Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
20.359 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 ... 1014 1015 1016 1017 1018 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rationeel
0
quote:

Señor Acero schreef op 22 sep 2018 om 16:24:


@Rene,
De items op tv over mensen zijn meestal meer dan tijdvullertjes.
Ik zit niet te wachten op de mening van de broer of buurman van.....echt geneuzel.
Rutte is single ,geen kinderen. Nou en? Zo zijn er velen
Had je liever een Segertje of Asher of andere huispapa gehad?
Hij geeft overigens ook nog 1 ochtend les op n school
En speelde zomaar piano op rotterdam centraal .
Het is gewoon een wonderboy die smiddags n broodje kaas en savonds stamppot eet....

Ben geen vvd-stemmer, denk wel dat we met Rutte een topper hebben.
Ja, ik heb toch bewondering voor hem.
Nederland is geen uitdaging meer.
President of the united states zou een logische volgende ultieme stap zijn.
Kan helaas niet, dus dan maar Junker opvolgen. Ik zie geen betere kandidaat dan Rutte voor die functie.

Maar wie zou Rutte moeten opvolgen? Dat gaat nog wat worden
misschien dijkhoff, over n jaar of 5,
Of de huidige minister van financiën. heeft uitstraling.

Misschien heb jij n ideeZijn vrienden ???

De mensen waarmee hij op wintersport gaat?

Niemand gaat uiteraard het priveleven iets aan.
Toch wens je een bepaalde normaliteit toe, aan iemand die macht heeft over ...ons...

Hij doet zich voor als liberaal, en menslievend. Zijn behandeling van een tegenstander, in dit geval in de persoon van Baudet:) is dat zeker niet. Van den beginne liet hij een vals gezicht zien, door bij herhaling te doen of hij zijn naam niet kon uitspreken. Gisteren door hem te kleineren, als zou hij de regels van de kamer niet kennen.

FvD is een bedreiging voor de VVD. Hoe komt het zo ver dat een andere liberale partij een bedreiging vormt? Dat heeft alles te maken met het linkse karakter van de VVD onder Rutte.

Als Baudet:) vraagtekens zet bij de soort ambities van Rutte, dan heeft hij daar een punt. Dat komt mede doordat Rutte door zijn prive gedrag voor bijzondere onduidelijkheid heeft gezorgd, wie hij is, en waar hij nu eigenlijk voor staat.

Is hij inderdaad zo iemand voor wie iedereen en alles een opstapje is voor zijn eigen narcistische bevrediging?

Een sociale psychopaat?
ffff
0
Kom op, Rationeel!

Gaan we nu iedere politicus die vooruit wil, die iets wil bereiken betichte van narcistische bevrediging en een sociale psychopaat noemen.
??


Kom op, Realist: Zowel links als rechts hebben mensen klaar staan die dolgraag de plaats van Rutte zouden willen overnemen. En meestal is in de moderne politiek vrijwel alles geoorloofd om dat doel te bereiken.


Ik vind het juist een enorm sterk karakter wijzen, dat een Rutte niet het achterste van zijn tong laat zien.

Was het niet Mitterrand die zo fantastisch op allerlei insinuaties uit de media reageerde met zijn beroemde: " Et alors" Vrij vertaald, sodemieteren jullie allemaal op en waar bemoeien jullie je toch mee.

Dat vind ik juist teken van sterkte! Is trouwens toch ook gewoon nodig om je staande te houden. Anders zouden je politieke vijanden je wel kapot mangelen, verpletteren.


rationeel
1
quote:

ffff schreef op 22 sep 2018 om 17:39:


Rene,

Je weet het al heel lang: Het is hier een discussieforum. Ik heb je posting twee keer gelezen en constateer dat het dus JOUW inschatting, jouw beleving van een bepaalde realiteit is. En dat haal je dan uit de media, uit vraaggesprekjes met zijn omgeving, en of hij wel of niet samenleeft.

Zoals je weet heb ik een totaal ander beeld van Mark Rutte. Rutte is een zeer kundig, handig en intelligent bestuurder. Dus dat is mijn opvatting. Alleen al om die positie te bereiken en ruim tien jaar al die politieke stormen te doorstaan getuigt van hoge intelligentie.


Mark Rutte is een liberaal en per definitie dus een tegenstander van de in zijn en vooral in mijn ogen veel te ver doorgedreven verzorgingsmaatschappij. En stukjhes bij beetjes heeft hij dat in diverse regeringen teruggedrongen. waarvoor veel respect, want het is ontzettend veel eenvoudiger voor een politicus al Hollande, Tsipras of in nederland een Jesse Klaver om maar de sinterklaas uit te hangen, dan met moeilijke maatregelen komen, die de kiezer moeite en geld kosten, maar nodig zijn voor de toekomst van het land.

Bij mij is het respect voor een Macron, voor een Rutte enorme toegenomen, omdat zij beiden ontwikkelingen waarbij de Overheid voor alles en nog wat moet zorgen voor het kiesvee, toch heeft genegeerd.


I.t.t. tot merendeel van de KK van IEX, ben ik ervan overtuigd dat het bedrijfsleven DE HELE NEDERLANDSE REGERING heeft duidelijk gemaakt dat er een tegemoetkoming van die Nederlandse regering moet komen, willen zij jobs blijven creëren. Er is tussen landen een geweldige concurrentie om jobs.

Je ziet zo enorm het verschil met België, op de beurzen, qua werkgelegenheid, qua particpitaie vn de bevolking tussen 18 en 65 jaar aan de werkgelegenheid ( In Nederland zo maar eventjes 10 procent meer dan in België) Je ziet het NU aan de vele cijfers die onderstrepen dat het goed gaat in Nederland.

Mark Rutte en zijn regeringen verdienen een compliment, verdienen lof en verdomd nog respect ook. Nou zoiets is in DEZE KK nauwelijks tot nooit te vinden. Vandaar dat ik zo nu en dan mijn mond open doe.


Wie Rutte zou moeten opvolgen? Nou het zal lastig zijn iemand te vinden met zoveel ervaring, ook internationaal, met zo ontzettend veel moed en lef om voor de werkgelegenheid te kiezen in de toekomst in plaats van vlotjes 2 miljard te innen en uit te delen. De bekende fnuikende sinterklaaspolitiek van Hollande, Tsipras, etc. etc.


Ben al meer dan een halve eeuw VVD-stemmer, maar Mark Rutte is een intelligent bestuurder voor Nederland.


Peter


Beste Peter:)

Hier is toch weer het manco, dat je niet zelf op internet uit de eerste hand kennis opdoet over waar en onwaar, en wie iemand is.

Ik vind dat opmerkelijk, omdat als je veel tijd wilt besteden aan het op de hoogte zijn van wat er speelt in de wereld. Eerste hands kennis daartoe de beste toegang is.

Onder intelligentie versta ik iets anders dan iemand die 10 jaar doet over het halen van een middelbare school diploma.
Handig? In zekere zin wel, maar is dat waar visie uit blijkt? Het feit dat je zo manipueert dat je weer 4 jaar in het zadel zit? En wat doe je dan met de tijd, dat je dan zgn volgens jou zo goed aan het besturen bent?

Nederland is eigenlijk verworden tot een narco criminele staat. Dat er bijna dagelijks granaten op straat liggen, omdat er weer iemand afgemaakt moet worden is in Amsterdam inmiddels schering en inslag.
De immigratie...scholen die niet kunnen fuctioneren...de aardgas problemen...de idiote beslissing om geld uit te gaan geven aan windmolens...

Het is allemaal niet goed besturen.

Het land is in een zo desolate toestand, dat jij gevlucht bent, omdat je in je eigen land niet kon leven.

Ja, jouw land!
plof®
0
quote:

rationeel schreef op 22 sep 2018 om 17:47:


[...]
Dat heeft alles te maken met het linkse karakter van de VVD onder Rutte.


Even haakte ik af, maar nu snap ik em. ALLES is LINKS, behalve natuurlijk die (in ogen van rationeel) lekkere boy van de FvD..

Ja dat maakt het makkelijk natuurlijk om links overal de schuld van te geven..
rationeel
0
quote:

ffff schreef op 22 sep 2018 om 17:55:


Kom op, Rationeel!

Gaan we nu iedere politicus die vooruit wil, die iets wil bereiken betichte van narcistische bevrediging en een sociale psychopaat noemen.
??


Kom op, Realist: Zowel links als rechts hebben mensen klaar staan die dolgraag de plaats van Rutte zouden willen overnemen. En meestal is in de moderne politiek vrijwel alles geoorloofd om dat doel te bereiken.


Ik vind het juist een enorm sterk karakter wijzen, dat een Rutte niet het achterste van zijn tong laat zien.

Was het niet Mitterrand die zo fantastisch op allerlei insinuaties uit de media reageerde met zijn beroemde: " Et alors" Vrij vertaald, sodemieteren jullie allemaal op en waar bemoeien jullie je toch mee.

Dat vind ik juist teken van sterkte! Is trouwens toch ook gewoon nodig om je staande te houden. Anders zouden je politieke vijanden je wel kapot mangelen, verpletteren.Het is een soort cynisme wat je hier ten toon spreidt, wat ik verderfelijk vind.

We willen helemaal niet geregeerd worden door een stelletje narcistische roofridders.
We willen een net bestuur van nette mensen, die besturen, en die zo intelligent zijn, dat ze de stormen die op ons afkomen weten te managen.
ffff
0
Rationeel,

Natuurlijk is het goed en hoort het bij het politieke spel dat de bewindvoerders op tekorten, op tekortkomingen worden gewezen. Maar zowel jij als ik weten dat als " de anderen" aan het bewind zijn er ook weer grote tekorten en tekortkomingen zullen zijn.

Dat idee van met een ander zal het beter gaan, ik moet het nog zien.

De immigratie is een gruwelijk probleem, maar zo gauw een politicus daar keihard tegenin wil gaan, komen er een horde tegenstanders, vaak juridisch goed begeleid, die dat beleid dan weer tegen gaan. Dat maak je momenteel zo hard in België mee, waarbij iedere harde maatregel weer onderuit gehaald wordt. Zo komen we er nooit.


De huidige Nederlandse regering heeft in ieder geval moed getoond door tegen de Telegraaf-zin in, tegen al die mensen in die nooit één cent dividendbelasting hebben betaald te durven zeggen: Ook de anderen hoeven geen dividendbelasting meer te betalen.


D'r valt nog genoeg te verbeteren, maar de huidige regering werkt eraan. Het zal toch met stukjes en beetjes moeten gaan. Dat heeft ondertussen Macron ook in Salzburg ondervonden… En in Duitsland dat sinds gisteren de AfD als tweede grootste partij kent, maakt het voor Angela Merkel ook allemaal niet gemakkelijker…..


Enfin, we blijven het geïnteresseerd volgen en mijn steun heeft Rutte.
En jouw Thierry, mag er best bijkomen!
rationeel
0
Baudet:) wil er niet bijkomen Peter:)

Baudet:) wil de waarden terug en de normen.

De vraag is naar het draagvlak. Tot nog toe hoefde je dus geen erg hoge pet op te hebben over het gezonde verstand, en zeker niet de visie van ...de Nederlander.

Als gevolg van de heersdende onvrede over de totaal uit de hand gelopen toetredende gelukzoekers, waaronder een verontrustende groep criminelen, lijkt het evenwicht zodanig aan het wankelen, dat er misschien ingezet kan gaan worden op sanering.

We zullen zien, of bij genoeg mensen het lampje gaat branden, dat voor een functionerende samenleving voor ONS nageslacht er nu maatregelen genomen moeten worden.
[verwijderd]
0
quote:

ffff schreef op 22 sep 2018 om 18:24:Enfin, we blijven het geïnteresseerd volgen en mijn steun heeft Rutte.
En jouw Thierry, mag er best bijkomen!Hoe gaat het met de Luxemburgse verkiezingen?
[verwijderd]
0
quote:

hjs64 schreef op 22 sep 2018 om 17:29:


[...]
Lijkt me een rationeel argument, alsnog de Markerwaard inpolderen, lijkt me logisch.


Denk niet dat de mensen die nu in de grote steden willen wonen kiezen voor een plekje in de Markerwaard.
[verwijderd]
0
quote:

ffff schreef op 22 sep 2018 om 17:39:Mark Rutte is een liberaal en per definitie dus een tegenstander van de in zijn en vooral in mijn ogen veel te ver doorgedreven verzorgingsmaatschappij. En stukjhes bij beetjes heeft hij dat in diverse regeringen teruggedrongen. waarvoor veel respect, want het is ontzettend veel eenvoudiger voor een politicus al Hollande, Tsipras of in nederland een Jesse Klaver om maar de sinterklaas uit te hangen, dan met moeilijke maatregelen komen, die de kiezer moeite en geld kosten, maar nodig zijn voor de toekomst van het land.Dat strookt niet met de harde cijfers. Onder Rutte bedroegen de overheidsuitgaven ruim 45% van het BNP. De tien jaar ervoor was dit minder dan 44%.
hjs64
0
@BEN, die wijken al tijden uit naar Almere (of all places), dus de Markerwaard lijkt me zo gek nog niet.
rationeel
0
Over Frankrijk gesproken.

Verloren op alle fronten die er toe doen.

Frans wordt nog nauwelijk onderwezen. De jongeren lezen niet, en interesseren zich totaal niet voor alles wat Frans is.

In mijn tijd was dat wel even anders. Een idolatie voor alles wat Frans was, de literatuur, de chansons, het savoir vivre met andere woorden. Parijs het middelpunt van de wereld. Daar moest je als jongere zijn, om de jongeren uit de hele wereld te ontmoeten, en samen de toekomst vorm te geven. Ja...zo gaat dat dan.

Es ist vorbei;)

Voor Duitsland ook trouwens. Duits wordt ook niet meer geleerd.

Amerika is de absolute winnaar. Het ENGELS, en dan niet het Engelse engels heeft de macht over onze uitdrukkingsmogelijkheden gewonnen.

Zelfs Fransen zelf moeten zich op deze wijze behelpen in de internationale wereld.

Hoofdzaken en bijzaken;)
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
quote:

hjs64 schreef op 22 sep 2018 om 19:11:


@BEN, die wijken al tijden uit naar Almere (of all places), dus de Markerwaard lijkt me zo gek nog niet.


Gezien de prijsontwikkeling is daar weinig sprake van.
rationeel
0
quote:

BEN RisQuant schreef op 22 sep 2018 om 18:56:


[...]

Hoe gaat het met de Luxemburgse verkiezingen?


Luxemburg houdt zich gedeisd in zijn knusse hoekje.
Een malle taal die moeilijk is om te leren, als een van de voorwaarden om als medeburger toegelaten te worden.

Een meesterzet;)
haas
0
De nieuwe begroting voor 2019 is 305 miljard inkomsten voor de overheid.
De vorige begroting van 2018 was 285 miljard inkomsten voor de overheid.
Een stijging van 7,0 procent.
De economie groeit met 3 procent. De inflatie is 2 procent. Bij elkaar 5 procent.
Volgens mij moeten we dan gemiddeld 2 procent koopkracht inleveren om de schatkist te vullen.

Geen vooruitgang dus....?
Señor Acero
0
quote:

BEN RisQuant schreef op 22 sep 2018 om 19:15:


[...]

Gezien de prijsontwikkeling is daar weinig sprake van.


Uiteindelijk komt men in noordoost groningen,zuitoost zeeland,vaals of den oever terecht.
( maar dat merkt men niet meer omdat nederland dan 1stadje is...)
hjs64
1
In Groningen schijnt inderdaad nog wel wat te koop te staan, wel opknappertjes. Misschien toch maar inpolderen die Markerwaard?
haas
0
quote:

Señor Acero schreef op 22 sep 2018 om 21:22:


[...]

Uiteindelijk komt men in noordoost groningen,zuitoost zeeland,vaals of den oever terecht.
( maar dat merkt men niet meer omdat nederland dan 1stadje is...)


En neem dan ook Oost Overijssel,Betuwe,Drente,NOP en Friesland mee ?
mss dat u binnenkort maar eens deze gebieden gaat bezoeken ?
En bij terugkomst uw waarnemingen in onderstaand draadje weergeeft ?

www.iex.nl/Forum/Topic/1351647/5/Woni...
Chiddix
0
quote:

rationeel schreef op 22 sep 2018 om 17:47:


[...]


FvD is een bedreiging voor de VVD. Hoe komt het zo ver dat een andere liberale partij een bedreiging vormt? Dat heeft alles te maken met het linkse karakter van de VVD onder Rutte.Baudet zei afgelopen vrijdag, dat MKB ers die normaal op de VVD stemmen de overstap naar het FvD maken. Aantallen worden niet genoemd. Het schijnt dat MKB Nederland wat moet bijdragen aan het afschaffen van de dividendbelasting.
Stem wel niet op de VVD maar het verhaal over het afschaffen van de dividendbelasting neig ik naar Rutte. De oppositie heeft het telkens over Shell en Unilever en niet over een gunstig vestigingsklimaat. Gaat om meer bedrijven dan S en U maar de meningen verschillen over de uitwerking in de praktijk.
20.359 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 ... 1014 1015 1016 1017 1018 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Lager slot op Wall Street

22 okt De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn dinsdag met verliezen de handel uitgegaan. Beleggers verwerkten een str...

  Indices

  AEX 576,41 +0,09%
  EUR/USD 1,1131 -0,16%
  Germany30^ 12.701,50 -0,42%
  Gold spot 1.488,85 +0,05%
  LDN100-24h 7.171,14 -0,07%
  NY-Nasdaq Composite 8.104,30 -0,72%
  US30# 26.779,39 -0,04%

  Stijgers

  TomTom
  +7,92%
  Alfen ...
  +3,46%
  Kiadis...
  +3,29%
  Fugro
  +2,60%
  Takeaw...
  +2,18%

  Dalers

  ADYEN NV
  -2,36%
  Air Fr...
  -2,04%
  ICT Group
  -1,91%
  NIBC H...
  -1,64%
  ASMI
  -1,56%

  Nieuws Forum Meer»

  (9)

  jonas op 23-okt-19 01:10
  (9)

  Dr Joep op 23-okt-19 00:49
  (2)

  R0ME0 op 23-okt-19 00:21
  (4)

  Bert.f op 22-okt-19 22:33
  (7)

  DeepSpaceHorizon op 22-okt-19 21:35

  Column Forum Meer»

  (228)

  Formule1-Fan op 22-okt-19 23:24
  (6)

  Snugger op 22-okt-19 20:41
  (2)

  Snugger op 22-okt-19 20:20
  (9)

  IntimRassiert op 22-okt-19 17:11
  (2)

  LoukRe op 22-okt-19 16:59