Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Biocartis forum geopend

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
973 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 45 46 47 48 49 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Brammeke
0
stoppelbaard,

Kijk eens op beursig forum.
Heb nu nog aankooporder staan om bij te kopen.
stoppelbaard
0
bedankt, heb de weg gevonden, iets wijzer geworden maar ACPH lijkt me nog wat onbekend en niet echt goede (regelmatige Communicator)
rodi116
0
Biocartis Group NV: Biocartis en Wondfo kondigen joint venture aan voor commercialisatie van het Idylla(TM) platform in ChinaPERSBERICHT: GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE-VOORWETENSCHAP

3 September 2018, 07:00 CST / 01:00 CEST


Biocartis en Wondfo kondigen joint venture aan voor commercialisatie van het Idylla(TM) platform in China


Mechelen, België en Guangzhou, China, 3 september 2018 - Biocartis Group NV, een innovatief bedrijf actief in moleculaire diagnostiek ('Biocartis', Euronext Brussels: BCART) en Guangzhou Wondfo Biotech Co., Ltd. ('Wondfo', SHE: 300482), een snelgroeiend toonaangevend diagnostiekbedrijf in China, kondigen aan in een joint venture te zullen stappen gericht op de commercialisatie van het volledig geautomatiseerde moleculaire diagnose (MDx) Idylla(TM) platform op het vasteland in China, binnen het domein van oncologie.


De Chinese MDx markt is een van de snelst groeiende ter wereld en zal naar verwachting een totale waarde hebben van USD 1,5 miljard tegen einde 2022[1]. Deze marktgroei wordt onder andere gedreven door een stijgend aantal kankergevallen in China, met meer dan 4 miljoen gediagnosticeerde kankergevallen in 2015[2], waarvan longkanker de meest voorkomende is met bijna 800.000 patiënten die elk jaar de diagnose longkanker krijgen in China[3]. Door het stijgend aantal kankergevallen groeit ook het aantal gerichte en immuno-oncologie behandelingen die voorgeschreven worden met behulp van de resultaten van moleculaire diagnosetests. Zo liepen in China in 2016 al meer dan 500 klinische immuno-oncologie onderzoeken[4].

Gezien de stijgende marktvraag naar snelle, hoog performante en kostenefficiënte MDx testing zal het volledig geautomatiseerde, real-time PCR[5]-gebaseerde MDx Idylla(TM) platform Chinese laboratoria en ziekenhuizen naar verwachting kunnen voorzien van een unieke oplossing voor snelle en makkelijke toegang tot moleculaire diagnose-biomarker informatie, die het gehele proces van staal tot resultaat doorloopt binnen de 150 minuten[6]. Bovendien kan het Idylla(TM) platform zowel RNA als DNA analyseren en werkt het rechtstreeks, met minder dan twee minuten hands-on tijd, met zowel vast tumorweefsel als vloeibare biopsiestalen, inclusief FFPE[7]-tumorstalen.


De initiële activiteiten van de joint venture zijn gericht op de lokale productie, commercialisatie en registratie bij de Chinese Regulatoire Autoriteiten (CFDA) van de bestaande producten in het Idylla(TM) MDx oncology testmenu voor onder andere melanoom, colorectale (darm)- en longkanker. Bovendien zal de joint venture in een volgende fase naar verwachting nieuwe Idylla(TM) tests ontwikkelen op maat van de specifieke noden van de Chinese markt.
De joint venture zal 50% eigendom zijn van Biocartis en 50% eigendom van Wondfo. Om de initiële kosten voor onder andere de productregistratie van de joint venture te dekken, zullen beide partijen in verschillende tranches een totaal van EUR 14 miljoen financiering met eigen vermogen voorzien. De joint venture zal van Biocartis een licentie verkrijgen voor het Idylla(TM) platform.


Herman Verrelst, Chief Executive Officer van Biocartis, reageerde: "We zijn trots en vereerd om onze strategische samenwerking met Wondfo te kunnen aankondigen voor de Chinese markt. Met Wondfo werken we samen met een partner die diepgaande kennis en ervaring heeft van de Chinese diagnosemarkt. De huidige omvang en verwachte groei van deze markt brengen aanzienlijke opportuniteiten voor Idylla(TM), wiens productkenmerken een excellente fit zijn met de lokale marktnoden. Bovendien zien we sterke interesse vanuit farmaceutische- en testinhoudpartners om onze bestaande samenwerkingen naar China uit te breiden. Zo is de aankondiging van vandaag een eerste belangrijke stap in het openen van het commercieel potentieel van Idylla(TM) in China, waardoor een grotere patiëntenpopulatie toegang zal kunnen hebben tot gepersonaliseerde geneeskunde."


Mrs. Jihua Wang, voorzitter van de raad van bestuur van Wondfo, voegde hieraan toe: "We zijn vereerd om onze strategische samenwerking met Biocartis te kunnen aankondigen. De Idylla(TM) technologie en hoe deze toegang mogelijk maakt tot revolutionaire gepersonaliseerde geneeskunde heeft vandaag al zoveel levens van kankerpatiënten verbeterd. We geloven dat, dankzij het gebruik van moleculaire diagnostiek die toegang verleent tot innovatieve gerichte therapieën, kanker ooit behandelbaar kan zijn zoals een chronische ziekte. Door onze samenwerking met Biocartis zal Wondfo de eerste zijn om het snelle, hoge precisie MDx testing concept te introduceren in het domein van hoge precisie geneeskunde in China. Bovendien, met een focus op de ontwikkeling van 'companion diagnostic' tests[8], zal Wondfo in staat zijn om zijn footprint voortaan uit te breiden naar het domein van behandelingen, en op deze manier de cirkel rond te maken. We hopen oprecht dat dankzij deze samenwerking en onze gezamenlijke inspanningen als toonaangevende diagnostiekbedrijven zowel patiënten als patiënten-gemeenschappen in China binnenkort voordeel zullen kunnen halen uit de geavanceerde Idylla(TM) technologie."


Het finaliseren van de samenwerking tussen Biocartis en Wondfo is onderhevig aan bepaalde gebruikelijke closing voorwaarden. De joint venture zal naar verwachting zijn operationele activiteiten lanceren tegen einde 2018.


--- EINDE ---

DeZwarteRidder
0
quote:

Joshua41 schreef op 4 sep 2018 om 16:34:


Geweldig nieuws die Joint Venture

Laa me niet lache....!!!

De Chinezen gunnen Biocartis geen cent winst.
Moreandmore
0
Op 3 september 2018 hebben de analisten van Degroof Petercam hun beleggingsadvies voor Biocartis Group (BCART; ISIN: BE0974281132) herhaald. Het advies van Degroof Petercam voor Biocartis Group blijft "kopen".
De analisten behouden hun koersdoel van 17,00 EUR.
Op 11 mei 2018 organiseerde Biocartis Group zijn algemene aandeelhoudersvergadering. Op 6 september 2018 publiceert Biocartis Group zijn resultaten over de eerste helft van het boekjaar.
pielsje
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 4 sep 2018 om 16:38:


[...]
Laa me niet lache....!!!

De Chinezen gunnen Biocartis geen cent winst.


Dan een overname?
rodi116
0
quote:

rodi116 schreef op 6 sep 2018 om 07:08:


Biocartis financieel verslag H1 2018
zie pdf in bijlage


Deze mooie resultaten zouden moeten zorgen voor een koersverhoging, ik ben benieuwd .............
DeZwarteRidder
0
Bovenstaand resulteerde in een bedrijfsresultaat voor H1 2018 van EUR –21,1 miljoen in vergelijking met EUR -23,7 miljoen in H1 2017, een verbetering van 11%. Volgend op een netto financieel resultaat voor de periode van EUR –0,7 miljoen, bedroeg het netto resultaat voor H1 2018 EUR –21,8 miljoen in vergelijking met EUR -24,0 miljoen in H1 2017.
Moreandmore
0
CEO Herman Verrelst sprak evenwel van een "goed momentum" in de eerste jaarhelft. Daarbij overtrof Europa zelfs de verwachtingen.
De inkomsten liepen op jaarbasis met 83 procent op naar 12,7 miljoen euro
Om maar te zeggen dat je het totaal plaatje moet zien en niet alleen het negatieve moet citeren!
DeZwarteRidder
0
De kas en kasequivalenten van de Vennootschap bedroegen eind H1 2018 EUR 91,3 miljoen in vergelijking met EUR 112,8 miljoen eind 2017. De totale financiële schuld eind H1 2018 bedroeg EUR 38,1 miljoen, hetgeen een stijging van ongeveer EUR 2,8 miljoen vertegenwoordigt in vergelijking met eind 2017. Dit was het resultaat van een stijging in de lease financiering in de context van de lopende uitbreiding van de cartridgeproductie, alsook de toevoeging van gekapitaliseerde interest aan de achtergestelde lening van de Vennootschap.
Dokus.
0
zwart riddertje, galapagos rapporteert ook verliezen. nu je punt? onderzoeken kosten bakken met geld.
Moreandmore
0
Biocartis verrast positief met geinstalleerde systemen

(ABM FN) Biocartis heeft in de eerste helft van 2018 goed gepresteerd, waarbij de verwachtingen voor het aantal geïnstalleerde Idylla platformen werd overtroffen. Dit stelden analisten van KBC Securities.

Dit jaar denkt Biocartis aan de bovenkant van de eerder afgegeven doelstelling van een toename met 250 tot 275 installaties uit te komen. In de eerste helft van het jaar bedroeg de toename 149 installaties, war KBC op 100 had gerekend.

Daarnaast herhaalde de onderneming de doelstelling van een jaar-op-jaar verdubbeling van het cartridgeverbruik.

De door het diagnosticabedrijf gepresenteerde halfjaarcijfers waren verder grotendeels in lijn met de verwachtingen van KBC.

KBC Securities handhaafde het koopadvies op Biocartis met een koersdoel van 16,00 euro. Het aandeel steeg donderdag met 4,5 procent naar 12,08 euro.

Door: ABM Financial News.
Dokus.
0
Biocartis gaat uitstekend! dit aandeel gaat binnen nu en 2 jaar niet meer gekocht worden voor minder dan 20Eu
973 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 45 46 47 48 49 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Biocartis Meer »

Koers 6,530   Verschil -0,08 (-1,21%)
Laag 6,490   Volume 103.865
Hoog 6,650   Gem. Volume 159.186
20-sep-19 17:35
label premium

Domper bij Biocartis

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium