Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Mountainshield fund

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1.064 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
free
0
Oplichting valt juridisch te onderscheiden van misbruik van vertrouwen. Bij oplichting doet de fraus (Latijn voor het bedrog) zich eerst voor en wordt daarna pas het goed verkregen. Bij misbruik van vertrouwen wordt eerst het goed verkregen, waarna het bedrog gepleegd wordt.
DeZwarteRidder
0
quote:

$$$$ schreef op 2 okt 2019 om 13:32:


www.mountainshield.nl/beleggen/kosten...
LOL

Ik moet wel toegeven dat ze een erg goede tekstschrijver in dienst hebben.
DeZwarteRidder
0
Nieuw: 6% rendement met dit Nederlandse vastgoedproject
Geachte heer/mevrouw belegger,

De Nederlandse kantorenmarkt verandert snel. Waar een aantal jaren geleden de leegstand op de kantorenmarkt nog torenhoog was en onoplosbaar leek, daalt het aanbod van kantoorruimte de laatste jaren weer sterk.

Een van de zaken die heeft bijgedragen aan de daling van de leegstand is de sterke opmars van flexibele kantoorconcepten. Hoewel deze concepten in de crisis door veel beleggers als tijdelijke oplossing werden gezien om de leegstand te verminderen, schieten de concepten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond.

Op de kantorenmarkt is meer en meer behoefte aan flexibiliteit. Dit is zichtbaar in de ontwikkeling van de lengte van huurcontracten. Maar ook het feit dat voorzieningen gedeeld worden en de mogelijkheid om (tijdelijk) een werkplek te huren in plaats van kantoorruimte laten die behoefte zien.
Het aantal aanbieders van flexibele kantoorruimte is de afgelopen jaren sterk gegroeid. In de grote steden krijgen flexconcepten een steeds groter aandeel in de kantooropname.
Flexibele kantoorconcepten voorzien in een groeiende behoefte van kantoorgebruikers aan flexibele en tijdelijke huisvesting.
De verwachting is dat het marktaandeel van flexconcepten in Nederland de komende jaren explosief groeit, met circa 20 tot 30% per jaar. Dit zou betekenen dat over vijf jaar zo’n 5 tot 10% van de gehele kantorenmarkt bestaat uit serviced offices en co-working spaces.
Wanneer de markt voor flexconcepten zich de komende jaren verder ontwikkelt, zal ook het aandeel van flexconcepten binnen de totale opname van kantoorruimte stijgen.
Kom naar onze presentatie in Oosterbeek
Samen met onze partner Steengoed&Partners organiseren wij op 10 oktober aanstaande deze presentatie bij Hotel Bilderberg in Oosterbeek. Een unieke kans op meer informatie over het vastgoedproject en ons eigen biotechnologie fonds.

Het programma van het seminar op 10 oktober aanstaande is als volgt:
• 19u30 - Ontvangst met koffie of thee
• 20u00 - Presentatie: Rendement behalen met biotechnologie
• 20u30 - Presentatie: Beleggen in vastgoed: 6% met flexibele kantoorconcepten
• 21u00 - Afsluitende borrel met gelegenheid voor persoonlijke vragen
Uiteraard is alles ter plaatse voor u geregeld. U hoeft uzelf enkel aan te melden.
Wat komt u te weten?
In deze presentatie gaat projectontwikkelaar Mike Verhoeven van onze partner Steengoed & Partners in op de opkomst van deze kantoorconcepten in Nederland. Wat betekent de opkomst van flexibele kantoorruimte voor de kantorenmarkt? Zijn flexibele kantoorconcepten een hype of is de opkomst van deze concepten een structurele verandering in de kantorenmarkt?
Tijdens deze informatiebijeenkomst op donderdagavond 10 oktober aanstaande ontvangt u een antwoord op al deze vragen.

Met vriendelijke groet,

ROI Asset Management
DeZwarteRidder
0
quote:

Cosy schreef op 2 okt 2019 om 15:07:


Zal toch wel goed zitten bij Steengoed? Toch?

Steengoed is mijn vakblad.
Landgenoot
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 2 okt 2019 om 14:33:In deze presentatie gaat projectontwikkelaar Mike Verhoeven van onze partner Steengoed & Partners in op de opkomst van deze kantoorconcepten in Nederland.Binnenkort bij Harry M op tv.

DeZwarteRidder
0
quote:

Landgenoot schreef op 2 okt 2019 om 15:30:


[...]Binnenkort bij Harry M op tv.

Ik weet niet of Peppie daar nog welkom is; het is nogal verwarrend wat hij allemaal doet, de kijkers raken daardoor helemaal in de war.
Landgenoot
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 2 okt 2019 om 15:32:Ik weet niet of Peppie daar nog welkom is; het is nogal verwarrend wat hij allemaal doet, de kijkers raken daardoor helemaal in de war.


Dat klopt maar Harry kijkt niet zo nauw. De schoorsteen moet roken.DeZwarteRidder
0
quote:

Landgenoot schreef op 2 okt 2019 om 15:36:


[...]Dat klopt maar Harry kijkt niet zo nauw. De schoorsteen moet roken.

Vooral de schoorsteen van zijn crematorium........!
Landgenoot
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 2 okt 2019 om 15:42:


[...]
Vooral de schoorsteen van zijn crematorium........!


: )


DeZwarteRidder
0
Handelsconflict met China niet van invloed op biotech

Geachte heer/mevrouw belegger,

De biotechnologiesector staat op zichzelf. Er kan van alles gebeuren op geopolitiek gebied, de biotech aandelen trekken hun eigen plan.

De economische situatie in China, noch de slepende handelsoorlog met de Verenigde Staten, hebben dan ook geen impact op een gespecialiseerd beleggingsfonds als Welgesteld.

Biotechnologie aandelen trekken hun eigen plan

Het Welgesteld Biotechnologie Fonds belegt uitsluitend in die beursgenoteerde bedrijven die de meeste kans van slagen hebben om een geneesmiddel te vinden tegen zeldzame ziektes en erfelijke aandoeningen.

Het begrijpen van genetische processen, het beetje bij beetje kunnen ingrijpen in het DNA van een organisme en het maken van nieuwe organen uit stamcellen; onderzoekers werken hard aan een toekomst waarin mensen veel langer en gezonder kunnen leven.

Beleggen in biotech is per definitie een belegging voor de langere termijn. De toekomst begint vandaag maar vraagt geduld voor de ontwikkeling van een veilig, werkzaam medicijn.

Biotechnologie is een spannende sector. Een belegging in biotech is een speculatieve maar zeer kansrijke investering. Een investering in een gezonde toekomst. Voor u, voor elkaar.

Profiteer mee van rendementen in de biotechnologie!
Het vergt veel tijd en specifieke expertise om de biotechsector te doorgronden. Particuliere beleggers met interesse in biotechnologie doen er goed aan te kiezen voor de kwalitatieve selectie en brede spreiding van het Welgesteld Biotechnologie Fonds.
Speciaal voor investeerders zoals u organiseren we daarom kennismakingsbijeenkomsten door heel Nederland.
Beleggen in biotechnologie nu, hetzelfde is als beleggen in internet in het begin van de jaren ´90. De hype moet nog gaan beginnen.
Tijdens deze avonden nemen we u mee in de wereld van biotechnologie en de ontwikkelingen om ons heen. Deze kennismaking bieden we u geheel kosteloos aan. Tijdens de bijeenkomst ontvangt u:
• Meer inzicht in de wereld van biotechnologie;
• Alle informatie ver biotechaandelen op een rij;
• Kennis over beleggen in deze interessante sector.
Er gebeurt enorm veel op dit gebied en het gaat sneller dan u denkt. Daarom is nù het uitgelezen moment om in te stappen.

We staan aan de vooravond van een nieuwe reeks ontwikkelingen op het gebied van geneeskunde en innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Wat doet u als belegger met dit gegeven?

Het Welgesteld Biotechnologie Fonds belegt in beursgenoteerde bedrijven in de kansrijke biotechnologie sector. Maak gebruik van de kennis en expertise van het Welgesteld Biotechnologie Fonds.
Het fonds valt onder beheer van ROI Asset Management en staat onder toezicht van de AFM en De Nederlandse Bank.

Welgesteld Biotechnologie Fonds
Beursplein 5 Amsterdam Noord Holland 1012JW Nederland
Catpuccino
0
Ik vind het wel verrassend, een vastgoedfonds erbij. Lijkt erop dat het toch allemaal niet zo slecht gaat, toch?
DeZwarteRidder
0
quote:

Catpuccino schreef op 2 okt 2019 om 16:57:


Ik vind het wel verrassend, een vastgoedfonds erbij. Lijkt erop dat het toch allemaal niet zo slecht gaat, toch?

Ze zijn gewoon verkoper van een belegging die al bij Harry is langsgekomen.
DeZwarteRidder
0
Welke IPO's staan er op uw lijstje?
Beste belegger,
Elk jaar doen nieuwe bedrijven weer hun intrede op de beurs, want nieuwe ronde, nieuwe kansen. Sommige bedrijven draaien enorm verlies, gaan failliet en zijn een enorme flop. Maar het tegenovergestelde is ook mogelijk. De IPO's, Initial Public Offerings, van 2019 lichten we hieruit, want in onze mening zijn het de toekomstige groeibriljanten.
Marktgevoel heeft, zoals de naam het al zegt, gevoel voor de beurs en dus ook voor de IPO’s van 2019. De vraag welke bedrijven het gaan maken en welke bedrijven kraken, is voor ons al glashelder.
De bedrijven die het gaan maken behandelen wij overigens maandelijks in ons Groeibriljanten rapport. Neem een kijkje!
Er zijn veel IPO’s in dit lopende kalenderjaar waar wat over te zeggen valt. Nieuwe beursgenoteerde bedrijven waar u misschien al eens van heeft gehoord en waar wij een paar van gaan uitlichten in deze nieuwsbrief, zijn Uber Technologies, Lyft, Palantir Technologies, Airbnb en Slack Technologies.
Het meest in het oog springend zijn de namen Airbnb en Uber Technologies, gezien de leeftijd, grootsheid en naamsbekend van deze bedrijven. Toch zijn Uber Technologies en Airbnb dit jaar pas naar de beurs gegaan. Uber Technologies, het bedrijf dat pionier is in het delen van ritten, loopt richting een waarde van bijna $120 miljard bij hun intrede op de beurs. Ter vergelijking: Facebook had in 2012, toen zij de beurs betraden, een waarde van $104 miljard.
Lyft wordt in de Verenigde Staten gezien als de enige serieuze concurrent voor Uber Technologies. Afgelopen jaar is Lyft begonnen in het buitenland. Net als Uber Technologies ziet Lyft kansen voor het bedrijf in het uitbreiden met de verhuur van scooters en fietsen. De schatting van de huidige marktwaarde van Lyft ligt op ongeveer $15 miljard, maar het bedrijf wordt door velen gezien als een heel interessante toekomstige groeibriljant.

Het mag duidelijk zijn dat er ontzettend veel veelbelovende bedrijven zijn die dit jaar voor het eerst op de markt een kijkje gaan nemen. Marktgevoel is zelf in bepaalde IPO’s erg geïnteresseerd en zal deze toekomstige groeibriljanten tijdig aan u introduceren.
Klik hier, om altijd op de hoogte te blijven over bedrijven die in de toekomst niet alleen voor henzelf winst maken, maar ook wat voor uw portemonnee zullen kunnen opleveren.
Met vriendelijke groeten,
Marktgevoel
PS: Aanstaande dinsdag versturen wij ons Groeibriljanten rapport om 12:00 naar al onze abonnees. Zorgt u dat u er ook bij zit?
FDRL
0
Ha! Selwyn is weer bezig. Dat Steengoed (wat een naam ook) is een zelfstandig iets, alleen wordt de presentatie gekoppeld met een poging mensen Welgesteld aan te smeren.
En dan nog over die kosten:
Welgesteld berekent 0,125% per maand (=1,5% per jaar) als er geen rendement of zelfs verlies gemaakt wordt.... klinkt wat mij betreft als een verkapte vaste vergoeding. Daarnaast zijn er de totale lopende kosten, die ook vast zijn. Volgens de prospectus zijn die 100k per jaar. Op een totaal fondsvermogen van ongeveer 1 mln (per 30-6-2019, bron: halfjaarverslag 2019) is dat dus een kleine 10%. Ja, echt, tíén procent! Dan is dat percentage lopende kosten dat op de site staat van 5,1% nog mals.
Tevens staat er op de site van Mountainshield dat de lopende kosten 3,79% zijn. Hebben ze gewoon de beheervergoeding een andere naam gegeven? In de prospectus van MS staat dat de vaste kosten 125k zijn (was eerst 70k...), wat dus neerkomt op 2,2% over 5,5 mln fondsvermogen. Hoe het ook zij, de kosten zijn nog steeds hoog, hoe je het ook bekijkt, en je wordt dus bij beide ROI fondsen nog steeds leeggeroofd waar je bij staat.
Kan niet wachten op dat 3e ROI fonds...

Advies blijft daarom ongewijzigd: Uitstappen en die trap na van 2 of 3% exit vergoeding voor lief nemen (zowel bij WG als MS). Tenzij je MS participant bent van vóór de wijzigingen, dan is 0,5% een koopje om weg te wezen.
Catpuccino
0
Ik zie het zo: hoe meer fondsen er straks onder ROI vallen, hoe groter het (totale) fondsvermogen - dan zakt het percentage aan vaste kosten vanzelf. Elk beleggingsfonds wordt beheerd en dat moet linksom of rechtsom worden bekostigd. Gewoon zitten blijven dus en het komt allemaal (meer dan) goed.

Ik zit zelf ook voor de lange termijn. Niet omdat ik naief ben, ik blijf gewoon rustig.
DeZwarteRidder
0
quote:

Catpuccino schreef op 3 okt 2019 om 09:50:


Ik zie het zo: hoe meer fondsen er straks onder ROI vallen, hoe groter het (totale) fondsvermogen - dan zakt het percentage aan vaste kosten vanzelf. Elk beleggingsfonds wordt beheerd en dat moet linksom of rechtsom worden bekostigd. Gewoon zitten blijven dus en het komt allemaal (meer dan) goed.

Ik zit zelf ook voor de lange termijn. Niet omdat ik naief ben, ik blijf gewoon rustig.

Hoe noemen dat ook al weer...???

Als je geschoren wordt, moet je stil blijven zitten (zei het schaap)........!!!!

lol

DeZwarteRidder
0
Ik zie een soort wanhoopsoffensief bij Peppie: er wordt geschoten met hagel om maar iets te raken.

Het probleem met hagel schieten is dat er altijd mensen zijn die hun tanden stuk bijten op de kogeltjes.........
Cosy
1
"Het probleem met hagel schieten is dat er altijd mensen zijn die hun tanden stuk bijten op de kogeltjes.........".

Mooie metafoor zo aan het begin van het wildseizoen !
Catpuccino
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 3 okt 2019 om 10:24:


Ik zie een soort wanhoopsoffensief bij Peppie: er wordt geschoten met hagel om maar iets te raken.


Volgens mij was het altijd al het plan van SD / ROI om een groot fondsenhuis te worden met een breed arsenaal aan fondsen. Dus er is helemaal geen wanhoopsoffensief. Gewoon strategisch uitbouwen.
1.064 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street gaat flink hoger weekeinde in

06 dec De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met mooie koerswinsten het weekeinde ingegaan. Beleggers op Wal...

  Indices

  AEX 602,30 +1,84%
  EUR/USD 1,1059 -0,41%
  Germany30^ 13.207,50 +1,17%
  Gold spot 1.460,20 0,00%
  LDN100-24h 7.229,71 0,00%
  NY-Nasdaq Composite 8.656,53 +1,00%
  US30# 28.026,49 +0,09%

  Stijgers

  Boskalis
  +6,20%
  Arcelo...
  +3,51%
  ASML
  +3,38%
  Aperam
  +2,89%
  OCI
  +2,74%

  Dalers

  Kiadis...
  -3,74%
  ForFar...
  -1,73%
  Air Fr...
  -1,06%
  Accsys
  -0,89%
  ICT Group
  -0,88%