2017. Otten, ‘licht christelijk opgevoed’, vindt dat politiek en geloof los staan.

Kortom er woedt een hevige machtsstrijd binnen FvD, al zullen blinde volgers dat liever ontkennen en de media de schuld geven.


LINKJE?
16.384 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 ... 816 817 818 819 820 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Broadcom onderuit op Wall Street

14 jun De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met verliezen gesloten. Net als in Europa stonden chipmakers on...

  Indices

  AEX 553,24 -0,47%
  EUR/USD 1,1221 +0,10%
  Germany30^ 12.144,10 +0,39%
  Gold spot 1.339,86 -0,15%
  LDN100-24h 7.360,87 0,00%
  NY-Nasdaq Composite 7.796,66 -0,52%
  US30# 26.122,49 +0,13%

  Stijgers

  TKH
  +3,23%
  B&S Gr...
  +1,96%
  Vopak
  +1,82%
  OCI
  +1,72%
  RELX
  +1,47%

  Dalers

  BESI
  -3,84%
  Kendrion
  -3,60%
  Heijmans
  -3,37%
  ASMI
  -3,27%
  BAM
  -2,49%

  Nieuws Forum Meer»

  (16)

  Traveler@repair op 17-jun-19 01:18
  (5)

  Koekenbakker op 16-jun-19 23:29
  (1)

  Makita op 16-jun-19 22:34
  (1)

  dasokwat op 16-jun-19 15:59
  (36)

  dasokwat op 15-jun-19 15:56

  Column Forum Meer»

  (229)

  shortie op 16-jun-19 23:47
  (9)

  Snugger op 16-jun-19 23:43
  (5)

  Snugger op 15-jun-19 13:24
  (4)

  Snugger op 15-jun-19 12:52
  (2)

  josti5 op 15-jun-19 09:57