Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
20.359 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 ... 1014 1015 1016 1017 1018 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rationeel
0
4: ....Grootschalige zoekactie politie na... extreem-rechtse dreigbrieven...

De Duitse politie heeft woensdagochtend huiszoekingen gedaan in verband met ...extreem-rechtse ...dreigbrieven naar... moskeeën, ...partijhoofdkwartieren..., media... en ...andere instellingen... in de deelstaten... Beieren,... Baden-Württemberg, ...Thüringen... en Saksen-Anhalt. ...Zes personen... zijn aangehouden. Een... zevende verdachte werd niet aangetroffen....

De... 23 dreigbrieven.... waren in juli per e-mail door... heel Duitsland verstuurd.... Erin werd onder meer gedreigd met... bomaanslagen,... meldt de ...Berliner Zeitung.... De verdachten waren al geruime tijd bij de politie in beeld....

Volgens de... procureur-generaal ...van... München... en de... Beierse staatspolitie ...zijn verschillende gebouwen doorzocht. Ongeveer... 120... agenten namen deel aan de... huiszoekingen. ...De politie nam onder meer... computers,... smartphones... en ...harde schijven ...in beslag. In de loop van de ochtend werden de acties beëindigd.

De minister van Binnenlandse Zaken van Beieren,... Joachim Herrmann (CSU),... maakte in München bekend dat toen de politie klaar was, de ...verdachten weer zijn vrijgelaten. ...‘Dergelijke dreigmails willen... angst en terreur zaaien ...en de... gemeenschappelijke vrede... verstoren,’... zei Herrmann. ‘Daar gaan we... tegenin met alle macht van de rechtsstaat.’...

De mails waren ondertekend door de... extreem-rechtse... groepen... Volksfront, ...Combat 18... of ...Blood and Honour.... Het ...neonazistische netwerk Blood & Honour... is in... Duitsland verboden.... De gewelddadige extreemrechtse organisatie... Combat 18... wordt beschouwd als de... gewapende vleugel ...van Blood and Honour... en is... actief... in verschillende Europese... landen.... Het Volksfront... is een ...extreem-rechtse... organisatie die oorspronkelijk uit de ...Verenigde Staten... komt. ...Officieel had de groep zich ontbonden in 2012....
rationeel
0
En laat ze allemaal maar rustig rondlopen.

Af en toe wat burgers de pineut.

Maar het is een echte rechtsstaat.
Chiddix
0
Veel politieke partijen in Nederland veroordelen de Turkse aanval op Noord-Syrie(Lentevrede) en eisen sancties. VVD is minder enthousiast. Noord-Syrie is ingenomen door Koerden na de slag met IS.
Nederland is bezorgd, dat gevangen IS strijders vrijkomen en terugkeren naar Nederland. Trump merkte op, dat willen ze ook. Zijn tenslotte Nederlanders.
Enkele Europese landen roepen de VN bijeen vanavond. Allemaal bang, dat IS strijders terugkeren naar Europa.
Trump heeft eerder gewaarschuwd, dat het vluchtelingenbeleid EU risico s meebrengt en we zien het dagelijks op tv maar het is aan dovemansoren gericht. Rutte,Merkel,Juncker etc gaan gewoon door met de migratiepolitiek van vluchtelingen uit moslimlanden en de Nederlandse kiezer zegt amen in het stemhokje.
rationeel
0
Tja ...De verantwoordelijken worden niet gestraft in het westen. Bewindslieden kunnen rustig miljarden over de balk gooien. Hoogstens worden ze dan afgezet, en vervangen door de volgende. Het hakblok blijft ze bespaard. Dat is natuurlijk ook in het westen wel eens anders geweest.

Nu komt het aan op juist stemmen. Eerst de bevolking indoctrineren en dan doen de schaapjes zich zelf wel weer de das om.
Chiddix
0
quote:

rationeel schreef op 10 okt 2019 om 11:27:


Tja ...De verantwoordelijken worden niet gestraft in het westen. Bewindslieden kunnen rustig miljarden over de balk gooien. Hoogstens worden ze dan afgezet, en vervangen door de volgende. Het hakblok blijft ze bespaard. Dat is natuurlijk ook in het westen wel eens anders geweest.
Wanneer negen mensen worden neergestoken in Frankrijk, kijkt Timmermans en Juncker snel de andere kant op. Ze willen niet herinnert worden aan de politiek die zij voeren namens Merkel,Macron ....
Het eerste bij een aanslag wat men zich afvraagt, was het een terroristische aanslag? (media en politiek). Vreemd, dat we die vraag moeten stellen.
objectief
0
Schutter Halle (rechtse extremist) liet manifest achter.

De dader van de aanslag gisteren in de Duitse stad Halle,verspreidde voor
zijn daad een manifest,waarin hij joden de bron van al het kwaad noemt.

Bij de aanslag werden twee mensen doodgeschoten.De dader schreef in het
manifest welke wapens en uitrusting hij had aangeschaft.Het hoofddoel van de
dader was om joden te vermoorden, maar volgens Duitse media wilde hij ook een
aanslag plegen op een moskee en een centrum voor linkse activisten aanvallen.
rationeel
0
Duitsland is nog lang niet van alle smetten vrij.

Wij zijn de idioten die onze oren naar Merkel laten hangen.

Dom, oliedom.
rationeel
0
Aanslag Halle 35 minuten lang live uitgezonden: ‘Alle wapens weigerden’

VIDEODe aanslag op een synagoge in het Duitse Halle werd 35 minuten lang live uitgezonden op videosite Twitch, waar de stream op dat moment door vijf personen werd bekeken. Na afloop werden de beelden door 2200 personen gezien, voordat het streamingplatform ze na een half uur op het spoor kwam en verwijderde.

www.ad.nl/buitenland/aanslag-halle-35...
rationeel
0
De vermoedelijke schutter, volgens Duitse media de 27-jarige Stephan Balliet, opende zijn account twee maanden geleden en had tot nu nog maar één keer geprobeerd om een video te livestreamen, aldus Twitch, dat in een serie berichten op Twitter zegt het voorval te onderzoeken.

Bij de schietpartij in de Oost-Duitse stad, zo'n 170 ten zuidwesten van Berlijn, vielen op de belangrijke Joodse feestdag Jom Kipoer twee doden. Gekleed in een militair jasje, met een helm voorzien van camera op zijn hoofd, wilde Balliet niet alleen een bloedbad aanrichten, maar ook zijn daad wereldkundig maken.

In het gebouw waren zo'n 80 gelovigen verzameld. De gesloten dubbele deuren voorkwamen dat Balliet binnendrong en weerstonden de schoten uit zijn jachtgeweer, waardoor slachtoffers in de synagoge werden voorkomen. ,,God wilde dat we vandaag leven”, zegt Rebecca Blady, een van de aanwezigen op sociale media.

‘Döner, pakken we’

De aanvaller doodde vervolgens een voorbijgangster die hem aansprak en stapte in zijn auto. Onderweg ziet hij een dönerrestaurant en stopt. ‘Döner, pakken we’, is het commentaar. De man wierp een explosief en ging het restaurant binnen. De gasten stoven uiteen en zochten dekking. Sommigen huilend.

,,Hou je kop’’, schreeuwde de aanvaller tegen de gasten. En opende het vuur. Een schilder wordt daarbij geraakt. Op de videobeelden lijkt het vervolgens alsof het wapen van de schutter weigert, wat meer doden voorkomt. Na de schoten verliet de man de zaak en reed weg.

Na enkele meters gereden te hebben, stapte Balliet weer uit. Hij zag klaarblijkelijk dat het slachtoffer nog leefde en schoot nogmaals op de schilder. De politie was inmiddels ter plaatse. Een buurtbewoner vertelt tegen Bild hoe de man, ‘rustig als een soldaat’, vervolgens het vuur opende.
rationeel
0
Wapens weigerden

Na de schoten sloeg hij gewond op de vlucht. ,,Alle wapens hebben geweigerd’’, jammert hij hoorbaar. Na een achtervolging, waarbij hij van auto probeerde te wisselen en daarbij een elektricien levensgevaarlijk verwondde, wist de politie hem te arresteren. Vooralsnog duidt alles erop dat de man alleen heeft gehandeld.

Voor de aanval publiceerde de schutter een antisemitisch manifest, waarin hij aankondigde ‘zoveel mogelijk anti-blanken’ te willen doden. Bij voorkeur Joden, zo melden Duitse media vandaag. ‘Zij zijn de schuld van alles.’ In het schrijfsel wordt ook expliciet de synagoge van Halle genoemd als doelwit.

In de nasleep van de antisemitische aanslag, die 75 jaar na de holocaust de angst voor neo-nazistische terreur doet herleven, roept de Joodse gemeenschap in Duitsland om betere bescherming. ,,We hebben daden nodig, niet alleen woorden’’, zegt de president van het Joodse Wereldcongres, Ronald Lauder in een verklaring.
Kees2
0
Aanslag op synagoge Halle heeft veel weg van zoveelste false flag operatie.

Media zijn er vol van dat de AfD ‘het gif’ heeft verspreid en ‘deze daad heeft aangewakkerd’. Het is walgelijk hoe ze het nu hebben over ‘onze Joodse medeburgers’. De AfD is de ENIGE Jodenvriendelijke partij in Duitsland’

—————————————————————————————————————————————

Een 27 jarige ‘extreemrechtse’ Duitser (met de bekende extreemlinkse antisemtische ideeën) zou de enige dader zijn van de aanslag op de synagoge in Halle, die hij zelfs streamde op internet. Politici en media buitelen over elkaar heen van verontwaardiging, en hebben het zelfs over een ‘aanslag op de staat’, terwijl de talloze, inmiddels dagelijkse misdaden en ‘kleine’ terreuraanslagen door migranten worden gebagatelliseerd en genegeerd. Hoe dan ook, er kunnen ook bij deze aanslag weer de nodige vragen worden gesteld. Bijvoorbeeld: als de dader inderdaad de Joden in de synagoge wilde vermoorden, waarom stormde hij dan niet gewoon naar binnen in plaats van eerst waarschuwingsschoten af te lossen, waardoor de verstevigde deur tijdig kon worden gesloten?

‘Dit riekt mij wat teveel naar een false flag om in de schoenen van de AfD te schuiven. Binnenkort zijn daar verkiezingen, en (lijsttrekker) Höcke wordt een ‘gevaar’ voor de hoogverraders,’ schrijft regelmatige commentator Silberfan op Hartgeld. ‘Een handgranaat op een Joodse begraafplaats gooien heeft überhaupt geen enkele zin… En dan nog schoten op een kebab bar, moet dat ons aan de NSU herinneren?… De media worden dus voor bepaalde doeleinden misbruikt, dus we hoeven ons niet te verbazen over nog meer fake news.’ (1)

Moslim aanslagen Parijs en Limburg meteen naar de achtergrond

Deze zogenaamd ‘extreemrechtse’ aanslag komt velen ook een beetje te toevallig snel na de gebagatelliseerde aanslag in een politiebureau in Parijs, waar een radicale moslim medewerker met een mes vier collega’s vermoordde, en daarna de aanslag met een vrachtwagen door een Syrische migrant in het Duitse Limburg, waarbij negen gewonden vielen.

‘De gevestigde partijen en politieke kaste gaven niets om de vrachtwagen aanslag, maar verzamelen zich nu meteen voor de synagoge om deze wel heel erg snel opgeloste aanslag te herdenken. Om te kotsen!’

‘De slachtoffers van de Syrische terrorist in Limburg liggen nog in het ziekenhuis, dus moest als ‘compensatie’ een neonazi met de naam Stephan B. snel een spectaculaire aanslag plegen. Limburg moet uit het gedachten van de mensen.’

zie verder:
www.xandernieuws.net/algemeen/aanslag...
Chiddix
0
quote:

rationeel schreef op 10 okt 2019 om 12:53:


Aanslag Halle 35 minuten lang live uitgezonden: ‘Alle wapens weigerden’Ingreep van hogerhand. Heb geen andere verklaring.
DeZwarteRidder
0
quote:

Kees2 schreef op 10 okt 2019 om 13:08:


Aanslag op synagoge Halle heeft veel weg van zoveelste false flag operatie.

Media zijn er vol van dat de AfD ‘het gif’ heeft verspreid en ‘deze daad heeft aangewakkerd’. Het is walgelijk hoe ze het nu hebben over ‘onze Joodse medeburgers’. De AfD is de ENIGE Jodenvriendelijke partij in Duitsland’
————————————————————————————————————————————
Een 27 jarige ‘extreemrechtse’ Duitser (met de bekende extreemlinkse antisemtische ideeën) zou de enige dader zijn van de aanslag op de synagoge in Halle, die hij zelfs streamde op internet. Politici en media buitelen over elkaar heen van verontwaardiging, en hebben het zelfs over een ‘aanslag op de staat’, terwijl de talloze, inmiddels dagelijkse misdaden en ‘kleine’ terreuraanslagen door migranten worden gebagatelliseerd en genegeerd. Hoe dan ook, er kunnen ook bij deze aanslag weer de nodige vragen worden gesteld. Bijvoorbeeld: als de dader inderdaad de Joden in de synagoge wilde vermoorden, waarom stormde hij dan niet gewoon naar binnen in plaats van eerst waarschuwingsschoten af te lossen, waardoor de verstevigde deur tijdig kon worden gesloten?

‘Dit riekt mij wat teveel naar een false flag om in de schoenen van de AfD te schuiven. Binnenkort zijn daar verkiezingen, en (lijsttrekker) Höcke wordt een ‘gevaar’ voor de hoogverraders,’ schrijft regelmatige commentator Silberfan op Hartgeld. ‘Een handgranaat op een Joodse begraafplaats gooien heeft überhaupt geen enkele zin… En dan nog schoten op een kebab bar, moet dat ons aan de NSU herinneren?… De media worden dus voor bepaalde doeleinden misbruikt, dus we hoeven ons niet te verbazen over nog meer fake news.’ (1)

Moslim aanslagen Parijs en Limburg meteen naar de achtergrond

Deze zogenaamd ‘extreemrechtse’ aanslag komt velen ook een beetje te toevallig snel na de gebagatelliseerde aanslag in een politiebureau in Parijs, waar een radicale moslim medewerker met een mes vier collega’s vermoordde, en daarna de aanslag met een vrachtwagen door een Syrische migrant in het Duitse Limburg, waarbij negen gewonden vielen.

‘De gevestigde partijen en politieke kaste gaven niets om de vrachtwagen aanslag, maar verzamelen zich nu meteen voor de synagoge om deze wel heel erg snel opgeloste aanslag te herdenken. Om te kotsen!’

‘De slachtoffers van de Syrische terrorist in Limburg liggen nog in het ziekenhuis, dus moest als ‘compensatie’ een neonazi met de naam Stephan B. snel een spectaculaire aanslag plegen. Limburg moet uit het gedachten van de mensen.’

zie verder:
www.xandernieuws.net/algemeen/aanslag...

Dit is typische boelshit van Xander.
asti
0
quote:

Kees2 schreef op 10 okt 2019 om 13:08:


Aanslag op synagoge Halle heeft veel weg van zoveelste false flag operatie.

Media zijn er vol van dat de AfD ‘het gif’ heeft verspreid en ‘deze daad heeft aangewakkerd’. Het is walgelijk hoe ze het nu hebben over ‘onze Joodse medeburgers’. De AfD is de ENIGE Jodenvriendelijke partij in Duitsland’

—————————————————————————————————————————————

Een 27 jarige ‘extreemrechtse’ Duitser (met de bekende extreemlinkse antisemtische ideeën) zou de enige dader zijn van de aanslag op de synagoge in Halle, die hij zelfs streamde op internet. Politici en media buitelen over elkaar heen van verontwaardiging, en hebben het zelfs over een ‘aanslag op de staat’, terwijl de talloze, inmiddels dagelijkse misdaden en ‘kleine’ terreuraanslagen door migranten worden gebagatelliseerd en genegeerd. Hoe dan ook, er kunnen ook bij deze aanslag weer de nodige vragen worden gesteld. Bijvoorbeeld: als de dader inderdaad de Joden in de synagoge wilde vermoorden, waarom stormde hij dan niet gewoon naar binnen in plaats van eerst waarschuwingsschoten af te lossen, waardoor de verstevigde deur tijdig kon worden gesloten?

‘Dit riekt mij wat teveel naar een false flag om in de schoenen van de AfD te schuiven. Binnenkort zijn daar verkiezingen, en (lijsttrekker) Höcke wordt een ‘gevaar’ voor de hoogverraders,’ schrijft regelmatige commentator Silberfan op Hartgeld. ‘Een handgranaat op een Joodse begraafplaats gooien heeft überhaupt geen enkele zin… En dan nog schoten op een kebab bar, moet dat ons aan de NSU herinneren?… De media worden dus voor bepaalde doeleinden misbruikt, dus we hoeven ons niet te verbazen over nog meer fake news.’ (1)

Moslim aanslagen Parijs en Limburg meteen naar de achtergrond

Deze zogenaamd ‘extreemrechtse’ aanslag komt velen ook een beetje te toevallig snel na de gebagatelliseerde aanslag in een politiebureau in Parijs, waar een radicale moslim medewerker met een mes vier collega’s vermoordde, en daarna de aanslag met een vrachtwagen door een Syrische migrant in het Duitse Limburg, waarbij negen gewonden vielen.

‘De gevestigde partijen en politieke kaste gaven niets om de vrachtwagen aanslag, maar verzamelen zich nu meteen voor de synagoge om deze wel heel erg snel opgeloste aanslag te herdenken. Om te kotsen!’

‘De slachtoffers van de Syrische terrorist in Limburg liggen nog in het ziekenhuis, dus moest als ‘compensatie’ een neonazi met de naam Stephan B. snel een spectaculaire aanslag plegen. Limburg moet uit het gedachten van de mensen.’

zie verder:
www.xandernieuws.net/algemeen/aanslag...

Als je dit gelooft ben je echt de weg kwijt.
rationeel
0
Dat betekent dat iemand zich moedwillig laat doodschieten? Inderdaad ook dat bestaat:(
Je zou hoogstens eens naar zijn achtergronden kunnen kijken.

Gekken genoeg die loslopen trouwens. Die zouden vroeger meteen met zijn allen naar Santpoort gegaan zijn. Maar dat was blijkbaar een te dure oplossing.
rationeel
0
Duitsland is nooit goed schoongeveegd. En wij zouden niet achter Merkel aan moeten hangen, of duwen, of weet ik wat.
Ze moet weg, dominee worden net als papa.
hjs64
0
Ik denk dat het probleem met name in de voormalige DDR zit, West Duitsland heeft zijn/haar verleden wel verwerkt. De DDR niet, heeft ook nog te kampen met een voormalige Sovjet bezetting. Komt wel goed maar kost tijd.
hjs64
0
Noord Irak wordt een grote genocide, laat dat maar aan Erdogan over. Het westen kijkt de andere kant op, heeft tegen Erdogan gezegd, je gaat je gang maar op voorwaarde dat je die IS gevangenen ook afslacht. Zijn we in het westen van een probleem af. Best wel cynisch eigenlijk maar het is niet anders.
rationeel
0
Belachelijk dat die IS figuren mogen blijven leven.

Laat ze eerst maar een poosje naar hun wandaden kijken, en geef ze dan de mogelijkheid om zelfmoord te plegen. Hoeft niemand zijn handen er aan vuil te maken.
20.359 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 ... 1014 1015 1016 1017 1018 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street verwerkt cijferstroom

14:48 De aandelenbeurzen in New York blijven dinsdag bij de opening naar verwachting dicht bij huis. Beleggers ve...

  Indices

  AEX 575,76 -0,03%
  EUR/USD 1,1133 -0,13%
  Germany30^ 12.752,20 +0,03%
  Gold spot 1.488,53 +0,27%
  LDN100-24h 7.207,45 +0,44%
  NY-Nasdaq Composite 8.162,99 +0,91%
  US30# 26.827,14 +0,02%

  Stijgers

  TomTom
  +5,97%
  Kiadis...
  +3,12%
  Takeaw...
  +2,68%
  Alfen ...
  +2,60%
  ALTICE...
  +1,45%

  Dalers

  Air Fr...
  -1,80%
  Pharming
  -1,57%
  OCI
  -1,48%
  Akzo N...
  -1,46%
  NIBC H...
  -1,37%

  Nieuws Forum Meer»

  (2)

  Jopie1962 op 22-okt-19 15:30
  (20)

  TA=verlies op 22-okt-19 14:46
  (15)

  dlklkdjkldk op 22-okt-19 14:00
  (1)

  derftrep op 22-okt-19 13:30
  (5)

  rekeozsejtlerap ed op 22-okt-19 13:27

  Column Forum Meer»

  (112)

  Optiefan op 22-okt-19 15:34
  (4)

  Rolling Thunder op 22-okt-19 14:34
  (4)

  Stiefan op 22-okt-19 13:47
  (8)

  dasokwat op 22-okt-19 12:48
  (2)

  Snugger op 22-okt-19 12:39