Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Fortis gedupeerden.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
686 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 31 32 33 34 35 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
josti5
1
quote:

rationeel schreef op 21 december 2018 14:27:


[...]

Vooral allebei intelligent en goed verwoordend waar ze voor staan:)

Dat is dus discussieren.


Uitwisselen, van gedachten wisselen, agree to disagree. Niveau.
Ik lees beiden graag.
Jammer, dat er al zo veel kwaliteit weggepest is.
Chapeau voor deze volhouders!
voda
0
quote:

ooievaar49 schreef op 21 december 2018 12:01:


Had je anders verwacht VODA? Het is nooit de schuld van bestuurders. Net als oorlogen. Hoge officieren weten nergens van als het misgaat.

Nee, ik had niets anders verwacht. Weet je wat ik ook zo vreemd vind, het Fortis forum is al tijden geleden verwijderd van de IEX. Ik heb daar wel eens naar gevraag, maar nooit een bevredigend antwoord op gehad. Eigenlijk een flauwekul antwoord! Maar ja, daar kwamen nogal nefatieve posts op, lang nadat de koers NUL was, en de aandelen verdwenen. Ik heb trouwes van Alex nooit een goede mail gehad.
Volgens hun had ik geen recht op vergoeding, terwijl ik voor meer dan 15.000 euro het schip inging. Ook al zo'n vreemde zaak.
ONN
0
Brainwash niveau en kwaliteit. Hooguit amusant.

Ik schrijf op een forumpie, dus ik besta :)
josti5
2
quote:

ONN schreef op 21 december 2018 14:43:


Brainwash niveau en kwaliteit. Hooguit amusant.

Ik schrijf op een forumpie, dus ik besta :)Dus dáárom plemp jij 200 onzinpostings in één maand op het 'forumpie' Lazio Roma.
QED.
ONN
0
Maar die zijn dan ook van een topniveau natuurlijk :))))

Je maatje france kwam trouwens ff langs net, met een posting op niveau zelfs :))))
hjs64
0
Maar haar reputatie is natuurlijk wel compleet ten einde, lijkt me best hard gezien haar vak.
Beperktedijkbewaking
0
quote:

Ron Kerstens schreef op 21 december 2018 12:36:


Wat is dat tussen jullie ? ffff is een arts in ruste die "gevlucht" is naar een fiscaal vriendelijke bestemming, BDB was/is opleider bij de RijksUniversiteitUtrecht waarvan hij ffff kent ? Of zit het geheel anders in elkaar ? Begin wel nieuwsgierig te worden, gezien het feit dat jullie je fittie hier uitknokken graag wat meer info....

Ik ken ffff niet persoonlijk. Ik was in zijn tijd betrokken bij (een bijvak van) de medische opleiding, maar weet niet zekere of ik ffff in mijn 'klasje' heb gehad. Er kan 1 of 2 jaar verschil tussen hebben gezeten.
De discussie gaat over zijn belastingmoraal en mening over 'hangmatters'.

Brievenbus
0
Ik eind september online de aanvraag ingediend, en per email een bevestiging en claim ID gekregen en zo.
Sindsdien nog niets, terwijl ik toch in een ander draadje iemand sprak die al 70% uitgekeerd had gekregen deze week...
A3aan
1
quote:

rationeel schreef op 21 december 2018 13:14:


[...]

Het zijn twee overtuigingen. We noemen ze politiek links en rechts.

Twee intelligente mannen, met levenservaring. Wij kunnen van ze leren hoe je geheel verschillend naar de wereld kunt kijken.
Er is nog wel meer over te analyseren zoals de verschillende godsdienstige afkomst.
Leidend naar een meer collectivistische ideologie en een meer libertarische.

Allebei echte mannen, aan elkaar gewaagd en behoefte aan one upmanship.

Fascinerend!Als gewone lager opgeleide burger vind ik hun uitspraken over elkaar schandelijk. Van dergelijke personen verwacht je meer fatsoen. Ik zou mij dood schamen als ik zulke beledigingen zou plaatsen. Ondanks hun hoge opleiding gedragen ze zich niet zo. Of komt dat omdat men hier anoniem dergelijk vuilspuiterij kan plaatsen die men elkaar niet recht in het gezicht zal durven te zeggen.
Beperktedijkbewaking
1
quote:

ONN schreef op 21 december 2018 14:43:


...
Ik schrijf op een forumpie, dus ik besta :)

Heb je het over jezelf? Kennelijk, want je hebt hier drie keer zoveel gepost als ik, hoewel je korter lid bent.

Ik zit op iex voor het verkrijgen en uitwisselen van beleggersinformatie, en af en toe het geven van een mening over politiek of maatschappelijke ontwikkelingen.
Wat ik in het echie doe, daar heb je geen idee van. Laten we het erop houden dat ik in verschillende hoedanigheden bij diverse organisaties actief ben.

Verder help ik een bevriend Kamerlid regelmatig met wat cijfermateriaal, ik heb meer verstand van de overheidsfinanciën dan ffff. Deze dokter heeft in dit land een dure opleiding mogen volgen, maar zich vervolgens aan elke verantwoordelijkheid onttrokken. En dan nog het gore lef om vanuit het buitenland steeds commentaar te geven op 'hangmatters en ruifeters'...

Hoe maf en geobsedeerd moet je trouwens zijn om op je oude(re) dag het grootste deel van je tijd te besteden aan je beleggingen en de belastingen daaromheen, terwijl je rijk genoeg bent?

Beperktedijkbewaking
0
quote:

A3aantje schreef op 22 december 2018 19:09:


[...]
Als gewone lager opgeleide burger vind ik hun uitspraken over elkaar schandelijk. Van dergelijke personen verwacht je meer fatsoen. Ik zou mij dood schamen als ik zulke beledigingen zou plaatsen. Ondanks hun hoge opleiding gedragen ze zich niet zo. Of komt dat omdat men hier anoniem dergelijk vuilspuiterij kan plaatsen die men elkaar niet recht in het gezicht zal durven te zeggen.

Ik vind gerichte kritiek op iemands belastingmoraal wat anders dan vuilspuiterij of belediging.

josti5
2
quote:

Beperktedijkbewaking schreef op 22 december 2018 20:59:


[...]
Ik vind gerichte kritiek op iemands belastingmoraal wat anders dan vuilspuiterij of belediging.Dit liegt er anders niet om:

'En dan nog het gore lef om vanuit het buitenland steeds commentaar te geven op 'hangmatters en ruifeters'...

Hoe maf en geobsedeerd moet je trouwens zijn om op je oude(re) dag het grootste deel van je tijd te besteden aan je beleggingen en de belastingen daaromheen, terwijl je rijk genoeg bent?'

Moet dat nou écht, BDB?

haas
1
De stichting VSB heeft de fortis aandelen destijds verkocht met 1.1 miljard verlies(-/-55%) verkocht in 2008
=======================================================
De stichting VSBfonds is een Nederlandse goede-doelenorganisatie die culturele en maatschappelijke initiatieven ondersteunt.
De Stichting VSB Vermogensfonds is eind 2007 ontstaan door een splitsing van Stichting VSBfonds. VSB Vermogensfonds bezit en beheert het fondsvermogen van waaruit VSBfonds uitkeringen doet voor het verwezenlijken van de maatschappelijke doelstellingen. Het Vermogensfonds had 52 miljoen aandelen Fortis (2% van de uitstaande aandelen), maar begin 2009 heeft men zijn laatste aandelen Fortis verkocht.[1] Door de koersval in 2008 is de totale waarde van het bezit van het fonds gedaald van ongeveer 2 miljard naar 900 miljoen euro. Het fonds heeft daarom het jaarlijkse budget voor donaties aan het VSBfonds verlaagd van € 60 miljoen tot € 30 miljoen.[2] Na aftrek van organisatiekosten heeft VSBfonds een jaarlijks donatiebudget van € 26 miljoen beschikbaar.

nl.wikipedia.org/wiki/VSBfonds
Beperktedijkbewaking
1
quote:

josti5 schreef op 22 december 2018 21:24:


[...]
...
Moet dat nou écht, BDB?

Ja, het moest effe. Ik weet dat ffff en jij het vaak eens zijn over belastingen. Dat mag.
Sterker nog: ik vind de belastingdruk in NL ook behoorlijk hoog, dat zou best een tandje minder kunnen. Daar komen de nieuwe energiebelastingen en 'transitiekosten' nog bij. Daar doet 'Den Haag' te makkelijk over.
Ik geloof dat alleen de Franse regering (regentesk al sinds Napoleon) meer afroomt van hun BNP.

Maar ffff maakt het in mijn ogen wel heel erg bont. Hij is bijna tegen elke belasting. Dat vind ik onzinnig, ga dan op een onbewoond eiland wonen.
Met zo'n verblinde anti-belastingfiguur is verder discussie onmogelijk.
Ik discussieer nog liever met 100% libertariërs of anarchisten. Die zijn tenminste consequent zolang het kan, ik bedoel tot ze vastlopen in hun eigen gedachtegangen.

Maar ffff denkt zover helemaal niet door. Hij beseft zijn eigen hypocrisie en denkfouten niet. Hij is een verslaafde aan zijn anti-belasting onderbuik, en een academische titel onwaardig.

ooievaar49
0
Overweldige reacties!!!! Ze doen net of ze het niet wisten dat zoveel beleggers de boot in zijn gegaan met Fortis. Net als bij Landis waar ik, maar velen met mij, nog steeds zit te wachten op een rechtmatige uitkering. Vanaf 2002 krijg je straks, als je een beetje geluk hebt, nog niet eens de rente van het bedrag dat je kwijt bent geraakt. Boeven zijn het en anders niet.

Bij vorige plaatsing een rood kruis!!!! Mag deze reactie niet?
Ron Kerstens
0
@ooievaar49 Klopt, er gaan met regelmaat beleggers de boot in met aandelen, maar dat hoort toch bij het spel ? Zonder risico geen rendement. Alhoewel, ik heb ook een claim ingediend voor Fortis maar heb geen schade opgelopen. Had toevallig in die periode wel een grote tijdelijke (1 dag) positie en die telt nb ook gewoon mee (50 cent pa). Helaas zit er een max op van 950 euro. Is nog niet uitbetaald, wel ingediend voor 14/9.

@bdb en ffff Sterkte met jullie meningsverschil, vrees dat 2019 hier ook geen duidelijkheid in gaat brengen :-)

ffff
1
Ron,

Het zijn de oude discussies die al dateren vanuit de tijd van Hans Wiegel! Kun je nagaan, Ron, dat als mensen een halve eeuw geleden er al niet uitkwamen, dat in de daaropvolgende vijftig jaren niet beter is geworden.
BDB studeerde net als ik in Utrecht en had een leuk baantje door 1 jaar jongere studenten tijdens praktica wat bij te staan. Dus gewoon een studentenbaantje. Precies één jaar later had ik hetzelfde baantje en voor de allereerste keer van mijn leven, Ron, maakte ik kennis met de verpamperde verzorgingsmaatschappij: Ik kreeg namelijk een salaris uitbetaald door de Utrechtse Universiteit voor periodes dat ik helemaal geen les hoefde te geven, dus assistentie verlenen bij practica.

Als gewone jongen, die al jaren altijd in het zwart werkte was ik gewend en vond ik het de normaalste zaak van de wereld dat als je werkt, je geld krijgt en als je niet werkt uiteraard niks. Maar…. als student in 1969 leerde ik voor het eerst de zegeningen van de welvaartsmaatschappij.


Hier in de KK is gebleken dat wij twee totaal verschillende levens hebben geleid na onze opleiding aan de Alma Mater in Utrecht. BDB werkzaam bij de Overheid en Peter kreeg te maken met een Overheid die steeds meer als pure tegenstander openbaarde. Dat cumuleerde in miljoenen belasting afdracht en zoals je begrepen hebt: Peter vertrok.


Nou, dat vinden mensen als BDB en nog zovele KK-bezoekers maar niks! Je moet als miljoenen betalende belastingprlichtige hatstikke gelukkig zijn dat je aan die ruifeters en hangmatters MAG afdragen. En zeg vooral niets over hun arbeidsmoraal, over al die verzorgingsmaatregelen, over het feit dat de Overheid werkelijk voor alles moet zorgen….op kosten , inderdaad, op kosten van....

En als er dan mensen zijn zoals ik, die goed aangeven dat de grens bereikt is, dan krijgen die van typen als BDB en van menig LEP-lam te horen dat het schandalig is, dat ze opstappen. Niet beseffend en stilstaand bij het feit of ZIJ niet teveel afstropen, afromen…


Als iemand die vertrekt daar 4000 Euro PER DAG mee bespaart aan VRH ( Vermogensrendementsheffing) dan kun je uiteraard zeggen: Laat maar lekker betalen, maar je kunt je ook eens afvragen: Zijn ze hier stapelgek geworden?


En zo Ron, blijven wij het nooit eens worden, precies zoals in de tijd van Hans Wiegel en Den Uyl. Er is NIETS veranderd in deze wereld, alleen de scheldpartijen gaan nu via fourums en vroeger op partijbijeenkomsten.

Nog even een leugen van BDB weghalen, Ron: Ik ben niet tegen belastingheffing. Ik ben verstandig genoeg om te beseffen dat onze maatschappij geld kost. Maar ik ben tegen sinterklazen die geld uitdelen en daarmee stemmen verwerven en dan zeggen dat DEMOCRATIE iets geweldigs is.
Tja voor hen, voor hun kiezers, maar beroerder voor degenen die al dat moois mogen betalen….


Fijne kerstdagen , Ron


686 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 31 32 33 34 35 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Indices

AEX 592,32 -0,17%
EUR/USD 1,0853 +0,02%
Germany30^ 13.005,70 -0,23%
Gold spot 1.648,51 -0,65%
LDN100-24h 7.117,08 +0,02%
NY-Nasdaq Composite 9.221,28 -3,71%
US30# 28.069,81 +0,36%

Stijgers

OCI
+6,18%
BAM
+3,28%
VIVORY...
+2,61%
Kiadis...
+2,60%
Ajax
+2,11%

Dalers

Philip...
-2,78%
Air Fr...
-2,00%
B&S Gr...
-1,92%
PostNL
-1,88%
Flow T...
-1,87%

Nieuws Forum Meer»

(2)

Mr.Windows op 25 feb 2020 10:41
(15)

handkerchief op 25 feb 2020 10:34
(19)

StockLobster op 25 feb 2020 10:24
(7)

Mijn Vriend op 25 feb 2020 09:58
(6)

Kaviaar op 25 feb 2020 09:48

Column Forum Meer»

(99)

'd Aandelen op 25 feb 2020 10:48
(2)

The Saint op 25 feb 2020 10:45
(36)

theo1 op 25 feb 2020 10:42
(8)

Omnius op 25 feb 2020 10:39
(1)

Realist2018 op 25 feb 2020 09:25