Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
23.904 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 ... 1192 1193 1194 1195 1196 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rationeel
1
quote:

up en down schreef op 18 april 2019 10:04:


In nederland neemt het aantal verkeersslachtoffers met 20% omdat de wegen naar steden dichtslippen Met het volproppen van migranten en asielzoekers in die steden die in mum van tijd een auto onder hun kont hebben hangen daar rept niemand zich over omdat dat dat discriminatie is... Werken hoeft deze groep niet maar geld hebben er wel voor om auto te rijden ,,, en niemand vraagt zich af hoe ze eraan gekomen zijn!!!! Dit kabinet sluit haar ogen hiervoor en staat machteloos erna te kijken en noemt de vergrijzing als oorzaak ervan,dat de oudjes slechter gaan rijden... Dus oudjes blijven langer auto rijden en dat is dan de oorzaak volgens het kabinet dat de wegen overvol blijven geraken,,,, en dus oudjes ongelukken veroorzaken!!!!!! Dat dit komt omdat mensen hier rondhangen die geen asielrecht hebben dat nu toch wel in de tienduizenden gevallen zich openbaart daar hebben ze geen antwoordt op. Maar deze illegalen blijven hier en worden niet uitgezet omdat den Haag geen recht meer heeft om dit probleem zelf op te lossen en naar Brussel moet luisteren
Al met al de schuld wordt gelegd bij de vergrijzing en dat zijn de oorspronkelijke bewoners van,,,,,,, Nederland!????
Ps In nederland heb je als asielzoeker sneller een verblijfsvergunning dan een aanvraag om als oudere je rijbewijs te verlengen wanneer je 70 bent en nog ouder!!!


Er wordt ons van alles wijsgemaakt. Er is zgn nergens geld voor, maar het wordt met bakken over de grens gegooid en aan mensen besteed die hier helemaal niets te zoeken hebben.

Ouderen krijgen inderdaad de schuld van van alles. Niet alleen de wegen zijn overvol, en er staan eindeloze files, maar ook de gezondheidszorg slipt dicht. De ouderen schuldig? Wat wordt er verteld over de nieuwkomers met hun erfelijke ziekten, die gewoon kinderen krijgen, die ook weer een heel leven gezondeidszorg nodig hebben.

Hoe lang nog?
rationeel
0
quote:

Chiddix schreef op 18 april 2019 10:00:


Je hoort pensioenfondsen al jaren klagen over de lage rente die het lastig maakt om een pensioenfonds rendabel te maken.Een geluk is , dat het economisch goed draait en de beurzen.
Bij een dekkingsgraad van 100%, lees ik, staat tegenover elke euro aan bezittingen precies een euro aan bezittingen. Om dat te begrijpen hoe men daaraan komt, heb je een bijsluiter nodig.
Waarom de lage rente een sluipmoordenaar is voor pensioenfondsen, weet ik niet. Weet niet wat ik daarbij moet denken.


Pendsioenfondsen mogen niet zomaar beleggen. Ze moeten obligaties aanhouden, dat is een reden.
Verder kunnen ze ook niet beleggen, onbekwaam. Volgende reden.
Dan is de overhead veel te hoog. Inefficiente organisatie. En dan geven ze degenen die het geld bijeengebracht hebben niet de uitkering waar ze voor gespaard hebben maar moeten zij delen met degenen die nog niet bijgedragen hebben.

Het schijnt moeilijk te begrijpen te zijn dat er onrecht gedaan wordt aan de gepensioneerden.
ffff
1
quote:

hirshi schreef op 18 april 2019 08:28:


Nederlandse Europarlementariërs laten het afweten.

Door niet op te komen dagen bij stemmingen, hebben Nederlandse Europarlementariërs eraan bijgedragen dat het Europees Parlement zich morgen alsnog uitspreekt over de omstreden export van ww-uitkeringen.

Het risico is nu groter geworden dat Nederland uiteindelijk tegen zijn zin langer ww moet betalen aan bijvoorbeeld Polen die hier hebben gewerkt.

Onder de niet-stemmers bevinden zich alle Europese vertegenwoordigers van SP, GroenLinks en PvdA, plus driekwart van de leden van D66 en de PVV.

Nederland is fel tegen de verlenging van de export-ww, maar dreigt het nu bij onderhandelingen in Brussel af te leggen tegen een groot blok van zuidelijke en oostelijke lidstaten.

Het is een grof schandaal dat de dik betaalde Europarlementariërs hun verantwoordelijkheid niet nemen en verzuimen aanwezig te zijn bij zulke belangrijke stemmingen.

Dit muisje moet echt een staartje hebben.DIKKE aanbeveling, Hirshi. Toch echt schandalig dat die lui niet hun verantwoordelijkheid oppakken. Ze hebben hun veel te vet betaalde baan, ze hebben hun waardevaste pensioen, ze hebben voor jaren medewerkers voor un kantoor, ze hebben een onkostenregeling waar je van rilt en dat hemelsbreed verschilt met het lijstje dat de burger van zijn accountant terugkrijgt met de mededeling: Verworpen fiscale aftrek…

De burger ploetert maar door en dat volk is daar alleen maar bezig met hun riante baantje. Zorgen dat je gekozen wordt, dus voor sinterklaas spelen!

Peter
up en down
0
quote:

ffff schreef op 18 april 2019 11:50:


[...]


DIKKE aanbeveling, Hirshi. Toch echt schandalig dat die lui niet hun verantwoordelijkheid oppakken. Ze hebben hun veel te vet betaalde baan, ze hebben hun waardevaste pensioen, ze hebben voor jaren medewerkers voor un kantoor, ze hebben een onkostenregeling waar je van rilt en dat hemelsbreed verschilt met het lijstje dat de burger van zijn accountant terugkrijgt met de mededeling: Verworpen fiscale aftrek…

De burger ploetert maar door en dat volk is daar alleen maar bezig met hun riante baantje. Zorgen dat je gekozen wordt, dus voor sinterklaas spelen!

Peter
Hieraan zie je dat die afweters het al niet meer zien zitten dat Nederland nog lang bij de EU hoort en zich aan het voorbereiden zijn aan een NEXIT!!!!!!! Wilders en Baudet hebben het voorbeeld al afgegeven aan de overige partijen die nu langzaam maar zeker hun positie zien verdampen in de Brusselse waanzin...... De leden die het laten afweten aldaar moeten per keer betaald worden en geen vast riant salaris meer ontvangen... Omdat als je afgevaardigde bent gebombardeerd van de Nederlandse volkverlakkerij partijen die het niet zo nauw nemen met hun taken die ze uit vertrouwen hebben toegespeeld gekregen..... Rutte die wordt snel ook opgenomen in deze corrupte bende van Brussel als hij zijn taak hier in dit K. landje heeft volbracht en de rasechte Nederlandse bevolking naar de afgrond heeft gebracht..... Als Engeland er eindelijk uit is,,,,,dan volgen er meer rijke EU landen die nu sinterklaas moeten spelen voor Brussel en het internationale gerechtshof in Strassbourg!!!!!
rationeel
0
quote:

up en down schreef op 18 april 2019 12:26:


[...] Hieraan zie je dat die afweters het al niet meer zien zitten dat Nederland nog lang bij de EU hoort en zich aan het voorbereiden zijn aan een NEXIT!!!!!!! Wilders en Baudet hebben het voorbeeld al afgegeven aan de overige partijen die nu langzaam maar zeker hun positie zien verdampen in de Brusselse waanzin...... De leden die het laten afweten aldaar moeten per keer betaald worden en geen vast riant salaris meer ontvangen... Omdat als je afgevaardigde bent gebombardeerd van de Nederlandse volkverlakkerij partijen die het niet zo nauw nemen met hun taken die ze uit vertrouwen hebben toegespeeld gekregen..... Rutte die wordt snel ook opgenomen in deze corrupte bende van Brussel als hij zijn taak hier in dit K. landje heeft volbracht en de rasechte Nederlandse bevolking naar de afgrond heeft gebracht..... Als Engeland er eindelijk uit is,,,,,dan volgen er meer rijke EU landen die nu sinterklaas moeten spelen voor Brussel en het internationale gerechtshof in Strassbourg!!!!!

Wij weten het, maar DE Nederlandse burgers denken voor een groot deel nog steeds dat ze daar werken en heel erg hun best aan het doen zijn voor ons.

Ze waren al lekker naar de wintersport;)
flosz
0
quote:

up en down schreef op 18 april 2019 12:26:


[...] rasechte Nederlandse bevolking


De kans dat iemand geen migrant in de stamboom heeft zitten is verwaarloosbaar.
haas
1
De spionage bij bedrijven en universiteiten is niet tegen te houden.

Ik denk dat het nog erger is. Ik denk dat het namelijk voor landen als China en Rusland de makkelijkste en goedkoopste weg is om aan hoogwaardige technologische kennis te komen.
Hun studenten mogen hier komen studeren, maar worden gedwongen om geheimen te stelen.

Waar wij voor moeten zorgen is dat die studenten (en later werknemers als ze hier blijven) niet overal in kunnen. Daar gaat het vooral mis. Nederlandse managers en medewerkers denken dat ze een vriendschapsband hebben met de student/buitenlandse medewerker. Die student is je vriend, maar hij of zij wordt tegelijk gedwongen om gegevens over te dragen. Iedere maand opnieuw. Lever je niet, dan moet je terug, of je hoort van je familie dat ze onder druk gezet worden.
josti5
1
objectief
0
Burgers die niet tot hun 67e willen werken (bijv. maar tot 52e), die bestelen de andere belastingbetalers, want in die tussentijd profiteren ze van alle Overheidsvoorzieningen terwijl anderen daar voor werken.

Ze betalen geen AOW/sociale premies van betekenis maar ontvangen later wel het volle pond aan AOW; dit zijn zgn. ruifeters.

JP Samosa
1
quote:

objectief schreef op 18 april 2019 18:05:


Burgers die niet tot hun 67e willen werken (bijv. maar tot 52e), die bestelen de andere belastingbetalers, want in die tussentijd profiteren ze van alle Overheidsvoorzieningen terwijl anderen daar voor werken.

Ze betalen geen AOW/sociale premies van betekenis maar ontvangen later wel het volle pond aan AOW; dit zijn zgn. ruifeters.
Ga je eens schamen, Fred
JP Samosa
1
Alweer eentje uit de categorie ' je gelooft het niet,maar het is echt waar

Bron: trouw vandaag

Collegevoorzitter Anton Pijpers van de Universiteit Utrecht declareerde vorig jaar ruim 124.000 euro aan binnenlandse reiskosten. De Tweede Kamer wil opheldering van minister Van Engelshoven. ‘Hoog tijd dat er een plafond komt’, zegt GroenLinks-Kamerlid Zihni Özdil.

Dus die ventje spendeert ongeveer 2700 euro per werkweek aan reiskosten,
En bij niemand bij die unie gaat een belletje rinkelen
rationeel
0
Ik krijg rekeningen die ik tot vorig jaar helemaal niet kreeg.

Moet dat toch eens goed gaan bekijken.
rationeel
1
quote:

objectief schreef op 18 april 2019 18:05:


Burgers die niet tot hun 67e willen werken (bijv. maar tot 52e), die bestelen de andere belastingbetalers, want in die tussentijd profiteren ze van alle Overheidsvoorzieningen terwijl anderen daar voor werken.

Ze betalen geen AOW/sociale premies van betekenis maar ontvangen later wel het volle pond aan AOW; dit zijn zgn. ruifeters.
7777777777: Een paar jaar geleden vertelde je ons dat je een jonge vader was, ben je nu opeens een oude man?

Werken was er volgens je eigen zeggen toch nooit bij?

Wat een raadsels weer.
beurszeur
0
quote:

objectief schreef op 18 april 2019 18:05:


Burgers die niet tot hun 67e willen werken (bijv. maar tot 52e), die bestelen de andere belastingbetalers, want in die tussentijd profiteren ze van alle Overheidsvoorzieningen terwijl anderen daar voor werken.

Ze betalen geen AOW/sociale premies van betekenis maar ontvangen later wel het volle pond aan AOW; dit zijn zgn. ruifeters.
Er zijn al discussies gaande of behandelen op oudere leeftijd wel moet gebeuren omdat de kosten niet in verhouding staan tot een half jaar langer leven.

Over een x aantal jaar wordt ons gevraagd of we euthanasie willen als de kosten hoger zijn dan de baten voor de samenleving. Is het pensioenprobleem ook ook meteen opgelost.

Even serieus : Als iemand voldoende geld heeft om voor zichzelf te zorgen, waarom zouden we dan verbieden om te stoppen met werken? er is ook nog zoiets als VRH.
Beperktedijkbewaking
0
quote:

rationeel schreef op 17 april 2019 13:46:


[...]
...
Kom ik terug op wat je mij kwalijk neemt, het standpunt dat religie in de vorm van institutionele godsdienst NIET in de politiek van ons land thuishoort, OMDAT het een seculiere staat is.
Met Godsdienst bedoel ik de geinstitutionaliseerde vorm van religie.

Wetenschappelijk is dat religieuze gevoelens, zetelen in het brein, maar niet bij iedereen gelijkelijk. Zoals dat met van alles is in het brein.
Als dat zo is, dan valt er weinig aan te doen. Mensen die die gevoelens niet hebben, die snappen uiteraard niets van die gevoelens.
Je kunt het vergelijken met homo's en hetero's. Het is nu eenmaal zo.

Wat ik bedoelde is, dat je respect zult moeten opbrengen voor de gevoelens, zonder dat je in de politiek plaats voor de geïnstitutionaliseerde vorm plaats wilt inruimen.

Menselijker wijs zullen in alle politieke partijen allerlei gevoelens een plaats vinden zonder dat dit tot partij vorming leidt.
Als je van klassiek muziek houdt, ook misschien wel ergens in de hersenen verankerd, ga je geen klassieke muziek partij vormen. Zo iets bedoel ik dus.

FFF:) en IK, zijn vertegenwoordigers van een klein religieus gebiedje en kunnen niet navoelen wat jij met een grotere gebiedje voelt.

Maar toch kunnen we elkaar vinden op andere gebieden die politiek zijn..
Zo vinden we dat er vrijheid van beleven moet zijn. Vrijheid van meningsuiting.

Tja, ik zou je toch willen vragen om wat duidelijker te zijn. Hom of kuit.
Je neuropsychologische verklaring (à la Swaab) ga ik niet tegen spreken, ik heb er geen verstand van en er zou iets van waar kunnen zijn.
Ook respecteer ik jouw persoonlijke mening dat religieuze gevoelens, seksuele geaardheid of muzikale smaak geen 'geïnstitutionaliseerde' gevolgen in de politiek zouden moeten hebben. Dat mag je vinden, en niemand zal je dwingen om op een christelijke of 'muzikale' partij te stemmen, laat staan er lid van te worden.

Maar zou je dergelijke partijen willen verbieden? Om concreet te zijn, stel jouw partij wordt groot en krijgt het, eventueel in coalitieverband, voor het zeggen.
Zouden er dan volgens jou wetten als de volgende moeten komen?

1. Een verbod op het oprichten of in stand houden van een politieke partij op religieuze grondslag, dus met religieuze thema's en op religie gebaseerde standpunten in hun statuten en programma.

2. Een verbod op het oprichten of in stand houden van een politieke partij gelieerd (bijv. via personen) aan een kerkgemeenschap of kerkelijke organisatie.

3. Een verbod etc. op een school, universiteit, ziekenhuis(stichting) of vakbond e.d. op religieuze of kerkelijke grondslag.

Graag duidelijke en eenduidige antwoorden. Voor de goede orde, ik heb het over partijen en organisaties die de democratische rechten van anderen respecteren, dus anderen het geloof niet opleggen of dwingen om lid te worden. Die vanzelfsprekend ook 'seculiere' partijen toe staan en respecteren.

Als je al dat soort partijen en organisaties persoonlijk maar niks vind: ok, dat mag je vinden, dat zal ik niet bestrijden. Maar als je antwoord op een van de vragen hierboven 'ja' is, hebben we een serieuze discussie en kom ik er op terug.

P.S. Ik ben geen lid van een chr. partij en heb er 45-50 jaar geleden geloof ik 1 of 2 keer op gestemd. En plaatselijk nog een keer omdat ik het met hun parkeerbeleid eens was.

beurszeur
1
Gelukkig wordt de groep steeds groter in Nederland die af wil van de indoctrinatie van kinderen op godsdienstig onderwijs en de onderdrukking van andersdenkenden door de christelijke partijen.

Als een ongelovige euthanasie wil omdat hij vindt dat zijn leven voltooid is, wie zijn de gelovigen dan om dit te verbieden?

We hebben ondertussen met elkaar toch voldoende verstand en wetenschappelijk bewijs dat een god is bedacht om het volk te kunnen onderdrukken?
Beperktedijkbewaking
0
@ beurszeur:
Gaan we weer.... "onderdrukking" door chr.partijen. Overdrijf niet zo. Alsof seculiere partijen nooit besluiten nemen die anderen niet leuk vinden of als vrijheidsbeperkend ervaren. Lees @ffff of @josti maar eens over belastingen, of velen hier over de 'van-het-gas-af' hype.

Over (hulp bij) euthanasie: niet alleen 'gelovigen' (vooral van de orthodoxe kant) hebben hier moeite mee, ook artsen en psychiaters zijn verdeeld.

P.S. Zelf ben ik voor veel ruimere wetgeving op dat gebied.

Beperktedijkbewaking
0
quote:

ffff schreef op 17 april 2019 14:55:


...
Natuurlijk hebben religie enorm veel invloed op de stellingnamen bij maatschappelijke meningsverschillen zoals huwelijk, sexualiteitsbeleving, euthanasie, abortus arte provocatus.

In ieder land, in iedere cultuur wordt dat weer anders ingevuld en daarmee goedgekeurd of bestraft. Wat het ene jaar goed was voor gevangenisstraf of zelfs doodstraf is dertig jaar later wel toelaatbaar.

Zelf heb ik al decennia, dus tientallen jaren, moeite met de Westerse opstelling, dat Westerse opvattingen zo'n beetje voor de hele wereld moeten gelden. Tolerantie is ook: Laten andere volkeren ook zelf maar beslissen. Maar dan wordt het toch lastig bij clitorectomie…… Wie bemoeit zich overal mee over zoveel zaken zonder intolerant genoemd te kunnen worden?

Enfin, aardige gedachten wisseling BDB en met interesse je postings over Zuid-Afrika gelezen.
Een piepkleine toevoeging: Slavernij kwam in onze streken voor door de Noormannen die slaven uit veroverde gebieden meenamen naar Noorwegen en iets totaal nieuws las ik deze week: Marokkaanse zeerovers trokken in de vijftiende eeuw….naar Zuid-Oost Engeland en namen daar gevangenen die als slaaf naar Marokko werden meegenomen. Vond dat toch opmerkelijke kleine voorbeelden van slavenhandel.

Over (in)tolerantie zijn we het inmiddels wel zo'n beetje eens, denk ik.
Ook ik heb de neiging te denken: laat andere culturen en volken het zelf maar uitmaken. Maar idd, hoe ver wil je daarmee gaan?
Ik heb een politiek filosoof (ja, dat is een vak) wel 's horen zeggen: democratie is tolereren wat je nauwelijks tolereren kunt. Daar zit wat in.

Bedankt voor de aanvulling over slavernij. Dat Noormannen gevangenen (of geroofde kinderen) soms meenamen, wist ik. Zag er ooit een goede Scandinavische film over.

Over Europese slaven in Noord-Afrika had ik het al eerder, maar dat 'Barbarijse piraten' zelfs in Engeland te keer gingen wist ik niet. Je komt bijna in de verleiding om te zeggen dat je die roofcultuur nu terug ziet bij de mocro-maffia in onze grote steden...

Op wikipedia lees ik:
Barbarije was van de 16e tot in de 19e eeuw de benaming voor de kustgebieden van Noord-Afrika, ... Het bestreek de huidige Berberse landen: Marokko, Algerije, Tunesië, Libië en de Siwa van Egypte. In die periode zijn er zo'n 1 250 000 Europeanen ontvoerd. Sommige werden vrijgelaten voor losgeld, andere werden gehouden onder slechte condities.

Zelfs het bombardement op Algiers door Britten en Hollanders in 1816 hielp nog niet definitief:

Een Engels-Nederlandse vloot onder leiding van admiraal Lord Exmouth bombardeerde op 27 augustus 1816 schepen en de verdedigingswerken van de haven van Algiers.
Hoewel er meerdere keren acties werden ondernomen door verscheidene Europese en Amerikaanse marines om de Barbarijse piraterij de kop in te drukken, was de specifieke opdracht de christelijke slaven te bevrijden en het tot slaaf maken van Europeanen te stoppen. In dat opzicht was de actie deels een succes, omdat de Dey van Algiers duizend slaven liet gaan na het bombardement en een verdrag tegen de slavernij van Europeanen tekende. Het einde van de slavernij was echter van korte duur...

Als je kijkt naar de tegenwoordige westerse militaire acties in het Midden-Oosten denk je: er is in 200 jaar weinig veranderd...

Beperktedijkbewaking
0
quote:

hirshi schreef op 18 april 2019 08:28:


Nederlandse Europarlementariërs laten het afweten.

Door niet op te komen dagen bij stemmingen, hebben Nederlandse Europarlementariërs eraan bijgedragen dat het Europees Parlement zich morgen alsnog uitspreekt over de omstreden export van ww-uitkeringen.

Het risico is nu groter geworden dat Nederland uiteindelijk tegen zijn zin langer ww moet betalen aan bijvoorbeeld Polen die hier hebben gewerkt.

Onder de niet-stemmers bevinden zich alle Europese vertegenwoordigers van SP, GroenLinks en PvdA, plus driekwart van de leden van D66 en de PVV.

Nederland is fel tegen de verlenging van de export-ww, maar dreigt het nu bij onderhandelingen in Brussel af te leggen tegen een groot blok van zuidelijke en oostelijke lidstaten.
...

NL is door de gong gered. Ik lees in het FD:

Stemming over omstreden export-WW en andere socialezekerheidsmaatregelen tóch van agenda af. Nederlands kabinet komt voorlopig met schrik vrij.

Veel Nederlandse Europarlementariërs waren maandag niet aanwezig bij Balas' manoeuvre in het parlement en konden hem niet tegenhouden. Dat kwam hun op felle kritiek te staan, onder meer van VVD-Tweede Kamerlid Dennis Wiersma. Hij twitterde over hun uitvluchten: '“Op campagne, in de file” en “'had niet door dat het belangrijk was”. Om je te schamen.'

Donderdag kreeg het Europarlement een tweede kans om het pakket opnieuw over de verkiezingen heen te tillen. Het voorstel hiertoe van de Belgische N-VA-politicus Helga Stevens werd aangenomen met 291 stemmen voor en 284 tegen. Het nieuw gekozen Europarlement zal moeten bepalen of het pakket maatregelen op tafel blijft of dat er een ander voorstel moet komen. Dat wordt nog een worsteling: ook het huidige parlement is al tot op het bot verdeeld over de kwestie. Nederland kan dus voorlopig even opgelucht ademhalen.


En de volgende keer er wel bij zijn, jongens!
23.904 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 ... 1192 1193 1194 1195 1196 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street stevig omlaag op virusvrees

21 feb De aandelenbeurzen in New York stonden vrijdag halverwege de handelsdag stevig in de min. Het sentiment wer...

  Indices

  AEX 617,33 -0,77%
  EUR/USD 1,0848 +0,56%
  Germany30^ 13.550,60 -0,83%
  Gold spot 1.643,40 0,00%
  LDN100-24h 7.381,13 0,00%
  NY-Nasdaq Composite 9.576,59 -1,79%
  US30# 28.997,93 +0,01%

  Stijgers

  Nedap
  +4,44%
  Galapagos
  +2,80%
  Corbion
  +1,19%
  Arcadis
  +1,09%
  Flow T...
  +1,06%

  Dalers

  Fugro
  -7,20%
  Heijmans
  -5,33%
  BAM
  -5,21%
  Alfen ...
  -3,55%
  Air Fr...
  -3,30%

  Nieuws Forum Meer»

  (49)

  I need a dollar op 22 feb 2020 08:21
  (2)

  Wacko Winger op 22 feb 2020 07:47
  (3)

  P.Latzak op 22 feb 2020 04:00
  (12)

  Knight V op 21 feb 2020 22:39
  (8)

  jaapaap op 21 feb 2020 22:20

  Column Forum Meer»

  (398)

  Calimero op 22 feb 2020 00:27
  (43)

  futaridomo op 21 feb 2020 23:46
  (8)

  Snugger op 21 feb 2020 22:46
  (32)

  geobeo op 21 feb 2020 21:00
  (5)

  Erny op 21 feb 2020 18:17