Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Arcelor Mittal TIEN-euro feestje/borrel/bijeenkomst

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
208 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Octavia 2
0
quote:

NewKidInTown schreef op 21 mrt 2017 om 04:05:


[...]

Dan moet ik je teleurstellen, dat wordt pas in juni-2017 ;-)

Wat betreft plaats en tijd/dag, denk dat het nog te weinig is uitgekristalliseerd. Ik voel me ook niet geroepen om daar een beslissing over te nemen.
Op basis van tijd en plaats kijk ik wel of ik kan en het me past. Het beste zou wel zijn als we er op korte termijn uit zouden komen, dan weet iedereen waar ie aan toe is.


Goedemorgen New Kid

ik had begrepen uit een eerder bericht van jou dat je in Mei in Nederland zou zijn of heb ik dit verkeerd gelezen ? Zo ja welke data ben jij hier dan kunnen wij ons daar mogelijk op aanpassen.
Octavia 2
0
quote:

rene l schreef op 20 mrt 2017 om 21:51:


[...]

Gezien Kid de initiatiefnemer van dit draadje uitblinkt door afwezigheid moeten we zelf maar eens spijkers met koppen slaan.

Mistershi heeft een wat vage site, het lijkt meer een soesjie-toko en niet echt op een wok, en dus niet geschikt.

Wok A1 ziet er goed uit.
Wel moeten de treinreizigers het laatste stuk met de bus.
Zelf reis ik amper met het OV, en als ik eens met de trein ga dan koop ik een goedkope dagticket bij bijvoorbeeld het Kruidvat of AH tegen een scherpe prijs.
Gewoon een hele dag vrij met de NS reizen zonder beperkingen.
Ik zou dus voor het laatste stukje een OV-chipkaart aan moeten schaffen die ik waarschijnlijk nooit meer gebruikt.
Ik ben flexibel, en ik zou in dit geval gewoon met de auto komen waarbij ik wel als randvoorwaarde stel dat ik deze buiten het zicht van de ingang gratis kan parkeren.

Over een dag in het weekend heb ik mijn vraagtekens.
In dit soort tenten is het dan stervensdruk.
Het vergt ook een behoorlijke logistieke precisie, je moet vooraf reserveren, het tijdstipvan binnenkomst moet bekend zijn, ook willen ze precies weten met hoeveel personen je komt, en iederéén moet op tijd aanwezig zijn, gaat dit lukken zonder al te veel stress.
Ik zou het ook niet afwijzen maar geef zelf de voorkeur aan een door de weekse dag, het is er dan minder druk en je kunt vooraf een indicatie geven met hoeveel personen je ongeveer komt en de exacte tijd is niet zo van belang omdat er altijd ruimte is.

Barneveld is ongeveer het middelpunt van Nederland en ik heb al eens eerder locaties in een cirkel van ongeveer 30km. doorgelicht.
Ik ben toen uitgekomen op wok Orange, de ligging is in principe centraal en het restaurant voldoet aan alle voorwaarden.
Als voorbeeld eens een reis vanaf Den Haag centraal.
Je hoeft slechts 1x over te stappen op hetzelfde perron en de reistijd vanaf vertrek tot lopend aankomen bij het restaurant is minder dan 2 uur.
Het restaurant is vanuit alle windstreken éénvoudig bereikbaar per NS of met de auto.

www.restaurantorange.nl/

Ik ben benieuw of Kid morgenvroeg zijn oordeel velt en een besluit neemt.


Goedemorgen Rene

De link in jouw post is van een restaurant in Apeldoorn.

Het argument dat het in het weekend drukker is dan door de week is zeker waar maar aan de andere kant zijn er ook weer leden die dan nog een stuk met het openbaar vervoer / auto moeten reizen en de volgende ochtend er vroeg uit moeten en dan kan ik me voorstellen dat die zeggen liever in het weekend.

Bij het wok restaurant hier in mijn woonplaats is het in het op zaterdagavond zeker druk tussen 17.00 en 20.00 uur omdat er dan nog veel mensen zijn met kinderen maar na 20.00 uur valt het reuze mee.

we horen het graag weer van jullie allemaal.

Eric
NewKidInTown
0
quote:

Octavia schreef op 21 mrt 2017 om 07:06:


[...]

Goedemorgen New Kid

ik had begrepen uit een eerder bericht van jou dat je in Mei in Nederland zou zijn of heb ik dit verkeerd gelezen ? Zo ja welke data ben jij hier dan kunnen wij ons daar mogelijk op aanpassen.


Mogge Octavia,
ik ben in NL mei t/m de 22e. Peter Markus, die ook graag wil komen, is 11 mei terug uit Thailand. En dan op 12 mei de AM Q1 cijfers. Zou voor mij dus het beste zijn VANAF 13 mei t/m 22 mei. Als we die periode dan alvast prikken, doen we er twee data bij, een in het weekend en een door de week.

Ik doe een concreet voorstel:

woensdag 17 mei OF
zaterdag 20 mei (of DERTIEN direkt na de cijfers) ?

Gaan jullie even een pijltje gooien op de kaart ?
Octavia 2
0
quote:

NewKidInTown schreef op 21 mrt 2017 om 07:28:


[...]

Mogge Octavia,
ik ben in NL mei t/m de 22e. Peter Markus, die ook graag wil komen, is 11 mei terug uit Thailand. En dan op 12 mei de AM Q1 cijfers. Zou voor mij dus het beste zijn VANAF 13 mei t/m 22 mei. Als we die periode dan alvast prikken, doen we er twee data bij, een in het weekend en een door de week.

Ik doe een concreet voorstel:

woensdag 17 mei OF
zaterdag 20 mei (of DERTIEN direkt na de cijfers) ?

Gaan jullie even een pijltje gooien op de kaart ?Ik ga van Barneveld en Klaasen vragen om effe een worp te doen.
Keep smiling !
Octavia 2
0
Oke heren / dames

Graag uw mening over de hierboven genoemde data en of we dan door de week of in het weekend afspreken. komt u maar met uw meningen ........................
Bankier
0
Beste forumgenoten,

Lijkt mij erg leuk om aanwezig te mogen zijn bij het etentje; de (bekende) forumnamen daadwerkelijk te ontmoeten :-)

In het weekend (20 mei) zou mij persoonlijk het beste uitkomen, dan kunnen er wat meer borreltjes in dan doordeweeks..
LekkerTruitje
0
dag Octavia e.a. Ik reageer even voor de beleefdheid gezien al de moeite die je hiervoor doet, heel aardig natuurlijk. ! Op zich vind ik het heel leuk, maar dan wel bijv. nabij Utrecht Centraal of zo en in principe alleen op een vrijdag- of zaterdagavond. Maar zelfs dan weet ik het nog niet omdat ik wel mijn man moet kunnen meekrijgen en ik beleg wel mede voor hem, maar het interesseert hem eigenlijk geen biet ;) Dus met mij hoef je voorlopig totaal geen rekening te houden. Als de datum nabij is, ga ik mijn man nog wel eens vragen of die kan en wil... in ieder geval tzt veel fun gewenst !
NewKidInTown
0
quote:

Duikert schreef op 21 mrt 2017 om 18:44:


13 mei kom ik terug van vakantie.


woensdag 17 mei OF
zaterdag 20 mei (of DERTIEN direkt na de cijfers) ?

Houden we 17 en 20 mei over.
rene l
0
quote:

NewKidInTown schreef op 22 mrt 2017 om 05:42:


[...]

woensdag 17 mei OF
zaterdag 20 mei (of DERTIEN direkt na de cijfers) ?

Houden we 17 en 20 mei over.


Kid,

Ik heb e.e.a. eens overdacht.
Over zaterdag 20 mei heb ik mijn bedenkingen.
Het is dan gewoon stervensdruk bij de Wok vroeg op de avond.
Om 8h pas beginnen lijkt mij ook geen optie omdat je rond een uur of 10 al vriendelijk verzocht zult worden om al op te stappen, dit lijkt mij niet prettig omdat het veel te kort is.

Woensdag 17 mei is misschien nog niet zo verkeerd, traditioneel is dit een thuiswerkdag en is het gewoon minder druk op de weg.
Zelf zou ik dan rond half 6 beginnen tot ongeveer een uur of half 9.
Degenen die werken zullen dan wel een halve snipperdag moeten nemen of een paar uur eerder weg moeten op hun werk.

Wanneer je echt wilt moet dit geen probleem zijn volgens mij omdat het een unieke gebeurtenis gaat worden.
Tevens ben je dan op tijd thuis en kun je de volgende dag gewoon weer aan het werk wanneer je je niet klem gezopen hebt, iets wat in een onbekend gezelschap volgens mij overigens niet zo snel zal gebeuren.

De ideale locatie moet gewoon éénvoudig per NS bereikbaar zijn en voor degenen die met de auto komen moeten ze deze gewoon gratis voor de deur kunnen parkeren.
Maar wees eerlijk, de perfectie locatie voor iederéén bestaat niet en enige flexibiliteit is gewoon belangrijk.
Zelf is mijn intentie om gewoon aanwezig te zijn, ongeacht de gekozen locatie of tijdstip.

En als het goed bevalt dan gaan we gewoon wanneer de volharder en Ozzy in het land zijn op herhaling.


Octavia 2
0
Ik heb vanavond de zware taak op mij genomen om 1 van de eerder besproken locaties te weten A1 plaza in Amersfoort te testen en heren / dames ik heb het volbracht hahaha. Even serieus Goede tent simpel all-in arangement € 28 voor 2 uur door de week en € 31 voor 2 uur in het weekend. Dit is inclusief frisdrank en koffie. Eten is behoorlijk uitgebreid zowel voorgerechten als hoofdgerechten en dessert. Wil je wijn of bier koop je een aparte kaart van € 5 elk glas 1 knipje oftewel € 1
Ik vond het voor een zondag behoorlijk druk dus relatief veel lawaai en dus moeilijker converseren. Ik denk dat als je ook rustig wilt praten 2 uur aan de krappe kant is voor 1 uur extra betaal je € 5 extra.

Ik zou zeggen geef uw mening maar om het plan toch maar warm te houden, ik ga nu uitbuiken.
Octavia 2
0
Goedemiddag Allemaal

Ik heb diverse malen via dit draadje geprobeerd om mensen warm te krijgen om samen eens een vorkje te gaan prikken. Helaas weinig (dus niet niks) reactie op gekregen zelfs op mijn laatste bericht helemaal niks. Ik trek dan maar de conclusie dat hier geen behoefte aan bestaat en ga ik mij niet verder meer inspannen om een en ander te regelen. Mocht het zo zijn dat enkele leden ( Voda , Newkid bijvoorbeeld) toch mogelijkheden zien hoor ik het graag.

Persoonlijk vind ik dat wij sommige leden zoals Voda en Scalino wel eens mogen trakteren op een etentje gezien de vele berichten die zij delen met ons en het financiële voordeel dat wij daar uit kunnen halen. Maar nogmaals dat is mijn mening.
[verwijderd]
0
Word tijd voor een definitieve datum.
Ik ben erbij.
Wat Voda en Scalino betreft, ik persoonlijk haal er geen meerwaarde uit.
Ik koop en verkoop ook aandelen AM.

NewKidInTown
0
quote:

Octavia 2 schreef op 2 apr 2017 om 13:41:


Goedemiddag Allemaal

Ik heb diverse malen via dit draadje geprobeerd om mensen warm te krijgen om samen eens een vorkje te gaan prikken. Helaas weinig (dus niet niks) reactie op gekregen zelfs op mijn laatste bericht helemaal niks. Ik trek dan maar de conclusie dat hier geen behoefte aan bestaat en ga ik mij niet verder meer inspannen om een en ander te regelen. Mocht het zo zijn dat enkele leden ( Voda , Newkid bijvoorbeeld) toch mogelijkheden zien hoor ik het graag.Helaas is de moed mij een beetje in de schoenen gezakt, dat liet ik al een heel klein beetje doorklinken in mijn posting van 21 maart:

"Wat betreft plaats en tijd/dag, denk dat het nog te weinig is uitgekristalliseerd. Ik voel me ook niet geroepen om daar een beslissing over te nemen.
Op basis van tijd en plaats kijk ik wel of ik kan en het me past. Het beste zou wel zijn als we er op korte termijn uit zouden komen, dan weet iedereen waar ie aan toe is."

Oorzaak is mijns inziens ook een beetje dat we met teveel keuzes zijn begonnen, nl: plaats, tijd/weekend/weekdag, soort gelegenheid en restaurant e.d. Zoveel hoofden, zoveel zinnen. Dit reken ik vooral mezelf ook aan.
Ik heb in ieder geval nog geprobeerd om uiteindelijk te komen tot een begrenzing van 2 dagen. Daarover en ook voor de rest is er nog geen keuze gemaakt. Vandaar schreef ik dan ook: "kijk ik wel of ik kan en het me past" en zo sta ik er ook nu nog in.

Ik denk wel dat voor de toekomst een andere aanpak beter is: ruim van te voren door 1 of 2 initiatiefnemers een datum en plaats vaststellen en dan zodanig dat naar inschatting van die initiatiefnemers zoveel mogelijk zullen komen.
Dus simpel: poster A en poster B gaan een bijeenkomst regelen in plaats C in gelegenheid D op DD-MM-YY van xx.00 uur tot circa yy.00 uur of langer voor wie dat wil.
Tip voor een volgende keer: de gelegenheid zou ook gewoon een "kroeg" kunnen zijn waar ze een beetje een "normale" standaardschotel aanbieden zoals sateh met frites o.i.d. eventueel voor een vooraf afgesproken prijs.
[verwijderd]
0
rene l
0
Hierbij start de inschrijving voor het langverwachte Mittal event:

Datum:
woensdag 17 mei 2017

Locatie:
Wok Orange Apeldoorn
www.restaurantorange.nl/

Tijd:
van 18:00-21:00
Aankomst vanaf ca. 17:30

Kosten:
Euro 33,50 voor onbeperkt eten en drinken op basis van 3 uur.
Voor bier en huiswijn geldt een toeslag van Euro 1,25 per glas.
Verder zijn er geen verborgen kosten.
65 Plussers krijgen daarnaast op vertoon van hun ID 3 Euro korting.
Er dient vooraf betaalt te worden.

Vervoer:
Goed bereikbaar per auto vanaf de snelweg, max. 5 minuten, en voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Goed bereikbaar per NS, vanaf het station 10 minuten lopen.
En waarschijnlijk is er op dat moment wel ergens een aanbieding voor een dagkaart onbeperkt reizen met de trein.

Het evenement zal doorgang vinden bij de aanmelding van minimaal 5 deelnemers.

Ik zou zeggen, Mittal beleggers, grijp je kans en meld je aan.
Ook andere IEX leden die zin hebben in een leuke avond zijn wat mij betreft welkom, net als columnisten, analisten, of de redactie van IEX.

De reservering en eventueel andere zaken zullen door mij geregeld worden met als doel om er een onvergetelijke en ongedwongen avond van te maken.[verwijderd]
0
208 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

ArcelorMittal Meer »

Koers 14,932   Verschil +0,27 (+1,83%)
Laag 14,708   Volume 3.600.404
Hoog 14,998   Gem. Volume 7.877.481
19-nov-19 13:28
label premium

ArcelorMittal: China trekt aan

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium