Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Altice Augustus 2017

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
38 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
pielsje
0
YR/YR
0
De eigen lock-up periode ( om 2 jaar geen grote overnames te doen) is sinds 1 augustus vervallen. Ik ben benieuwd welk kabelbedrijf Altice gaat overnemen. Ik denk dat er een overname in Amerika komt.
geldding2
0
Op 2 augustus 2017 heeft Exane BNP Paribas het koersdoel van Altice verhoogt naar € 26,00 van € 21,00. Het koopadvies van vrijdag 11 november 2016 wordt herhaald.
voda
0
'Meer overnames in de maak bij Altice'

Gepubliceerd op 8 aug 2017 om 09:09 | Views: 901

Altice 16:12
20,79 -0,34 (-1,61%)

AMSTERDAM (AFN) - De sterke kasstroom van kabel- en telecomconcern Altice maakt dat er van het bedrijf meer overnames mogen worden verwacht. Dat schrijven analisten van ING dinsdag in een rapport over Altice.

Volgens de marktvorsers zal de onderliggende kasstroom (FCF) van Altice in 2019 circa 6,7 miljard euro bedragen. Dat was vorig jaar nog 4,7 miljard euro. Het bedrijf zal volgens ING profiteren van kostenbesparingen in Frankrijk, de Verenigde Staten en Portugal. Deze zijn tezamen goed voor 1,2 miljard euro.

Daarnaast zal de groei op eigen kracht het bedrijfsresultaat met 500 miljoen euro stuwen. Altice heeft onder meer voordeel van recente investeringen en de groeiende vraag naar snelle breedbandverbindingen in de VS. Verder zal Altice 350 miljoen euro minder hoeven te investeren.

Dit alles tezamen maakt volgens ING dat er wat mag worden verwacht van Altice op het gebied van overnames op termijn. De bank handhaafde zijn koopadvies op Altice met een koersdoel van 28 euro. Het aandeel Altice sloot maandag op 21,13 euro.
YR/YR
0
altice zit wel in de hoek waar de klappen vallen. Ik heb geen directe aanleiding voor de koersdaling. Jullie wel?
geldding2
0
8 augustus 2017 Pivotal Research geeft koopadvies en koersdoel 38, thans 9 augustus -3,19% om 15.15 :-(
ff_relativeren
0
quote:

geldding2 schreef op 9 aug 2017 om 15:27:


het advies is voor Altice USA , bedankt Binckbank :-((

Mwahh, dat advies voor Altice USA mag meteen worden aangepast ...
Altice USA overweegt een overnamebod te doen op Charter Communications ;

www.cnbc.com/2017/08/09/altice-weighi... .
YR/YR
0
Charter heeft marktwaarde van 118 miljard dollar, 4 keer zo veel als Altice USA.
Is dit een Fortis bank- neemt - ABN-AMRO- over trucje?
geldding2
0
Liveblog: Ahold, ABN en Altice

Door Nick Bakker op 9 aug 2017 om 16:00 | Views: 7.561 | Categorie: Beurs vandaag | Onderwerpen: aandelen, AEX

Artikel


Reacties (4)


Gerelateerde instrumenten
Liveblog: Ahold, ABN en AlticeUpdate 16:00: Altice

Softbank overwoog volgens de berichten van twee weken geleden al een bod op Charter Communications. Nu zou Altice zich er ook in willen mengen. Charter is 116 miljard dollar waard, dus wellicht heeft u een goed idee hoe Altice dit wil financieren :-)
voda
0
'Altice overweegt bod op Charter'

Gepubliceerd op 9 aug 2017 om 16:18 | Views: 0

Altice 16:07
20,00 -0,72 (-3,47%)

NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - Het Franse telecomconcern Altice en zijn Amerikaanse kabeldochter Altice USA werken naar verluidt aan een bod op Charter Communications. Dat meldde de Amerikaanse nieuwszender CNBC woensdag op basis van ingewijden.

Het is nog niet zeker of Altice daadwerkelijk met een overnamevoorstel gaat komen, aldus de bronnen van CNBC. Er is sowieso door meer partijen interesse getoond in kabelbedrijf Charter. Altice en Charter wilden tegenover CNBC geen commentaar geven op het bericht.
[verwijderd]
0
DanielEigen
0
Die emissie moet dan veel groter zijn dan wat Altice waard is om genoeg geld op te halen. Kan niet, gaat niet gebeuren, nooit niet.

De kans is groter dat Altice zelf opgeslokt gaat worden als veel kleinere speler.
geldding2
0
AMSTERDAM (AFN) - Een mogelijke overname van het Amerikaanse kabelbedrijf Charter Communications door telecomconcern Altice en zijn Amerikaanse dochter Altice USA zou vanuit efficiency-oogpunt te verklaren zijn. Dat vinden analisten van ING, die erop wijzen dat Altice USA een veel hogere winstmarge heeft dan Charter. Die winstmarge is bovendien de afgelopen jaren snel opgevoerd. Geruchten dat Altice een bod voorbereidt staken woensdag de kop op.

Een probleem bij de vermeende overnameplannen is de prijs, aldus ING. De marktwaarde van Charter is aanmerkelijk hoger dan die van Altice en Altice USA samen. Een overname zou door middel van leningen en de verkoop van een belang in Altice USA moeten worden gefinancierd, denken de marktvorsers. Dat laatste heeft als nadeel dat het belang van Altice in de beursgenoteerde Amerikaanse dochter kleiner wordt en er dus ook minder wordt geprofiteerd van de overname.
voda
0
Altice vergroot belang in SFR Group verder

Franse kabelaar heeft sectorgenoot bijna volledig in handen.

(ABM FN-Dow Jones) Altice heeft het belang in SFR Group verder vergroot. Dit maakte Altice donderdag voorbeurs bekend.

De Franse kabelaar bezit nu 95,9 procent van het kapitaalbelang en stemrecht van SFR Group.

Altice is van plan om SFR Group in zijn geheel over te nemen en wil een verzoek indienen bij de Franse toezichthouder voor een zogenoemde squeeze-outprocedure voor het resterende belang. Dit moet in september dit jaar plaatsvinden voor een bedrag van 34,50 euro per aandeel.

Op een rood Damrak sloot het aandeel Altice woensdag 5,2 procent lager op 19,65 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
lmr
0
Altice zoekt steun voor overname Charter'
Gepubliceerd op 13 aug 2017 om 12:48 |
Altice (11 aug)
19,445 -0,385 (-1,94%)

NEW YORK (AFN) - Het in Amsterdam genoteerde kabel- en telecomconcern Altice overweegt steun te vragen van investeerders voor de overname van het Amerikaanse kabelbedrijf Charter Communications. Dat meldden ingewijden rond de zaak aan persbureau Bloomberg.

Naar verluidt heeft het van oorsprong Franse Altice het Canadese pensioenfonds CPP Investment Board en investeringsmaatschappij BC Partners gevraagd om mee te doen met het financieren van de overname. Die twee zijn al grote aandeelhouders van het Amerikaanse dochteronderdeel Altice USA en werkten in het verleden vaker samen met Altice. De onderhandelingen bevinden zich volgens de bronnen nog in een vroeg stadium en het is nog niet duidelijk of er echt meegewerkt gaat worden aan een overname van Charter.

Eerder deze maand verschenen berichten in de media dat Altice en Altice USA werken aan een bod op Charter. De marktwaarde van Charter bedraagt circa 120 miljard dollar. Er is nog geen formeel bod gedaan op Charter dat veel groter is dan Altice en Altice USA. Ook is het niet zeker of er wordt doorgezet met een overnamebod.

Softbank

Ook andere belangrijke partijen zouden interesse hebben in een overname van Charter, een van de grootste spelers op het gebied van betaaltelevisie in de Verenigde Staten. Zo zou het Japanse telecomconcern Softbank een bod willen doen om Charter vervolgens samen te voegen met dochteronderdeel Sprint. Charter wees eerder nog een voorstel van Softbank voor een combinatie met Sprint af.

CPP Investment Board en BC Partners werkten samen met Altice bij de overnames van de Amerikaanse kabelaars Suddenlink en Cablevision. Die twee bedrijven werden samengevoegd tot Altice USA, dat in juni een eigen beursnotering in New York kreeg. CPP Investment Board bezit 17 procent van de aandelen Altice USA en BC Partners meer dan 26 procent.


Wat denken jullie? Is de overname goed of slecht nieuws voor Altice. Ze kunnen er veel synergie voordeel uithalen. En wanneer ze genoeg investeerders mee krijgen blijven de schulden laag. Ik zie een mooie kans.
Waarschijnlijk wordt de Japanse overname kandidaat geblokkeerd door De Amerikaanse overheid (Trump) waardoor Altice USA een grote kans maakt.
YR/YR
0
in het fd artikel van vandaag wordt gesteld dat Altice 58 miljard aan EV moet optuigen om Charter te kunnen overnemen. Altice N.V. zal het belang in Altice USA tot onder de 20% moeten afbouwen om aan 58 miljard te komen.
MeZelfVoorzien
0
sinds deze maand bijna € 3,= daling. lijkt wel op een vrije val. reden(en) ..of heeft dat alleen (maar) te maken met die beoogde overname?
38 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

ALTICE EUROPE N.V. Meer »

Koers 5,294   Verschil +0,00 (+0,08%)
Laag 5,258   Volume 3.377.797
Hoog 5,446   Gem. Volume 5.955.842
18-okt-19 17:35
label premium

Hefboom Altice gaat werken

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium