Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

PostNL mei 2017

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
630 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
prinszicht
0
De meeting van IR vandaag heeft niet direct geresulteerd in vraag. Volume is helemaal weg. Nou morgen dan maar knallen. De huidige koers komt de creativiteit niet ten goede. En daar waar we vanaf het bod van de Belgen al rond de 4,30 bungelen, wordt het nu toch een beetje saai. Ik zit al veels te lang klaar om door de 4,65 weerstand te breken en zie graag dat we dat met een knal doen. Zet em op Herna. Je fans en ik worden een beetje moedeloos.
prinszicht
0
Ik zal ze bij Akzo ook eens wijzen op de gevolgen van het protectionisme van de overheid. Ofwel, wanneer de wind gaat liggen, neemt alle druk weg om te presteren. Met 1 slechte dag of kwartaal sta je zo weer onder de koers van voor het bod. En bij Post zie je in de cijfers nog geen echte ambitie. Je leest wel weer over mogelijke gevaren van de ACM. Wanneer mogen de Belgen weer bieden? 8 juni. Nog een goede 2 weken te gaan. Hopelijk komen ze nu met een beter verhaal en bijten ze door!
rekeozsejtlerap ed
0
Gelet op het transport-geweld in de internetverkoop, kan Postnl wel eens de verrassing van de zomer gaan worden qua koers......
williedevil
0
quote:

rekeozsejtleraped schreef op 24 mei 2017 om 17:34:


Gelet op het transport-geweld in de internetverkoop, kan Postnl wel eens de verrassing van de zomer gaan worden qua koers......


Met de nadruk op kan, dat dan weer wel!!!
williedevil
1
Kamp en Rutte en Vos (oh, nee die is al weg, gelukkig) beseffen natuurlijk niet dat veel parkeergarages ook als schuilplaats gebruikt kunnen worden ten tijde van oorlog. Nationaal Belang ALERT, STOP die overname van Q-Park door KKR!!!!!!!
NU!!!
Lector
0
quote:

rekeozsejtleraped schreef op 24 mei 2017 om 17:34:


Gelet op het transport-geweld in de internetverkoop, kan Postnl wel eens de verrassing van de zomer gaan worden qua koers......Voorlopig lees en hoor ik alleen berichten dat met name DHL, DPD, GLS, UPS en FEDEX profiteren van de groei in pakketten. PostNL groeit ook wel op dat gebied maar niet met de cijfers die je zou verwachten gezien hun aanwezigheid in de Nederlandse markt en hightech sorteercentra...
rekeozsejtlerap ed
0
quote:

williedevil schreef op 24 mei 2017 om 19:32:


Kamp en Rutte en Vos (oh, nee die is al weg, gelukkig) beseffen natuurlijk niet dat veel parkeergarages ook als schuilplaats gebruikt kunnen worden ten tijde van oorlog. Nationaal Belang ALERT, STOP die overname van Q-Park door KKR!!!!!!!
NU!!!


Q-Park = nagenoeg al geautomatiseerd, dus geen stemvee....
Accuboor
0
quote:

rekeozsejtleraped schreef op 25 mei 2017 om 08:06:


[...]

Q-Park = nagenoeg al geautomatiseerd, dus geen stemvee....

Klopt. Maar in dit geval snappen we allemaal dat die 3 miljard over onze rug wordt terugverdiend door de tarieven te verhogen! Dus straks EUR0,25 per 2 minuten....

rekeozsejtlerap ed
0
quote:

Lector schreef op 24 mei 2017 om 23:21:


[...]


Voorlopig lees en hoor ik alleen berichten dat met name DHL, DPD, GLS, UPS en FEDEX profiteren van de groei in pakketten. PostNL groeit ook wel op dat gebied maar niet met de cijfers die je zou verwachten gezien hun aanwezigheid in de Nederlandse markt en hightech sorteercentra...


Wat van belang is, wat zijn de ontwikkelingen van de bezorgdiensten in de Be-ne-lux.

Ben laatst nog in Brussel geweest. Het viel mee, dat de reistijd die je vanuit Nederland kwijt bent om in Brussel te komen niet meer dan 2 uren bedraagt. Feit is dat Utrecht net even verder ligt van Groningen (188) dan Utrecht van Brussel (179) ligt.

Logische keuze om een gelijkwaardig taalgebied, als werkgebied erbij te trekken.

prinszicht
0
Koers van na de kwartaalcijfers is heilig verklaard. We zitten vast rond de 4,35. De Belgen is dat trouwens 2 keer eerder gelukt. Ze hebben bij de vorige 2 edities de koers gelocked op 3,60 bijna 2 maanden en 4,00 ook ruim 2 maanden. 8 juni is in aantocht. Nu maar eens proberen voor weer 40 cent meer!
prinszicht
0
Een oproep aan de Britten voor het weekend. Sla je slag voor 8 juni. We nemen genoegen met ongeveer 6 en een duppie. Jullie zijn goed bezig. Nu nog kantoor aan het vaste land. Ben je gelijk van dat Brexit gezeur af. Goedkoop leninkie afsluiten. De overheid doet Sandd er ook bij. En je bedje is gespreid.

Ik verwacht het niet en ben voor de zomer aan het afbouwen. Je ziet bij veel fondsen een status qou. Cijfer seizoen is voorbij. Veel geo politieke spanningen. Niet het ideale moment om toe te slaan.
prinszicht
0
Toppen uit het verleden. 2013 was 4,42, 2015 was 4,66 en 2016 was 4,71. Vanuit dat perspectief hebben we een stijgende lijn te pakken. Op dit moment hebben we een stuivertje winst ten opzichte van 2013 dankzij het dividend. Al handelend in dit aandeel zit ik op ongeveer 1,50 op een gemiddelde koers van 3 euro. Maar wat brengt 2017? Het heeft er de schijn dat we net als 2014 even geen nieuwe top neerzetten op eigen kracht. Ik had veel verwacht van de eerste helft van dit jaar. Zo was er ineens dividend. De zogenaamde korting op het aandeel. Het tegendeel is de waarheid. De cijfers waren slecht en dividend een doekje voor het bloeden. Ik hou een pakket aan voor het onverwachte.
Cerburus
0
lol ff 100.000 oppakken met nauwelijks stijging en dan met een groot aantal mini transacties bijna 3 cent laten zakken. lol wachten op het volgende grote blok. Wat een spel. Enfin wij zitten lekker vast tussen de 4,3 en 4,5, gezien de zomerperiode, de relatieve hoge koers van de indices, zie ik het het short term eerlijk gezegd niet zo zitten. Enfin wat afbouwen desondanks zal PostNL (normaal gesproken) t/m 2018 deel uitmaken van mijn Porto.
Daarna zien we wel weer verder. Zal de komende 12 maanden wel e.a duidelijk worden omtrent de Postmarkt, enige trigger die ik nog zie en tja die is dan nog extern en niet 'op eigen kracht'. Kulverhaal.
Martijn van M
0
quote:

manske1983 schreef op 25 mei 2017 om 20:19:


Belgen komen nog een derde keer voor 6 euro


Dream on, de Belgen zijn op basis van hun achterban gediskwalificeerd door de aandeelhouders van PostNL. Een bod van een paar dubbeltjes meer gaat daar echt geen verandering in brengen.

Er lijkt geen enkele reële basis meer aanwezig om nog langer te veronderstellen dat de Belgen alsnog in staat zijn om het grote zusje over te nemen... want het vertrouwen werd vorig jaar ernstig beschadigd.


Ieder die nu nog roept dat PostNL binnenkort wellicht over wordt genomen... is inmiddels eigenlijk als een schreeuwende in een woestijn. Er is helemaal niets meer dat in die richting wijst na de Brexit.

Alleen een 'knock-out' bod (van 7+ euro) zou enige kans van slagen kunnen hebben nu PostNL op het punt staat om zich komende jaren te ontpoppen als de dividend-koning van het Damrak... maar ik acht de kans op een dergelijk bod bijna nul.

Portfolio Componist
0
Leuk scenario ...
BPost komt met bod van 7+ euro en voorwaarde dat Belgische Staat aandeel terugbrengt naar 25%. Koers van BPost zal dan een flink tik krijgen. Kunnen we PostNL aandeeltjes verzilveren op 7 euro en daarna investeren in goedkoop BPost aandeel, dat dan komende jaren weer kan herstellen van de klap, mede door de winstgevendheid van PostNL.
Heb je als PostNL aandeelhouder dubbel winst.
Ritageld
0
Als Nederlandse wonende in BE, zie ik dat PNL al de Belgische pakketjetsmarkt beheerst! Ik wil een zelfstandige PNL met een goed dividend.
alida1
0
Er wordt wat afgedroomd op dit forum. Ik droom ervan dat de koers niet meer gemanipuleerd wordt.
630 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

PostNL Koninklijke Meer »

Koers 1,934   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 1,901   Volume 3.745.865
Hoog 1,939   Gem. Volume 4.111.999
18-sep-19 17:35
label premium

PostNL nog steeds dirty cheap

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium