Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Fortis gedupeerden.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
401 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 17 18 19 20 21 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
ONN
0
quote:

ffff schreef op 3 sep 2018 om 10:04:


Ik zat hier even te glimlachen…..

Zou ie dat nou ook tegen zijn vrouw zeggen…..?
Of is zijn vrouw toch heel wat verstandiger en redeneert: Wat afgewerkt is, is afgewerkt!

Peter

Mijn vrouw verkoopt nooit. Ik heb al zo vaak gezegd dat dat niet altijd verstandig is. Maar ook zij is lekker eigenwijs.
ffff
1
Zit je weer te slapen?

Je vertelde dat je vrouw ook een opgave van haar transacties van de ABN AMRO bank heeft gekregen.

Je post aan bezoekers dat ze geen haast moeten maken, want ze hebben nog een jaar de tijd om hun formulieren in te vullen.

En dan denk ik: Zou ie dat nou ook tegen zijn vrouw zeggen: Laat al die formulieren maar liggen….


En nu komt ie af met de opmerking: Mijn vrouw verkoopt nooit. Dat heb ik helemaal niet gevraagd. Ik vroeg aan jou of je nu ook tegen je vrouw gezegd hebt: Maak je niet druk, laat die claim toch liggen en doe dat volgend jaar.

Voortaan wat beter lezen.

Peter
ONN
0
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
ffff
1
Niks geen doordenkertje, ONN, maar weer zo'n treffend voorbeeld van altijd jezelf PROBEREN eruit te lullen.


Dat je vertelt dat je vrouw de Fortis -aandelen niet verkocht heeft, hebben we niets, want dat begrepen we allang, want anders had ze geen opgave van de ABN AMRO toegestuurd gekregen.

Dus de lastigheid zit hem nu helemaal bij jou met je slappe , ruziezoekerige geleuter.

En , zoals altijd, gaat hij dan over op een ander onderwerp om de aandacht af te leiden. maar die truc kennen we al jaren. Deze draad gaat over de claim bij Fortis, andere draden hebben het over Aalberts, Bayer, Umicore, AB InBev, Alstom, Volkswagen, Siemens, Van de Velde, Retail Estates, Royal Dutch, ASML, Porsche, Renault, Daimler en vandaag SBM Offshore.


Haal eens een koud washandje door je slaperige gezicht. Lees de postings goed en houd je bij het onderwerp.


Maarruh, voor de vierde keer: Heb je dat advies nu ook aan je vrouw gegeven?

Peter
ONN
0
Doe toch niet zo simpel man of ik wel of niet een advies aan m'n vrouw heb gegeven. Bespottelijk. En wie zoekt er nou ruzie hier sinds 10 uur 2. Let jij nou maar op je eigen gedrag.
ffff
3
Het lukt je niet je eruit te lullen hè! Eerst een posting die nergens op sloeg ( Mijn vrouw verkoopt niet), dan een posting over Aalberts beginnen, maar nog steeds geen antwoord durven geven op zijn stompzinnige opmerking dat je de claim rustig een jaar kunt laten liggen…

Voortaan gewoon bekennen: dat was weer eens een heel domme, ONNozele opmerking.…..! Als je geen bespottelijke opmerkingen tegen je vrouw wilt maken, laat die domme opmerkingen dan in deze prachtige draad ook achterwege.

Peter


JZ
2
quote:

ffff schreef op 3 sep 2018 om 12:09:


... dat je de claim rustig een jaar kunt laten liggen…Dat zegt ONN nergens. Over niet kunnen lezen gesproken.
ONN
1
Is er misschien ook een dokter in de zaal ?

Volgende keer beter Peter, want dit gaat echt helemaal nergens over.
ooievaar49
2
Al tweemaal een brief ontvangen en nu kreeg ik 1 september onderstaande mail van Alex!
Ik had namelijk op 27 augustus aan Alex mijn ongenoegen kenbaar gemaakt dat in de tweede brief wederom een fout gemaakt was. De persoon die ik daar op attendeerde bood zijn excuus aan en beloofde dat hij, na overleg met een chef, dat hij mij meteen de goede gegevens zou toesturen. Dan zou je toch verwachten dat die brief de volgende dag bij je binnen zou komen?? De hele week gewacht maar niets ontvangen tot dan de mail op 1 september!!!!! Heel kwalijk dus. Dan staat er nog in die mail dat ze nu een brief zullen sturen rond 11 september!!!!! Wat is rond???? Als je namelijk VOOR 14 september je claim in gaat dienen is het de bedoeling dat je alvast eind dit jaar 70% van je claim zult ontvangen. Dus rond 11 september pas de informatie ontvangen en dan voor 14 september indienen. Zal mij benieuwen of dat mij gaat lukken. Moet "zeggen"dat zowel de VEB en Alex wel erg makkelijk met de data omgaan.

Mogelijk heeft u reeds twee overzichten van ons ontvangen met data 'augustus 2018' en '22 augustus 2018'. Tot onze spijt zijn beide overzichten niet correct, waarvoor onze excuses.

U ontvangt op korte termijn, rond 11 september, een definitieve versie per post. Deze is te herkennen aan de datum '7 september 2018'.

Claim al ingediend?
Heeft u uw claim online ingediend? Dan dient u dit per post (niet aangetekend) kenbaar te maken aan de partij die de claimadministratie afhandelt, Computershare (ook als u uw claim heeft ingediend via derden):

Computershare Investor Services plc.
Fortisschikking Claims Administrator
Postbus 7148
3109 AC Schiedam
Nederland

Let op: u dient de volgende informatie mee te sturen:
. Uw overzicht met datum '7 september 2018'; dit ontvangt u nog van ons.
. De ontvangstbevestigingsmail van het indienen van uw claim met uw claim ID.

Heeft u uw claim per post ingediend, dan vragen wij u te wachten met het opsturen van het nieuwe overzicht tot u van Computershare uw unieke claim ID heeft gekregen. Na ontvangst hiervan, kunt u het nieuwe overzicht en een brief met uw claim ID sturen naar bovenstaand adres.

Claim nog niet ingediend?
Na ontvangst van het overzicht, kunt u uw claim indienen bij de Claims Administrator via FORsettlement d.m.v. een claimformulier. Ook vindt u hier meer informatie.

Vragen?
Alex is geen partij bij deze claim. Voor verdere vragen over de schikking van Fortis, of het gebruik van dit overzicht, kunt u contact opnemen met de Claims Administrator:

Telefoonnummer: 030 - 252 53 59 (Nederland) of +32 2 557 59 00 (wereldwijd)
Website: www.forsettlement.com
E-mail: forsettlement@computershare.com

Met vriendelijke groet,

Alex

greedy1967
0
Hier idemdito. Geen assignments meegenomen in overzicht van Alex. Klopt het dat je alleen posities hoeft mee te sturen en geen nota's van aan- en verkooptransacties?
ONN
0
Ik zou als ik jou was er in een weekend of zo eerst even rustig voor gaan zitten en de website forsettlement.com goed doornemen. Daar vind je vast antwoorden op je vragen. Er is ook een 'FAQ' aanwezig. En daarbij, je hebt nog alle tijd dus geen nood.
ffff
0
Greedy,

Je hoeft geen nota's van aan- en verkoop op te sturen.
Wel dus de opgaven gemaakt door de bankier van je aandelenpositie gedurende de drie perioden. Maar dat krijg je dus, als het goed is, door de bank toegestuurd.

Moet die opgave natuurlijk wel kloppen en daarom heb ik toch wat binnenpret dat als je dat zelf doet je ook honderd procent zeker bent dat het klopt…. Want uit deze draad blijkt dus dat ze bij Alex niet altijd juist zijn...

Als ze bij Alex er niet uitkomen, hoe zou een Nigeriaans mokkeltje uit de Wallen het dan ooit lukken het juist op te geven…. ( Zie de postings in deze heerlijke draad).

Hou elkaar maar op de hoogte.

Peter
ONN
0
rationeel
0
quote:

ffff schreef op 4 sep 2018 om 14:50:


uhhhhh, 2 foute opgaven gemaakt door boekhoudkantoor " De Wallen" ?


Alex:(
maliqun61
0
Bron: De Tijd

Eerste Fortis-beleggers zien hun geld terug
08 september 2018

De komende dagen stroomt 300 miljoen euro naar de gedupeerden.
Het is een symbool dat kan tellen. Tien jaar na het omvallen van Fortis zien sommige vroegere aandeelhouders van de financiëledienstengroep voor het eerst een deel van hun belegging terug. Een eerste tranche van 300 miljoen euro komt dezer dagen hun richting uit. De schadevergoeding kadert in de Fortis-schikking van Ageas met enkele belangenorganisaties. Dankzij de schikking kan Ageas een definitieve streep onder zijn Fortis-verleden trekken.
Tot ieders verrassing bereikte Ageas in 2016 een deal met de organisaties die gedupeerde Fortis-aandeelhouders vertegenwoordigen. Het bedrag van de schikking bedroeg oorspronkelijk 1,2 miljard euro, maar werd na juridisch getouwtrek opgetrokken naar 1,3 miljard. Het is de grootste schikking van zijn soort in Europa. Het geld stroomt naar schatting naar150.000 tot 200.000 Fortis-gedupeerden.
Ageas maakte onlangs al 400 miljoen euro over aan FORsettlement, het platform dat de schadevergoedingen uitbetaalt. Een groot deel van dat geld - er is sprake van 300 miljoen euro - wordt dezer dagengedeblokkeerd en zowel aan particulieren als aan institutionele aandeelhouders betaald. De eerste begunstigden kregen de jongste dagen al geld op hun bankrekening.

Bij de betrokken aandeelhouders zitten veel klanten van de belangenorganisaties Deminor en SICAF (Stichting Investor Claims Against Fortis, die vooral institutionele aandeelhouders bundelt). Die twee organisaties dienden hun compensatiedossiers heel snel na de definitieve goedkeuring van de Fortis-schikking in. Voor de institutionele aandeelhouders gaat het om grotere bedragen en duren de uitkeringsprocedures wat langer. Alle details worden gedubbelcheckt.De Fortis-aandeelhouders kunnen zich in december opmaken voor een tweede uitbetalingstranche.

Fortis was de grootste maar niet de enige Belgische financiële groep die in 2008 door de overheden gered of gestut moest worden. De federale en gewestelijke regeringen moesten ook Dexia, KBC en de verzekeraar Ethias te hulp snellen.Het Fortis-dossier vordert, maar tien jaar na de crisis zijn de bankenreddingen voor de overheden nog niet terugverdiend. De factuur bedraagt nog 465 miljoen euro.De factuur van die reddingen voor ons land slinkt, maar die kosten zijn nog niet volledig terugverdiend, blijkt uit een tussentijdse stand van zaken door Eric Dor, directeur economische studies aan de Franse zakenschool IESEG. Het gat bedraagt nog 465 miljoen euro. Eind vorig jaar was dat nog 885 miljoen.
Als de dividendenstroom vanuit BNP Paribas en Belfius aanhoudt en de beursgang van Belfius doorgaat, kan de balans van de bankenreddingen voor de overheden binnenkort positief zijn, zelfs vóór een eventuele verkoop van de overheidsaandelen in BNP Paribas, Ethias en van de resterende Belfius-participatie. Dexia blijft evenwel een zwaard van Damocles van tientallen miljarden boven de Belgische overheidsfinanciën.

Nicolas Keszei,
Journalist

Michaël Sephiha,
Redacteur Ondernemen
ooievaar49
0
Nou, is leuk voor die beleggers die bij een bank zitten/zaten welke wel zijn zaken op orde had. Alex dus niet en daar baal ik behoorlijk van. Nu minimaal nog een week moeten wachten voor Alex na twee eerdere pogingen wel de goede opgave zal sturen!!!! Dan kan ik pas mijn claim insturen. Te laat dus voor die eerste uitbetaling. 10 jaar al moeten wachten en dan een maand extra moet dan maar! Zooitje.
401 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 17 18 19 20 21 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street sluit hoger na rentebesluit Fed

22:13 De aandelenbeurzen in New York zijn woensdag met winsten gesloten. Wall Street verwerkte het rentebesluit v...

  Indices

  AEX 561,45 +0,22%
  EUR/USD 1,1229 +0,31%
  Germany30^ 12.320,80 -0,09%
  Gold spot 1.360,20 +1,02%
  LDN100-24h 7.427,21 -0,12%
  NY-Nasdaq Composite 7.987,32 +0,42%
  US30# 26.513,14 +0,20%

  Stijgers

  ALTICE...
  +3,23%
  Alfen ...
  +3,09%
  Aegon
  +2,49%
  Fagron
  +2,15%
  TomTom
  +1,87%

  Dalers

  Air Fr...
  -3,57%
  Basic-Fit
  -2,33%
  ADYEN NV
  -2,03%
  AMG
  -1,77%
  ASR Ne...
  -1,31%

  Nieuws Forum Meer»

  (17)

  Dead cat bounce op 19-jun-19 23:48
  (47)

  Marcel H. op 19-jun-19 23:20
  (24)

  Marcel H. op 19-jun-19 22:55
  (2)

  J.Inv op 19-jun-19 22:23
  (2)

  De Troon Jan op 19-jun-19 21:50

  Column Forum Meer»

  (43)

  Dead cat bounce op 19-jun-19 23:50
  (96)

  Formule1-Fan op 19-jun-19 23:25
  (3)

  efreddy op 19-jun-19 23:06
  (1)

  Snugger op 19-jun-19 19:30
  (5)

  Snugger op 19-jun-19 19:18