Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Altice juni 2017

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
15 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
edje5
0
voda
0
Beursblik: ING verhoogt koersdoel Altice

Koersdoel naar 28,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Altice verhoogd van 25,50 naar 28,00 euro bij een onveranderde koopaanbeveling.

Analist Emmanuel Carlier verhoogde zijn waardering voor de Amerikaanse en Franse activiteiten van Altice. De analist is van mening dat het aandeel op een aantrekkelijke koers staat en voorziet een verbetering van de resultaten bij het kabelbedrijf. Wanneer Altice schulden weet te herfinancieren, dan kan dit volgens de marktvorser tot aanvullende kostenbesparingen leiden.

Wat betreft de beursgang van de Amerikaanse activiteiten van Altice denkt Carlier dat dit tot meer overnames kan leiden door de kabelaar en in Frankrijk zou de consolidatieslag van de sector weer terug op de agenda kunnen komen.

Het aandeel Altice sloot woensdag 1,1 procent hoger op 22,43 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Altice en Netflix kondigen samenwerking aan

Financiele details niet vermeld.

(ABM FN-Dow Jones) Altice en de Amerikaanse online videodienst Netflix hebben een meerjarige wereldwijde samenwerkingsovereenkomst getekend. Dit meldde de Franse kabelaar maandag voorbeurs, zonder financiële details te vermelden.

Dankzij de samenwerking wordt de content van Netflix beschikbaar voor klanten van Altice in Frankrijk, Portugal, Israël en de Dominicaanse Republiek.

Vanaf dertien juni aanstaande zal Netflix beschikbaar zijn voor klanten van de kabelaar in Frankrijk, waarna de dienst in de loop van 2017 ook aan klanten in de andere landen zal worden geïntroduceerd.

Het aandeel Altice sloot vrijdag op een groen Damrak 1,3 procent hoger op 23,26 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Update: Altice lanceert beursgang in VS

Telecombedrijf wil rond 350 miljoen dollar ophalen.

(ABM FN-Dow Jones) De geplande beursgang van Altice USA zal naar verwachting zo'n 1,3 tot 1,4 miljard dollar opbrengen, waarvan echter slechts een kwart bij Altice zelf terecht zal komen omdat de meeste aandelen worden aangeboden door de externe aandeelhouders BC Partners en CPPIB. Dat bleek maandag uit een aankondiging van het telecombedrijf met een beursnotering aan Euronext Amsterdam.

Het bedrijf meldde dat de geplande verkoop van 46,55 miljoen aandelen Altice USA is aangemeld bij de Amerikaanse beurstoezichthouder SEC, waarmee het IPO-proces formeel van start is gegaan. De uitgifteprijs zal naar verwachting tussen 27,00 dollar en 31,00 dollar per aandeel liggen.

Van het aangeboden kapitaal zullen bijna 12,07 miljoen aandelen worden aangeboden door Altice USA, dat bij een prijs van 29 dollar daarmee zo'n 350 miljoen dollar zou ophalen. De beursgang die al in mei dit jaar werd aangekondigd bij de eerstekwartaalcijfers, is bedoeld om meer overnames te financieren.

De meeste aandelen worden aangeboden door fondsen die worden geadviseerd door investeringsfonds BC Partners (20,9 miljoen stukken) en het Canadese pensioenfonds CPPIB (13,6 miljoen stukken.)

De beursgang wordt gecoordineerd door JPMorgan, Citigroup en Goldman Sachs. Als de prospectus beschikbaar is kunnen beleggers die bij deze banken opvragen.

Update: om extra informatie toe te voegen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
'Beursgang Altice USA volgens boekje'

Gepubliceerd op 13 jun 2017 om 10:16 | Views: 536

Altice 15:46
22,88 +0,12 (+0,53%)

AMSTERDAM (AFN) - De aanstaande beursgang van Altice USA waardeert het bedrijf op circa 21,4 miljard dollar als je het midden pakt van de afgegeven bandbreedte van 27 tot 31 dollar per aandeel. Daarmee voldoet het onderdeel exact aan de verwachtingen van marktvorsers van ING. Dat benadrukken zij dinsdag in een rapport over het kabel- en telecomconcern.

Altice USA zet 6,3 procent van zijn aandelen in de markt. Dat komt neer op 46,5 miljoen stukken. Altice USA is goed voor 12,1 miljoen aandelen. De overige stukken zijn in handen van investeerders gelieerd aan BC Partners en Canada Pension Plan Investment Board (CPPIB).

ING verwacht dat Altice USA het geld dat het met de beursgang ophaalt zal gebruiken voor verdere consolidatie in de Amerikaanse markt, waar volgens de kenners nog veel valt te winnen.

Zo zijn kabelbedrijven in de VS veel minder effectief dan branchegenoten in Europa. De marges in de VS liggen volgens ING rond de 20 procent waar dat in Europa gemiddeld 32 procent is. Daarnaast kan Altice USA de winstgevendheid snel opvoeren. Het bedrijf lijfde Cablevision en Suddenlink in en kan zodoende relatief snel synergievoordelen behalen.

ING handhaafde zijn koopadvies voor Altice met een koersdoel van 28 euro. Het aandeel Altice noteerde omstreeks 09.50 uur 1,5 procent in de plus op 23,11 euro. Daarmee was het de sterkste stijger in de AEX.
voda
0
Altice benoemt nieuwe marketingdirecteur

Gepubliceerd op 19 jun 2017 om 08:46 | Views: 490

Altice 16:07
22,91 +0,16 (+0,68%)

PARIJS (AFN) - Telecom- en kabelconcern Altice heeft Nicolas Petit benoemd tot de nieuwe marketingdirecteur voor de gehele groep, met onmiddellijke ingang.

Petit zal plaatsnemen in het managementteam van Altice en is afkomstig van Microsoft. Hij krijgt de leiding over onder meer de wereldwijde marketingstrategie van het bedrijf en zal rapporteren aan topman Michel Combes van Altice.
voda
0
Altice rondt verkoop Coditel af

Verkoop van 400 miljoen euro.

(ABM FN-Dow Jones) Altice heeft de verkoop van SFR BeLux afgerond. Dit maakte de Franse kabelaar met een notering op de Amsterdamse beurs maandag nabeurs bekend.

SFR BeLux, ook bekend als Coditel Brabant, werd voor 400 miljoen euro verkocht aan Telenet. De onderneming levert kabeldiensten aan gezinnen en bedrijven in Brussel, Wallonië en Luxemburg en biedt in België bovendien diensten voor mobiele telefonie aan via een MVNO-overeenkomst met BASE.

Topman John Porter van Telenet stelde na de overname van Base, die eerder dit jaar werd afgerond, aan een nieuwe groeifase te zijn begonnen en dat de overname van SFR BeLux de volgende "zeer belangrijke" stap in deze strategie is.

Op een groene beurs eindigde Altice maandag 0,9 procent hoger op 22,96 euro. Het aandeel Telenet verloor 0,6 procent en eindigde op 56,88 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
YR/YR
0
Vandaag wordt bekend gemaakt tegen welk koers Altice USA naar de beurs gaat. Ben benieuwd wat de range gaat worden. Eind juni/begin juli is dan de beursgang, verwacht.
voda
0
Altice USA haalt 1,9 miljard dollar op met beursgang VS

Beursgang waardeert telecombedrijf op meer dan 20 miljard dollar.

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse dochteronderneming van het Europese telcomconcern Altice, Altice USA, heeft met zijn beursgang 1,9 miljard dollar opgehaald, waarmee de kabelaar meer aandelen verkocht dan verwacht. Dit meldde de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal donderdag op basis van bronnen.

De aandelen Altice USA werden verkocht voor een prijs van 30 dollar per aandeel, hetgeen aan de bovenkant van de afgegeven bandbreedte van 27,00 dollar en 31,00 dollar zou liggen.

Volgens The Wall Street Journal is daarmee sprake van de grootste Amerikaanse beursgang van een telecombedrijf in zeventien jaar. De beursgang zou Altice USA waarderen op meer dan 20 miljard dollar.

Het aandeel zal donderdag voor het eerst op de New York Stock Exchange worden verhandeld, aldus de krant.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Altice USA opent boven introductiekoers

Openingskoers op 31,60 dollar.

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse dochteronderneming van het Europese telecomconcern Altice, Altice USA, is donderdag boven de introductiekoers geopend van 30,00 dollar.

Het aandeel, met tickersymbool ATUS, opende zijn eerste handelsdag aan de New York Stock Exchange op 31,60 dollar. Kort daarna koerste het aandeel door naar 32,00 dollar.

Met de beursgang haalde Altice USA volgens The Wall Street Journal 1,9 miljard dollar op, waarmee het de grootste Amerikaanse beursgang van een telecombedrijf in zeventien jaar is. De beursgang zou Altice USA waarderen op meer dan 20 miljard dollar.

Op een rood Damrak daalde Altice 0,4 procent naar 22,42 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
braniek
0
quote:

sieperman schreef op 23 jun 2017 om 12:00:


wat is er aan de hand dat we in het rood
vliegen steeds??


idd onverklaarbaar!! beleggingsgedrag Nederlanders zo a typisch.
voda
0
Altice rondt overname Teads af

Ondernemingswaarde Teads circa 285 miljoen euro.

(ABM FN-Dow Jones) Altice heeft de overname van Teads afgerond. Dit maakte de Franse kabelaar met een notering aan het Damrak vrijdag voorbeurs bekend, zonder financiële details te noemen.

Teads is een wereldwijde marktplaats voor online video-advertenties. Teads heeft daar mondiaal gezien naar verluidt een nummer één positie met 1,2 miljard bezoekers, waarvan 720 miljoen mobiele afnemers.

De overnameprijs wordt bepaald door de realisatie van de omzetdoelstelling in 2017. Van het overnamebedrag is 25 procent earn out en wordt betaalbaar gesteld in 2018. Het management van Teads blijft aan.

De overname draagt direct bij aan de operationele vrije kasstroom van Altice. De acquisitie impliceert een ondernemingswaarde van Teads van 285 miljoen euro op kasbasis zonder schulden.

Volgens ING voegt Altice met de overname een essentieel onderdeel toe aan zijn wereldwijde reclamestrategie.

Op een rood Damrak sloot het aandeel Altice donderdag op 22,44 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Altice mikt op overname in Portugal

Uitbreiding conform strategie volgens Bryan Garnier.

(ABM FN-Dow Jones) Altice wil via een overname zijn Portugese activiteiten uitbreiden, net zo als het kabelbedrijf in Frankrijk heeft gedaan. Dit concludeerden analisten van Bryan Garnier maandag.

Het concern met een notering in Amsterdam bevestigde zondag in gesprek te zijn met Prisa over een mogelijke overname van het belang in Media Capital. Media Capital bezit een televisiezender in Portugal, een radiostation en een internetnetwerk.

Bryan Garnier berekende dat Media Capital goed zou zijn voor krap 4 procent van het bedrijfsresultaat (EBITDA) van Altice in Portugal, maar nog geen half procent van het totale bedrijfsresultaat van de onderneming in 2016.

Het belang van 95 procent dat Altice wil overnemen, zou volgens de analisten van Bryan Garnier een waarde hebben van circa 350 miljoen euro. De overname past in de strategie van Altice die gebaseerd op de steunpilaren telecom, content en advertenties. Altice heeft een vergelijkbare overnamestrategie uitgevoerd in Frankrijk, waar NextRadio TV werd ingelijfd.

Bryan Garnier heeft een koopadvies met een koersdoel van 23,70 euro op Altice.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel maandag 1,2 procent hoger.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
'Altice heeft interesse in Lightower Fiber'

Gepubliceerd op 28 jun 2017 om 09:01 | Views: 680

Altice 16:01
21,36 -0,18 (-0,84%)

NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - Het in Amsterdam genoteerde telecom- en kabelconcern Altice heeft interesse in een overname van het Amerikaanse kabelnetwerkbedrijf Lightower Fiber Networks. Dat meldden ingewijden rond de zaak aan de zakelijke website CTFN.

Eerder dit jaar werd nog door bronnen aan persbureau Reuters gemeld dat Lightower zichzelf in de verkoop zou willen zetten. Er zou een prijskaartje aan het bedrijf hangen van meer dan 7 miljard dollar inclusief schuld. Toen werd ook gemeld dat partijen als CenturyLink, Zayo Group en Crown Castle tot de mogelijke bieders op het bedrijf kunnen behoren.
15 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

ALTICE EUROPE N.V. Meer »

Koers 2,795   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 2,780   Volume 3.584.650
Hoog 2,863   Gem. Volume 4.518.069
21-mei-19 17:35
label premium

Altice: Marketingplan werkt

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium