Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Forum VolkerWessels geopend

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1.707 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 81 82 83 84 85 86 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Nuchtere Kijk Op
0
Net de toelichting jaarcijfers Heijmans geluisterd (live)
Is het ook niet interessant voor Reggeborgh om een bod te doen op Heijmans ;-)
Beter management nu dan hun voorgangers. En ik denk veel te laag gewaardeerd en samen met VolkerWessels veel sterker voor de komende jaren waar er ondanks die overheidsregels ook genoeg nieuwe kansen zijn. Ik laat het verder aan ieder z'n fantasie over, maar die toelichting was eindelijk weer eens zeer professioneel :-)
voda
0
Reggeborgh breidt belang in VolkerWessels weer uit

Gepubliceerd op 21 februari 2020 18:26 | Views: 1.667

VolkerWessels 21 feb
21,90 -0,05 (-0,23%)

AMERSFOORT (AFN) - Grootaandeelhouder Reggeborgh heeft opnieuw aandelen in bouwbedrijf VolkerWessels bijgekocht. Het investeringsfonds van de familie Wessels kocht ruim 1,9 miljoen aandelen voor een gemiddelde prijs van afgerond 21,92 euro per stuk. Reggeborgh heeft nu circa 77,80 procent van het bouwbedrijf in handen.

Reggeborgh wil VolkerWessels van de beurs halen en heeft een overnamebod gedaan van 22,20 euro per aandeel, inclusief interim-dividend. Om dat bod succesvol te laten zijn, moet de geldschieter 95 procent van de aandelen in het bouwbedrijf in handen krijgen.
voda
0
het gaat wat vlotter nu:

Reggeborgh koopt weer aandelen VolkerWessels

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
VolkerWessels
21,95 0,05 0,23 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Grootaandeelhouder Reggeborgh heeft het belang in bouwbedrijf VolkerWessels weer verder uitgebreid. Dit maakte het bedrijf maandag nabeurs bekend in een persbericht.

Reggeborgh kocht vandaag een pluk van 381.730 aandelen tegen een gemiddelde prijs van 21,90 euro per aandeel.

Met deze transactie breidde Reggeborgh zijn belang uit van 77,80 tot 78,28 procent.

Zodra Reggeborgh 95 procent van de aandelen bezit, kan het een uitrookprocedure starten. Wordt deze drempel niet gehaald, maar krijgt de bieder wel meer dan 85 procent van de aandelen VolkerWessels in bezit, dan zal het toch de hand op de bouwer weten te leggen. Bij een belang van meer dan 85 procent, worden de bezittingen van VolkerWessels namelijk verkocht aan Reggeborgh.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Reggeborgh koopt weer aandelen VolkerWessels

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
VolkerWessels
21,90 -0,05 -0,23 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Grootaandeelhouder Reggeborgh heeft het belang in bouwbedrijf VolkerWessels weer verder uitgebreid. Dit maakte het bedrijf dinsdag nabeurs bekend in een persbericht.

Reggeborgh kocht vandaag een pluk van 406.640 aandelen tegen een gemiddelde prijs van 21,90 euro per aandeel.

Met deze transactie breidde Reggeborgh zijn belang uit met 0,51 procentpunt tot 78,78 procent.

Zodra Reggeborgh 95 procent van de aandelen bezit, kan het een uitrookprocedure starten. Wordt deze drempel niet gehaald, maar krijgt de bieder wel meer dan 85 procent van de aandelen VolkerWessels in bezit, dan zal het toch de hand op de bouwer weten te leggen. Bij een belang van meer dan 85 procent, worden de bezittingen van VolkerWessels namelijk verkocht aan Reggeborgh.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
VolkerWessels werft personeel via baantje bij Formule 1 in Zandvoort

Drie dagen als technical pitlane assistant met je neus bovenop de Formule 1 Dutch Grand Prix in Zandvoort van 1 tot en met 3 mei. Met die advertentie op zijn site probeert bouwconcern VolkerWessels zijn zichtbaarheid als event sponsor van het race-evenement te vergroten, maar ook nieuw personeel voor het eigen bedrijf te werven. Andere sponsors van deze races zijn onder meer Jumbo, Talpa, Pon, CM en Heineken.

VolkerWessels meldt 'een stuk of tien' mensen nodig te hebben voor de pitstraat tussen de Formule 1 teams en de coureurs. 'Dichterbij kom je echt niet', aldus het bedrijf. Een van de taken die de vrijwilliger moet verzorgen is het assisteren bij het wegen van de F1-auto's in de pitboxen, tussen de racesessies door, bij de vrije training of tijdens de kwalificatie. 'Het is jouw taak om de wagens op een veilige manier te manoeuvreren richting weegschalen', heet het wervend.

'Team VolkerWessels'

'Het is een creatieve manier om geïnteresseerden de vraag te stellen: wil je ook bij deze familie horen?', aldus een woordvoerder van het bouwconcern. De bouw heeft een tekort aan goed personeel.

De geselecteerden gaan in Zandvoort drie volle dagen deel uitmaken van het Team VolkerWessels van circa 450 vrijwilligers die 'met allerlei expertises' bij het bedrijf werkzaam zijn en deze meidagen allerhande klussen doen, zoals actief zijn op sociale media, op de parkeerplaatsen of in de 'hospitality', aldus de woordvoerder.

VolkerWessels is een combinatie van 120 bedrijven waarvan tien ondernemingen - betaald - betrokken zijn bij de verbouwing van het circuit in Zandvoort. 'We zorgen onder meer voor de asfaltering, we bouwen het 'medical center' en leggen een aantal tunnels aan.'

'Secuur en gestructureerd kunnen werken'

Voor de functie van technical pitlane assistent zijn alle opleidingsniveaus welkom: LBO, VMBO, MBO, HBO en WO. De gevraagde kwaliteiten in de advertentie: secuur in je werk, gestructureerd in je aanpak, gemakkelijk benaderbaar, teamgeest, snel kunnen handelen, bereid tot in te springen waar dat nodig is, en tegelijkertijd het overzicht kunnen houden, en ...'affiniteit met de autosport'.

Aan het slot van de advertentie wordt nog even duidelijk waarvoor de advertentie is bedoeld: 'Benieuwd naar alle andere toffe vacatures van VolkerWessels? Neem dan hier een kijkje'. Waarna je op de vacature-site terecht komt.

'We zijn op zoek naar echte teamplayers die energie krijgen van snelheid, dynamiek en onder hoge druk werken', stelt operationeel directeur Alfred Vos van VolkerWessels in een toelichting. 'Maar we kijken ook naar de toekomst. De kwaliteiten waar we om vragen komen overal in ons bedrijf goed van pas.'

fd.nl/ondernemen/1336004/volkerwessel...
1.707 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 81 82 83 84 85 86 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

VolkerWessels Meer »

Koers 21,900   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 21,900   Volume 16.359
Hoog 21,950   Gem. Volume 190.033
26 feb 2020 13:25
label premium

VolkerWessels: Verkopen

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium