Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Altice September 2017

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
150 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Dicall69
0
quote:

Dicall69 schreef op 11 sep 2017 om 18:02:


[...]

Koers krijgt een opwaartse impuls door het inkoopprogramma van de eigen aandelen tot eind 2018 zeker een aandeel om in de gaten te houden !!!


Hopelijk kunnen we boven de € 19,- gaan bivakkeren !!!
voda
0
Altice USA wil stevig groeien in Amerika - media

In Frankrijk is consolidatie kers op de taart.

(ABM FN-Dow Jones) Altice USA wil zijn aanwezigheid in Amerika de komende vijf jaar verdubbelen. Dit zei de kabelaar, een dochteronderneming van het in Amsterdam genoteerde Altice, dinsdag tijdens een bijeenkomst georganiseerd door Goldman Sachs, zo tekende persbureau Reuters op.

Verder gaf de kabelaar volgens Reuters aan "met een open blik" naar eventuele overnames te kijken. Toch is het bedrijf meer geïnteresseerd in kansen in kabel dan in draadloos, waar het wel naar kijkt, maar wat niet wordt gezien als essentieel.

CEO Dexter Goei van Altice merkte volgens het persbureau tijdens de bijeenkomst verder op dat het in de Franse thuismarkt toch vooral uitgaat van eigen kracht, waarbij een eventuele consolidatie "de kers op de taart" is.

Het aandeel Altice steeg dinsdagmiddag op een groen Damrak 2,6 procent naar 18,78 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
lmr
0
quote:

MWSACC schreef op 12 sep 2017 om 15:22:


wow Watskeburt? +4% ineens?


Volgens mij noemen ze dat aandelen inkoop :)
Dat gaat waarschijnlijk komend jaar wekelijks voorkomen. Als ze het target van het aandelen inkoop programma willen halen.
voda
0
Beursblik: Bryan Garnier verlaagt koersdoel Altice

Koersdoel naar 22,80 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Bryan Garnier heeft het koersdoel voor Altice verlaagd van 23,70 naar 22,80 euro, maar handhaafde wel het koopadvies op het aandeel. Dit bleek vrijdag uit een rapport van analist Thomas Coudry.

De analist doorliep zijn taxaties nog eens, na een recente stroom aan nieuwsfeiten, zoals de aankoop van sportrechten, prijsstijgingen, maar ook geruchten over bijvoorbeeld een overname van Charter en de zwakkere dollar. Dit leidde tot een verlaging van het koersdoel.

De koopaanbeveling bleef ongemoeid, "vooral vanwege de goede vooruitzichten in Amerika en ondanks meer terughoudendheid over Frankrijk", aldus Coudry, die overigens niet uitsloot dat Altice in Frankrijk positief zal verrassen.

Het aandeel Altice sloot donderdag op 18,43 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
Dicall69
0
quote:

YR/YR schreef op 18 sep 2017 om 09:15:


Deutsche heeft Altice op de kooplijst gezet


En eigen inkoop van aandelen tot eind 2018 dan is het voor mij LT zittenblijven !!!
voda
0
Beursblik: Deutsche Bank zet Altice op kooplijst

Advies van Houden naar Kopen.

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft het advies op Altice verhoogd van Houden naar Kopen, maar handhaafde het koersdoel van 22,50. Dit meldde de Duitse bank maandag.

De analisten verhoogden het advies op waarderingsgronden. Het aandeel is sinds sinds 21 juli met 12 procent gedaald en noteert inmiddels 20 procent lager sinds zijn hoogtepunt in mei.

"De dollar is verzwakt, maar ook de opwinding over de beursgang van Altice USA is afgenomen en de speculatie over een mogelijke grote overname in de Verenigde Staten drukt op de aandelen vanwege de vrees voor een kapitaalverhoging", zeiden de marktvorsers. Recent commentaar van het management dat de schuldpositie van het bedrijf in het geval van een overname niet te ver zal oplopen, werd door de analisten evenwel als geruststellend ervaren, evenals het aandeleninkoopprogramma van 1 miljard euro, dat in de komende twaalf maanden wordt uitgevoerd.

De verwachtingen van de analisten voor 2017 zijn grotendeels ongewijzigd, maar voor 2018 voorzien zij een daling van de omzet en het bedrijfsresultaat (EBITDA) van 1 procent ten opzichte van hun eerdere ramingen, met name vanwege de zwakkere dollar.

Het aandeel Altice sloot vrijdag op 18,49 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
DanielEigen
0
Dicall69
0
quote:

san marco schreef op 19 sep 2017 om 12:29:


In AFM lijst loopt shortsell positie op.


Zou er dan wel een link van plaatsen, want ik kan daar nergens iets van vinden !!!
Dicall69
0
De bodem is denkelijk bereikt er worden nu koopkansen gecreëerd bij Altice de overtrokken daling gaat denkelijk snel technisch herstellen.
Eigen inkoop van de aandelen en meerdere koopadviezen zullen voor de resultaten op 2 november de koers weer snel richting de € 20,- helpen.
Er wordt voornamelijk angst gezaait door de voorgenomen overname van Charter van mij mag er nu een duidelijk bericht volgen van hoe het ervoor staat dat zou de koers ook duidelijkheid geven !!!
Frauw
0
quote:

san marco schreef op 19 sep 2017 om 12:29:


In AFM lijst loopt shortsell positie op.


Waar heb je dat gezien? Ik kan de lijst niet vinden.

Mijn RSI(14) bodembel ging af en dat met de 2 recente KOOP adviezen, was ik van plan mijn aandelen te verdubbelen.
Maar aandelen waar veel Shorters in zitten, blijf ik voorlopig vanaf.
Diegy
0
Als altice die overname moet gaan betalen dan zullen ze een enorme emissie moeten gaan doen. Wat dus een enorme verwatering gaat betekeken. Koers zal dus wel onder druk blijven staan de komende dagen.
Dicall69
0
Altice US gaat plussen dan zal er zeker een positieve trend volgen, jammer dat voornamelijke shorter onzin wordt gepost op verschillende draadjes, zoals bij PostNl, Bam en anderen.
Shortposities is volgens mij bij Altice gewoon onveranderd ka er nergens iets over vinden.
Dicall69
0
quote:

Diegy schreef op 19 sep 2017 om 15:39:


Als altice die overname moet gaan betalen dan komt zullen ze een enorme emissie moeten gaan doen. Koers zal dus wel onder druk blijven staan de komende dagen.


Dit is gewoon weer geroeptoeter en er is nog steeds niks bekend of er daadwerkelijk een overname gaat volgen, meneer short !!!
Dicall69
0
quote:

Diegy schreef op 19 sep 2017 om 15:39:


Als altice die overname moet gaan betalen dan zullen ze een enorme emissie moeten gaan doen. Wat dus een enorme verwatering gaat betekeken. Koers zal dus wel onder druk blijven staan de komende dagen.


Bij Gemalto en anderen gefaald dan maar hier proberen, helaas maar Altice gaat zijn weg omhoog weer snel vinden !!!
Dicall69
0
Zelf verwacht ik vandaag in de US een mooie plus dan kan Altice hier morgen ook een mooie koersstijging laten zien.
Dicall69
0
Overname van Charter zal voornamelijk met meerdere investeerders gedaan worden en zal weinig invloed op de schulden van Altice hebben dit is door hun zelf reeds gecommuniceerd er zal een constructie gebruikt worden, waardoor de schuldenlast niet beduidend zal groeien, hopelijk komt er snel duidelijkheid, want er wordt weer flink gefantaseerd over, hoe de financiering zal uitzien !!!
voda
0
Altice: groen licht voor uitkoopprocedure SFR

Gepubliceerd op 19 sep 2017 om 16:54 | Views: 0

Altice 16:45
17,56 -0,66 (-3,60%)

PARIJS (AFN) - Altice heeft van de Franse financiële toezichthouder AMF toestemming gekregen voor een uitkoopprocedure om alle nog resterende aandelen van telecombedrijf SFR te bemachtigen. Dat heeft het kabelbedrijf bekendgemaakt.

De biedprijs is vastgesteld op 34,50 euro per aandeel, net zoveel als bij het oorspronkelijke overnamebod waarmee Altice 95 meer dan procent in handen kreeg. Wanneer het uitkoopbod precies ingaat, wordt nog bekendgemaakt.
Diegy
0
Altice en Altice USA hebben samen bijna net zoveel schuld als hun gecombineerde marktkapitalisaties te weten respectievelijk 32 miljard euro en 23 miljard dollar.

Is dit een gevalletje voorkennis en komt er 1 deze dagen een enorme emissie?? Gister ging dd koers ook al met behoorlijk volume naar beneden.
150 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

ALTICE EUROPE N.V. Meer »

Koers 5,206   Verschil +0,06 (+1,13%)
Laag 5,128   Volume 5.183.053
Hoog 5,276   Gem. Volume 5.161.328
14-okt-19 17:35
label premium

Hefboom Altice gaat werken

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium