Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Europa, Euro, Brexit, etc.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1.890 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 91 92 93 94 95 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
DeZwarteRidder
0
Spanje zal Schotse EU-toenadering niet meteen blokkeren

Gepubliceerd: 02 april 2017 12:31 Laatste update: 02 april 2017 12:43

Spanje zal niet onmiddellijk een veto uitspreken over een poging van een onafhankelijk Schotland om na de Brexit lid te worden van de Europese Unie.

De Schotse premier Nicola Sturgeon vroeg Londen vrijdag om een nieuw referendum over onafhankelijkheid van Schotland nu het ''onvermijdelijk lijkt dat het Verenigd Koninkrijk de EU, inclusief de binnenlandse markt van de unie, verlaat''.

Een meerderheid van de Schotten stemde vorig jaar tevergeefs tegen het Britse vertrek uit de Europese Unie.

De Spaanse minister Dastis wierp zondag niet direct een barricade op voor een Schots toetreden tot de EU. Hij wees er wel op dat de Schotten eerst met de rest van Groot-Brittannië de Unie zullen verlaten. ''De rest zien we wel.''

Afscheidingsbewegingen

Mochten de Schotten zich losmaken van het Verenigd Koninkrijk, dan is het de vraag of Spanje het land bij de EU wil hebben. De Spaanse premier Mariano Rajoy hintte er drie jaar geleden nog op dat Spanje tegen een EU-lidmaatschap van Schotland zou stemmen.

Madrid wil geen impuls geven aan afscheidingsbewegingen in eigen land.

Rajoy deed die uitspraak in de aanloop naar het Schotse referendum over onafhankelijkheid in 2014. De premier noemde een afscheiding van Schotland van het Verenigd Koninkrijk toen nog ''schadelijk voor de Europese Unie''. De Schotten stemden toen tegen onafhankelijkheid.
DeZwarteRidder
0
IJsland overweegt kroon aan euro te koppelen

Gepubliceerd: 02 april 2017 09:52 Laatste update: 02 april 2017 10:16

De regering van IJsland overweegt de munt van het land, de kroon, te koppelen aan een wereldmunt.

Als dit gebeurt, wordt het waarschijnlijk de euro, verklaarde de minister van Financiën Benedikt Johannesson dit weekend.

Ook het Britse pond en de Amerikaanse dollar worden overwogen, maar de euro is de enige "realistische optie", aldus de minister

Bijna tien jaar geleden kwam IJsland in financiële problemen door de risico’s die de relatief grote bankensector van het kleine land had genomen.

Maar inmiddels vreest men voor oververhitting van de economie. Vorig jaar werd een economische groei genoteerd van 7,2 procent en de kroon steeg toen tegenover de dollar 15 procent in waarde. Het land profiteert onder andere van de toeristische sector.
Door: NU.nl/Reuters
morgen1
0
Ferme taal van May over Gibraltar

Groot-Brittannië wil bij de brexit
niets van zijn soevereiniteit over
Gibraltar opgeven.Premier May heeft de
regeringsleider van Gibraltar aan de
telefoon verzekerd dat Groot-Brittannië
"standvastig" achter de bewoners van
het Britse overzeese gebied staat.

De EU stelde vrijdag dat Spanje,dat
aanspraak maakt op Gibraltar,en Londen
het eens moeten worden over de toekomst
van de kolonie.Komt er geen deal,dan
gelden afspraken van de EU met Londen
straks niet voor Gibraltar.

Volgens de Britten kiest de EU partij
voor Spanje.In Londen gingen al stemmen
op om oorlog te voeren tegen Spanje.
fin®
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 2 april 2017 13:42:


IJsland overweegt kroon aan euro te koppelen

Gepubliceerd: 02 april 2017 09:52 Laatste update: 02 april 2017 10:16

De regering van IJsland overweegt de munt van het land, de kroon, te koppelen aan een wereldmunt.

Als dit gebeurt, wordt het waarschijnlijk de euro, verklaarde de minister van Financiën Benedikt Johannesson dit weekend.

Ook het Britse pond en de Amerikaanse dollar worden overwogen, maar de euro is de enige "realistische optie", aldus de minister

Bijna tien jaar geleden kwam IJsland in financiële problemen door de risico’s die de relatief grote bankensector van het kleine land had genomen.

Maar inmiddels vreest men voor oververhitting van de economie. Vorig jaar werd een economische groei genoteerd van 7,2 procent en de kroon steeg toen tegenover de dollar 15 procent in waarde. Het land profiteert onder andere van de toeristische sector.
Door: NU.nl/Reuters

Geen enkele '1:1 currency peg' heeft ooit stand gehouden in de geschiedenis.
Dus .....;-)
fin®
1
quote:

morgen1 schreef op 2 april 2017 20:10:


Ferme taal van May over Gibraltar

Wanneer de Brexit op een ""normale"" manier kan ... zal er niet zoveel gebeuren.
Echter ... wanneer de EU de Engelsen het bloed onder de nagels vandaan haalt, zal het Brits Parlement neergang/verlies van het V.K. vertalen in een daad van oorlog en dan zijn voor "Brussel" de rapen gaar.
Zo is het altijd gegaan in de geschiedenis, zo zal het weer gaan .... maar daar zullen lang niet alle EU members in meegaan .... dus betekent dan het definitief uiteenvallen van de EU.
DeZwarteRidder
0
Met name in de VS krijgt VDL Steelweld meer en meer voet aan de grond. Afgelopen jaar werd voor 100 miljoen euro aan orders binnengehaald voor de Amerikaanse fabrieken van auomakers Volvo Cars en BMW. In de toekomst denkt VDL Steelweld nog meer te kunnen groeien in de VS. ,,Relatief is de concurrentie daar beperkt, we denken meer marktaandeel te kunnen pakken. Ook in China willen we verder terrein winnen."

Wel loopt VDL Steelweld recent tegen problemen aan in de VS: het blijkt lastiger om werkvisa te krijgen voor personeel. ,,We constateren dat we voor exact hetzelfde type medewerkers bij het ene overheidsloket wél visa ontvangen en bij het andere niet."

Brexit
De Vos sluit niet uit dat dit te maken heeft met het beleid van Trump. De nieuwe president eist dat buitenlandse bedrijven meer met Amerikaanse personeel gaan werken. ,,Een aantal van onze Europese leveranciers, zou ik graag naar de VS meenemen omdat we weten hoe goed ze zijn. Dat kan nu niet, we moeten een groter lokaal netwerk opbouwen. In die zin werkt Trump's beleid."

Volgens VDL Steelweld toont de nieuwe Engelse order aan hoe belangrijk het is dat het kabinet meewerkt aan een goede Brexit-deal. ,,Voor ons is het zeer belangrijk dat de Brexit goed wordt afgehandeld. Wij hebben veel engineers in Engeland die vrij moeten kunnen reizen. We hebben minister Ploumen van Buitenlandse Handel op het hart gedrukt daarvoor te zorgen."

Lees het complete interview met VDL Steelweld baas Peter de Vos vandaag in het AD.
DeZwarteRidder
0
’Grenzen sluiten slecht nieuws voor terrorisme-aanpak’
Raad van State pleit vurig voor Europese Unie
4 min geleden Redactie Parlementair

Den Haag - De Raad van State houdt in zijn jaarverslag een vurig pleidooi voor de zegeningen van de Europese Unie. Het hoogste adviescollege van de staat waarschuwt dat ’grenzen sluiten’ onder meer betekent dat terrorisme niet goed kan worden aangepakt.

Vice-president Piet-Hein Donner van de Raad signaleert een ’onbestemd gevoel van onrust’ in de samenleving, ook al ging het in 2016 een stuk beter met Nederland dan in de jaren ervoor. Het gevolg is volgens hem dat bestaande zekerheden onder vuur liggen. Instituties zoals de Europese Unie waarin landen samenwerken, dienen daarom versterkt te worden, vindt Donner.

„Het beeld is misleidend dat die samenwerking overdracht en verlies van soevereiniteit inhoudt”, stelt hij. „Europese samenwerking is nodig, omdat lidstaten op bepaalde terreinen autonoom hun publieke taak niet meer naar behoren kunnen uitoefenen.”

De oorzaak voor de geconstateerde onvrede ligt volgens Donner in ’grote schokken’ die er afgelopen jaar nationaal en internationaal plaatshadden. Hij noemt de Brexit, de uitslag van het Oekraïne-referendum en de Amerikaanse presidentsverkiezingen. „Die uitkomsten raken de fundamenten waarop de maatschappelijke ontwikkelingen en verworvenheden van de afgelopen driekwart eeuw berusten. Daarin worden nu breuklijnen zichtbaar”, vindt de Raad van State.

Nederlanders kijken volgens het adviescollege ook steeds eisender aan tegen de overheid. „Er is vaak weinig begrip wanneer maatregelen die ’iedereen wenst’ op juridische bezwaren stuiten. Of omgekeerd, wanneer beslissingen die uit het geldend recht voortvloeien, ingaan tegen de heersende mening”, vindt de Raad. „Maar wordt daaraan toegegeven, dan zullen uiteindelijk rechtsverhoudingen moeten wijken voor krachtsverhoudingen.”

Donner (CDA) breekt ook een lans voor de vertegenwordige democratie en waarschuwt voor referenda. Volksraadplegingen missen volgens hem ’verantwoordelijkheid voor de gevolgen’. Ze zouden daarom niet overeenkomen met ’de behoefte aan eenheid en continuïteit in overheidsbesluitvorming’.

De Raad van State geeft het kabinet advies over wetsontwerpen, voordat ze aan het parlement worden voorgelegd. Eénmaal per jaar geeft vice-president Donner in het jaarverslag een ongevraagd, uitgebreid advies aan het Binnenhof.
DeZwarteRidder
0
'Maximaal 50.000 immigranten na brexit'
Gisteren, 17:43

De jaarlijkse immigratie naar het Verenigd Koninkrijk moet na de brexit gemaximeerd worden op 50.000 personen per jaar.

Dat heeft een groep prominente leden van de Britse conservatieven zondag bekend gemaakt. De groep wil de druk op deze manier verhogen op premier Theresa May. Zij liet onlangs weten dat ze gedurende de brexit-onderhandelingen het vrije verkeer van werknemers wil toestaan.

Het plan van de Tories bestaat uit het verstrekken van werkvisa en een verbod voor vijf jaar voor het inreizen van ongeschoolde arbeiders. Dit zou een rem betekenen op de toestroom van goedkope werknemers uit Oost-Europa, die nu vrij naar het Verenigd Koninkrijk kunnen reizen. "We moeten meer doen om deze instroom te controleren", aldus Owen Paterson zondag tegen persbureau Bloomberg.

Vertrek

Twee weken geleden zette premier May de procedure in gang die moet leiden tot het vertrek uit de Europese Unie. Dit na een referendum dat vorig jaar gehouden werd. Op dit moment zijn de onderhandelingen met de Europese Commissie in volle gang.

Spaargeld

Het getal gaat om netto-immigratie, dus het saldo van inkomende en vertrekkende werknemers uit het land. Werkvisa zullen in eerste instantie verstrekt worden aan arbeiders die minimaal €43.000 verdienen, met een particuliere ziektekostenverzekering en voldoende spaargeld.
DeZwarteRidder
0
‘Scenario van Frexit is onwaarschijnlijk'
Gisteren, 16:00

Bij een overwinning van Marine Le Pen tijdens de presidentsverkiezingen lijkt de kans toch gering dat Frankrijk afscheid zal gaan nemen van de Europese Unie. Dat stellen economen bij ABN Amro.

De Fransen geven tijdens een eerste ronde op zondag 23 april aan welke kandidaat het meest geschikt is om president Hollande op te volgen.

Zolang een kandidaat nog niet beschikt over meer dan 50% van de stemmen staat op 7 mei een tweede ronde gepland met de twee beste kandidaten uit de eerste ronde die gaan uitmaken wie er aan het langste eind trekt.

Volgens de economen is de kans groot dat de presidentskandidaat Emmanuel Macron er uiteindelijk met de overwinning vandoor gaat, maar is het niet uitgesloten dat de populistische Le Pen de zege kan gaan pakken mede doordat er nog veel zwevende kiezers zijn in Frankrijk.

Een scenario dat Le Pen net als het Verenigd Koninkrijk artikel 50 in werking zal gaan stellen is niet onmogelijk, maar een Frexit zal heel wat voeten in de aarde hebben doordat het Franse EU-lidmaatschap in de wet is verankerd, stellen de economen.

Zij wijzen er op dat Le Pen in ieder geval 60% van de parlementsleden achter zich moet krijgen om de wet over de Franse participatie in de EU te laten schrappen, terwijl het nog onduidelijk of ze in een functie als president de macht heeft om een begin te maken met een Frexit.
DeZwarteRidder
0
Duitsland verdedigt handelsoverschot

Gepubliceerd: 20 april 2017 11:49 Laatste update: 20 april 2017 11:51

Duitsland heeft kritiek op het grote handelsoverschot van het land van de hand gewezen. De Duitse regering kan niet voorkomen dat er zoveel vraag is naar Duitse producten.

Dit vertelde Brigitte Zypries, de Duitse economieminister, in een interview met de Duitse krant Bild. Zypries deed de uitspraken voorafgaand aan vergaderingen van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Wereldbank in Washington.

Zypries verklaarde dat de Duitse overheid maar een beperkte invloed heeft op het handelsoverschot dat vorig jaar een record van maar liefst 252 miljard euro bereikte.

Dit weekend bekritiseerde de Franse presidentskandidaat Emmanuel Macron dit overschot. Volgens de politicus zou het beschadigend zijn voor de Europese economie. Hij riep de Duitse regering op hervormingen door te voeren, hoewel hij ook benadrukte dat ook Frankrijk stappen moeten zetten met economische hervormingen.

"Onze bedrijven produceren machines en onderdelen van hoge kwaliteit die klanten in het buitenland graag kopen. We hoeven niet onze excuses hiervoor aan te bieden", aldus Zypries. Verder wees ze ook naar maatregelen zoals het invoeren van een minimumloon, belastingverlagingen en hogere investeringen om het handelsoverschot te verlagen.
Door: NU.nl
Zheng He
0
De energieprijzen voor burgers in Engeland gaan dit jaar met gemiddeld 25% omhoog. (Guardian, 20/4) Geen ode aan de vrolijkheid duidelijk.
DeZwarteRidder
0
Overschot Griekse begroting valt verrassend hoger uit dan werd verwacht

Griekenland heeft de verwachtingen van de kredietgevers overtroffen. Het land heeft in 2016 een primair begrotingsoverschot van 3,9 procent van het bbp kunnen realiseren. Dat is aanzienlijk hoger dan de 0,5 procent die door de EU was geëist en een enorme verbetering ten opzichte van het tekort van 2,5 procent dat in 2015 nog bestond.
Door: Peter de Waard 21 april 2017, 21:47

Het cijfer werd door het eigen statistische bureau van het land bekendgemaakt en is een voorlopige schatting. Op middellange termijn zou Griekenland naar een primair overschot van 3,5 procent moeten gaan. Onder primair overschot of tekort wordt het verschil tussen de uitgaven en inkomsten van de staat verstaan zonder rekening te houden met de rentebetalingen op de uitstaande staatsschuld.

Zoals bekend heeft Griekenland een staatsschuld van 180 procent van het bbp (341 miljard), die het land niet kan herfinancieren op de gewone kapitaalmarkt. Daar zou een rente van 6,7 procent moeten worden betaald.

Sinds 2010 is Griekenland aangewezen op kredieten van de andere landen in de eurozone, de ECB en het IMF. De eurolanden willen Griekenland voorlopig blijven helpen, maar het IMF dreigt af te haken. Directeur Christine Lagarde noemde deze week de Griekse schuld 'onhoudbaar'. Zij wil dat een deel van de schuld wordt kwijtgescholden, maar vooral Duitsland is daar faliekant tegen.

De meevallende cijfers uit Athene zal Duitsland en andere eurolanden sterken in het idee dat voor Griekenland de juiste koers is uitgezet en dat het bezuinigingsprogramma van de huidige regering zijn vruchten afwerpt. Het IMF vreest echter dat het primaire overschot op de begroting niet lang genoeg houdbaar zal zijn. Daarnaast loopt de staatsschuld in procenten van het bbp nog altijd op: van 177,5 procent eind 2015 tot 179 procent nu. Vrijdag voerde de Duitse minister Schäuble nog overleg met zijn Griekse collega Tsakalotos .
DeZwarteRidder
0
Europees akkoord over gasgarantie
4 min geleden

BRUSSEL - De kans dat huishoudens van EU-landen zonder gas komen te zitten is een stuk kleiner geworden.

Bij een crisis worden buurlanden verplicht elkaar te helpen, zo hebben de lidstaten en het Europees Parlement woensdagnacht vastgelegd in een onderhandelingsakkoord.

Gasbedrijven moeten de Europese Commissie op de hoogte gaan stellen van hun langetermijncontracten. Een belangrijke stap richting energiezekerheid, zo verwelkomde EU-commissaris Maros Sefcovic (Energie-unie) de ,,solidaire samenwerkingâ™â™. ,,Europa is hierdoor beter uitgerust om crises te voorkomen en te bestrijden.â™â™

Ongeveer een kwart van de energiebehoefte in de EU wordt gedekt door gas. Vooral Oost-Europese landen kwamen in de knel toen Rusland in 2006 en 2008 de gaskraan deels dichtdraaide.

Het akkoord moet nog formeel worden goedgekeurd door de EU-instellingen.
DeZwarteRidder
0
Nederlands handelsoverschot was 52 miljard
49 min geleden

DEN HAAG - Het Nederlandse handelsoverschot kwam vorig jaar uit op 52 miljard euro. Circa 20 miljard daarvan kwam van goederen die Nederland invoerde, eventueel licht bewerkte en weer uitvoerde, de zogeheten wederuitvoer.

Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van recente cijfers.

De uitvoer van goederen van Nederlandse makelij is veel lucratiever dan de wederuitvoer van producten. Volgens het CBS levert het uitvoeren van in Nederland gemaakte producten per euro ongeveer 0,57 euro exportwaarde op. Voor producten die eerst worden ingevoerd en dan weer geexporteerd is dat circa 11 cent per euro.

Veel van de goederen die Nederland invoert en later weer exporteert komen uit Azië en de Verenigde Staten. Deze producten zoals bijvoorbeeld tablets of telefoons worden doorgevoerd naar het Europese achterland.

Wordt de wederuitvoer niet meegeteld dan is het handelsoverschot met Europa een stuk kleiner, zo rekent het CBS voor. Het handelstekort met Azië en de VS zou zonder wederuitvoer zelfs geheel verdwijnen.

Het Nederlandse handelsoverschot steeg afgelopen jaren overigens zowel inclusief als exclusief wederuitvoer. Producten van Nederlandse makelij die een groot deel van het handelsoverschot op zich nemen zijn landbouwgoederen, maar ook chipmachines.
fin®
0
Franse presidentskandidaat Macron vindt dat EU 'drastisch' moet hervormen
Laatste update: 01 mei 2017 14:19

De sociaal-liberale favoriet bij de Franse presidentsverkiezingen, Emmanuel Macron, vindt dat de Europese Unie (EU) drastisch moet hervormen.
Zo niet, dan moet Frankrijk rekening houden met het vooruitzicht van een 'Frexit', het verlaten van de EU, vertelt de pro-EU-kandidaat maandag tegen BBC.

Macron zegt dat hij nog steeds vindt dat de EU belangrijk is voor Frankrijk. "Maar tegelijkertijd moeten we naar onze mensen luisteren die extreem boos zijn, en vinden dat de EU in deze staat niet meer houdbaar is." De presidentskandidaat zegt bovendien dat het "verraad" zou zijn als hij de EU in de huidige staat als president zou laten functioneren.
www.nu.nl/verkiezingen-frankrijk/4660...
DeZwarteRidder
0
quote:

mineset® schreef op 1 mei 2017 14:58:


Franse presidentskandidaat Macron vindt dat EU 'drastisch' moet hervormen
Laatste update: 01 mei 2017 14:19

De sociaal-liberale favoriet bij de Franse presidentsverkiezingen, Emmanuel Macron, vindt dat de Europese Unie (EU) drastisch moet hervormen.
Zo niet, dan moet Frankrijk rekening houden met het vooruitzicht van een 'Frexit', het verlaten van de EU, vertelt de pro-EU-kandidaat maandag tegen BBC.

Macron zegt dat hij nog steeds vindt dat de EU belangrijk is voor Frankrijk. "Maar tegelijkertijd moeten we naar onze mensen luisteren die extreem boos zijn, en vinden dat de EU in deze staat niet meer houdbaar is." De presidentskandidaat zegt bovendien dat het "verraad" zou zijn als hij de EU in de huidige staat als president zou laten functioneren.

Macron is heel slim: hij haalt de wind uit het zeil van Le Pen.
fin®
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 1 mei 2017 15:39:


[...]
Macron is heel slim: hij haalt de wind uit het zeil van Le Pen.
Weet dat nog niet zo zeker ....
Vraag is, wat hij onder 'hervormen' verstaat ....
Wanneer dat "meer Brussel" wordt en meer Franse zeggenschap, dan zullen de Duitsers ook meer zeggenschap willen en heeft Nederland binnen de kortste keren helemaal niets meer te vertellen.

Immers .... Frans begrotingstekort blijft maar te hoog (3.4% in 2016), pensioenleeftijd blijft maar te laag (62 en pas in 2023 67), hervorming cq privatisering staatsbelangen in Franse blijft maar achter (Air France, Peugeot/Citr, etc.etc.), Franse landbouw & veeteelt slokken hopen EU subsidies op, energiebedrijven doen nog weinig aan groene stroom opwekking) .....

Dus 'hervormen' ..... wat dan ???
DeZwarteRidder
0
quote:

mineset® schreef op 1 mei 2017 15:57:


[...]Weet dat nog niet zo zeker ....
Vraag is, wat hij onder 'hervormen' verstaat ....
Wanneer dat "meer Brussel" wordt en meer Franse zeggenschap, dan zullen de Duitsers ook meer zeggenschap willen en heeft Nederland binnen de kortste keren helemaal niets meer te vertellen.
Immers .... Frans begrotingstekort blijft maar te hoog (3.4% in 2016), pensioenleeftijd blijft maar te laag (62 en pas in 2023 67), hervorming cq privatisering staatsbelangen in Franse blijft maar achter (Air France, Peugeot/Citr, etc.etc.), Franse landbouw & veeteelt slokken hopen EU subsidies op, energiebedrijven doen nog weinig aan groene stroom opwekking) .....
Dus 'hervormen' ..... wat dan ???

Macron is dus slim: 'hervormen' kan van alles zijn.
uitvreter
0
quote:

mineset® schreef op 1 mei 2017 15:57:


[...]Weet dat nog niet zo zeker ....
Vraag is, wat hij onder 'hervormen' verstaat ....
Wanneer dat "meer Brussel" wordt en meer Franse zeggenschap, dan zullen de Duitsers ook meer zeggenschap willen en heeft Nederland binnen de kortste keren helemaal niets meer te vertellen.

Immers .... Frans begrotingstekort blijft maar te hoog (3.4% in 2016), pensioenleeftijd blijft maar te laag (62 en pas in 2023 67), hervorming cq privatisering staatsbelangen in Franse blijft maar achter (Air France, Peugeot/Citr, etc.etc.), Franse landbouw & veeteelt slokken hopen EU subsidies op, energiebedrijven doen nog weinig aan groene stroom opwekking) .....

Dus 'hervormen' ..... wat dan ???Denk dat Macron bedoelt dat ie de verslaving aan drank en vrouwen in stand wil houden. (Dijsselbloem heeft groot gelijk)
Dus m.i., wat alle Z.Europese landen willen, meer Brussel, èèn EU-begroting, zodat alle staatsschulden op èèn hoop komen te liggen.
Macron dreigt alleen maar wat, dus idd. wind uit de zeilen van Le Pen.

Ben verbaasd dat Macron, uit het niets gekomen, in zo`n korte tijd zo`n aanhang weet te verkrijgen. "En Marche", niet links, niet rechts, leuk verhaaltje, en het franse gepeupel trapt er maar weer ns in...:-)
1.890 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 91 92 93 94 95 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Indices

AEX 581,78 0,00%
EUR/USD 1,0907 +0,23%
Germany30^ 12.603,40 -1,34%
Gold spot 1.651,99 +0,67%
LDN100-24h 6.791,37 -1,18%
NY-Nasdaq Composite 8.980,78 +0,17%
US30# 26.551,18 -1,54%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accell
0,00%
Accsys
0,00%
Acomo
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accell
0,00%
Accsys
0,00%
Acomo
0,00%

Nieuws Forum Meer»

(1)

$euri op 27 feb 2020 07:00
(10)

janicenavarro op 27 feb 2020 03:34
(9)

de tuinman op 27 feb 2020 00:58
(1)

StockLobster op 27 feb 2020 00:25
(19)

StockLobster op 26 feb 2020 23:05

Column Forum Meer»

(523)

fred optie op 27 feb 2020 06:50
(3)

Biobert op 27 feb 2020 06:25
(21)

PaultW op 26 feb 2020 21:40
(8)

Arie40 op 26 feb 2020 21:29
(20)

Eis2020 op 26 feb 2020 17:38